Beursbox Nieuwsbrief De volgende fase in de crypto wereld

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De volgende fase in de crypto wereld
Date: September 7th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 7 september 2023
 
 

AEX 745,43 Dow 34.443 USD 1,072 Btc 24.040 Goud 1,918.97

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/09 7:00

  • Reserveer vast in je agenda: 5 oktober 19:00 uur Webinar met onder meer een onderdeel waarbij de Investor Relations Specialist van NEO Finance zal (in het Engels) uitleggen hoe Artificial Intelligence (A.I.) het bedrijf helpt om lening risico's te kunnen inschatten. Dit is voor het eerst dat NEO Finance daar iets over zegt! Ook zal de CEO van het bedrijf een korte presentatie geven.

  • De winsten van Amerikaanse bedrijven nemen gemiddeld genomen weer toe. De Amerikaanse economie blijft verrassend sterk. De beurzen laten vandaag lagere futures zien. Ik heb al vaak gezegd, de beurs en de economie staan los van elkaar. Hebben een totaal andere schaal van tijd waarin ze leven. Vergis je daar niet in!

  • De stakingen in Hollywood hebben een hap uit de winst van Warner Brothers Discovery genomen. Nog altijd verwacht het bedrijf een winst van meer dan 11 miljard dollar. Vandaar dat ze zich die hogere lonen en zekerheden die gevraagd worden niet kunnen betalen.

  • Afgelopen maand is er 12 miljard dollar aan waarde uit de Chinese aandelenmarkten vertrokken. De Chinese economie heeft het zwaar. De uitvoer was 8,8% lager dan een jaar geleden. Ik noem deze twee onderwerpen in één zin, maar zoals u enkele zinnen hierboven al kon lezen, zijn dit onderwerpen die niet 'logisch' bij elkaar horen te staan. Veel journalisten doen dat wel, net zoals ik hier. Het is aan jou om dat te herkennen en je te realiseren dat het hier om twee losstaande feiten zonder veel correlatie gaat.

  • Rusland gaat het buitenlandse banken moeilijk maken de Russische markt te verlaten. Ze mogen alleen vertrekken als ze Russisch kapitaal vrijgeven. Iets dat ze niet mogen. De banken zitten dus tussen de wal en het schip. Putin wil laten zien dat hij zijn rijke vrienden helpt. Het gaat namelijk om de miljarden van de Oligarchen die in het westen bevroren zijn.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Amerikaans bankaandeel bespreking (Tom Lassing)

07/09 7:22

Een koers/Winst verhouding van 8 en honderden miljarden in kas. Hoe kan dit een slechte investering zijn?

Nu, daar ga ik het zeker ook even over hebben, want bankaandelen geven wat meer risico dan gewone aandelen.

Dit aandeel is qua koers pas op de helft van de koers van voor de bankencrisis van 2008.

Had je dus toen die aandelen in bezit gehad, was je nu nog altijd 50% van het bezit minder waard geweest.

Zo slecht kan een belegging gaan!

Is het dan altijd te gevaarlijk om in bankaandelen te beleggen?

Kijk de video maar eens.

 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

NEO Finance markt helemaal leeg (Tom Lassing)

07/09 7:48

Deze week gebeurde er iets dat ik echt in maanden niet gezien heb. De markt van NEO Finance was dinsdag helemaal leeg!

Geen enkele lening stond open.

Het kan zijn omdat de institutionele belegger weer actief is geworden, het kan ook zijn dat er sprake was van een nationale feestdag in Litouwen. Dan ligt ook echt alles stil.

Toen ik dinsdag om 10:30 uur keek, waren er al wel twee leningen voor 100% volgeschreven. Het is dus niet dat er geen lening aanvragen waren. De dag er voor waren er maar liefst 25 lening aanvragen over de hele dag en allemaal volgeschreven. Ik deed zelf in drie van die leningen mee.

Van de toen nog twee leningen die aangevraagd werden, deed ik er zelf in één mee.

Nu is waarschijnlijk de belangrijkste reden, dat maandag een feestdag in Litouwen was. Ik heb dat vaker meegemaakt. Na zo'n feestdag is het systeem vaker even uit balans.

Ik had gisteren overigens een lening die al in de tweede maand volledig werd afgelost. Heb ik slechts 14 cent aan weten te verdienen... Dat kan ook gebeuren. Blijkbaar heeft deze persoon op een andere manier geld gevonden en was de lening niet meer nodig. 


Als jij inziet dat een degelijke 11% rendement per jaar zeer interessant is, neem dan de stap en koop de NEO Finance cursus en open een NEO Finance account via deze cursus. Je krijgt dan al 20 euro van NEO Finance terug. De cursus vertelt je alles dat je moet weten over hoe het NEO Finance systeem werkt.

11% rendement is een heel goede zaak. Je vermogen verdubbeld dan iedere 6,7 jaar! Het gemiddelde rendement op het platform is overigens 14,4%. Ik reken met mijn eigen conservatieve rendement.

Klik hier voor meer informatie
 
 
 

De volgende fase in de crypto wereld (Tom Lassing)

07/09 8:11

Voor veel beleggers is crypto niet anders dan muntjes en tokens waarin ze kunnen handelen.

Het is als schaken en altijd maar één zet vooruit denken.

Strategische analisten die voor een aantal crypto bedrijven werken zijn al lang bezig de 'echte' killerapplicatie voor de crypto technologie te zoeken.

De muntjes en tokens zijn immers alleen maar stap één en zijn er voornamelijk om kapitaal in de sector te laten stromen. Als die knappe koppen moeten immers ook ergens van betaald gaan worden. Er is dus wel zeker een nut voor de muntjes en tokens, al ligt dat nut op een ander vlak dan veel beleggers denken.

De killer applicatie moet uiteindelijk het echt grote geld gaan brengen.


Wat zou het kunnen worden?

De huidige zwakte van Internet is het feit dat je als gebruiker enorm kwetsbaar bent. Je gegevens liggen op honderden plekken en keer op keer zijn er inbraken in databanken waarmee gegevens van jou aan criminelen bekend worden.

Het zou dus heel wat waard zijn als we onze identiteit en gegevens zouden kunnen beschermen. Je wilt je wel bekendmaken, maar je wilt niet je gegevens aan iedere site weggeven. Het zou dus zo moeten zijn dat je een site een 100% zekerheid over je identiteit kan geven, ZONDER dat ze je gegevens ook echt krijgen. Immers, dan kunnen ze je gegevens ook niet kwijtraken aan criminelen die inbreken.

Ik denk dat op dat vlak een enorme winst gemaakt kan worden... Als je het maar voor elkaar zou krijgen. Iedereen moet dan immers wel 100% vertrouwen hebben in het feit dat je identiteit 100% juist is.

Dat moet dus opgelost worden. Dat KAN opgelost worden met de crypto technologie. Nu nog een partij die het ook echt voor elkaar gaat krijgen vinden.

Als jij bedrijven kent die hier mee bezig zijn, laat me dat dan eens weten! Ik kan ze dan onderzoeken.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Energie vanuit golven (Tom Lassing)

07/09 8:29

Ik ben al heel lang aandeelhouder van een bedrijf dat energie opwekt vanuit de golven die nu eenmaal op zee te vinden zijn.

Dit bedrijf heeft nu in Europa een project binnengesleept.

Het gaat maar om een project met een waarde van 3,75 miljoen, maar binnen is binnen.

Ze zeiden er zelf het volgende over:

€3.75 million contract for CETO deployment in Europe 

 

CETO wave energy technology to be in the water and grid connected in Europe by 2025 

Carnegie subsidiary CETO Wave Energy Ireland (CWEI) awarded a EuropeWave Phase 3 contract to build and operate a CETO wave energy converter 

Independent expert evaluators ranked CWEI’s bid in first place overall across categories including levelised cost of energy (LCOE), generation performance, reliability, survivability 

CWEI to receive €3.75m ($6.3m AUD) under the EuropeWave Phase 3 contract 

CETO will be deployed at the Biscay Marine Energy Platform in the Basque Country, Spain and will deliver power to the grid

The EU funded EuropeWave Progamme’s ambition aligns with CETO commercial scale deployment objectives 

The EU is targeting 1GW of ocean energy deployment by 2030 and 40GW by 2050 via the EU Offshore Renewable Energy Strategy 

 

Carnegie Clean Energie heeft beursnotering in Australië en in de VS. Het is geen interessante belegging. Ik zeg het er maar even bij. De koers in Australië was gisteren A$ 0,002 per aandeel. De koers was vanochtend A$0,001. Een daling van 50%. Het gaat helemaal nergens over, want dit bedrijf is slechts enkele miljoenen waard en serieuze handel in de aandelen is er vrijwel niet. 


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 500 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd