Beursbox Nieuwsbrief Een hoge ROCE

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een hoge ROCE
Date: September 14th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 14 september 2023
 
 

AEX 734,93 Dow 34.575 USD 1,075 Btc 24.349 Goud 1,909.7

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

14/09 6:25

  • Reserveer vast in je agenda en meldt je hier aan: 5 oktober 19:00 uur Webinar met onder meer een onderdeel waarbij de Investor Relations Specialist van NEO Finance zal (in het Engels) uitleggen hoe Artificial Intelligence (A.I.) het bedrijf helpt om lening risico's te kunnen inschatten. Dit is voor het eerst dat NEO Finance daar iets over zegt! Ook zal de CEO van het bedrijf een korte presentatie geven.

  • De gemiddelde Nederlander ging er in 2022 1,2% in koopkracht op achteruit. Ik denk dat dit wel heel vriendelijk gesteld is. Ik vrees dat het nog wel meer dan deze 1,2% was. Immers, de inflatie was enorm en lonen gingen wel omhoog, maar met een vertraging. Dit officiële percentage kan dus in mijn ogen niet kloppen.

  • Ben jij al in voor aandelen MAX property Kijk hier voor hun aanbieding.

  • Blijkbaar geeft de iPhone 12 veel meer straling af dan andere smartphones. In Frankrijk mag deze smartphone niet meer verkocht worden (Drie jaar na introductie.. lekker op tijd dus.) In Nederland gaan ze het nu ook onderzoeken.

  • In China ligt nu het fenomeen shadow banking onder een vergrootglas. De vastgoedsector in China, goed voor een kwart van de economie, maakt naar verluidt veel gebruik van shadow banking. Dat is bankieren buiten het gereguleerde bankensysteem. Is dat 'het' probleem, of is het slechts een onderwerp om de schuld van de crisis er aan op te hangen? In mijn ogen is de basis van de crisis de corruptie in China. Men overschatte de bevolking met 100 miljoen mensen. Dát lijkt me nogal een basis van het probleem. De communistische partij is daar schuldig aan.

  • Volgens Elon Musk is Taiwan volledig onderdeel van China. Waar bemoeid die man zich tot steeds mee met zijn steun aan dictatoriale regimes? Taiwan is niet erg blij met de mening van Musk.

  • Chip ontwerp bedrijf Arm komt vandaag met een IPO naar de beurs. 90% van de aandelen blijven in handen van Softbank. Het bedrijf Arm is volgens de introducerende banken 54 miljard dollar waard. Arm levert chips aan onder meer Apple, Nvidia en Samsung. Die bedrijven willen ook aandelen Arm kopen. Er is dus veel vraag naar de 10% vrije aandelen.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Presentatie Detroit Vastgoed (Tom Lassing)

14/09 6:42

Op vrijdagavond 22 september 2023 om 19:00 uur geef ik live in Best een presentatie over de beleggingen die ik in Detroit gedaan heb en nog altijd doe.

Ik kreeg al wat reacties, maar blijkbaar is de wil om te reizen een stuk minder dan voor Corona. Ik kreeg van enkele lezers de vraag of er ook een video link mogelijk is. Ik heb dat anders opgelost. Ik heb gisteren een video opgenomen waarin ik de presentatie gewoon geef. Mail me op tom@PROTECTED en dan stuur ik je de link naar de video. Dat scheelt je dan een rit naar Best.

In de video en op de 22e geef ik een uitleg over waarom ik de kans daar zag, maar ook een uitleg over hoe ik het regelde zonder ooit zelf een stap in de VS gezet te hebben.

Ik ben aan een nieuwe fase in het project begonnen, waarbij de eerste leningen afgelost zijn en iedereen die meedeed terug kan kijken op een succesvolle investering die de afgelopen jaren keurig rendeerde.

In de nieuwe fase hoop ik zelf op meer stabiliteit, want gedurende de eerste fase heeft Corona behoorlijk huisgehouden in de onderliggende resultaten. Daar merkten de geldverstrekkers niets van, maar van mijn beoogde winst is maar gedeeltelijk iets terechtgekomen. Ook dat zal ik in de bijeenkomst uiteenzetten.

De toegang is gratis, maar je moet je wel even opgeven. 

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar tom@PROTECTED.

De bijeenkomst zal in Best plaatsvinden. Ik verwacht uiterlijk om 21:00 uur klaar met de presentatie te zijn.

Kom je ook, of mail je me voor de video die ik je vandaag nog kan toesturen?

 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Een hoge ROCE (Tom Lassing)

14/09 7:01

ROCE staat voor "Return On Capital Employed" en ROCE geeft dus een indicatie hoe goed het bedrijf in staat is rendement te halen uit het kapitaal dat ingezet wordt. Hoe hoger het percentage is, des te hoger hun rendement.

Nu is ROCE niet zaligmakend, maar net als K/W en PEG geeft het een mooie eerste indicatie van hoe interessant een verder onderzoek naar het bedrijf is.

In dat kader ben ik bewust in India naar een hoog ROCE aandeel gaan zoeken en ik vond er de opvolger van Lycos Internet. (Kent u dat bedrijf nog?)

Het bedrijf is internationaal actief en het is in mijn ogen interessant er naar te kijken.

Ik besprak het daarom afgelopen dinsdag in het lunchwebinar. Kijk hier.

 
 

Bedrijven die de wereldgeschiedenis beïnvloeden (Tom Lassing)

14/09 7:22

Eerder deze week schreef ik over Elon Musk die de loop van een oorlog aan het beïnvloeden is. In de geschiedenis maakten we dat nog niet op deze wijze mee.

In de wereldgeschiedenis is er wel eens een bedrijf geweest dat zich als land ging gedragen. Enorme wreedheden waren het gevolg. De VOC was de naam van dat bedrijf. Het gaf munten uit, had een marine en een leger en opereerde wereldwijd. Alles voor de winst.

Dat bedrijf had aandeelhouders en 'voor de winst' werden overal in de wereld acties uitgevoerd. Bijvoorbeeld strafexpedities naar landen die gezien werden als concurrent. Dan gingen er schepen met soldaten heen en werden er invallen gedaan en werd het dat land of die havenstad onmogelijk gemaakt nog verder op dat vlak zaken te doen.

De wreedheid kende geen grenzen.

Daar waar Duitsland een nationale schaamte heeft over haar verleden heeft Nederland die schaamte over de wreedheden van de VOC nooit gekend. Wij hebben het nog over onze 'gouden eeuw'. Een deel an de bevolking werd schatrijk dankzij de wreedheden van de VOC elders in de wereld.

Als je weet hoe het succes van de VOC dus in feite tot stand kwam, dan kan je beter spreken over de bloedgouden eeuw.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

De vijf redenen om een NEO Finance account te openen! (Tom Lassing)

14/09 7:37

Voor je dit leest, op 5 oktober is er een gratis NEO Finance webinar. Daar nodig ik je ook van harte voor uit. Je kan hier aanmelden.

Ik zat deze week na te denken over wat nu de vijf belangrijke redenen om een account te openen.

Dit is mijn lijstje. Als jij denkt, ik heb een aanvulling of verbetering er op, dan hoor ik het graag.

Kijk hier

Ik weet dat net iedereen op video zit te wachten, daarom in het kort de redenen hieronder:

Punt 1: Het enorm stabiele rendement

Punt 2: Relatief makkelijk te leren (en dan is er ook nog de cursus)

Punt 3: Het kan al vanaf 20 euro

Punt 4: Het rendement op nieuwe leningen is altijd hoger dan de inflatie

Punt 5: Het rente op rente effect


Ik denk genoeg redenen om een account te overwegen!

Ga naar welovetocoach.com/cursus-neo-finance voor informatie over de cursus.

Als je via deze site voor het eerst een account opent (met of zonder de cursus) dan krijg je 20 euro op je account gestort.

Ik raad aan om eerst de cursus te kopen en DAN het account bij NEO Finance te openen. De cursus kan je dan al direct helpen. Wil je toch rechtstreeks en zonder de cursus een account openen, doe dat dan hier.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 500 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd