Beursbox Nieuwsbrief Uraniumprijs boven de $60!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Uraniumprijs boven de $60!
Date: September 18th 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 18 september 2023
 
 

AEX 741,51 Dow 34.618 USD 1,067 Btc 24.987 Goud 1,930.49

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/09 6:45

  • Morgen ga ik een degelijk uranium aandeel bespreken. De prijs van uranium is namelijk boven de $60 gekomen en dat maakt een enorm verschil. Klik hier om er morgen om 12:30 uur live bij te zijn.

  • Bij de uitbetaling van de rente door Matching Capital aan deelnemers die maandelijks de rente uitbetaald krijgen is deze maand iets verkeerd gegaan. De fout ligt bij Matching Capital en ze wordt nu opgelost.

  • Er zijn wel eens dagen dat er meer onderwerpen zijn waar ik over wil schrijven, dan ik ruimte heb in de nieuwsbrief. Vandaag is zo'n dag. De rechtszaak tegen oliemaatschappijen in Californië, de wetgeving in de VS die de overheid daar open moet houden, de situatie in Oekraïne en De Krim, mijn huidige vastgoed verhuur situatie in Detroit... Ik kan wel twee, misschien wel drie nieuwsbrieven vullen vandaag. Ik bewaar die onderwerpen voor later deze week.

  • In China is de Venture Capital markt in een jaar tijd gehalveerd. Dat is geen goed teken voor de economie in China.

  • Modaal komt in Nederland steeds verder in de knel. Vooral hogere energie en voedselprijzen maken aanpassing van uitgeefgedrag noodzakelijk. Modaal is 41.500 euro inkomen. Het aantal mensen met schuldproblemen neemt dan ook toe.

  • De fossiele sector krijgt in Nederland nog meer subsidie dan al eerder werd gedacht. Ergens tussen de 40 en 45 miljard per jaar. Die subsidie wordt als noodzakelijk gezien, maar wat ze vooral doet, is het stagneren van veranderingen. De subsidie is een te mooi verdienmodel om grote veranderingen te willen. Het kabinat dacht dat de fossiele sector slechts 4 miljard per jaar kreeg en daarom gingen er stemmen op de duurzame energie subsidies te verminderen. Nu blijkt eindelijk officieel hoe extreem veel er naar de grijze energie sector gaat. De subsidie aan de fossiele sector moet worden afgebouwd om ze keihard te dwingen te vernieuwen.

  • Ook Singapore heeft het probleem dat de jonge bevolking geen kinderen wil. Het gaat vooral om de torenhoge kosten die bij het hebben van kinderen komen. Nog niet eerder werden er procentueel zo weinig kinderen geboren.

  • De Beursbox Insider abonnees hebben afgelopen week een extra bericht van mij gekregen. Een belangrijk bericht waarmee ze hopelijk op tijd in kunnen stappen. 

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Iedereen kon weten dat dit moment zou komen (Jack Hoogland)

18/09 7:05

Nadat ik u donderdag liet zien dat uranium al naar $64 per pond was gestegen, zag ik vrijdag onderstaande tweet.

Er was gisteravond géén uranium beschikbaar voor $64,75 en er was welgeteld één verkoper die 100.000 pond aanbood voor minstens $68 per pond.

Niemand wil nog uranium verkopen, terwijl er meer dan genoeg kopers zijn.

Sinds 2018 is wereldwijde productie van uranium ieder jaar 20% tot 26% lager dan wat alle kerncentrales samen verbruiken. 

Waardoor iedereen kon zien dat deze situatie eraan zat te komen.

Gisteren vertelde ik u al dat veel beheerders van kerncentrales de afgelopen 15 jaar nooit hoefden na te denken over de beschikbaarheid van uranium.

 Ze zijn in slaap gesukkeld, waardoor ze totaal niet beseffen in welke hachelijke situatie ze nu zijn beland.


Harris Kupperman bezocht het WNA symposium, was na gesprekken met 'fuel buyers' geschokt over hun onwetendheid en gemakzucht…

…en verwacht nu dat paniekaankopen door kerncentrales gaan leiden tot een super-spike in de uraniumprijs en koersen van uraniumaandelen.

Want kerncentrales MOETEN uranium kopen. Aan IEDERE prijs.

Hoewel koersen van uraniumaandelen sinds eind mei al gemiddeld...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Uraniumprijs boven de $60! (Tom Lassing)

18/09 7:19

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is de prijs voor een pound uranium boven de $60 gekomen.

Die prijs is belangrijk, omdat die in de sector gezien wordt als de prijs waar de meeste bedrijven in de sector eindelijk met winst kunnen draaien.

De uraniumsector is eigenlijk ene heel kleine sector. Het grootste beursgenoteerde bedrijf in de sector is slechts 17 miljard dollar waard.

Veel van de veelbelovende bedrijven zijn slechts rond één miljard waard. Iets dat wel eens enorm kan veranderen als beleggers massaal deze sector gaan ontdekken...

Eén van mijn aandelen ging al 80% hoger in enkele maanden tijd.

Er is nu weer van alles mogelijk, maar... Ik moet er bij waarschuwen.

Ik was al jaren geleden razend enthousiast. De koers ging x3 en iedereen dacht dat het x10 zou worden, maar het werd daarna -90%.

Nu staan we weer vlak bij een verdubbeling van de koersen sinds het recente laagste punt, maar niemand weet 100% zeker of het nu wel gaat doorzetten.

Ik zet er wel op in, dat wel.

Ik verkoop mijn gewone grondstofaandelen (en heb dat recent al grotendeels gedaan), en ga nu weer vol in uranium aandelen.

 
 

Akelig nieuws voor Max Property Fund (Tom Lassing)

18/09 7:49

Volkomen onverwacht heeft de AFM de aangevraagde ACSPR vergunning afgewezen. Dat is heel slecht nieuws, want iedereen ging er vanuit dat die vergunning op dit moment nog slechts een kwestie van slechts een handtekening was.

Ik ben vorige week begonnen met het werven voor nieuwe aandeelhouders. Deze aandeelhouders krijgen nu een nieuw voorstel van de directie. Daar kunnen ze mee instemmen, OF ze krijgen gewoon hun geld teruggestort.

Dat kan, immers is deze ronde nog niet afgerond.

Het afwijzen van de vergunning is wat mij betreft op dit moment een absolute dealbreaker. Ik zou dus gewoon het geld terugvragen omdat er nu gewoon te veel onzekerheid is over wat Max Property nu gaat doen. Het gaat om een belegging, geen gok.

Er is gewoon te veel onzekerheid. Dat moet je in mijn ogen niet willen. Je hebt als B ronde aandeelhouder tot eind september om je keuze te maken. Ik heb mijn keuze al gemaakt.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Optiepresentatie in Amsterdam (Tom Lassing)

18/09 8:08

Op 9 november ben ik één van de sprekers op een optie beleggen middag georganiseerd door WH Selfinvest.

De middag begint met Bram Voermans die zal kijken op welke niveau de aanwezigen zitten en zal kijken hoe hij het kennisniveau over opties even een stuk kan verhogen.

Vervolgens zal ik het gaan hebben over een heleboel potentiële strategieën. Het gaat er niet om dat je ze daarna allemaal kent, het gaat er vooral om dat je weet dat ze bestaan en dat je dus in staat bent aan de hand van de markt te herkennen welke optiestrategie in te zetten is in die specifieke situatie.

De derde spreker gaat het hebben over het optimaliseren en beveiligen van een aandelen portefeuille met behulp van opties. Hoe kan je in feite je portefeuille verzekeren en toch opwaarts potentieel houden.

Hoe dan ook een zeer leerzame middag over het beleggen met opties.

Kijk hier voor meer informatie over deze middag


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Mooie zonnepanelen aanbieding

Deze aanbieder heeft een flinke hoeveelheid van een bepaalde veelgevraagde zonnepanelen soort op de kop weten te tikken en hij wil nu deals maken! Er zijn mooie kortingen mogelijk en als lezer van Beursbox profiteer je extra! Laat bij je bestelling even weten dat je via Beursbox kwam! Dat gaat je extra korting opleveren! Klik hier voor meer info

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd