Beursbox Nieuwsbrief Doe niet mee aan loterijen!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Doe niet mee aan loterijen!
Date: November 8th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 8 november 2023
 
 

AEX 735,74 Dow 34.152 USD 1,068 Btc 33.005 Goud 1,968.16   

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

08/11 6:50

 • Vandaag ga ik in het lunchwebinar twee makers van EV auto's bespreken. Een 'oude' fabrikant en een moderne fabrikant. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

 • We Work, vastgoedverhuurder die in 2019 nog 47 miljard waard was, heeft uitstel van betaling (Chapter 11) aangevraagd. Ze zouden graag de enorme miljardenschuld willen saneren om toch verder te kunnen. Het bedrijf heeft 777 kantoorlocaties over heel de wereld. Er zijn er vier in Amsterdam.

 • ABNAMRO keert bijna geen rente uit aan haar spaarders en dat is goed voor de winst van de bank. Hoe lang laat jij je nog foppen door de banken? ABNAMRO maakte 1,5 miljard extra winst dankzij haar zuinige rentebeleid. Geld dat OOK in de economie had kunnen zitten bij consumenten! Haal je spaargeld weg bij de banken en zet het bijvoorbeeld (deels) in bij NEO Finance. Daar haal je makkelijk 10% rendement en dat is geld dat JIJ kan gaan uitgeven. Klik hier om meer te leren over deze opzet.

 • De relatie tussen Rusland en Israël is door de steun van Rualand aan Hamas ernstig verstoord. Dat kan gevolgen gaan hebben voor de Russische aanwezigheid in Syrië. Ze hebben hun aanwezigheid an terug moeten schroeven en daarmee zijn de Russen kwetsbaarder geworden voor tegenacties van Israël

 • Het gaat slecht met het vrachtvervoer over zee en het lijkt er op dat de malaise in 2024 zal voortduren. Dat is de mening van Alan Baer, de CEO van OL USA.

 • De Baltic Dry index ligtr nu op min of meer het gemiddelde niveau over de afgelopen vijf jaar. Dat is dus nog geen crisis, maar sterk is het nu dus inderdaad zeker niet.

 • In de VS mag iemand die aangeklaagd is voor het voeren van een opstand tegen de regering niet op een verkiezingslijst staan. Die wet is na de burgeroorlog ingegaan. Trump wordt nu in enkele staten aangeklaagd om hem dus op basis van die wet onverkiesbaar te maken. Rechters durven nu de wet niet uit te voeren. Deze zaak zou naar de hoogste rechters moeten, maar die staan juist nu bekend om hun overwegend ultra rechtse denkbeelden en hun enorme corruptie. Niet de beste plek om een beslissing over Trump te laten nemen.

 • Donderdagmiddag 9 november organiseert WH Selfinvest in Amsterdam een optie beleggen event. Ik ben daar één van de sprekers. Kijk hier voor de verdere informatie.

 • Pak een gratis ounce zilver! Je krijgt een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Waarom een astronomische stijging onvermijdelijk is (Jack Hoogland)

08/11 7:04

Vrijdag vertelde ik u over de stijgende angst bij kerncentrales om de komende jaren zonder uranium te komen… 

…en over de groeiende interesse van beleggingsfondsen voor uranium.

Maar misschien is het ook een goed idee om nog even de focus te leggen op het totaalplaatje. 

Op de vraag waarom dit de grootste bull markt ooit wordt.

Sprott CEO John Ciampaglia gaf daarover gisteren een even korte als krachtige uitleg tijdens een interview op CNBC.


Sinds 2011 hadden politici wereldwijd tien jaar lang geen enkele interesse in kernenergie…

…waardoor niemand wilde investeren in het ontwikkelen van nieuwe uraniummijnen.

Omdat een mijn ontwikkelen 10 tot 15 jaar duurt, is het logische gevolg dat er tot minstens 2035 veel te weinig aanbod van uranium zal zijn.

De grafiek hieronder laat zien hoe hard het cumulatieve tekort aan uranium jaarlijks oploopt.

Tot 2040 loopt het wereldwijde tekort aan uranium zelfs op tot...
Klik hier om verder te lezen 

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Een mooi initiatief tegen leegstand (Tom Lassing)

08/11 7:37

Ik kwam via een nieuwsbrief uit Zeist die ik wekelijks lees op het spoor van Stichting LOU. LOU staat voor "Leegstand Oplossers Utrecht". 

Wat ze doen, is een overeenkomst sluiten met pand eigenaren.

Ze nemen het beheer van de locatie over met een opzegtermijn van slechts vier weken.

In het pand kunnen lokale kunstenaars, ondernemers, stichtingen, verenigingen een deel van het pand in bruikleen nemen. Het is bruikleen, geen huur, de opzegtermijn is ook hier vier weken.

Je moet dus een bruikleenvergoeding betalen.

Via deze weg wordt leegstaand (kantoor of zakelijk) vastgoed dan toch tijdelijk weer gebruikt en komt het ten goede aan de lokale gemeenschap.

Stichting LOU pakt dit dan ook op vanuit lokale initiatieven die ruimte zoeken.

Nu woon ik in een dorp en het nadeel daarvan is dat er eigenlijk te weinig initiatieven zijn om zoiets als dit levensvatbaar te krijgen. Ik zeg daarmee niet dt het onmogelijk is, want ook wij hebben een bedrijven verzamelpand, maar die huren en het is dus geen tijdelijk gebruik.

Dit gaat bij LOU echt om tijdelijke voorzieningen die mogelijk zijn omdat een pand enige tijd leeg komt te staan.

De eigenaar kan bijvoorbeeld in een procedure zitten voor herontwikkeling en gedurende die tijd die deze procedure kost, kan het pand dan wel nuttig gebruikt blijven worden en voor de eigenaar toch wat omzet opleveren. Leegstand is achteruitgang, ook voor kantoorpanden.

Kijk hier om er meer te weten over te komen.

 
 

Mijn stroomstoringen (Tom Lassing)

08/11 8:01

Het bleek bij mij niet om één storing te gaan, maar om een reeks storingen die bij elkaar opgeteld steeds uitval veroorzaakten.

De dompelpomp bij de vijver was de laatste druppel. De pomp was blijkbaar doorgebrand en maakte serieus sluiting. Daarbij heeft één van mijn zonnepanelensets nu ook storing. Eén van de twee strings is volledig uitgevallen en een los paneel van de andere string is kapot. Mijn grondwaterpomp en de elektrische poort kenden stroomlekkages en in mijn hobby werkruimte gaf een verdeelkast kortsluiting.

Kortom, het was een bende en niet zo gek dat ik er zelf niet uitkwam. Iedere keer als ik dacht het probleem gevonden te hebben, bleek er weer iets anders te zijn.

Mijn elektrische voorziening in huis en in de schuren is sterk verouderd en eigenlijk zouden alle kasten en verdelingen opnieuw aangelegd moeten worden. Ook enkele verbindingen zouden beter aan een andere groep gekoppeld kunnen worden. Aanpassen tot een perfecte opzet is een kostenpost van zeker 12.000 euro en waarschijnlijk nog wel meer. Werk waar een elektricien weken mee bezig zal zijn.

Niet iets waar ik nu de opdracht voor wil geven omdat ik nog altijd met mijn gemeente een conflict heb over de vraag op het legaal of illegaal zijn van een deel van de opstallen.

Na de definitieve vaststelling van het bestemmingsplan zouden ze er op terug komen. Na zes maanden heb ik nog altijd niets gehoord. Ik ben echter niet bereid aanpassingen te laten maken voor zoveel geld als de kans er is dat ik deels moet slopen.

 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

Doe niet mee aan loterijen! (Tom Lassing)

08/11 8:25

De slechtste belegging die je kan doen, is meedoen aan loterijen. De winstkans is immers enorm slecht.

Je bent veel beter af als je al dat geld tegen een degelijke rente van tussen de 10% en 12% bij NEO Finance belegd.

In feite is dus de saaie en degelijke manier van werken ook de allerbeste.

Een vrijwel zekere winst tegenover een vrijwel zeker structureel verlies!

Dus waarom zou je dan aan de loterij meedoen?

De meeste deelnemers doen het voor de kick. Al is de winstkans nog zo klein, dat liever dan degelijk en saai beleggen.

Maar in feite is de loterij ook beleggen!

Het is alleen een zeer stomme vorm van beleggen.

Strikt emotieloos bekeken zou niemand bij zijn volle verstand met zo'n opzet in zee gaan. De winstkans is immers veel te klein.

Maar mensen denken nu eenmaal met hun reptielenbrein en doen wel mee, omdat ze hun winstkans extreem veel te hoog inschatten.


Maar er zijn winnaars!

Inderdaad.


Een heel klein percentage van de deelnemers wint.

Je kan in één keer miljonair zijn, in plaats van dat je dat door bewust werken en sparen op een termijn van 30 of 40 jaar wordt.

Degenen die in één klap miljonair worden, zijn veel te vaak de ongelukkigen. Ze zijn niet gewend met zo veel geld om te gaan, en alle familie en vrienden weten dat je er geen klap voor gedaan hebt en komen je om een deel van de geldsom vragen. Je krijgt met iedereen ruzie als je ze niets geeft. Je krijgt met alle anderen ruzie als je iemand wel wat geeft.

Je hebt dus snel geen vrienden meer en partners onderling krijgen ook vaak ruzie, omdat ze geen van tweeën weten hoe ze met groot geld om moeten gaan. De kans is dus groot dat ze snel uit elkaar gaan groeien.

Winnen is daarom veel te vaak dik verliezen.

Dat terwijl iemand die met hard werken of sparen miljonair wordt wel gewoon oude vrienden heeft en geen problemen heeft met de hoeveelheid geld. Die zijn er immers naar toe gegroeid. Hun vrienden en familie zagen dat ook.

Dat is dus een veel gezondere manier van rijk en financieel vrij worden.


Open nu dus een NEO Finance rekening en maak alles wat je naar loterijen overmaakte voortaan naar NEO Finance over! Moet je eens kijken hoe hard dat na een paar jaar al gaat!

Open een account via deze site


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd