Beursbox Nieuwsbrief Eeuwigdurend dividend een sprookje?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Eeuwigdurend dividend een sprookje?
Date: November 9th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 9 november 2023
 
 

AEX 734,64 Dow 34.112 USD 1,07 Btc 34.330 Goud 1,949.96

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/11 6:15

 • Warren Buffett verkocht 10% van zijn aandelen in Chevron. Verder besloot hij dat hij voor bijna 100 miljar ddollar in Amerikaanse staatsobligaties wil zitten. Een gedurfde zet die bij een weer dalende rente een enorme winst kan brengen. Buffett verkocht al zijn HP aandelen en mogelijk stapte hij uit GM aandelen.

 • In Australië is de prijs voor schapen zo ver gevallen dat je ze nu gratis bij schapenboeren kan ophalen. Dat is voor hen voordeliger dan ze aanhouden, of ze slachten. De prijs van schapen is vanaf de zomer met 75% gedaald. Ze geven de schapen overigens letterlijk weg aan fabrikanten van huisdieren voeding. Door droogte in Australië is het aanhouden van de schapen te duur. Er is door de droogte geen voer voor ze.

 • SaveCapital heeft een promotie actie. Je krijgt 75 euro korting met deze kortingcode lid_107713.6986
  Ga daarvoor naar deze site.

 • In de VS gisteren een analiste die de huizenmarkt in elkaar denkt te zien zakken en een paar uur later bericht dat de hypotheekrente flink aan het zakken is. Dat laatste is dus heel gunstig voor de huizenmarkt.

 • Het gaat even goed met ASML, maar de reden is ook duidelijk. China is nu heel veel orders aan het plaatsen, omdat ze dat binnenkort niet meer kunnen doen. ASML heeft dus nu een piek in de vraag en daarna komt er een enorme vraaguitval.

 • De VS heeft in Syrië een aantal aan Iran gelinkte doelen bestookt. Het is een reactie op de eerdere aanvallen op Amerikaanse doelen door aan de aan Iran gelinkte groeperingen.

 • In de VS is een echtpaar opgepakt die 189 lijken in verregaande staat van ontbinding in hun uitvaartcentrum hadden liggen. Ze hadden financiële problemen en dus geen geld om netjes de uitvaart af te wikkelen. De buurt klaagde dat het zo begon te stinken...

 • RTL heeft er last van dat adverteerders afhaken. Als ik naar mezelf kijk... de TV zenders vragen naar mijn idee veel te veel geld voor advertenties op hun netwerk. Ik kan vijf keer effectiever adverteren via Internet.

 • De prijs per vat Brent olie is vanochtend onder de $80 dollar gekomen. Dat is slecht nieuws voor landen als Rusland en Saoedi Arabië die juist hun productie zeggen te verlagen om de prijs van olie omhoog te jagen.

 • Overweeg nu ook voortaan een zeker en hoog rendement te maken. Open bij NEO Finance een account en doe dat via deze site.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Optiepresentatie (Tom Lassing)

02/11 6:32

Vanmiddag geef ik in Amsterdam een optiepresentatie. Ik ga er verschillende optiestrategieën presenteren.

Ik neem de aanwezigen en degenen die online meekijken mee naar enkele goed toe te passen strategieën. Ik leg ze uit aan de hand van de uitleg zoals ik die in mijn Optiestrategieën E-boek beschreven heb.

Kijk hier maar eens

Voor mij zijn opties een gereedschap. Een gereedschap om geld op de beurs te verdienen.

Gereedschap moet makkelijk te hanteren zijn en daarom heb ik een glasheldere uitleg van waar sommige een dik boek over kunnen schrijven.

Dat dikke boek heb je niet zo veel aan. Mijn bondige uitleg wel.

Je kan je hier nog opgeven voor de online bijeenkomst.

 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Beleggersfair (Tom Lassing)

09/11 7:05

Morgen sta ik op de stand van NEO Finance op de beleggersfair in de Beurs van Berlage.

De locatie is al heel erg mooi. De stands en de presentatie komen daar dan nog eens bij.

Mark Leenards zal namens NEO Finance een presentatie geven.

In de NEO Finance stand ga ik de flyers over de cursus NEO Finance weggeven. Ik heb die cursus gemaakt omdat er behoefte aan was. Het is een nieuwe vorm van investeren en je moet dan even leren hoe dat systeem werkt en waar de risico's zitten. De meeste accounthouders hebben tussen de 10% en 12% rendement, al zag ik recent ook nog iemand die ruim 14% voor elkaar krijgt.

Ik heb zelf een rendement van ruim 12% op dit moment.

Ook een account bij NEO Finance openen? Doe dat dan via deze site. Je krijgt dan 20 euro startbonus.

 
 

Eeuwigdurend dividend een sprookje? (Paul van den Heuvel)

09/11 7:28

Iedereen kent wel de “Perpetuum Mobile”. Een apparaat dat eenmaal in beweging gezet geheel uit zichzelf voor eeuwig blijft voortbewegen. Een prachtige mythe. Vaker gebruiken wij deze term om aan te tonen dat onze aandelenportfolio’s ALTIJD dividend uitkeren en dat ALTIJD zullen blijven doen, ook als wij als dividendexperts ooit stoppen. 

In theorie zullen de uitkeringen ooit stoppen, maar dat maken jij en ik niet meer mee. Coca-Cola als voorbeeld keert al bijna 100 jaar dividend uit en heeft deze betalingen sinds 1964 (!) elk jaar verhoogd. En zo zijn er meer bedrijven dan je denkt. 

De DividendClub combineert deze Dividend Aristocraten met Hoog Dividend aandelen tot wel 13%. Dergelijke rendementen zullen je kapitaal in amper zes jaar tijd verdubbelen. Het combineren van verschillende dividendstrategieën heeft geleid tot het oprichten van De DividendClub. 

Er is nog een derde strategie die we eraan toegevoegd hebben. Eentje die je de beste bescherming biedt tegen de turbulente tijd waarin we leven en wat je een rotsvast inkomen oplevert. Wat deze drie aandelenportfolio’s precies inhouden en wat die voor jou kunnen betekenen kun je lezen in onze manual die hier gratis te downloaden is. 

Vraag hier de gratis manual aan

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Direct volledig gevuld (Tom Lassing)

09/11 7:49

Deze week zag ik een B lening in NEO Finance al direct door de auto-investering carrousel gevuld worden. Een lening aan een 24 jarige jongeman die 3.300 euro wilde lenen tegen een rente van maar liefst 18%.

Hij heeft nog maar net een paar maanden werk en heeft al een andere lening lopen. In 2017 was hij al eens te laat met terugbetalen. Hij begon dus al op zijn 18e met lenen en was al direct een slechte betaler.

Het bedrag dat hij wil lenen is niet onoverkomelijk, maar jongemannen van die leeftijd zijn extreem onbetrouwbaar als het gaat om op tijd terugbetalen gebleken.

Dat er dus zo veel investeerders zijn die al automatisch in zulke leningen beleggen verbaasd me.

Ik leen vrijwel nooit uit aan mannen van onder de 30.

Ik hou er niet van dat zo veel van dat soort leningen dan direct vertragingen oplopen.

De lening was overigens door NEO Finance ingeschaald als B. Dat zijn de leningen die achteraf bezien het meeste opleveren. In die zin is het in het algemeen geen stomme zet om dit soort leningen op te pakken. De rente is zo hoog vanwege het aantal afvallers. Zou dit een lenende vrouw zijn geweest, dan was het waarschijnlijk een A lening met 13% rente geweest.

Daar ga ik dan weer iets makkelijker voor. Per saldo leert het verleden ons dat je uiteindelijk dus met de B leningen beter af bent. Je moet er alleen veel kopen, zodat het gemiddelde rendement ook voor jou gaat tellen.

Ik koop deze B leningen vaak met een aanzienlijke korting in de Secundaire Markt. Dat dan weer wel. Ik krijg dan korting en er is op de schuld al een flinke extra rente achterstand schuld op ontstaan. Bij uitbetaling maak ik dan echt extreme rendementen. Daar durf ik het risico dus wel te nemen.


Open via deze site een account bij NEO Finance

Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 500 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd