Beursbox Nieuwsbrief Verslag Beleggersfair 2023

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Verslag Beleggersfair 2023
Date: November 13th 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 13 november 2023
 
 

AEX 746,31 Dow 34.283 USD 1,069 Btc 34.637 Goud 1,938.59

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/11 6:55

 • In China zullen bankiers nu zenuwachtig gaan worden. Een bankier is er ter dood veroordeeld vanwege corruptie. Als ze dat in het westen met bankiers hadden gedaan sinds 1990 hadden we een daling van de bevolking in alle westerse landen gezien, want dan waren er generaties aan bankiers omgekomen.

 • In de VS gaat de supermarktketen Booths de zelfbediningskassa's weer verwijderen. Klanten hebben er een hekel aan en ook de top van het bedrijf vindt dat het niet uitstraalt wat ze als bedrijf willen uitstralen. Ik sta zelf ook liever in de rij, dan dat ik de zelfbedieningskassa gebruik. Al was het maar omdat ik mensen hun baan niet wil afnemen. Ik betaal ook liefst cash en sta nooit in de rij waar je alleen kan pinnen.

 • Hoe eerlijk is het.. in de VS zitten er mensen voor jaren in de gevangenis voor een diefstal ter waarde van 100 dollar, maar een Trump die fraudeerde voor honderden miljoenen loopt nog altijd vrij rond.

 • Is China de Europese markt aan het overvoeren met gesubsidieerde EV voertuigen? Dat is de beschuldiging vanuit Europa. China spreekt het tegen. Die stellen dat ze 'gewoon' goedkoper maken. Hoe dan ook is de relatief lage prijs
  voor die Chinese auto's vervelend voor Europese fabrikanten die hun marktaandeel zien verdwijnen in een toch al lastige markt.

 • Het aantal failliete bedrijven is in Nederland al 60% hoger dan een jaar geleden.

 • Een cyberaanval heeft in Australië meerdere havens volledig plat gelegd. De havens zijn allemaal onder beheer van DP World. Dat bedrijf staat al onder druk vanwege (dreigende) stakingen.

 • Biden en Xi gaan elkaar woensdag ontmoeten. De mannen zijn persoonlijk pertinent geen vrienden. De verwachtingen over deze meeting zijn dan ook heel laag.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Extremer dan dit ga je nooit meer meemaken! (Jack Hoogland)

13/11 7:19

Dinsdag liet ik u onderstaande grafiek zien, die aangeeft dat het tekort aan uranium zal oplopen tot maar liefst 2,3 miljard pond in 2040.

Belangrijk om te weten is dat alle huidige verwachtingen voor vraag en aanbod zijn gebaseerd op grote kerncentrales.

Daarvan zijn er nu 436 actief, 61 in aanbouw, 112 in de planningsfase en 318 (waaronder twee in NL) gepland, maar nog zonder definitief besluit.


Er wordt bij de huidige verwachtingen echter géén rekening gehouden met de toekomstige vraag naar kleine kernreactoren (SMR’s)…

…terwijl juist op dat vlak een enorme ontwikkeling aan de gang is.

In de VS is kernenergie zo ongeveer het enige onderwerp waarover Republikeinen en Democraten het met elkaar eens zijn.

Vorige week kwamen ze 12 maatregelen overeen om investeringen in kernenergie te versnellen.


Die investeringen zijn voornamelijk gericht op SMR’s, waarvan er volgens de huidige verwachting minstens 300 zullen komen.

En onderstaande tweet laat zien dat ook veel EU-landen van plan zijn om fors te investeren in SMR’s.

De wereldwijde vraag naar SMR’s kan tot 2040 zelfs...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Verslag Beleggersfair 2023 (Tom Lassing)

13/11 7:39

NEO Finance was dit jaar hoofdsponsor van het event.

Ze hadden daarom een stand op de vloer en Mark Leenards heeft in een zaal een presentatie over NEO Finance gegeven. Als het goed is, is daar een video opname van, mogelijk dat ik die nog te pakken kan krijgen.

Ik was zelf actief als Nederlandstalige stand bemanning.

Vanuit Litouwen waren drie NEO Finance medewerkers op de stand aanwezig.


Ik kwam zelf ietsje te laat aan. Het event begon om 09:00 uur, maar toen stond ik nog in de parkeergarage 1,5 kilometer verderop. Dat werd dus even doorlopen in de stromende regen.

Tot mijn verrassing was het al stampend vol. Iedereen was al binnen, zo leek het!


De hele dag heb ik mensen te woord gestaan, flyers uitgedeeld en uitgelegd waarom NEO Finance zo interessant is.

En dan kijk je aan het eind van de dag terug en toen bleek ik 'slechts' 125 flyers uitgedeeld te hebben. Ik had er 500 bij me.

Dat viel mij tegen. Ik dacht echt dat ik ze alle 500 wel zou gaan uitdelen.

Waarom lukte het niet? 

Lees verder

Open nu een NEO Finance rekening
 
 
 

Vergelijking Tesla en GM (Tom Lassing)

13/11 7:56

Vorige week heb ik in het lunchwebinar de aandelen/bedrijven Tesla en GM vergeleken. Het werd een verrassende vergelijking. Eén van de twee is vreselijk overgewaardeerd en de ander is veel te goedkoop... maar is dat wel zo?

Het kan ook zijn dat ze beide veel te duur zijn...

Een vraag vanuit één van de aanwezigen was heel sterk en het antwoord op die vraag zal mogelijk ook veel kijkers verrassen.

Kortom, het feit dat ik deze aandelen zelf niet heb, is niet zo maar uit de lucht komen vallen.

Er zijn redenen om beide aandelen met zijden handschoentjes aan te pakken.

Maar kijk vooral de video even.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Oktober voor NEO Finance (Tom Lassing)

13/11 8:31

Het platform van NEO Finance heeft in oktober 2023 ter waarde van 4,4 miljoen euro aan leningen verstrekt. De gemiddelde rente op die leningen was 15,67%. Realiseer je daarbij wel dat het gemiddelde netto rendement flink lager zal liggen. Ten eerste is er 15% (te verlagen tot 10%) belasting op de verkregen rente en er zullen altijd leningen zijn die niet (volledig) afbetaald gaan worden.

Ik heb zelf een netto rendement van 12,07%.

In de Tweede hands markt (Secundaire Markt) werd ter waarde van 185.000 euro leningen verhandeld.

In oktober werd er 684.400 euro rente aan uitleners uitgekeerd.

Het aantasl verstrekte leningen is 17,43% hoger ten opzichte van een jaar geleden. Het platform blijft dus fors groeien.

Er zijn nu 15.176 investeerders actief op het platform. Het gemiddelde accout is nu 4.487 euro groot.

Meer openbare statistieken vindt je op deze pagina  https://www.paskoluklubas.lt/nl/statistics?hl=nl

Ook een account openen? Doe dat via deze site en krijg dan 20 euro startbonus!

 

Sponsor Beursbox!
 
 
 

Mooie zonnepanelen aanbieding

Deze aanbieder heeft een flinke hoeveelheid van een bepaalde veelgevraagde zonnepanelen soort op de kop weten te tikken en hij wil nu deals maken! Er zijn mooie kortingen mogelijk en als lezer van Beursbox profiteer je extra! Laat bij je bestelling even weten dat je via Beursbox kwam! Dat gaat je extra korting opleveren! Klik hier voor meer info

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd