Beursbox Nieuwsbrief Waar het 'beste' in te beleggen?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Waar het 'beste' in te beleggen?
Date: November 15th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 15 november 2023
 
 

AEX 758,15 Dow 34.827 USD 1,086 Btc 32.808 Goud 1,968.73   

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

15/11 6:50

 • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een gezondheidszorg aandeel bespreken. Het is volgens de PEG ratio (0,48) spotgoedkoop. De K/W is op dit moment nog bijna 100. Kijk vanmiddag om 12:30 uur mee in het webinar. Klik hier.

 • Het militaire budget voor Rusland wordt enorm verhoogd en het komt op 2,5 keer het budget van Oekraïne uit. De oorlog gaat hiermee extreem duur worden voor Rusland. Oekraïne kan haar budget alleen maar volhouden met hulp van derden.

 • Onder Chersom heeft Oekraïne een snelweg voor de Russen afgesloten. Dit zal de logistiek van de Russen behoorlijk in de war sturen.

 • Gisteren is mijn tweede zonnepanelen set gerepareerd. Er bleken twee paneel omvormers kapot te zijn waardoor één string totaal niet meer werkte en bij de andere string één paneel uitgevallen was. Alles is nu in één string ondergebracht en beide omvormers zijn vervangen.

 • Een slimme zet van Tiktok. Ze gaan samenwerken met Spotify en Amazon Music. Je kan als gebruiker je nummers opslaan in de andere apps.

 • De krimp van Schiphol wordt onder druk van de VS en de EU minstens een jaar uitgesteld. De EU was tegen omdat de regels rondom de invoering niet precies gevolgd zouden zijn.

 • In het VK is de inflatie gezakt tot 4,6%.

 • Hoe groot zijn de vastgoedproblemen rondom leegstand in China. Er is een schatting naar gedaan. Het zou gaan om een portefeuille van 20x Country Garden, het grootste vastgoedbedrijf in China. We praten dan over 20 miljoen wooneenheden die al verkocht zijn, maar nog niet af, of vanwege speculatie, leeg gebleven.

 • Pak een gratis ounce zilver! Je krijgt een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Belangrijke vraag (Jack Hoogland)

15/11 7:04

Na een zes weken durende correctie/consolidatie zien we dat uraniumaandelen nu klaar zijn om een volgende stijging in te zetten.

Gisteren zagen we de hoogste slotkoers sinds 29 september. Zie onderstaande grafiek.

Voor de korte termijn betekent dit dat uraniumaandelen de komende maanden (net als juni tot september) gemakkelijk weer met 60% in koers kunnen stijgen.

Kijkend naar de langere termijn, wil ik nog even terugkomen op mijn artikel van vrijdag.

Daarin liet ik u zien dat het totale tekort aan uranium (op basis van een ongeveer 56% hogere vraag) zal oplopen tot maar liefst 2,3 miljard pond in 2040.

Kijk je echter naar de 61 reactoren die nu in aanbouw zijn en de 420 reactoren die landen wereldwijd van plan zijn om te bouwen…

…dan zal de vraag naar uranium de komende decennia met 110% stijgen.

En is onderstaande grafiek een stuk realistischer.

Kort gezegd zal het totale tekort aan uranium in 2040 fors hoger zijn dan de 2,3 miljard pond die ik u vrijdag liet zien.

De toekomstige vraag voor kleine reactoren nog niet eens meegerekend.

Dit alles leidt in mijn hoofd vaak tot onderstaande vraag:
Klik hier om verder te lezen

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

De problemen voor Trump (Tom Lassing)

15/11 7:37

91 aanklachten en meerdere rechtszaken. Het houdt maar niet op. Zielig voor Trump, of eindelijk gerechtigheid voor jarenlange fraudes en misdragingen?

Het is maar net hoe je er naar kijkt.

Ze hebben een rechtsstaat in de VS en er is heel wat voor te zeggen dat Trump als rijke Amerikaan veel te lang goed weg is gekomen met zijn oplichtingen en fraudes.

Alles waar hij anderen van beschuldigd, heeft hij zelf al gedaan. Daar komt het in feite op neer. Altijd is Trump de rol van slachtoffer aan het spelen. Nooit deed hij in zijn ogen iets fout.

Helaas geloven veel mensen die onzin. Het vertrouwen in de Amerikaanse overheid is mogelijk nooit zo laag geweest. In zijn ééntje is Trump de grootste bedreiging voor de Amerikaanse staat. Dat is op zich wel een hele prestatie. Rusland en China en Duitsland en Japan in de Tweede Wereldoorlog konden de Amerikaanse staat niet zo op haar grondvesten doen schudden als dat het Trump nu gelukt is.

Net als Rusland en China is de VS een land dat alleen maar door zichzelf verslagen kan worden.

Trump loopt de kans eindelijk afgerekend te worden op zijn misdadige en criminele gedrag. De poging om zijn macht niet af te hoeven staan, de belastingfraude, de bankenfraude, de beledigingen en bedreigingen, de gestolen geheime documenten, het is een lijst van maar liefst 91 beschuldigingen en er komen er mogelijk nog een paar bij.

 
 

Waar het 'beste' in te beleggen? (Tom Lassing)

15/11 8:05

Dat is de vraag die ik het meeste krijg. Waar kan ik het beste in beleggen? Nu, als je dat vraagt, dan geef je in feite wel aan dat het misschien het beste is om extreem veilig te beleggen.

Als ik dan kijk naar wat veilig beleggen is, dan ben ik van mening dat beleggen in leningen van NEO Finance in mijn ogen zo'n beetje de beste oplossing is voor de meeste particuliere beleggers.

NEO Finance heeft het beleggen in de leningen vrij recent nog weer veiliger gemaakt. Ze gebruiken immers Artificial Intelligence (AI) om de risico's nog weer beter in te schatten. Dat kan niet per lening, maar wel per gradatie van leningen.

Nu denk ik dat ik vanwege het feit dat AI een groep leningen in één mandje gooit in staat ben om AI te verslaan.

Immers in zo'n mandje aan leningen zitten dan leningen aan de onderkant van de range en aan de bovenkant van de range. Als ik dus in staat ben de 'betere' leningen in zo'n range te selecteren, dan zou ik het beter moeten kunnen doen dan AI.

Heel veel beter? Neen, dat denk ik niet. Wel een beetje beter. Als ik maar in staat ben om de risico's binnen de groep goed in te schatten.

Maar zelfs zonder mijn eigen selectie is het al zo dat NEO Finance de rentes zo wil inschatten dat er netto 10 tot 12% aan rendement over blijft.

Ik maakte een heel goede cursus om het account van NEO Finance heel goed in te stellen. Dat scheelt je tijd, fouten en zorgt voor direct een veel beter rendement op je investering.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

Heeft Hamas haar hand overspeeld? (Tom Lassing)

15/11 8:28

Volgens berichten in de pers zijn er meer dan 17 leiders van Hamas omgekomen. Dat zal ongetwijfeld niet hun bedoeling zijn geweest toen ze de terroristische actie in Israël begonnen. Als hun dood inderdaad een feit is, dan is er voor Hamas serieus iets misgegaan.

Je zou dan kunnen stellen dat ze hun hand overspeeld hebben.

Volgens Hamas was hun actie veel succesvoller dan ze vooraf gedacht hadden. Maar juist door dat succes is de Israëlische reactie zo extreem.

Typisch een geval van, "weet wat je wenst".

Hamas wilde een groot succes en hierdoor worden ze nu weggevaagd.

Het blijft uiteraard de vraag of het Israël lukt om Hamas als organisatie zo hard te raken dat ze in de praktijk stoppen te bestaan als effectieve terroristische organisatie.

Het vreemde is dat de vernietiging van HAmas de snelste weg naar vrede is.

Hamas wilde immers geen vrede met Israël. Hamas wilde slechts het einde van de Israëlische staat.

Andere Palestijnse organisatie zijn wel bereid om met Israël te praten over een Twee Staten oplossing. Hamas staat die route in de weg.

Daarmee zitten Palestijnen die voor de vrede zijn in een spagaat. Ze moeten in feite hopen dat Israël Hamas snel weet te elimineren zodat de humanitaire hulp aan de Palestijnse bevolking massaal van start kan gaan en hopelijk een vredesproces een serieuze vorm kan gaan aannemen.

Zie mijn video hier over.

  

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd