Beursbox Nieuwsbrief Wat is Red Bull nu eigenlijk

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat is Red Bull nu eigenlijk
Date: November 16th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 16 november 2023
 
 

AEX 762,82 Dow 34.991 USD 1,083 Btc 34.635 Goud 1,965.84

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

16/11 7:00

 • In de bezette Oekraïense gebieden klagen de Russische soldaten over vergiftigingen door de vijandige bevolking. Ook zijn er steeds weer aanslagen op de door Rusland aangestelde leiders. Het blijkt wel dat er forse weerstand tegen de Russische overheersing is.

 • De Chinese President Xi is in de VS en spreekt daar onder meer met Biden.

 • De prijs voor ijzererts is eindelijk weer boven de 130 dollar gekomen. Dat is het niveau van maar en April dit jaar. Daarna ging de koers omlaag naar onder de 100 vanwege de vastgoedcrisis in China.

 • De shut down in de VS is weer een paar maanden uitgesteld. De Democraten gingen akkoord met een voorstel van de voorzitter van het Congres. MAGA was tegen en zal nu wel weer proberen de speaker ontslagen te gaan krijgen.

 • Nederland heeft een enorme behoefte aan woningen, maar ondertussen is het aantal verstrekte bouwvergunningen in heel lange tijd niet zo laag geweest. Het komt door vele factoren, waaronder enorme kosten voor materialen, toenemende loonkosten, inflatie, hoge grondprijzen, belastingen en uiteraard zal de bouwsector ook klagen over lange procedures en vele regels. Die laatste twee spelen echter niet mee in de huidige problemen.

 • In de EU is een enorm tekort aan geschoolde arbeidskrachten, daarom wil de EU minder drempels opwerpen voor wie hier wil komen werken. In Nederland is er vooral veel behoefte aan opgeleide zorgmedewerkers.

 • Israël claimt dat het onder een groot ziekenhuis een commandocentrum van Hamas heeft gevonden. Als dat waar is, dan is iedere aanval op het ziekenhuis volgens internationaal recht legaal. Ziekenhuizen hebben bescherming, maar alleen als het ook echt ziekenhuizen zijn.

 • Siemens kwam gisteren met een 10% omzetgroei voor hunb fiscale vierde kwartaal. Ze verwachten een 4% tot 8% groei in het komende jaar.

 • Rusland heeft eindelijk toegegeven dat Oekraïne een bruggenhoofd aan de linkerzijde van de Dnepr heeft. Dat is geen goede zaak voro Oekraïne, want nu moet het Russische opperbevel er ook wat aan doen. Tot gisteren konden ze het probleem negeren en overlaten aan de lokale commandant. Dat kan nu niet meer. Nu is Putin verantwoordelijk. Die zal niet blij zijn met de lokale bevelhebber die dit dus niet zelf kon oplossen.

 • SaveCapital heeft een promotie actie. Je krijgt 75 euro korting met deze kortingcode lid_107713.6986
  Ga daarvoor naar deze site.

 • Overweeg nu ook voortaan een zeker en hoog rendement te maken. Open bij NEO Finance een account en doe dat via deze site.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Wat is Red Bull nu eigenlijk (Tom Lassing)

16/11 7:22

We kennen Red Bull allemaal van de energie drankjes. Je zou dus kunnen denken dat het een energie dranken onderneming is. Dat zou in mijn ogen een compleet verkeerde weergave van het bedrijf zijn.

In mijn ogen is het namelijk een sportbedrijf dat vervolgens drijvende op het succes van hun sporters ook sportdrankjes verkoopt.

Het is in feite een enorme marketingmachine om de sport heen.

Red Bull zou naar mijn idee nog veel meer zaken kunnen gaan maken en verkopen. Hun sporters zijn zo populair dat de fans zonder veel twijfel ook Red Bull horloges, smartphones en koptelefoons zouden kopen. Het zou dus ook een IT bedrijf kunnen worden.

Ik vraag me dan ook af hoe lang het gaat uren voor ze dat gaan doen.

Uiteraard zouden ook t-shirts, jassen, petjes standaard in het pakket van Red Bull moeten zitten. Daarmee kan het dus ook een kledingfabrikant worden.

Zolang ze maar succesvol zijn in de vele sporten, zullen ze fans hebben die Red Bull spullen gaan kopen.

Daarbij zijn er andere ondernemingen die ook graag bij Red Bull willen adverteren. Wie wil er immers niet aan een succesvolle sporter of team gelinkt zijn? Red Bull zou dus ook een advertentiebureau en bemiddelaar kunnen worden. De mogelijkheden zijn enorm voor Red Bull. Nu nog een visionair aan het roer zetten die het bedrijf 10x groter weet te maken. Ik denk dat het kan.

 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Reverse split Carnegie Clean Energy aandelen (Tom Lassing)

16/11 7:41

Vandaag worden 50 oude aandelen Carnegie ingeruild voor 1 nieuw aandeel. Helaas ben ik aandeelhouder.

Het is een leuk bedrijf, maar de koersvorming is rampzalig. Het bedrijf was vooral actief in golfenergie opwekking. De beweging van golfslag gebruiken om groene energie op te wekken. Het lijkt zo'n briljant idee.

Ze hebben wat leuke producten, maar echt serieus qua opwekking is het nog altijd niet geworden.

Ze pakken her en der wat subsidie op. Restjes als het ware, om de overheid een alibi te geven dat het meeste naar grijze energie kan gaan, maar dat ze ook wel wat doen aan groene energie.

Een soort schaamdoekje voor de overheid om de enorme subsidiefraude naar de oliebedrijven goed te kunnen praten.

Ik heb de aandelen dus, maar het is geen serieuze belegging meer. Ik heb ze gehouden omdat het waanzin is om de aandelen nu nog te verkopen. Ik hou er echter niet zo veel meer over na deze reverse splitsing.

Geen aandeel om nu in te gaan beleggen.

 
 

Tijdelijke huur verboden... en toch niet (Tom Lassing)

16/11 8:01

De wet tegen tijdelijke huurcontracten is in Nederland door de Eerste Kamer. Daarmee wordt het binnenkort een wet. Verhuurders mogen dan dus geen tijdelijke huurcontracten meer aanbieden.

De politiek denkt daarmee huurders te beschermen, maar ik ben persoonlijk bang dat hiermee het aantal huurhuizen zal afnemen. Immers zullen huizen waarbij er een plan ligt om ze in de toekomst te slopen en er iets anders te ontwikkelen niet langer 'tijdelijk' verhuurd worden. Zo zal woonruimte in zulke tijdelijke plekken leeg blijven om te voorkomen dat huurders de bedoelde toekomstige ontwikkeling door hun onbeperkte huurcontract gaan tegenwerken.

Overigens zijn er nog wel enkele uitzonderingen op het verbod van tijdelijk huurcontracten mogelijk.

Zo kan tijdelijk verhuren aan expats nog altijd tijdelijk. Ook kan je je huis tijdelijk verhuren als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Ook aan studenten kan je tijdelijk verhuren.

Als laatste is ook tijdelijk verhuren aan familieleden mogelijk.

Bij de vorige politieke oplossing van het huurwoningen probleem verergerde de politiek het probleem alleen maar. Dus heb ik weinig vertrouwen in het feit dat de politiek het nu wel goed heeft geregeld.

Ik had zelf hier in Nederland ooit een woning in de verhuur, maar wel met de voorwaarde dat als één van mijn kinderen het huis wilde gaan huren, er een jaar opzegtermijn zou zijn. Dat mag dus nu mogelijk niet meer.

Ik zou het dan nu dus liever leeg laten staan, dan het verhuren, want dan kan ik er dan richting de kinderen niets meer mee. (Het is niet meer van toepassing, één van de kinderen woont er al in)

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Trump gebruikt Hitler taal (Tom Lassing)

16/11 8:25

Trump heeft in enkele speeches blijkbaar enkele speeches van Hitler laten vertalen en voorzien van enkele veranderde woorden om de speeches nu actueel te maken.

Hij gaf daarnaast in een speech aan dat hij wraak wil nemen op iedereen die hem nu dwars zit. Daarbij geeft hij aan dat hij wat hem betreft de vrijheden van de democratie opzij wil zetten voor zijn persoonlijke wraak op alles en iedereen waar hij een hekel aan heeft.

Steeds meer Amerikanen beginnen in te zien dat een tweede Trump presidentschap wel eens écht het einde van de democratie kan worden. Het is immers niet alleen Trump, het zijn ook de criminelen om hem heen.

Het probleem is de VS is dat groot geld ongezien iedereen en alles kan ondersteunen.

In feite regeert de financiële maffia dus en ik zie dat niet snel veranderen. Zelfs de hoogste rechters zijn gekocht door superrijke en ultra conservatieve miljardairs.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 500 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd