Beursbox Nieuwsbrief De vier pijlers strategie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De vier pijlers strategie
Date: November 17th 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 17 november 2023
 
 

AEX 753,91 - Dow 34.945 - USD  1,085 - Btc 33.575 - Goud 1,983.72

 
 

Een gratis ounce zilver

Open nu een account bij deze goud en zilver aanbieder en krijg bij een bestelling van 1000 euro of meer een gratis ounce zilver. Kijk hier voor de voorwaarden

Voor meer info, klik hier
 

Een betrouwbare aanbieder voor edelmetalen

Ontdek onze topaanbeveling!

Laat uw edelmetaal op een veilige en discrete manier thuisbezorgen of kies voor de beveiligde opslag. 

Gebruik de kortingscode 'Beursbox' en ontvang €25 korting op uw eerste aankoop.'


Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/11 7:00

 • Omwonenden van Tata Steel willen dat het bedrijf eindelijk eens de boetes gaat betalen die het vanwege de aanhoudende vervuiling is opgelegd.

 • Na het gesprek met Xi gaf Biden nog altijd aan dat Xi een dictator is. Het is niet erg aardig maar het is wel de waarheid.

 • Ook de Amerikaanse staat Nevada gaat werk maken van de fraude rond de nep kiesmannen die probeerden de verkiezingen van 2020 te beïnvloeden. De radartjes van de wet draaien extreem langzaam in de VS. De rechtszaak wordt opgestart nu er een pepieren spoor is ontdekt en overduidelijk is dat men de uitkomst van de verkiezingen probeerde te veranderen.

 • Truth Social, het social platform van Trump, verloor in een kleine twee jaar 73 miljoen dollar. De vraag is hoe lang dit vol te houden is.

 • Joe Manchin, de Republikeinse Democraat die 14 jaar Senator was, overweegt nu een gooi naar het presidentschap te doen. Kansloos verwacht ik.

 • De nieuwe speaker van het Amerikaanse Congres heeft nog nooit gegevens vrijgegeven over zijn vermogen. Dat is heel vreemd. Heeft hij geen enkele bankrekening, of loopt hij enorm achter met zijn verplichte meldingen? Het is vreemd dat een advocaat van 50 jaar oud geen enkele bankrekening heeft. De handhaving in de politieke arene in de VS is één grote bende. Er is maar één uitzondering op de meldingsplicht mogelijk. Als hij AL zijn geld in renteloze bankrekeningen heeft en geen aandelen aanhoudt, dan mag hij het geheimhouden. Krijgt hij ook maar één cent rente, of heeft hij andere vermogenonderdelen, dan moet hij zijn vermogen opgeven.

 • Tot mijn grote schrik constateerde ik vanochtend dat mijn gratis optiecursus verdwenen is. Geen idee wat er misgegaan is. Ik ben overigens wel begonnen aan een betaalde service, maar het was nooit de bedoeling de gratis service weg te halen. Dat ga ik dus herstellen.

 • De olieprijs is de laatste 24 uur flink gedaald. Als gevolg daarvan kunnen we aan de pomp goedkopere benzine tegemoet gaan zien.

 • Hello Fresh verloor gisteren 20% waarde op de beurs. Het bedrijf kwam met een winstwaarschuwing. De omzet in de VS valt tegen.

Beursbox video kanaal
 
 
 

De wind is nu definitief gedraaid! (Jack Hoogland)

17/11 7:10

Sinds april 2022 hadden goud en zilver last van harde tegenwind door een snel stijgende dollar en vooral de historisch snelle stijging van de rente.

Die wind is deze maand definitief gedraaid. En staat nu stevig in de rug.

Sinds kort zien we de (voor goud en zilver) ideale combinatie van dalende inflatie, een dalende dollar én dalende rente op de obligatiemarkt.

De dalende hoeveelheid geld in omloop geeft (zie grafiek) zelfs aan dat de Amerikaanse economie niet alleen richting recessie, maar ook richting deflatie gaat.

Dat leidt straks gegarandeerd tot paniek in het Witte Huis (presidentsverkiezing) en bij de Federal Reserve.

Waardoor we in 2024 forse renteverlagingen, een geld printende Federal Reserve, en een onder druk staande dollar mogen verwachten.

Dat geeft, zoals Tavi Costa in onderstaande tweet laat zien, de ideale setup voor goud en zilver.


Een gezegde op Wall Street is: 'there’s no such thing as a triple top'.

Ofwel, als iets drie keer dezelfde hoogste koers heeft aangetikt, volgt nadien altijd...
Klik hier om verder te lezen 

 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Klik hier
 
 
 

Waarom zou je beleggen (Tom Lassing)

17/11 7:15

Ik heb een video gemaakt over de reden om te gaan beleggen. Kijk hier de video.

Het is voor mij persoonlijk vrij simpel. Als ik geld voor me kan laten werken, hoef ik zelf niet (zo veel) voor mijn geld te werken. Daarbij is rente op rente zo'n mooi concept.

Beleggen is echter niet alleen maar interessant voor mij zelf. Met mijn geld kunnen anderen ook weer iets doen of ondernemen. In die zin kan mijn geld ook weer een belangrijke rol in de samenleving hebben. Ik beleg dan ook zelf, maar ook ik ben als ondernemer aan het lenen van anderen, zodat die er ook een rendement mee maken, terwijl ik met dat geld kan ondernemen. Zo heb ik 30 huizen in de VS die ik financierde met een stuk aan vreemd vermogen.

Het investeren in leningen bij NEO Finance heeft als voordeel dat het een simpele opzet is. Iedereen kan dit snel leren, het kan met heel kleine bedragen en daarbij is het rendement niet afhankelijk van beurssentiment.

Je geld levert 10% tot 12% per jaar op. Ik zit nu zelf op 12,1% rendement na herinvestering van de rente.

Het is al mogelijk in leningen te investeren met slechts 20 euro. Ik zou dus zeggen, begin! Klik hier.

Open via deze site een account
 
 
 

Gesprek tussen Xi en Biden (Tom Lassing)

17/11 7:30

Dat beide partijen praten is een goede zaak. Dat ze het fundamenteel oneens blijven is zonneklaar. Wat we alleen niet willen hebben, is dat ze vanwege miscommunicatie of helemaal geen communicatie in een oorlog verwikkeld raken. Daarom is praten belangrijk.

Beide landen willen hun toekomst veilig stellen. Dat is geen verrassing is ook niet in de kern slecht.

Waar het bij beide landen mis gaat, is dat ze hun militaire en economische kracht ook misbruiken om andere landen en volkeren te dwingen naar hun pijpen te dansen.

Helaas hoort dat bij het feit dat ze beide het meest machtige land ter wereld willen worden. De VS heeft haar macht tientallen jaren kunnen gebruiken om de wereld te voorzien van gratis gedrukte dollars die andere landen gedwongen tegen veel arbeid en middelen moesten afnemen. Dat is een heel effectieve methode gebleken om de wereld te knechten.

China is van mening dat deze eeuw 'haar' eeuw moet gaan worden.

Dat laatste heb ik wel mijn twijfels over, want China staat er eigenlijk helemaal niet zo gunstig voor. Ze hebben nu een vastgoedcrisis van ongekende omvang en op termijn is het mogelijk dat ze te maken krijgen met een halvering van haar bevolking in de loop van deze eeuw.

 
 

Op zoek naar een online bankrekening?

Ik gebruik zelf en ben zeer tevreden over mijn N26 rekening. Wat mij betreft aan aanrader!

Klik hier voor meer informatie
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 39,95 euro tot eind 2024! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

De vier pijlers strategie (Tom Lassing)

17/11 7:46

Wil je oerdegelijk beleggen dan is de vier pijler methode een klassieker.

De pijlers bestaan uit de volgende onderdelen:

1. Cash in de vorm van edelmetalen

2. Vastgoed (maar dan niet om zelf in te wonen)

3. Aandelen / opties

4. Leningen


Heb je veel geld, dan zou je het best deze strategie volgen. Heb je (nog) niet veel geld, dan begin je het best met 1 en 4.

Dus koop fysiek zilver en goud en wil je dat snel kunnen inwisselen, koop dat dan online bij een goud en zilver rekening aanbieder. Het voordeel is dat je alles dan online kan regelen en de veiligheid zeer hoog is.

Bij leningen kan je kijken naar een aanbieder als NEO Finance die sinds 2016 actief is en heel betrouwbaar is opgezet. Het voordeel bij deze opzet is dat je al met 20 euro aan vermogen kan beginnen. Je kan dus heel klein beginnen en bezig blijven.

Ik kraag de vraag waar crypto in dit verhaal thuishoort. Als je daar in zit, dan kan je zelf kiezen tussen 1 of 3. In mijn ogen hoort het daar thuis. Ik zie het zelf in 3, maar er is wat voor te zeggen om het als een 1 product te zien.Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd