Beursbox Nieuwsbrief Ik neem het eindelijk serieus

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Ik neem het eindelijk serieus
Date: November 20th 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 20 november 2023
 
 

AEX 758,59 Dow 34.947 USD 1,091 Btc 34.055 Goud 1,979.31

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/11 6:55

  • In Argentinië heeft de libertaire kandidaat de verkiezingen gewonnen. Hij wil als president veel meer de economie aan de ondernemers laten. Dus minder invloed vanuit de politiek. Ik ben heel benieuwd hoe dat gaat uitpakken. Het probleem voor Argentinië is dat de corruptie enorm is. De economie aan de ondernemers laten heeft dus als risico dat het criminele element veel meer invloed gaat krijgen. Dat probleem moet de nieuwe president dus oplossen.

  • In Nederland zijn de peilingen gunstig voor rechts. Dat is slecht nieuws voor de zorg. De zorg is de laatste twaalf jaar al uitgekleed en juist nu we door de vergrijzing meer handen aan bed nodig hebben, zien we 50.000+ vacatures en steeds meer bezuinigingen. Kies rechts en zeur dan straks niet dat de wachttijden in de zorg oplopen. Dat is je keuze voor rechts!

  • Voormalig voorman van VDL is overleden. Op 76 jarige leeftijd is Wim van der Leegte overleden. Hij was het die dit bedrijf van zijn vader enorm wist te doen groeien tot het bedrijf dat het nu is.

  • Sam Altman van OpenAI is door het bestuur van het bedrijf aan de kant gezet. Hij was mede-oprichter van het bedrijf. Hij is niet de eerste oprichter van een groot bedrijf die er dan uiteindelijk door het bestuur uit wordt gezet. Het overkwam zelfs Steve Jobs van Apple ooit. Die had dat toen ook nodig, omdat hij naast zijn schoenen ging lopen. Aandeelhouders van OpenAI zijn overigens niet blij met het ontslag en hebben het bestuur gevraagd dit ontslag terug te draaien.
    Ondertussen heeft het bestuur voormalig Twitsch CEO Emmett Shear aangenomen om OpenAI nu te gaan leiden.

  • X gaat Media Matters aanklagen omdat dit bedrijf de advertenties naast de Nazi berichten op X had getoond aan de adverteerders. Die waren daar niet blij mee en trokken daarop hun advertenties van X af. Dat doet Musk pijn en dus gaat hij de boodschapper proberen om te brengen. In mijn ogen een kansloze actie van Musk, die zijn eigen redicalisering niet onder ogen ziet.

  • De vrouw van voormalig president Carter is dit weekend overleden. Ze was 96. Indertijd was ze een zeer actieve first lady en ze werd geacht meer politiek inzicht te hebben als dat haar man indertijd had. Ze werd 96 jaar. Carter wordt gezien als de beste ex-president die de VS ooit heeft gehad. Hij was als voormalig president heel actief als bemiddelaar in veel conflicten.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Het goede nieuws stapelt zich op! (Jack Hoogland)

20/11 7:19

Als het om uranium gaat, worden we deze week dagelijks om de oren geslagen met ongelofelijk goed nieuws.

Deze week bevestigde India dat ze haar nucleaire capaciteit de komende jaren gaat verdrievoudigen. Zie onderstaande tweet.


India’s vraag naar elektriciteit stijgt razendsnel, terwijl de energietransitie er nog in de kinderschoenen staat.

Alle reden om te verwachten dat India de komende decennia minstens zo hard in kernenergie zal investeren als China nu al doet.

Maar het meest opvallende nieuws zien we in onderstaande tweet, en is iets waarvan we slechts twee jaar geleden niet eens durfden dromen.


Op de eind deze maand te houden klimaatconferentie in Dubai leidt de VS een groep landen die voorstelt om…
Klik hier om verder te lezen

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Ik neem het eindelijk serieus (Tom Lassing)

20/11 7:31

In mijn NEO Finance account heb ik lang lopen stunten. Soms omdat ik een video wilde maken en het dan wilde laten zien, soms ook vanuit speculatie overwegingen.

Die tijd is voorbij. Ik werk nu aan de verbetering van het rendement.

De resultaten daarvan worden zichtbaar. Enkele weken geleden zat ik met heel de portefeuille nog op 11,5% rendement, terwijl ik nu 12,13% haal.

Stukje bij beetje neemt het rendement dus toe.

Het ligt er aan dat ik leningen afsluit met hogere rentes, maar ook minder risico neem.

Toch koop ik nog altijd speculatieve tweedehands leningen, alleen heb ik er een iets gelukkiger hand in dan in het verleden. Ik weet nu waar ik op moet letten om het risico te verminderen. Kocht dan ook verschillende leningen met aanzienlijke kortingen die snel daarna weer begonnen met aflossen. Op dat soort leningen kan ik dan een rendement halen van 200%, soms wel fors meer dan dat. Zoiets helpt me dan ook het rendement verder omhoog te brengen, alleen zal je het resultaat pas veel later gaan zien. In die zin heb ik hoop op een nog hoger rendement in de toekomst.

De inzet van Artificial Intelligence zorgt er voor dat NEO Finance toewerkt naar een netto rendement van tussen de 10% en 12%. Uiteraard geldt dat alleen voor leningen die al boven die rente uitkomen.

De meest veilige leningen halen dat rente niveau niet, maar daar krijg je dan wel voor dt de meeste leners netjes afbetalen.

Neem nu ook een account via deze site.

Open nu een NEO Finance rekening
 
 
 

Gratis optiecursus (Tom Lassing)

20/11 7:56

Vorige week kwam ik er na een foutmelding achter dat mijn gratis optiecursus niet meer online te verkrijgen was. Daar is een keer iets enorm misgegaan, want ik was er van overtuigd dat deze nog aan te vragen was. Ook op de website kom ik nu wat fouten tegen.

Oeps...

Ik ben dus vrijdag weer begonnen de cursus weer online en actief te zetten. Een hele klus, want het gaat om behoorlijk wat lessen.

Dat moet allemaal weer neergezet worden en ik ben al druk met zo veel andere zaken, waaronder het maken van video's en nieuwsbrieven.


Heeft u interesse in de gratis optiecursus die wekelijks per les gestuurd wordt, gaat u dan naar optiecursus.com

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Marketing chef Anheuser Busch vertrekt (Tom Lassing)

20/11 8:14

Anheuser Busch zag de omzet van Bud Light extreem ver dalen nadat een reclame campagne met daarin een trans persoon faliekant misliep.

De klanten van Anheuser Busch waren niet gediend van zo'n advertentie en de daarop volgende boycot van het product doet het bedrijf nu nog pijn.

Had Anheuser Busch dan ongelijk met die reclame campagne?

Het erge is, neen. Het was een heel nette advertentie campagne. Ieder weldenkend mens zou er geen probleem mee hebben.

Het bedrijf was alleen even vergeten wie hun klanten waren.

Hun klanten zijn vooral blanke mannen uit de lagere klassen in de economisch en maatschappelijk wat achtergebleven staten in de VS.

In andere woorden... blanke mensen die zich per ongeluk of expres regelmatig racistisch uitlaten en anti homo en anti LGBT (lhbt in Nederland) zijn. Dus met een reclame komen waarin je doet alsof jouw klanten daar vrede mee hebben is niet zo heel slim.

Het racisme en de anti homo haat van de boze klanten kreeg een platform via rechtse social media en het bedrijf kon na de zeer succesvolle boycot min of meer haar leidende marktpositie gedag zeggen.  


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Mooie zonnepanelen aanbieding

Deze aanbieder heeft een flinke hoeveelheid van een bepaalde veelgevraagde zonnepanelen soort op de kop weten te tikken en hij wil nu deals maken! Er zijn mooie kortingen mogelijk en als lezer van Beursbox profiteer je extra! Laat bij je bestelling even weten dat je via Beursbox kwam! Dat gaat je extra korting opleveren! Klik hier voor meer info

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd