Beursbox Nieuwsbrief De beste periode om te kopen is nu

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De beste periode om te kopen is nu
Date: February 7th 2024
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 7 februari 2024
 
 

AEX 831,09 - Dow 38.521 - USD 1,076 - Btc 39.875 - Goud 2,033.55    

 
 

De beste periode om te kopen is nu (Jack Hoogland)

07/02 7:00

In de lente van 2023 waren uraniumaandelen gemiddeld bijna de helft goedkoper dan ze nu zijn.

Ondanks dat de fundamentals week na week verbeterden, hadden beleggers toen totaal geen interesse.

Veel beleggers zullen zich nu afvragen waarom ze een jaar geleden niet in uraniumaandelen zijn gaan beleggen.

Wat we toen bij uranium zagen, zien we nu bij goud en zilver.

Beleggers staren zich blind op de 'sterke' Amerikaanse economie, juist terwijl het effect van de vastgoedcrisis steeds sterker voelbaar wordt.


Een snel stijgend aantal eigenaren van (sterk in waarde gedaald) vastgoed kan de maandelijkse lasten niet langer ophoesten, waardoor betalingsachterstanden fors oplopen.

Gevolg is dat steeds meer (regionale) banken in financiële problemen komen.

Aandelen van een hele reeks regionale banken kregen sinds vorige week al 10% tot zelfs bijna 50% koersdalingen voor de kiezen.

Powell waarschuwde zondag dat een aantal regionale banken zal verdwijnen, en benadrukt (uiteraard) dat de situatie 'manageable' is.

Powell weet echter donders goed dat er maar één manier is om...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/02 7:15

 • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een interessant AI aandeel bespreken. Ik besprak het een jaar geleden zelf ook al eens in een video. Dat was op een koers die nog niet de helft was van wat er nu op het bord staat. Ik heb het aandeel zelf ook in mijn bezit. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

 • De AEX is gisteren op een recordstand gesloten. Let wel op, de "Eerste vijf handelsdagen" methode zegt dat dit een negatief jaar gaat worden!

 • De onderhandeling voor een nieuw Nederlands kabinet zijn min of meer stukgelopen. De vraag is wat de volgende stap gaat zijn.

 • De terugbetaling van Corona schulden loopt vast door personeelsgebrek bij de belastingdienst.

 • Wil je een beter alternatief voor X, kijkt dan eens naar Bluesky. Iedereen kan er nu zonder uitnodiging een account openen. Het voordeel is dat het niet in handen is van één schatrijke ondernemer. Het project is nog in ontwikkeling, dus verwacht nog wel de nodige veranderingen de komende tijd.

 • Bij de liquidatie van Big Bazar heeft de verkoop van de winkelvoorraad nog 4,1 miljoen opgeleverd. Het heeft 2 miljoen gekost. Er gaat dus nog 2,1 miljoen naar de schuldeisers.

 • De CEO van DBS heeft zijn loon met 30% gekort zien worden nadat de services van het bedrijf verschillende keren onderbroken werden.

 • Gaat zilver dit jaar schitteren? Steeds meer analisten zien een opkomst van de zilverkoers in 2024 wel zitten.

 • De primary verkiezing in Nevada gaat waarschijnlijk door "none of the kandidates" gewonnen worden. Nikki Haley wordt dan tweede. Trump staat niet op de kieslijst. De verkiezing levert ook geen vertegenwoordigers op in de uiteindelijke bijeenkomst waar de Republikeinse presidentskandidaat bevestigd gaat worden. Ben je tegen Trump, dan moet je gek genoeg wel hopen dat Trump die voorverkiezingen wint. Haley lijkt te kunnen winnen van Biden, Trump lijkt dat niet te lukken.

 • Een eigen energie centrale. Ik maakte een korte video over een unieke situatie in Eindhoven. Kijk hier maar eens even.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

NEO Finance bijeenkomst voor accounthouders (Tom Lassing)

07/02 7:57

Op 1 maart organiseren Mark Leenderts en ik een bijeenkomst voor NEO Finance accounthouders. We willen die middag en avond dieper ingaan op wat de toepassing van AI voor gevolgen heeft en hoe je de Automatische Investeren er op aan kan passen.

Heb je dus vragen, dan is het een goed moment om ze daar te stellen.

We vragen iedereen wel even vooraf aan te melden! Er komen twee sessies en per sessie maximaal 25 plaatsen. Mochten er meer aanmeldingen komen, dan moeten we vooraf iets regelen, bijvoorbeeld een andere locatie, of een extra sessie op een andere dag. Dat kan niet meer op de dag zelf geregeld worden, dus aanmelden verplicht!

Aanmelden kan door mij een mailtje te sturen naar tom@PROTECTED. We vragen wel 20 euro vergoeding per persoon. Dat kan cash op locatie betaald worden.

We gaan in de sessies ook de aanwezige en aangemelde Gold en Platinum accounthouders in het zonnetje zetten. Ben je zo'n Gold of Platinum accounthouder en kom je, mail me dat dan even. Doe dat wel voor 15 februari! We hebben immers even nodig om dat zonnetje te regelen.

Graag wel dan als Gold of Platinum VIP ook even je V nummer doorgeven.  

De middagsessie begint om 14:00 uur. De avondsessie begint om 19:30 uur. De CEO van NEO Finance zal die dag even inbellen.

Account openen kan hier
 
 
 

Mijn afgebrande huis (Tom Lassing)

07/02 8:15

Gelukkig heb ik een verzekering op het afgebrande huis. Ik had het verzekerd voor een waarde van 60.000 dollar.

U leest het goed.

Een vrijstaand huis met tuin verzekerd voor een waarde van slechts 60.000 dollar.

Als u dat al verbaasd doet staan, dan zal mijn aankoopprijs u zeker verbazen.

Dat was namelijk 12.000 dollar.

Gekocht in de dip zullen we maar zeggen.

Er is e.e.a. aan verspijkerd, maar er heeft ook een huurder ingezeten.

Als de verzekering me dus inderdaad 60.000 dollar gaat uitkeren zou me dat financieel gezien geen verlies opleveren. Liever had ik het huis nog gehad, maar een ramp is het dan dus niet.

Nu afwachten wat de verzekering gaat doen. Ze zijn afgelopen maandag al komen kijken.


Meer over mijn Detroit project hier
 
 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

Het energieverbruik (Tom Lassing)

07/02 8:38

Eén van de nadelen van crypto's is het enorme energie verbruik van met name en vooral bitcoin.

Dat is een groot nadeel van het muntje. Terecht kan je er daarom 'tegen' op zijn.

Maar...

Vergis je niet in wat er nog meer energie slurpt.

Een zoektocht in Google, door er een vraag te stellen, kost ook enorm veel energie. Makkelijk kunnen er vanaf je vraag computer vervolgens wereldwijd 50 of meer computers en databanken actief worden om je vraag te beantwoorden.

Gaan we Internet afschaffen vanwege het extreme energieverbruik?

Al die mooie Internet toepassingen zijn alleen maar mogelijk omdat we enorme hoeveelheden energie in data centra aan het pompen zijn.

Daar plukken we economisch ook de vruchten van, maar één van de redenen dat ons energie verbruik steeds verder stijgt is het feit dat we steeds meer online doen.

Alleen in huis staan er al meerdere toestellen aan om je Internet connectie open te houden. Dat geldt ook bij je provider en vervolgens ook verderop in de connectie.

Ik vind het geen goede zaak dat crypto zo kwistig is met energie, maar ik besef me ook dat er wel meer dingen zijn die simpelweg extreem veel energie verbruiken.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd