Beursbox Nieuwsbrief Vijf kleine uraniumaandelen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Vijf kleine uraniumaandelen
Date: February 9th 2024
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 9 februari 2024
 
 

AEX 843,75 - Dow 38.726 - USD 1,077 - Btc 42.871 - Goud 2,033.4 

 
 

Vijf kleine uraniumaandelen (Jack Hoogland)

09/02 6:45

In de afgelopen weken vroegen opvallend veel lezers ons of ze…

…de extra uraniumtips die we afgelopen tijd naar onze TopAandelen-abonnees stuurden ook in een los rapport konden bestellen.

We hebben daarom besloten om een nieuw uraniumrapport te maken.

De volop in gang zijnde bull markt in uranium gaat nu richting een nieuwe fase waarin optimisme onder steeds grotere groepen beleggers stijgt.

Kenmerk van die nieuwe fase is dat de kleinere, speculatievere aandelen het allerhardste stijgen. 

Om daarop in te spelen hebben we het rapport "Vijf Kleine Uraniumaandelen" voor u gemaakt.

Vijf superveelbelovende kleine uraniumaandelen met oneindig hoog koerspotentieel.

Profiteren van de meest interessante fase van deze super bull markt?
Klik dan hier om dit unieke rapport snel te bestellen!

 
 

Een gratis ounce zilver

Open nu een account bij deze goud en zilver aanbieder en krijg bij een bestelling van 1000 euro of meer een gratis ounce zilver. Kijk hier voor de voorwaarden

Voor meer info, klik hier
 

Een betrouwbare aanbieder voor edelmetalen

Ontdek onze topaanbeveling!

Laat uw edelmetaal op een veilige en discrete manier thuisbezorgen of kies voor de beveiligde opslag. 

Gebruik de kortingscode 'Beursbox' en ontvang €25 korting op uw eerste aankoop.'


Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/02 7:05

 • De nieuwsbrief komt momenteel vaker in de spam box. Dat heeft alles te maken met aanpassingen van de regels bij belangrijke providers. Het is nu even zoeken naar de juiste en gewenste instellingen zodat alles weer storingsvrij ontvangen kan worden.

 • De enige enigszins serieuze tegenkandidaat voor Putin is alsnog uitgesloten van deelname aan de verkiezingen. Ze vonden zogenaamd te veel fouten bij de steunbetuigingen. Die hebben ze gekopieerd en dat zo onduidelijk gedaan dat het zonneklaar werd dat de gegeven niet (meer) klopten. Opzet zeer doorzichtig, maar succesvol. Waarom het nog verkiezingen heet, is me een raadsel. Er valt niets te kiezen. Je hebt maar voor Putin te stemmen of blijf thuis.

 • Gisteren heeft de Hoge Raad in de VS de argumenten aangehoord waarom Trump al dan niet op basis van artikel 14 uitgesloten zou moeten worden van toekomstige verkiezingen. De wet is er duidelijk over. De vraag is hoe de rechtse opperrechters zich hier uit gaan proberen te wurmen. Ze kunnen het allemaal uitstellen tot na de verkiezingen. Dat zou de makkelijkste weg voor ze zijn.

 • Mijn video kanaal op YouTube heeft afgelopen maand 441 nieuwe abonnees mogen verwelkomen, de video's zijn 224.000 keer bekeken en goed voor 1,2 miljoen kijkminuten. Ik ben er heel tevreden mee.

 • De stijging van de bitcoin koers zet dit keer door. Vanochtend stond 42.871 euro per bitcoin op het bord. Lees je de dagelijkse nieuwsbrief van Joost al? Als je interesse in crypto's hebt kan ik het je aanraden. Kijk hier

 • Zelenski heeft zijn legerleider nu inderdaad vervangen. Hij heeft nu een legerleider aangesteld die hem veel trouwer is. Ik zie daar het voordeel niet van, want ja knikkers bieden niets extra. Ze houden je niet scherp.

 • Er is een nieuw kernfusie record gehaald. In een fractie van een seconde werd genoeg energie gevormd om twee huishoudens een dag van stroom te voorzien. Het zijn duidelijk de eerste stapjes, maar net als autonoom autorijden gaat de ontwikkeling heel snel.

 • In China hebben ze last van deflatie. De daling van de prijzen. Dit is een ramp voor producenten, want mensen willen ook steeds minder betalen voor spullen. Als de prijs ze te hoog lijkt, dan stellen ze de aankoop uit en omzetten vallen dan nog weer harder terug.

 • Als u de komend weekend even tijd heeft, overweeg dan even te kijken naar wat NEO Finance u in 2024 aan rendement kan bieden. Ik heb hier de flyer voor mijn NEO Finance cursus online gezet.

Naar het Beursbox Video kanaal
 
 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Klik hier
 
 
 

Een AI aandeel met potentie (Tom Lassing)

09/02 7:22

Afgelopen woensdag besprak ik een AI aandeel dat ik een jaar geleden ook al in een video besprak. Toen op een koers van onder de tien.

Ik was er enthousiast over en dat bleek achteraf terecht. Het aandeel noteert nu boven de 21.

Wat maakt het zo interessant?

Eén van de eyecatchers was afgelopen jaar het feit dat Oekraïners Duitse artillerie wapens veel effectiever wist te maken met de AI software van het bedrijf.

De Duitse stukken waren vooral geschikt voor vredesgebruik. Drie schoten per uur, en neem overal de tijd maar voor.

Oekraïne had behoefte aan 60 schoten per uur en een extreem snelle berekening van waar de granaten neer moesten komen. Dat kregen ze voor elkaar.

De groei van het bedrijf gaat stevig door en de verwachtingen over AI toepassingen zijn hooggespannen.

Mijn pech was dat het aandeel de dag voor ik het webinar zou geven al 30% in waarde steeg.

Aan de andere kant is het ook een plus, maar dat hoor en zie je hier in de video.

 
 

Het interview met Putin (Tom Lassing)

09/02 7:43

Tucker Carlson heeft het voor elkaar gekregen Putin te mogen interviewen. Voor een journalist natuurlijk een enorme eer dat jij de uitverkorene bent die dan een spraakmakende wereldleider mag spreken. Elon Musk heeft de 'eer' dat het interview het eerst op X gepubliceerd zal worden, maar ondertussen is duidelijk dat ook andere netwerken zich er graag voor openstellen. 

Tucker is niet de eerste Amerikaan die daarmee in de VS extreem veel aandacht weet te trekken.

Jane Fonda deed hetzelfde in de Vietnam oorlog.

Het heeft haar jaren tot persona non grata gemaakt voor een flink deel van de Amerikaanse bevolking.

Dat zal nu bij Tucker niet anders zijn. Maar bij de mensen die hem uitkotsen werd hij toch al niet serieus genomen.

In mijn ogen is Tucker Carlson niet meer dan een riool journalist. Iemand die zijn eigen verhalen en werkelijkheden maakt. Hij past daarom precies in het Trump straatje.

De Trump aanhangers zijn dankzij Trump helemaal Pro Rusland en zouden liever Putin dan Biden aan de macht in de VS zien.

Die mensen zullen alle onzin die Putin uitkraamt vreten alsof het het lekkerste snoep is.

Mij lijkt het persoonlijk zonde van de tijd het interview echt te kijken. Ik heb dan ook nog niet gekeken. Putin zal ongetwijfeld alle eerdere leugens herhalen dus wat is uiteindelijk de meerwaarde?

Zie hier mijn video
 
 
 

5 uranium aandelen rapport

Vijf superveelbelovende kleine uraniumaandelen met oneindig hoog koerspotentieel.

Bestel nu snel hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 39,95 euro tot eind 2024! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Het embargo tegen Rusland (Tom Lassing)

09/02 8:02

Veel tegenstanders zeggen dat het niets heeft uitgehaald. Rusland weet nog altijd aan spullen te komen en er is een omvangrijke smokkel gaande waardoor er nog altijd heel veel in en uit Rusland gaat.

Dat is waar.

Maar dat op zich houdt niet in dat het embargo niet werkt.

Smokkel blijft mogelijk, maar is altijd minder effectief dan open handel.

De spullen kosten Rusland meer en leveren Rusland bij uitvoer minder op. India koopt weliswaar iedere liter olie die Rusland kan uitvoeren, maar wel met een aanzienlijke korting. Rusland maakt de omzet, maar niet de winst en dat is dus een succes voor het embargo.

Maar er speelt veel meer.

Het embargo gaat ook over services.

De olie industrie van Rusland is voor de moeilijke olievelden afhankelijk van het westen. Gaat er iets stuk, dan is er steeds meer kans dat de kennis en het materiaal niet meer voorhanden is. Dan zal dus de productie dalen.

Daar kan China ook niet bij helpen, want China heeft die specialistische kennis ook niet.

Daarbij komt dan nog dat Oekraïne nu doelbewust drones afstuurt op olieraffinaderijen. Oekraïne hoeft de olievoorraad niet te raken. De controls zijn belangrijker. Als ze het technische hart van de raffinaderij raken, dan houdt het daar ook al op.

Alleen de laatste maand waren de aanvallen van Oekraïne op de olie industrie al goed voor een beperking van de Russische olie export van 4%.

De inkomsten lopen voor Rusland steeds verder terug. We zien nu ook dat treinverkeer lastiger wordt en vliegverkeer in Rusland is nu ronduit gevaarlijk geworden. Ze moeten steeds meer onderhoud uitstellen en steeds meer materiaal kan niet meer ingezet worden.

Ook dat heeft op termijn gevolgen voor de mate waarin Rusland in staat is deze oorlog vol te houden. Het is een soort verroting van binnen uit. Het verlies van steeds meer mannen helpt ook niet mee. Je studenten rechtstreeks de oorlog in sturen, werkt niet erg handig naar de toekomst toe.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd