Beursbox Nieuwsbrief Goed nieuws uit Detroit

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Goed nieuws uit Detroit
Date: February 20th 2024
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 20 februari 2024
 
 

AEX 855,85 -  Dow 38.627 - USD 1,077 - Btc 48.223 - Goud 2,020.65 

 
 

Goed nieuws uit Detroit (Tom Lassing)

20/02 6:30

Ik schreef recent al dat één van mijn huizen min of meer tot de grond toe afgebrand is. Het was brandstichting en de buurman wordt er voor verdacht.

Een vervelende zaak, maar gelukkig is er wel een verzekering.

Ik kreeg goed nieuws van de verzekering.

Beter nieuws dan ik zelf verwacht had overigens...

Ze keren me een eenmalig bedrag uit.

Ik dacht dat ik dekking had tot 60.000 dollar, maar per 1 januari 2024 was dat bedrag, vanwege de goede lokale huizenmarkt, omhoog gebracht tot 75.000 dollar.

Ze hebben besloten me daarom de som van 75.000 dollar uit te keren.

Nu moet u weten, dit was het goedkoopste huis dat ik gekocht had. Ik betaalde er vier jaar geleden slechts 12.000 dollar voor.

Mijn huizen zijn naar mijn voorzichtige schatting gemiddeld 75.000 dollar per stuk waard. Blijkbaar is dat dan wel een heel voorzichtige schatting gezien het feit dat mijn goedkoopst aangekocht woning dat al waard is volgens de verzekering.

Meer over mijn Detroit project
 
 
 

In tien stappen succesvol beleggen

Collega Harm van Wijk schreef een interessant boek over beleggen. Je kan het hier gratis verkrijgen. (Je betaalt alleen verzendkosten!)

Kijk hier
 

Zit jij al in Crypto's?

Ik raad je dan aan eens een kijkje in deze shop te nemen! Ze hebben van alles om je crypto's veilig te bewaren!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/02 6:52

 • Let op, 1 maart 2024 komen er twee sessies voor accounthouders van NEO Finance in Best. Wil je komen, dan vragen we wel even aan te melden door een mailtje te sturen naar tom@PROTECTED. We vragen een vergoeding van 20 euro, op de locatie te voldoen.
  De middagsessie begint om 14:00 uur. De avondsessie begint om 19:30 uur. De CEO van NEO Finance zal die dag even inbellen. Zie ook de video die ik maakte. Ik laat in die video ook wat posities van mij in de Secundaire markt zien.

 • Heb je al een abonnement op de dagelijkse cryptonieuwsbrief van Joost? Kijk hier.

 • Pak die gratis ounce zilver! Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

 • Vanmiddag in het lunchwebinar ga ik het aandeel Lyft bespreken. Klik hier om er om 12:30 uur gratis live bij te zijn.

 • Let op, nét in de verkoop in Gennep... Achter de dijk een prachtig natuurgebied! De woning is instapklaar. Klik hier.

 • De boetes die Trump al opgelopen heeft hebben het bedrag van 600 miljoen dollar al overschreden. Geld dat hij hoe dan ook nu al opzij moet zetten en waar hij voorlopig geen zeggenschap over heeft. Hij zal ongetwijfeld nog wel in beroep gaan, maar ook tijdens dat beroep kan hij niet bij dat geld komen. De vier criminal cases moeten nu nog beginnen. Voor die zaken kan hij zowel geldboetes als gevangenisstraf krijgen.

 • Capital One heeft bekend gemaakt dat het de credit card maatschappij Discover Financial voor 35 miljard dollar gaat overnemen. Capital One is een consumenten bank in de VS en heeft een beroemde groot aandeelhouder in de vorm van Warren Buffett.

 • Google is extreem winstgevend, maar gaat er toch weer enkele duizenden mensen uit gooien. Big Tech blijft afslanken. OOk daar ben je je baan niet zeker.

 • China heeft de rente iets verlaagd om zo de vastgoedsector te steunen. De crisis in die sector doet de economie erg veel pijn. De vastgoedsector is in China goed voor meer dan een derde van de economie. In Azië waren de beurzen niet onder de indruk van de rentedaling.

 • Volgens Citi analisten zou goud wel eens op $3,000 kunnen staan in 2025. Ik zou er geen hypotheek op vestigen ondanks dat het me financieel goed zou uitkomen als het werkelijkheid zou worden. Ik heb zowel fysiek goud als de nodige goudmijnaandelen in mijn bezit.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Wie staat er terecht? (Tom Lassing)

20/02 7:22

In de Amerikaanse staat Georgia blijken de aanklager en een lid van haar juridische team een relatie te hebben. Dat feit is totaal niet verboden, dus waar gaat het over. 

Nu, de briljante zet van de Trump verdediging is nu dat ze deze twee personen nu op de beklaagden bank hebben gezet door te gaan zeuren over de financiële relatie tussen deze twee personen. Het gaat zo ver dat ze terug gaan naar de echtscheiding overeenkomst van de man en een reis die de twee personen in het team van de aanklager samen maakten en die al dan niet door ieder van hen zelf betaald werd.

Het Trump probeert hier twijfel te zaaien over de karakters van deze twee personen, zonder dat ze ook maar een grammetje bewijs voor onoorbaar gedrag hebben.

Ook worden heel suggestieve vragen gesteld over hoeveel geld de externe jurist al sinds 2022 verdiend zou hebben. Een heel slimme manier om karaktermoord te plegen. Ondertussen staan de aanklager en de jurist dus terecht in een rechtszaak waar Trump terecht staat. Het moet niet veel gekker worden.

De rechter staat het toe en zo gaan vele dagen verloren qua tijd, maar wordt alle vuile was over de aanklager breed uit in de rechtszaal gegooid.

Ondertussen heeft de advocaat van Trump geen enkel bewijs dat er geld verkeerd zou zijn uitgegeven, maar de rechter staat het allemaal toe.

 
 

Visie Putin raakt China (Tom Lassing)

20/02 7:52

Volgens Putin is Oekraïne Russisch, want eeuwen geleden ontstond Rusland samen met Oekraïne. Rusland zou dus historische rechten op Oekraïne hebben.

Dat was wat Putin in het interview met Tucker Carlson uitvoerig besprak.

Die visie in in Peking niet goed gevallen.

In 1860 heeft Rusland namelijk een fors deel van China ingenomen.

Dat land, met Vladivostok als belangrijkste stad en haven, is dus historisch gezien Chinees grondgebied.

Er wonen buiten de steden ook nog relatief veel etnische Chinezen in het gebied en ze worden al sinds de overname door Rusland als tweederangs burgers behandeld.

De relatie tussen Rusland en China is nooit een relatie tussen gelijken geweest. Rusland voerde tot 2022 altijd de boventoon.

De oorlog in Oekraïne is funest voor de relatie verhoudingen geworden. Het is China nu overduidelijk dat Rusland een papieren tijger is ten opzichte van China. China is nu de dominante partij geworden en China bepaalt nu de onderlinge spelregels.

Dat zal eerst met fluwelen handschoenen zijn, maar de zwakte van Rusland maakt een hardere aanpak door China ook zeer wel mogelijk. China wil dat gebied uiteindelijk weer terug hebben. De vraag roept zich op, wat willen ze liever, dat gebied, of Taiwan.

Hoe dan ook, beide gebieden brengen ze in oorlog met een wereldmacht. Beide wereldmachten zijn niet meer op hun oude sterkte terwijl China heel veel sterker geworden is. Het is echter ook zo dat alle drie de wereldmachten momenteel aan het verzwakken zijn. Er begint dus ook een zekere wanhopigheid mee te spelen.

Hier de video
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Investeer je gespaarde geld

Beleggingen vanaf 20 euro, rendementen tot netto 12%. Zeer betrouwbare partij. Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Interessante (bij)baan voor student (Mark Leenards)

20/02 8:08

Ben je een student met interesse in financiële zaken, dan kan deze vacature interessant voor je zijn.

NEO Finance zoekt namelijk een financieel onderlegde, en klantvriendelijke medewerker voor 16 uur per week.

Je moet dan in Nederland en België de Nederlandstalige ondersteuner voor het platform worden.

Je helpt klanten telefonisch bij het inschrijven en beantwoord vragen die ze hebben over het platform.

Dit alles wordt overigens ook in de cursus van Tom besproken, maar het feit dat hij een cursus moest maken om de vragen te beantwoorden werd in Litouwen ontvangen als een teken dat er dus blijkbaar meer ondersteuning nodig is. Ondersteuning die dus eigenlijk van het bedrijf moet komen. Vandaar deze vacature.

Voor de student is het bestaan van de cursus overigens een zegen, want dankzij die cursus weet je zelf ook al heel veel. De rest leer je van NEO Finance, want je zal meer mogelijkheden om te helpen hebben dan de cursus kan bieden.

Ben je klantvriendelijk en heb je interesse in een combinatie van telefonische ondersteuning op een modern platform bieden en tegelijk ook financieel onderlegd zijn en met het onderwerp van risico en opbrengst bezig zijn, dan ligt hier je kans.

Mail naar mark@PROTECTED voor meer informatieSponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd