Beursbox Nieuwsbrief Uraniummijnen worden heropgestart

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Uraniummijnen worden heropgestart
Date: March 4th 2024
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 4 maart 2024
 
 

AEX 854,10 - Dow 39.087 - USD 1,084 - Btc 58.776 - Goud 2,085.38 

 
 

A.I. groeiparel met enorm koerspotentieel (Jack Hoogland)

04/03 7:00

Voor ons splinternieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten we deze maand onder meer een uniek én ongelofelijk goedkoop tech-aandeel.

Bedrijf dat met kunstmatige intelligentie (A.I.) een netwerk heeft ontwikkeld waarmee het banken een enorme verbetering biedt bij het beoordelen van kredietaanvragen.

Aangesloten banken verkopen dankzij deze software 25% meer kredieten, terwijl ze tegelijk hun relaties met eigen klanten verdiepen door meer persoonlijke, op maat geleverde service.

Door haar unieke product groeit dit jonge bedrijf nu razendsnel en werd het in 2023 voor het eerst winstgevend.

Is nu haar klantenbestand én haar productaanbod fors aan het uitbreiden, waardoor de winst de komende jaren explosief zal stijgen.

Deze week nog werden de winstverwachtingen voor 2024 en 2025 fors opwaarts bijgesteld.

Omdat dit een relatief klein A.I aandeel is, staat deze groeiparel nog niet op de radar van de grotere fondsen.

En dat is goed te zien, want terwijl analisten explosieve winstgroei verwachten, koop je dit aandeel voor slechts 5,4 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Koers moet komend jaar met ruim 230% in koers stijgen om dit aandeel als gemiddeld gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Juist omdat dit een A.I. aandeel is, kan de koers rázendsnel stijgen zodra het aandeel door de grotere fondsen wordt ontdekt!

Uitzonderlijke én tijdelijke kans om een A.I. aandeel aan te kopen voor een absolute spotprijs!
Bestel hier het splinternieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/03 7:25

  • Het is wat mij betreft steeds duidelijker dat het Russische offensief min of meer buiten adem aan het raken is. De Russen verloren de laatste vier weken enorm veel materieel en manschappen. Ook gingen er tenminste 15 vliegtuigen verloren voor ze.

  • Nikki Haley heeft verrassend ineens een klinkende overwinning op Trump behaald. Ze won in Washington DC overtuigend met meer dan 30% van Trump.

  • Er komt een rechtszaak tussen Sam Altman (OpenAI) en Elon Musk. Volgens Musk is er sprake van niet nagekomen afspraken. Sam Altman is het helemaal niet eens met de bewering van Musk.

  • Amsterdam bestaat volgend jaar 750 jaar. 

  • Elon Musk heeft weer eens een anti NAVO berichtje de wereld ingestuurd. Hij is een briljante idioot die van geschiedenis weinig kaas gegeten heeft. Volgens hem is de NAVO opgericht om tegenwicht te bieden tegen het Warschau Pact. Dus waarom bestond het nog nadat het Warschau Pact verdween? Hij had slechts hoeven te kijken naar de oprichtingsdata van de twee organisaties om te zien hoe dom zijn opmerking was.

  • Op de bijeenkomst van de Chinese CCP wordt de zwakke economie als het grootste huidige probleem gezien.

  • Kan CO2 onder de Noordzee bodem opgeslagen worden? Noorwegen heeft dat voorstel in beraad.

  • Telecom bedrijven zijn nu wereldwijd al aan het praten over 5.5G netwerken terwijl in vrijwel alle markten 5G nog lang niet volledig is uitgerold.

  • Het Beursbox video kanaal heel nu meer dan 12.500 abonnees! De groei zit er goed in.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

NEO Finance accounthouders bijeenkomst (Tom Lassing)

04/03 7:49

Afgelopen vrijdag kwamen een aantal Belgische en Nederlandse accounthouders van NEO Finance bijeen in het Beursbox kantoor in Best.

Tijdens de bijeenkomst was er een online verbinding met Litouwen. De CEO en oprichter van NEO Finance beantwoorde een aantal vragen die eerder door de aanwezigen waren ingestuurd.

Daar zaten interessante antwoorden tussen die ook zeker in de NEO Finance cursus verwerkt zullen gaan worden.

Een aantal aanwezigen die de Gold VIP status en één aanwezige die de Platinum VIP status behaald hebben kregen van de CEO, via Mark Leenards, een award uitgereikt. 

De CEO bedankte hen voor hun commitment en vertrouwen in het systeem. Mede dankzij deze grote investeerders is NEO Finance in staat een steeds groter deel van de leen markt in Litouwen op te pakken. De awards zijn een leuke manier voor NEO Finance om deze trouwe accounthouders te bedanken.

Ook ik kreeg overigens van de CEO mijn Gold VIP award uitgereikt. Je haalt deze status bij een investering van 50.000 euro in leningen. Ik heb ondertussen bijna 87.000 euro in leningen staan.

Ik ben al wel flink op weg naar de Platinum status, maar moet daarvoor nog bijna 40.000 euro meer in leningen stoppen. Zo ver mij bekend zijn er in Nederland en België op dit moment slechts twee accounthouders met de Platinum VIP status. Bij 125.000 euro in leningen behaal je de Platinum VIP status.

Meer over NEO Finance op deze site

 
 

Hoe veilig zijn elektrische auto's? (Tom Lassing)

04/03 8:07

Met die titel zou je al snel denken aan verkeersveiligheid. Daar gaat dit echter niet over.

In China ligt Tesla onder vuur omdat de Chinese overheid bang is dat via de Internet link die de auto heeft gevoelige gegevens van de eigenaren in de VS komen.

Nu heb ik het al vaker over projectie gehad.

Projectie is iets bij een ander beschuldigen waar je jezelf al enige tijd mee bezig houdt.

Als China dus bang is dat Tesla dat doet, kan je er de donder op zeggen dat China dat al lang bij haar auto's doet.

Maar welke gegevens kunnen ze dan verkrijgen?

Nu, soms lijkt het onschuldig, maar ze kunnen vaststellen op welke plekken de meeste auto's komen. Zou je dus in oorlog komen, dan weet je wanneer en waar de verkeersknelpunten zijn. Ik weet, die hoor je ook op de radio, maar dit gaat verder. Je weet dan immers ook waar militairen naar toe rijden. Wie er dus blijkbaar militair zijn en hoe ze rijden... Via deze weg heb je het dus veel makkelijker om uit te zoeken wie wie is en waar wie werkt...

Hetzelfde met politici en belangrijke ondernemers. Gaan die in Chinese auto's rijden, dan ligt hun gedrag op straat.

Uiteraard geldt dit ook met Chinese smartphones. 

Doet de VS dan dan ook? Kijk maar eens wat bedrijven als Google, Microsoft en Facebook allemaal van je onthouden.

Het antwoord is dus volmondig ja.

Die bedrijven doen het om je informatie te verkopen... Ook je informatie die ze verkregen van je smartphone. Misschien verkopen ze die data wel aan China. Immers, handel is handel.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Uraniummijnen worden heropgestart (Tom Lassing)

04/03 8:32

De stijging van de prijs voor uranium zorgt er voor dat veel bedrijven die hun mijnen hadden stilgelegd omdat het openhouden niet rendabel was, nu weer kijken naar de heropstart van die mijnen.

In de VS betreft het al teminste vijf operators die bekend maakten hun stilgelegde mijnen weer te activeren.

Na de ramp in 2011, toen in Japan een kerncentrale onder water kwam te staan en ontplofte, ging de animo voor kernenergie sterk omlaag. Japan en Duitsland besloten toen voortaan zonder kernenergie verder te gaan.

Duitsland besloot een deal met Rusland te sluiten voor de levering van gas. We weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Ondertussen werd het steeds duidelijker dat de wereld steeds sterker aan het opwarmen was.

Kernenergie is niet ideaal, maar het zou nu wel een korte termijn oplossing zijn voor meerdere problemen die we nu hebben.

Zo is het vrijwel CO2 neutraal en het levert een enorme hoeveelheid aan stabiele energie aan het netwerk.

De prijs van uranium is ondanks de stijging van het metaal nog altijd heel laag ten opzichte van de energie die er uit voortkomt. De huidige prijs voor een pound uranium is 95 dollar. Dat ligt ver boven de koers van 60 dollar die al niveau geldt waarop de mijnen rendabel kunnen draaien.

Het opstarten van de mijnen is overigens niet een kwestie van een knop indrukken. Het kan jaren duren voor de mijnen weer serieus productie leveren.

Afgelopen vrijdag wisten uraniumaandelen weer fors in koers te stijgen.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Vastgoed Crowdfunding

Wil je investeren in één of twee zeer ambitieuze ondernemingen? Kijk dan hier eens: Onderneming 1. Onderneming 2.

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd