Beursbox Nieuwsbrief Dit begint sterk op een nieuwe hype te lijken!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Dit begint sterk op een nieuwe hype te lijken!
Date: April 3rd 2024
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 3 april 2024
 
 

AEX 881,42 - Dow 39.179 - USD 1,077 - Btc 61.455 - Goud 2,285.48    

 
 

Beleggen in de acht beste AI aandelen (Tom Lassing)

03/04 7:00

Als drukke particuliere aandelenbelegger kan het lastig zijn om voldoende tijd vrij te maken voor je beleggingen. Gelukkig biedt de Stock-Box van WH-SelfInvest een oplossing.

Met de Stock-Box van WH-SelfInvest hoef je slechts één keer per maand een minuut de tijd te nemen. Het enige wat je hoeft te doen, is de ontvangen mail openen en op de groene knop te drukken. De rest wordt voor je geregeld.

Beschrijving van de Service:

De Stock-Box biedt twee opties: de grote Nasdaq-aandelen en de grote AI-aandelen. Beide boxen bevatten een portefeuille van de beste 8 aandelen, die maandelijks worden aangepast aan de laatste stand van zaken.

Kosten en Vereisten:

Om van deze service gebruik te maken, dien je een rekening te openen bij WH-SelfInvest en minimaal 10.000 euro over te maken. De service kost 149 euro per jaar, met een extreem lage vergoeding voor de mutaties. Deze service is vooral interessant voor grotere bedragen, waarbij de kosten minimaal zijn.

Achtergrondinformatie:

De Stock-Box is ontwikkeld op basis van het Momentum-principe, zoals vastgelegd door Professor Eugene Fama in zijn onderzoek naar de voorspelbaarheid van marktprijzen. Professor Fama ontving de Nobelprijs voor zijn werk op dit gebied.

Klik hier om je rekening bij WH SelfInvest te openen en ontdek de Stock-Box in de store.

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer even aan qua waarde. De maanden voor de laatste stijging heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Zeker nu crypto's zwaar corrigeerden de laatste dagen. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/04 7:21

 • Gaat zilver dit jaar schitteren? Steeds meer analisten zien een opkomst van de zilverkoers in 2024 wel zitten.

 • Vandaag geen live webinar omdat de host ziek is. Ik heb ter vervanging het vorige week naar de beurs gegane Trump Media & Technology aandeel even beoordeeld. Dat bedrijf maakte 400% meer omzet. Je kan hier de analyse kijken.

 • Het debat in de Tweede Kamer over de Russiche omkoping ging nergens over omdat men geen namen wilde noemen. Het feit dat Baudet al niet aanwezig was, sprak wat mij betreft al boekdelen.

 • Tesla voelt de concurrentie uit China. Musk was een paar jaar geleden schamper over zijn concurrenten, maar nu doen ze hem serieus pijn.

 • Bij Blokker vertrokken de laatste maanden drie directeuren. Het gaat in alle opzichten slecht met de keten.

 • Als Japan geen ander achternamen systeem gaat gebruiken, heeft iedereen daar in het jaar 2531 Sato. Dat is de inschatting van hoogleraar Hirohi Yoshida.

 • Duitsland is een stap verder dan Nederland gegaan en heeft wiet nu legaal verklaard. Wanneer pakken we eens serieuze wetgeving in Nederland op?

 • De beurzen van China en Hong Kong verloren in drie jaar tijd meer beurswaarde dan heel de beurs in India waard is.

 • Een zware aardbeving in Taiwan gisteren. De sterkste aardbeving in 25 jaar.

 • Ondanks de grensgeschillen tussen China en veel van haar buren wordt China in de regio door de inwoners steeds meer gezien als de beste partner als er gekozen moet worden tussen China en de VS. Ik vrees dat het met de Trump idioterie te maken heeft. Maga discriminatie maakt dat men de VS als land niet meer vertrouwd. We zien hetzelfde in Europa. We kunnen door de onzekerheid van het langjarige Amerikaanse beleid niet meer vertrouwen op de VS. Voorheen maakte het niet zo veel uit wie er president zou worden in de VS. Het beleid stond wel vast. Nu is dat serieus anders.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Dit begint sterk op een nieuwe hype te lijken! (Jack Hoogland)

03/04 7:52

Uraniumaandelen stegen deze week ruim 7% in koers en de koerstrend draaide naar stijgend, waardoor een nieuwe stijgingsfase lijkt te zijn ingezet.

Hoewel het positieve nieuws uit allerlei landen kwam, lijkt het er sterk op dat Amerikaanse beleggers vooral op  Amerikaans nieuws reageerden. 

Waardoor de kans op een nieuwe fase van snelle stijging nu extra groot is.

Allereerst verscheen het bericht dat nu ook olieproducenten op kernenergie willen gaan inzetten. Zie onderstaande tweet.


Ze willen hun eigen kleine kerncentrales, ofwel SMR’s.

Deels om de CO2-uitstoot tijdens oliewinning te verlagen, en deels omdat ze zeker willen zijn van betrouwbare elektriciteit.

Daarnaast zagen we dat Amerikaans Minister van Energie Granholm (zie deze tweet) zich nu zorgen maakt over het snel stijgende stroomverbruik door AI en datacenters.


Granholm wil met de grote tech-bedrijven bespreken hoe snel zij over kleine kerncentrales (SMR’s) kunnen beschikken, zodat het reguliere stroomnet geen last meer van ze heeft.

Eerst gaf de Amerikaanse industrie aan SMR’s te willen, toen de grote...
Klik hier om verder te lezen.

 
 

Teleurstelling en kans voor Golden Minerals (Tom Lassing)

03/04 8:03

Het bedrijf had een deal met Barrick Gold, waarbij Barrick 10 miljoen dollar zou investeren en daarmee een fors belang zou verkrijgen in een goud zilver project van Golden Minerals (AUMN).

Barrick heeft ondertussen zes miljoen geïnvesteerd, maar ziet nu af van verdere investeringen en verlaat het project.

Dat terwijl het er in mijn ogen helemaal zo slecht niet uitziet.

Golden Minerals heeft nu het project weer helemaal in handen en kan dus gaan overwegen wat nu toe doen.

Ze hebben zelf nog grofweg 3,5 miljoen beschikbaar.

Of dat voldoende is om het project zelf tot volwassenheid te ontwikkelen is twijfelachtig. Ze zullen dus meer geld moeten verkrijgen, of een andere partner moeten zoeken. Dat laatste is lastig als één van de meest toonaangevende partijen in de markt net de handdoek in de ring heeft gegooid.

Was de reden een teleurstelling over de ader, of was het dat de directeur van het bedrijf in maart overleden is en ze twijfel hebben of het bedrijf zonder deze leider nog wel serieus verder kan? Helaas weet ik het antwoord op die vraag niet.

Als speculant heb je hier een kans.

Ik heb zelf overigens meer dan 2000 aandelen in mijn bezit.

Ik besprak het aandeel gisteren in het luchwebinar. De video is helaas nog niet beschikbaar.

 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

Trump is in beroep gegaan (Tom Lassing)

03/04 8:24

Trump heeft de verlaagde eis om 175 miljoen dollar zeker te stellen gehaald en is daarmee alsnog en met dus een week vertraging alsnog in beroep tegen de beslissing gegaan dat hij 450 miljoen dollar boete moet betalen voor belasting en verzekeringsoplichting.

Enkele Wall Street mensen vinden die oplichting een misdaad zonder slachtoffers.

Die Wall Street mensen zijn zo gewoon ook dergelijke fraudes te plegen dat ze het niet eens meer als fraude zien.

Maar geen slachtoffers...? De boete was op 450 miljoen dollar gezet omdat dit de belasting was die Trump dus onterecht niet betaalde. Wie heeft die 450 miljoen dan wel betaald? De overheid heeft dat geld immers wel gebruikt. Die 450 miljoen  is nu dus opgehoest door mensen en bedrijven die WEL netjes hun belastingen betaalden. Dát zijn dus de slachtoffers van die Trump fraude. De samenleving is slachtoffer van ondernemers en personen die hun deel van de belastingen niet ophoesten, maar ondertussen wel genieten van de voordelen vanuit de samenleving. Trump werd zo rijk door zijn deel niet te betalen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd