Beursbox Nieuwsbrief Beleggen in de acht beste AI aandelen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Beleggen in de acht beste AI aandelen
Date: April 4th 2024
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 4 april 2024
 
 

AEX 884,05 Dow 39.127 USD 1,084 Btc 60.458 Goud 2,297.64

 
 

Hoe gek is Baudet eigenlijk? (Tom Lassing)

04/04 7:00

Baudet is, al dan niet betaald, pro Rusland, dat is overduidelijk. Maar hoe ver zit hij in het rattenhol van de misinformatie en complottheorie onzin?

Er is een video van 2 oktober 2022 opgedoken waarin Baudet aangeeft hoe blij hij is met de Russische inval in Oekraïne.

Ik maak hier geen geintje.

Hij is als een kind zo blij met die inval!

Waarom? Daarvoor moet je maar eens even gaan kijken.

De man is werkelijk volledig van de ratten besnuffeld. Het erge is dat er dus mensen zijn die dit van hem weten EN NOG op hem stemmen...

Kijk hier maar eens naar de onzin die hij uitbraakt

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/04 7:22

  • Gisteren is het me eindelijk gelukt om short te gaan op de aandelen DJT. Er kwamen eindelijk aandelen beschikbaar die ik er voor kon lenen. Ik ging short op 51,60 dollar. Ik maak winst als ik de aandelen terugkoop onder die koers. Wat is short gaan? Zie hier de 1 minuut video daar over.

  • Mijn NEO Finance account is boven de 90.000 euro gekomen. Het rendement na herinvestering is nu 12,91%. Meer over NEO Finance op p2pfinance.nl. Wat is NEO Finance nu eigenlijk? Ik maakte er recent een video over. Kijk hier

  • Bij een overlijden van een lener in het NEO Finance systeem was er geen erfgenaam. De staat nam het over en meestal is het dan jammer maar helaas. In dit geval was er in totaal nog een schuld van 4.486 euro. Er bleek na verdeling van de boedel toch nog 915 euro beschikbaar te komen. Een zware afschrijving, maar gelukkig toch nog wat geld. Ik leende deze overleden persoon 25 euro uit. Had al 17,50 aan rente en aflossing ontvangen en krijg nu naar schatting nog 4 euro uitgekeerd. Het verlies valt dus mee.

  • De Turkse inflatie loopt steeds verder uit de hand. Erdogan was lekker eigenwijs en heel het land zit nu op de blaren. De inflatie van maart tot maart was 68,5%.

  • Stadsverwarming lijkt een goede zaak, maar de energiemaatschappijen trekken hun medewerkingt in, want de kosten lopen de spuigaten uit. Plan is om in 2050 een derde van de woningen aangesloten te hebben op warmtenetten. Dat doel lijkt niet haalbaar vanwege de extreme kosten.

  • Omdat je meer geld kan lenen voor een duurzaam huis, zijn nieuwbouwwoningen nu extra in trek. Het voordeel van die duurzame woningen is dat de energie kosten extreem laag zijn.

  • Volgens KKR is de vastgoedcrisis in China nog maar halverwege... op zijn best.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Wat ik nooit koop (Tom Lassing)

04/04 7:35

In de Secundaire Markt van NEO Finance koop ik regelmatig leningen van andere investeerders over. Bijna altijd met een interessante korting.

Wat ik er echter NOOIT koop, zijn leningen waarop nog nooit een cent betaald is. De reden is simpel... De persoon in kwestie leende geld zonder ook maar de intentie te hebben te betalen.

Nu hoopt zo iemand daar mee weg te komen. Gelukkig lukt dat bnijna nooit. Uiteindelijk moeten ze dus wel dokken.

Het is me nu echter twee keer overkomen dat er fraude in het spel was. De identiteit van iemand was gestolen en het is ze gelukt om via die weg de lening af te sluiten, het geld op te nemen en te verdwijnen.

Als iemand ook maar 1 cent afgelost heeft, dan weet je in ieder geval zeker dat het geen fraude was.

Daarom koop ik in de Secundaire Markt nooit leningen waarop nog niets betaald werd.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Beleggen in de acht beste AI aandelen (Tom Lassing)

04/04 7:51

Als drukke particuliere aandelenbelegger kan het lastig zijn om voldoende tijd vrij te maken voor je beleggingen. Gelukkig biedt de Stock-Box van WH-SelfInvest een oplossing.

Met de Stock-Box van WH-SelfInvest hoef je slechts één keer per maand een minuut de tijd te nemen. Het enige wat je hoeft te doen, is de ontvangen mail openen en op de groene knop te drukken. De rest wordt voor je geregeld.


Beschrijving van de Service:

De Stock-Box biedt twee opties: de grote Nasdaq-aandelen en de grote AI-aandelen. Beide boxen bevatten een portefeuille van de beste 8 aandelen, die maandelijks worden aangepast aan de laatste stand van zaken.


Kosten en Vereisten:

Om van deze service gebruik te maken, dien je een rekening te openen bij WH-SelfInvest en minimaal 10.000 euro over te maken. De service kost 149 euro per jaar, met een extreem lage vergoeding voor de mutaties. Deze service is vooral interessant voor grotere bedragen, waarbij de kosten minimaal zijn.


Achtergrondinformatie:

De Stock-Box is ontwikkeld op basis van het Momentum-principe, zoals vastgelegd door Professor Eugene Fama in zijn onderzoek naar de voorspelbaarheid van marktprijzen. Professor Fama ontving de Nobelprijs voor zijn werk op dit gebied.


Klik hier om je rekening bij WH SelfInvest te openen en ontdek de Stock-Box in de store.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

De vermeende belofte van de NAVO (Tom Lassing)

04/04 8:05

Op Arte, de Duitse TV zender, was dinsdag een reportage over de eenwording van Duitsland en het vermeende aanbod om de NAVO niet naar het oosten te laten opschuiven. De spelers van toen kwamen aan het woord.

Dat aanbod is door de Amerikaanse onderhandelaar James Baker inderdaad in de aanloop naar een verdrag gedaan.

Het is echter door ingrijpen van president Bush senior weer ingetrokken en vervangen.

Het werd vervangen door een miljardensteun van West Duitsland aan Rusland.

Die vervanging voor veel cash geld werd graag geaccepteerd door Rusland, omdat men in Moskou geen toekomst meer zag voor de NAVO. Immers het Warschau Pact was weggevallen en de relatie tussen Europa en Rusland was op dat moment heel goed. De NAVO zou waarschijnlijk dus wel ontbonden gaan worden. De belofte van geen uitbreiding naar het oosten was dus voor Rusland niets waard. Miljarden aan cash was veel meer waard want Rusland zag haar economie volledig crashen. 

De miljarden steun waren dus in Rusland keihard nodig om de totaal ineengestorte economie weer op gang te brengen.


Dat Putin nu dus anders beweert en complot wappies die visie graag gebruiken, is geen juiste weergave van de werkelijkheid EN de tekst in het uiteindelijke verdrag dat getekend is.



Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 780 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd