Beursbox Nieuwsbrief Fraude geval opgelost

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Fraude geval opgelost
Date: April 9th 2024
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 9 april 2024
 
 

AEX 884,86 -  Dow 38.892 - USD 1,085 - Btc 65.381 - Goud 2,347.04 

 
 

Beleggen in de acht meest populaire AI aandelen (Tom Lassing)

09/04 6:45

Als drukke particuliere aandelenbelegger kan het lastig zijn om voldoende tijd vrij te maken voor je beleggingen. Gelukkig biedt de Stock-Box van WH-SelfInvest een oplossing.

Met de Stock-Box van WH-SelfInvest hoef je slechts één keer per maand een minuut de tijd te nemen. Het enige wat je hoeft te doen, is de ontvangen mail openen en op de groene knop te drukken. De rest wordt voor je geregeld.


Beschrijving van de Service:

De Stock-Box biedt twee opties: de grote Nasdaq-aandelen en de grote AI-aandelen. Beide boxen bevatten een portefeuille van de beste 8 aandelen, die maandelijks worden aangepast aan de laatste stand van zaken.


Kosten en Vereisten:

Om van deze service gebruik te maken, dien je een rekening te openen bij WH-SelfInvest en minimaal 10.000 euro over te maken. De service kost 149 euro per jaar, met een extreem lage vergoeding voor de mutaties. Deze service is vooral interessant voor grotere bedragen, waarbij de kosten minimaal zijn.


Achtergrondinformatie:

De Stock-Box is ontwikkeld op basis van het Momentum-principe, zoals vastgelegd door Professor Eugene Fama in zijn onderzoek naar de voorspelbaarheid van marktprijzen. Professor Fama ontving de Nobelprijs voor zijn werk op dit gebied.


Klik hier om je rekening bij WH SelfInvest te openen en ontdek de Stock-Box in de store.

 
 

Een aantrekkelijke rente

Bent u op zoek naar een aantrekkelijk en duurzaam rendement voor uw spaargeld? Door obligaties aan te schaffen, investeert u in Nederlandse zonnepark- en batterijopslagsysteemprojecten die worden beheerd en ontwikkeld door Tomorrow Energy.

Download nu de gratis informatie brochure!

Presentatie in Maastricht

Ik ben 24 juni 2024 één van de sprekers op een beleggingsbijeenkomst georganiseerd door WH Selfinvest in Maastricht.

Wil je er bij zijn (gratis), meldt je dan hier aan.

Je kan je ook aanmelden voor de live stream van het event. Klik dan hier

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/04 7:02

  • Pak die gratis ounce zilver! Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar weer een heel klein goudaandeel bespreken. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

  • Gisteren was er in een deel van de VS een volledige zonsverduistering. Het is een hele show geworden, waarbij uiteraard sommige mensen de ineenstorting van de samenleving voorspelden en ze zagen het als een straf van god... De stupiditeit van sommige Amerikanen kent echt geen grenzen.

  • Een niet met naam genoemde luchtvaartmaatschappij uit Nederland heeft 60 stagiaires oneerlijk behandeld door ze als volwaardig medewerkers in te zetten. De arbeidsinspectie heeft de zestig personen die het betrof nu een volwaardig loon toegekend en een boete aan het bedrijf uitgereikt.

  • Gisteren was er iemand die pertinent niet kon vinden hoe je geld kan overmaken naar NEO Finance. Zelfs mijn aanwijzingen had hij niets aan. Daarom even video gemaakt. Het is namelijk heel erg makkelijk. Kijk maar

  • De failliete Belgische bussenbouwer VanHool wordt deels overgenomen door VDL. Alle medewerkers worden ontslagen, een deel kan weer aangenomen worden.

  • Het Franse laadpalenbedrijf Electra wil ook in Nederland laadpalen gaan plaatsen. In 2023 moeten er honderd laadstations en 600 laadpunten in bedrijf zijn.  

  • De VS is erg benauwd over de green dumping van China zoals dat al in Europa gaande is. De VS heeft nu al aangegeven dat er invoerbelastingen voor China gaan komen als die praktijk ook bij hen toegepast gaat worden.

  • 146 kilo goud werd vermomd als machine onderdelen en naar Japan gestuurd. De autoriteiten van Hong Kong wisten deze smokkel te onderscheppen. Reden van de smokkel was het ontlopen van 1 miljoen dollar aan importheffingen in Japan.

  • Het gaat weer goed met de bitcoin koers. We zijn weer dicht bij het hoogste punt ooit aan het komen.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

AEX Fear & Greed index beleggingswijzer

Mijn collega van Beleggen.com heeft een AEX Fear & Greed index beleggingswijzer ontwikkeld. Je kan dat hier eens bekijken.

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Noordzee olie loopt voor VK op laatste benen (Tom Lassing)

09/04 7:23

Met name het Verenigd Koninkrijk gaat voelen dan het Brent veld leeg gepompt is. De laatste van vier reusachtige olieplatforms gaat nu weggehaald worden.

In totaal zullen er 8.000 bronnen afgedicht gaan worden en moet er een enorme berg geld tegenaan gegooid worden om de Noordzee weer netjes achter te laten.

Mogelijk een bedrag van wel 60 miljard pond. Uiteindelijk gaan de Engelse belastingbetalers dat ophoesten, want denk maar niet dat de oliemaatschappijen dat betalen.

Middels subsidies en belastingmeevallers betalen uiteindelijk de Engelse de Jantjes met de pet de rekening.

Het gaat naast de 8.000 bronnen om 250 kilometer aan pijpleidingen en 8.000.000 kilo aan onderwater structuren die allemaal weg gehaald moeten worden.

Naar schatting is er nog 25 miljard vaten olie in het veld aanwezig nadat er al 47 miljard vaten uit zijn gehaald.

Het restant is voor toekomstige generaties. De huidige productie wordt gestaakt omdat de belastingen op de schandelijk hoge winsten van de oliemaatschappijen deze maatschappijen een doorn in het oog is. Daarom geven ze het nu op.

Voor het VK is het nu wel een uitdaging waar ze de benodigde olie dan wel vandaan gaan halen. Het verbruik is in het VK namelijk niet minder geworden. De productie in eigen land is nu echter zwaar terug aan het vallen.

De belasting opbrengsten zijn ook fors teruggevallen. Dat komt zo net na de Brexit op een vervelend moment.

 
 

Fraude geval opgelost (Tom Lassing)

09/04 7:48

Recent had ik in mijn NEO Finance portefeuille twee gevallen van fraude. In één van de gevallen is de dader alsnog gepakt en is de eerste terugbetaling ontvangen!

De rechtszaak tegen de persoon zal daarnaast gaan plaatsvinden zodat we niet afhankelijk hoeven te zijn van de 'goede wil' van de fraudeur.

Er is een civiele rechtszaak aangespannen. Ik weet alleen niet wat de eis zal zijn.

Ik neem even aan minstens het bedrag en de rente...

Het is een goede zaak dat nu ook duidelijk is geworden dat niet alle fraude onbestraft blijft.

Dat geeft weer vertrouwen. Ik had NEO Finance al een brief gestuurd met daarin mijn zorgen over de twee geconstateerde fraudegevallen. Overigens de eerste twee die ik persoonlijk tegen kwam. Ik heb ondertussen meer dan 2.500 leningen uitstaan.

https://www.p2pfinance.nl


Maart 15d.

Recovery is suspended until the results of the pre-trial investigation regarding the possible fraud are clear.

Maart 15d.

Uitgestelde betaling van 205.79 EUR-lening ontvangen. Het wordt verdeeld onder alle kredietverstrekkers, dus als de termijn niet volledig wordt betaald, komt u mogelijk niet in aanmerking voor de termijn

April 3d.

A civil claim for pecuniary damages has been filed.

Mijn site over NEO Finance
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Investeer je gespaarde geld

Beleggingen vanaf 20 euro, rendementen tot netto 12%. Zeer betrouwbare partij. Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Zelf repareren (Tom Lassing)

09/04 8:04

De motor van ons centraal stofzuigersysteem is er mee opgehouden. De elektricien die ik normaal bel voor dit soort problemen 'doet' geen stofzuigers.

Ik liet me vervolgens op YouTube vertellen dat 90% van de stofzuigers die er mee ophouden heel simpel en voor slechts een paar euro hersteld kunnen worden. Een stofzuiger stelt qua techniek immers niet veel voor. Het is een elektromotor en een fan. Veel meer is het niet. Het probleem bij stofzuigers is vuil en de koolstofborstels.

Als dat voor gewone stofzuigers geldt, dan zal dat niet anders zijn voor een centrale stofzuigsysteem was mijn gedachte. 

Dat bleek zo te zijn. Het is uiteindelijk een extreem simpel ding met een verbluffend kleine motor.

Ik heb dus alles uit elkaar gehaald en ben aan het werk gegaan.

Eerst alles voorzichtig uit elkaar en daarna de losse delen schoongemaakt met perslucht.

Er zat heel wat stof in de motor. Ik ben een minuten lang bezig geweest om de spoelen serieus schoon te krijgen, maar ze zijn nu dan ook weer als nieuw.

Maar... dat was het probleem niet. Toen ik de motor aanzette toen alles uit elkaar lag, zag ik vonken.

Dat houdt dus in dat de koolborstels het probleem zijn.

De machine is van 1992 en de fabriek bestaat niet meer.

Grote kans dus dat ik zelf koolborstels moet gaan samenstellen. Het zijn namelijk heel speciale borstels.

Ik heb één poging uitstaan bij een gespecialiseerd koolborstel bedrijf. Als dat op niets uitloopt, dan ga ik zelf koolborstels aan elkaar plakken. In feite zou dat de goedkoopste oplossing zijn, want dan ben ik voor misschien slechts 15 euro klaar.

Een nieuwe stofzuiger unit kost 900 euro. Ik heb nog niet gekeken hoeveel zo'n elektromotortje zou kosten. Dat kan immers ook.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd