Beursbox Nieuwsbrief Oekraïne gaat weer Amerikaanse steun krijgen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Oekraïne gaat weer Amerikaanse steun krijgen
Date: April 22nd 2024
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 22 april 2024
 
 

AEX 860,01 - Dow 37.986 - USD 1,066 - Btc 62.094 - Goud 2,364.68 

 
 

Alleen vandaag nog! (Jack Hoogland)

22/04 7:00

Vorige week vertelde ik u al over de drie superaandelen die we voor   ons nieuwe “Super Rendement Rapport” hebben ontdekt.

Drie aandelen met fenomenaal koerspotentieel.

Waaronder een uniek aandeel van een winstgevende, financieel ijzersterke producent van cement, staal en ijzererts.

Waarmee we de komende jaren keihard gaan profiteren van wereldwijd fors stijgende investeringen in infrastructuur.

Terwijl de winst dit jaar met honderden procenten, en volgend jaar met nog eens 45% stijgt…

…koop je dit spotgoedkope aandeel voor slechts 7,5 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Daarnaast levert dit aandeel een superhoog dividendrendement op van bijna 10%.

En dat dividend zal de komende jaren met de winst meestijgen.

Tijdens de vorige bull markt in grondstoffen noteerde dit aandeel een koersstijging van 7880%!

Alleen vandaag nog als los nummer te bestellen!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/04 7:21

  • Belangrijkste feit dit weekend is de stemming in het Amerikaanse Congres geweest. Met een grote meerderheid is de steun voor Taiwan, Israël en Oekraïne goedgekeurd. Het is vrijwel zeker dat op dinsdag de laatste handtekeningen gezet worden en dat Oekraïne dan 'DIRECT' steun krijgt. De munitievoorraden zijn immers ondertussen al in Europa.

  • Gisteren heb ik mijn jaarlijkse dagje op de elektronica stand weer gehad. Voor de buurtvereniging sta ik dan een dag op de vlooienmarkt. De opbrengst is voor de vereniging. Gisteren weer een goede dag. Een enorme hoeveelheid aan spullen verkocht. Het mooie is dat alle spullen weer een nieuwe kans krijgen.

  • In Nederland gaat de civiele rechtszaak tegen Sywert van Lienden beginnen. Dat is de man die minister Hugo de Jonge oplichtte met miljoenen mondkapjes die uiteindelijk niet door de keuring kwamen. Miljoenen verdiende hij met zijn oplichting. De vraag rees hoe hij zo makkelijk toegang kreeg tot de minister en deze deal zo kon maken. Dit riek naar grootschalige corruptie. Hugo de Jonge kwam er echter makkelijk mee weg.

  • In Nederland gaan de woningprijzen opvallend genoeg in Groningen, Limburg EN Utracht het hardste omhoog. In Utrecht ging het aantal transacties echter ook als enige provincie omlaag.

  • De bitcoin halving heeft weer plaatsgevonden. De beloning voor het berekenen van bitcoins is weer gehalveerd. Dat maakt dat de bestaande bitcoins dus meer waard worden. Puur omdat het nu duurder is geworden om nieuwe bitcoins te berekenen. Dit spelletje werkt zolang er maar vraag naar bitcoins is. De koers van bitcoin steeg 5% na de halving.

  • De wereldwijde energie transitie gaat de wereld vier biljoen dollar kosten in de jaren na 2030... Dat wil zeggen... per jaar! Dat denkt BlackRock. Dat verdient wel enige uitleg. Misschien dat ik daar later nog wel aan toe ga komen.

  • Er was de afgelopen dagen een enorme watersnood in Dubai. Dat was nogal een verrassend bericht... Het is een wake up call voor de regio. Ze leggen daar overal asfalt en als het dan ooit regent, dan kan het water nergens naar toe. Daar zijn ze dan nu ook achter gekomen.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Geen aandelen transactiekosten! (Tom Lassing)

22/04 7:57

Beleggen in dividend aandelen is populair bij veel klanten.

Via Freestoxx kan dit goedkoop en gemakkelijk.

De 10 dividend kampioenen

Klanten hebben toegang tot de aandelenlijst met 10 dividend kampioenen.

De selectie is niet alleen gebaseerd op de grootte van het dividend, maar ook op factoren zoals groei en regelmaat van de dividenden.

Stocks.

Dit zijn momenteel de dividend kampioenen. Open een Freestoxx rekening.

Wist je dit?

In de afgelopen eeuw waren dividenden goed voor 40% van het doorsnee rendement op jaarbasis van de S&P 500.

Van 1973 tot 2022 hebben dividend aandelen twee keer zoveel rendement opgeleverd als aandelen die geen dividend betaalden.

Het is gratis

Klanten betalen geen commissie bij het kopen en verkopen van aandelen. Er zijn dus nooit commissies verbonden aan het wijzigen van de aandelen in je portefeuille om de nieuwste dividend kampioenen op te nemen.

Dividendbetalingen worden kosteloos verwerkt voor je rekening.

Open hier je Freestoxx rekening
 
 
 

Losse onderdelen kopen (Tom Lassing)

22/04 8:09

Ik ben nog altijd bezig mijn centrale stofzuigsysteem te repareren. Nieuwe koolborstels, dat was het eerste dat moest gebeuren. Helaas bleek dat niet afdoende te zijn. Nog altijd gaf de motor problemen.

Dus toch even naar het repaircafé gegaan.

Met de beste wil van de wereld lukte het ook daar niet de motor goed genoeg te laten lopen. De machine verbruikte veel meer elektriciteit dan nodig zou moeten zijn, hetgeen dan lijkt te wijzen op sluiting in de spoelen.

Nu kan je, zoals ze in India doen, kijken naar het herwikkelen van de spoelen, maar dat is rendabel in India, maar is hier in het westen echt niet te doen. Dus nu toch ook maar een nieuwe motor gekocht. Helaas komt dat met alle extra kosten toch weer op een extra 105 euro.

Nog altijd beter dan de 900 euro voor de totale machine, maar ondertussen zit ik dus wel op 145 euro kosten en de nodige uren.

Wat ik er voor terug kreeg, is weer meer inzicht hoe zoiets precies werkt. Bij het repaircafé geef ik ook altijd aan dat ik graag wil leren van hun werk en daar werken ze graag aan mee.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Zakelijke NEO Finance rekening (Tom Lassing)

22/04 8:31

Mijn zakelijke NEO Finance rekening is al flink aan het groeien. Ook in dit account koop ik in de Secundaire Markt slecht lopende leningen. Bij één van die leningen had ik het geluk dat echt enkele uren na mijn aankoop de eerste betaling al binnenkwam. Dat was dus al drie euro die ik terug kreeg. Het is een grote lening waarop nog 190 euro open staat.

Ik ben nu goed op weg naar de Bronze VIP status. Mijn bedoeling is om ook met dit account naar een forse investering te gaan. Zo ga ik ook zakelijk spreiden tussen onroerend goed, aandelen en leningen. Ik heb mijn zakelijke goud overigens nu verkocht. Dat geld gaat nu in leningen zitten. Ik hou zakelijk wel een flink deel van mijn goud en zilveraandelen aan.

Afgelopen week nam ik op één zilveraandeel wel een ruime 600% winst. Ik verkocht al deze aandelen.

Het geld is nu cash. Waarschijnlijk gaat het in andere aandelen gestopt worden.

Daar ga ik deze week eens rustig naar kijken.

Open hier je NEO Finance account of beter, kijk eerst even op deze pagina voor je die rekening opent.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Interessant rendement voor grotere bedragen

Een rendement van 8 tot 8,75% is nu mogelijk voor beleggers die tussen de 50.000 en 200.000 te beleggen hebben.

Mail me op tom@PROTECTED

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd