Beursbox Nieuwsbrief Een heel interessant BIO Tech Healthcare aandeel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een heel interessant BIO Tech Healthcare aandeel
Date: April 25th 2024
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 25 april 2024
 
 

AEX 874,02 Dow 38.460 USD 1,071 Btc 60.115 Goud 2,317.61

 
 

Een heel interessant BIO Tech Healthcare aandeel (Tom Lassing)

25/04 7:00

Een degelijke groei, een mooie toekomst, maar een gestaag dalende koers die het aandeel nu gewoon goedkoop heeft gemaakt. We zitten nu precies op een technisceh steun.

Is deze van karton, of van beton? Dat zullen we komende dagen gaan zien.

Hier kan je de video kijken.

De video is gemaakt in samenwerking met FXFlat. De online broker.

Analist is Tom Lassing, van Beursbox.nl

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

25/04 7:22

  • Mijn NEO Finance account is boven de 92.000 euro gekomen. Het rendement na herinvestering is nu 13,01%. Meer over NEO Finance op p2pfinance.nl. Wat is NEO Finance nu eigenlijk? Ik maakte er recent een video over. Kijk hier

  • Venetië gaat vanaf vandaag op de drukke dagen een toegangsprijs vragen aan toeristen. De vijf euro per persoon moet toeristen gaan tegenhouden. Een leuke extra inkomstenpost voor de stad, maar tegenhouden gaat he tniemand. Je wilt toch wel één keer in je leven in Venetië geweest zijn. Die 5 euro houdt je daar niet tegen. Je moet het kaarte wel vooraf kopen. Dat is wel even een puntje.

  • Oekraïne heft in de afgelopen weken in het diepste geheim de 300 kilometer Atacs raketten verkregen. Dat vermoden was er al toen in De Krim een vliegveld keihard geraakt werd, met het verlies van meerdere Russische vliegtuigen tot gevolg. Nu is het dus officieel bekend geworden.

  • Heineken doet goede zaken met alcohol vrij bier en een flinke omzetstijging in Azië.

  • De stad Utrecht wil nu in eigen beheer warmtenetten in de stad aan gaan leggen. De kosten liepen zo uit de hand dat Eneco recent afhaakte.

  • Een mail van Marktplaats laat particulieren weten dat ze niet bang hoeven te zijn voor een belastingaanslag over hun verkopen. Wie er profesioneel actief is kan wel zo'n aanslag tegemoet zien.

  • Deutsche Bank heeft meevallende cijfers bekend gemaakt. De bank maakte 10% meer winst.

  • De Japanse yen verliest terrein tegenover de dollar en staat op den 34 jaar dieptepunt.

  • Aandelen Meta kregen gisteren nabeurs een enorme dreun te verwerken. Op een gegeven moment stond het aandeel 19% lager. Reden is de presentatie van Zuckerberg. Die liet weten dat het bedrijf vooral blijft investeren in de delen die nu vooral veel geld kosten.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Gerard Sanderink verliest rechtszaak (Tom Lassing)

25/04 7:35

Gerard is de oprichter en grootaandeelhouder van Centric. Het bedrijf waar hij al eerder van de rechter moest opstappen als topman.

De man is niet meer zakelijk handelingsbekwaam en maakt er al jaren zakelijk en privé een bende van. 

Hij liet zich ooit 80 miljoen euro uitkeren door Centric en noemde dat een lening. Geen slimme zet, want een lening moet je terug betalen en nu moet hij dat dus doen, inclusief 11 miljoen aan rente.

Tot terwijl hij eigenlijk 30 miljoen van Centric eiste.

Die eis rondom het uit te keren dividend is ook afgewezen door de rechter.

Gerard kwam niet opdagen bij de rechtszaak. Zijn juristen waren een paar dagen daarvoor opgestapt.

De man is blijkbaar onmogelijk om mee te werken.

 
 

Mijn dorp gaat onherkenbaar veranderen (Tom Lassing)

25/04 7:52

Deze week werd bekend dat ASML zichzelf in de komende tien jaar wil verdubbelen en beoogde plaats om dat te doen is direct zuidelijk van het dorp Best.

Dit was voorheen ook grond binnen de gemeente Best, maar vanwege de uitbreiding van het industrie terrein in Eindhoven is het bij die stad getrokken.

20.000 arbeidsplaatsen tegen ons dorp aan. We hebben momenteel 30.000 inwoners.

Wat dit gaat doen met de huizenprijzen, de huizenbeschikbaarheid en de verstedelijking is zonneklaar.

Huizenprijzen zullen enorm stijgen. De vraag naar huizen is nu al extreem (recent op één beschikbaar huurhuis maar liefst 2.500 aanvragen binnengekomen) en de verstedelijking is niet tegen te houden. 20.000 arbeidsplaatsen bij ASML houdt in dat ook toeleveranciers zullen groeien. Een extra 65.000 personen die in de regio willen gaan wonen is dan niet te hoog ingeschat.

Ik heb ooit de grap gemaakt dat ik op mijn perceel een appartementencomplex ga vestigen. Ik heb immers vierduizend vierkante meter grond. Direct gelegen aan doorgaande wegen. Ideaal geleden om zonder vertraging ASML te kunnen bereiken. De vraag is niet OF dat er gaat komen, de vraag is wanneer het er gaat komen.

Als ik dat ga ontwikkelen, hoef ik daarna nooit meer te werken... (Eerlijk gezegd zou ik dat vreselijk vinden..., dus misschien maar liever 'tegen' deze ontwikkeling zijn.)

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Als ik dat niet doe, dan val ik door de mand (Tom Lassing)

25/04 8:05

Afgelopen zondag stond ik op een vlooienmarkt, georganiseerd door de buurtvereniging. Als gebaar van goede wil, werd ook een lading vrijkaarten gegeven aan de voedselbank. Entree is normaal gesproken drie euro voor de vlooienmarkt.

Er kwamen dertig mensen vanuit de voedselbank. Ook het bestuur was er.

Er viel iets op...

Enkele voedselbank klanten kwamen goed voorzien van cash op de markt. Ik hielp zelf iemand die een bundel met vijftigjes uit de broek haalde, voor een aankoop van vier euro. Of ik een vijftigje kon breken.

Het bestuurslid van de voedselbank stond erbij, keek er naar.

Kan daar niets mee.

De controle ligt niet bij de voedselbank, maar bij de gemeente.

De gemeente krijgt het ook niet voor elkaar om iedereen goed te controleren. Sommige uitkeringstrekkers hebben er handeltjes bij en doen alles met cash.

Onder de belofte van anonimiteit een verklaring: Als ik niet bij de voedselbank kom, dan gaan ze argwaan krijgen. Dus ik 'moet' wel naar de voedselbank om geen verdenking richting mijn persoon te krijgen.

Ik heb geen werk, soms leuke zwarte inkomsten, soms ook helemaal niets aan extra inkomsten. Ik geef niets op aan de gemeente, want dan komt mijn uitkering in gevaar en krijg ik allemaal ellende. Het makkelijkst is dus om geen enkel inkomen op te geven. Iedereen blij, ook de ambtenaar, want glad dossier en makkelijke uitkering. Laagste uitvoeringskosten.

Het bezoek aan de vlooienmarkt was achteraf bezien voor enkele van die mensen een stomme zet.

Het vrijkaartje was te aanlokkelijk.

Her criminele brein lijkt niet in staat om oorzaak en gevolg goed in te schatten. Het is kansen zien en direct doen. De consequenties overzien, dat is andere koek. Dat het bestuur van de voedselbank er ook zou zijn, dat had de man in kwestie die ik sprak niet voorzien.

Hij was niet de enige voedselbank gebruiker die er liet zien goed in het zwarte geld te zitten...

Een trieste zaak, maar hij heeft gelijk. We dwingen die criminelen in feite de goedbedoelde hulp af te nemen. Wat zijn we toch slecht... Het is dus eigenlijk de schuld van de samenleving...


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 780 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd