Beursbox Nieuwsbrief Zilver is los

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Zilver is los
Date: May 21st 2024
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 21 mei 2024
 
 

AEX 914,95 -  Dow 39.806 - USD 1,085 - Btc 65.333 - Goud 2,415.88 

 
 

Zo goedkoop zijn goud en zilver nu! (Jack Hoogland)

21/05 6:35

Donderdag liet ik u al zien hoe de prachtig de koersgrafiek van zilver eruitziet, en gaf ik u een simpele berekening van hoe hoog zilver dit jaar kan stijgen.

Vandaag wil ik u laten zien hoe ongelofelijk goedkoop goud en zilver nu nog steeds zijn.

Daarvoor kijken we naar de Amerikaanse goudvoorraad in relatie tot de hoeveelheid dollars in omloop.

Ofwel, in hoeverre de Amerikaanse goudvoorraad dekking geeft aan de hoeveelheid (uit gebakken lucht gecreëerde) dollars in omloop.

In de tweet hieronder zien we dat goud in relatie tot de hoeveelheid dollars in omloop nu ongeveer net zo goedkoop is als in 1971 en 2000.

De beide vorige keren dat goud zo goedkoop was, volgde een bull markt waarin goud met minstens...
Klik hier om verder te lezen

 
 

12% of meer rendement

Is beleggen een hobby, of is het een manier om een extra inkomen voor later te realiseren? Als het dat laatste is, kijk dan hier

Presentatie in Maastricht

Ik ben 24 juni 2024 één van de sprekers op een beleggingsbijeenkomst georganiseerd door WH Selfinvest in Maastricht. Ik ga het hebben over hoe je dankzij opties meer rendement op je aandelen kan verkrijgen.

Wil je er bij zijn (gratis), meldt je dan hier aan.

Je kan je ook aanmelden voor de live stream van het event. Klik dan hier

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

21/05 6:56

 • Pak die gratis ounce zilver! Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

 • De prijs van koper is op een nieuwe recordstand gekomen. De grondstofaandelen profiteren nog niet.

 • De zilverkoers loopt fors op, zilvermijn aandelen beginnen nu ook in beweging te komen. Zie verderop in de nieuwsbrief.

 • Vandaag in het Lunchwebinar een Amerikaans defensie bedrijf met een PEG ratio van 0,9. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

 • Na het omkomen van de Iraanse president schoot de goudprijs naar een nieuw record. Het oorzakelijk verband tussen de goudprijs en het ongeluk is niet bewezen overigens.

 • Ryanair zag vorig jaar een recordwinst ondanks dat ze genoeg klaagden over van alles en nog wat. Het uitknijpen van de passagiers werkt fantastisch. De prijzen stijgen flink terwijl de service nog verder uitgekleed word.

 • Er is veel onrust in Nieuw Caledonië. Ze produceren daar nikkel en de prijs daarvan is door de lokale onrust flink opgelopen. De regering van Azerbaidjan steunt de lokale bevolking in haar strijd tegen de Fransen. Waarom de regering van Azerbaidjan? Frankrijk steunde Armenië en daarom als wraak nu onrust stoken van Azerbaidjan in dit overzeese gebied van Frankrijk. Je verzint het niet.

 • China wil onroerend goed gaan opkopen om daarmee de huidige eigenaars van een probleem af te helpen. Het gekochte onroerend goed kan dan tegen een gereduceerde prijs verkocht worden aan Chinezen die er ook echt willen gaan wonen.
  Via deze weg probeert China de angel uit de vastgoedcrisis te halen. Het gaat de overheid veel geld kosten.

 • Microsoft wil met een nieuwe Surface PC gaan komen. In de PC Qualcomm chips en Copilot+ software die samen ook goed met AI modellen om kunnen gaan.

 • De koers van bitcoin is de laatste dagen weer heel fors gestegen.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

AEX Fear & Greed index beleggingswijzer

Mijn collega van Beleggen.com heeft een AEX Fear & Greed index beleggingswijzer ontwikkeld. Je kan dat hier eens bekijken.

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Optiecursus (Tom Lassing)

21/05 7:13

Ik heb de gratis optiecursus op www.optiecursus.com helemaal aangepast. Daar merk je als bezoeker weinig aan, maar ik ben er afgelopen week heel erg druk mee geweest.

De gratis cursus is in een nieuw jasje gestoken. Er zit nieuwe software achter het mailsysteem en de opmaak en daarom heb ik ook de lay out van de lessen kunnen veranderen.

Geloof me, het was een berg werk.

Als je nu naar www.optiecursus.com gaat en de gratis cursus aanvraagt, dan krijg je iedere week een optie les.

Je kan binnenkort ook in één keer alle 26 lessen krijgen. Dat kan door de optiecursus in één keer te bestellen. Die mogelijkheid komt er aan. Ik heb gisteren de tijd genomen om alles in één E-boek te verwerken. De tekst is daarmee klaar, maar alles er omheen nog niet. Daar is nog even wat tijd voor nodig.

De gratis cursus kan je nu al wel via het nieuwe systeem aanvragen.

Ga naar www.optiecursus.com
 
 
 

Zilver is los (Tom Lassing)

21/05 7:26

De grafiek van de zilver koers laat zien dat het steeds sneller omhoog gaat. Begin maart was de koers van een troy ounce zilver nog 22,50.

Gisteren zag ik een koers van 31,87 op het bord staan. Dat is een 40% winst in anderhalve maand!

Eén van mijn zilvermijn aandelen zag een maand geleden een beurskoers van 12 cent, terwijl het die dag ook één keer de 1 cent koers raakte. Het aandeel sloot vrijdag al op bijna 40 cent!

Zilver is los en waar gaat het komen?

Hoe om te gaan met de koersstijgingen?

Mijn insteek is altijd om bij 100% winst de investering terug te halen. Ik zit daarna met dezelfde hoeveelheid geld in de positie als toen ik begon. Ik heb dan echter verder 'gratis' aandelen in positie. Daar kan ik dan veel rustiger mee omgaan.

Het punt is, je weet simpelweg niet wat er gaat gebeuren. Morgen kan de koers terugvallen... Morgen kan de koers ook verder omhoog. Als ik mijn investering terug heb, dan boeit me dat gewoon veel minder.

Het is mijn methode. Dat wil dus niet zeggen dat het de beste methode is. De beste methode kan ik je wel achteraf vertellen. Maar ja van achter kijk je de koe in haar kont.

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Investeer je gespaarde geld

Beleggingen vanaf 20 euro, rendementen tot netto 12%. Zeer betrouwbare partij. Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Vuurwerk in Iran (Tom Lassing)

21/05 7:42

Toen het bericht over de helicopter crash in Iran bekend werd, was er in Iran al her en der vreugde vuurwerk te zien. De bevolking van Iran is niet meer massaal op de hand van het huidige regime.

De omgekomen president was ook geen lieverdje.

Hij heeft de dood van heel veel mensen op zijn geweten. Hij was er al vroeg in zijn loopbaan bij en heeft zijn presidentsschap verkregen via het vergieten van veel bloed.

Maar dan nu. Hij is weg, wat gaat er nu gebeuren?

De greep van het regime op Iran is nog altijd stevig. Mogelijk dat er wel wat meer protest gaat komen, maar de Iraanse staat is machtig. Geen gebrek aan meedogenloze mannen in Iran.

Hoe de relatie met Rusland zich gaat ontwikkelen, is wel de vraag. Het was de persoonlijke band tussen twee op macht beluste mannen die ze bijeen bracht. Verder hadden ze weinig met elkaar gemeen.

Hoeveel kunnen de landen elkaar bieden?

Iran wil middelen om een kernwapen te maken. Rusland wil wapens en munitie. Dat zijn de punten waar ze elkaar zeker kunnen vinden.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd