Beursbox Nieuwsbrief Deze bull markt blijkt iedere keer nóg groter te worden

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Deze bull markt blijkt iedere keer nóg groter te worden
Date: May 22nd 2024
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 22 mei 2024
 
 

AEX 911,51 - Dow 39.872 - USD 1,085- Btc 64.384 - Goud 2,413.67    

 
 

Deze bull markt blijkt iedere keer nóg groter te worden! (Jack Hoogland)

22/05 6:45

De hoeveelheid positief nieuws over kernenergie, en dus voor de bull markt in uranium, die wij dagelijks voorbij zien komen is ronduit bizar.

Het is nauwelijks nog bij te houden!

Het aantal landen dat voor het eerst in kernenergie investeert stijgt snel.

Terwijl tegelijk een snel stijgend aantal landen aangeeft méér in kernenergie te gaan investeren dan ze eerder al van plan waren.

Al deze landen beseffen nu dat kernenergie de oplossing is om CO2-uitstoot fors te verlagen en vooral om energiezekerheid én -onafhankelijkheid te bereiken.

Zoals bovenstaande tweet aangeeft, is daar nu een belangrijke extra factor bijgekomen. 

Namelijk de (mede door A.I.) snel stijgende vraag naar elektriciteit door een snel stijgend aantal datacenters, die allemaal 24/7 stroom nodig hebben.

Daar bovenop zien we steeds meer indicaties dat binnenkort nóg een belangrijke sector richting kernenergie gaat.
Klik hier om verder te lezen

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer even aan qua waarde. De maanden voor de laatste stijging heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Zeker nu crypto's zwaar corrigeerden de laatste dagen. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

22/05 7:01

 • Gaat zilver dit jaar schitteren? Steeds meer analisten zien een opkomst van de zilverkoers in 2024 wel zitten.

 • Vandaag bespreek ik in het lunchwebinar een zilvermijn aandeel dat ik bezit. Recent ging het letterlijk x40... Dat hoort wel een verhaal bij. Dat verhaal hoor je vandaag.

  Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

 • Naast de gratis optiecursus heb ik dan gisteren ook de cursus in één PDF gezet en die is dan in één keer (tegen een kleine vergoeding) te bestellen. Kijk hier. De gratis optiecursus kan je overigens hier aanvragen.

 • Alfen kwam gisteren weer met tegenvallende omzetcijfers. Op een gegeven moment stond de koers 20% lager. Ik zie een grote toekomst voor het bedrijf, maar de huidige stand van zaken is teleurstellend. Het is de tweede keer in korte tijd dat het aandeel zo hard daalt. Ik heb overigens de kans gepakt en aandelen bijgekocht.

 • Donald Trump riep keer op keer dat hij zou getuigen in de rechtszaak tegen hem. Allemaal grootspraak, want hij deed het toch maar niet. Wat een enorm zielig mannetje. Als je vol bravoure zegt dat je gaat getuigen, heb dan ook de ballen dat te doen. Nu is het slechts een slechte komedie. We krijgen nu nog de slotpleidooien en daarna mag de jury gaan beraadslagen over het feit of Trump schuldig is.

 • Bouwbedrijf Heijmans is van mening dat de vraag naar woningen en het onderhouden aan gebouwen, viaducten en wegen goed voor haar omzet gaat zijn. Het bedrijf wil in 2030 een omzet van drie miljard euro maken. Het wil ook 50% van de winst blijven uitkeren in dividend.

 • Aandelen Xpeng wisten 13% te stijgen nadat de EV maker bekend maakte dat het een groei van de verkoop voorziet.

 • De campagne van Trump gebruikt Duitse nazi propaganda als basismateriaal. Dit werd akelig duidelijk toen het woordje Reich niet vertaald bleek te zijn en de rest van de tekst toch wel echt op de oorspronkelijke Duitse nazi propaganda leek.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

ASML beschermt de chipmachines (Tom Lassing)

22/05 7:22

ASML denkt dat het in staat is de chipmachines die in Taiwan staan op afstand uit te schakelen. Dit zou de zorgen rondom de eventuele komende invasie van China weg moeten nemen. China's leider Xi liet al eens weten dat wat hem betreft 'het probleem' Taiwan in 2027 opgelost is.

Nu zijn er wel wat bezwaren te geven op de mededeling van ASML.

ASML heeft namelijk al veel te maken gehad met Chinese cyber inbraken. Het lijkt me toe dat China die gegevens over de 'uitknop' graag wil hebben. Ook is het zeer waarschijnlijk dat meer dan enkele buitenlandse werknemers gegevens hebben doorgespeeld aan de geheime dienst van hun oorspronkelijke land. Met name China eist van studenten dat ze gegevens verstrekken over de plek waar ze werken en leren.

ASML kan dan misschien de machines wel uitzetten, maar hoeveel garantie is er dat China niet in staat is ze gewoon weer aan te zetten?

 
 

Een interessante beleggingsmogelijkheid (Tom Lassing)

22/05 7:33

Ik heb recent zelf een rekening bij WH SelfInvest geopend. De reden is heel simpel. Ze hebben een product waarbij ze standaard iedere maand de acht winnaars in de Nasdaq kopen. Dat is een heel winstgevende strategie gebleken en ik heb daarom 30.000 euro op de speciaal daarvoor geopende rekening geplaatst. Ik hoef nu maar één keer per maand een link in een mail aan te klikken om de aanpassing te laten realiseren.

Dat kost me slechts 149 euro per jaar. De transactiekosten zijn enorm laag.

Voor mij reden om het beleggen voor een deel door hen te laten realiseren.

Meer weten over deze mogelijkheid? Kijk hier

Ik ga er ook video's over maken. Ze hebben overigens ook een service waarbij ze dat aankopen doen in de beste acht AI aandelen die op de Nasdaq staan. Dat heeft de laatste tijd een nog veel hoger resultaat opgeleverd. Toch koos ik zelf liever voor iets meer de breedte.

Overigens kan je dit ook zelf. Maar dan moet je wel iedere maand bepalen welke aandelen de winnaars zijn en je moet dan de veranderingen in je portefeuille ook zelf uitvoeren. Mij lijkt het me efficiënter dat voor 149 euro per jaar door WH Selfinvest te laten uitvoeren.

Open hier je rekening
 
 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

Een opmerkelijk punt voor mijn bedrijf (Tom Lassing)

22/05 7:47

Mijn bedrijf Pro Gain BV bestaat uit verschillende onderdelen. Er is het vastgoed in de VS. Uiteraard is er ook de affiliate tak, die mede bestaat dankzij een ander belangrijk deel van de onderneming. Dat is de publicatie tak van Pro Gain BV. 

De publicatie tak bestaat uit meerdere distributiekanalen waarbij de nieuwsbrieven van Beursblik en Beursbox de grootsten zijn. Kleinere brieven zijn Succesverhaal en Optiecursus, om er maar twee te noemen. Ook is vorig jaar WeLoveToCoach.com binnen het bedrijf opgericht.

Er is ook sinds een vier jaar het Beursbox video kanaal op YouTube.

Gisteren veranderde er iets. Het video kanaal is nu namelijk qua abonnees het grootste van de drie geworden. In vier jaar tijd van vrijwel nul naar nu de grootste. Opmerkelijk.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd