Beursbox Nieuwsbrief Defensie aandeel RTX besproken

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Defensie aandeel RTX besproken
Date: May 23rd 2024
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 23 mei 2024
 
 

AEX 910,52 Dow 39.671 USD 1,082 Btc 64.126 Goud 2,362.07

 
 

Defensie aandeel RTX (Tom Lassing)

23/05 6:45

Dinsdagmiddag heb ik in het lunchwebinar het technologie en defensie bedrijf RTX besproken.

Dit is in feite een technologie aandeel actief in onder meer luchtvaart en defensie.

Het gaat goed met het bedrijf en dat staat al los van de oorlog in Oekraïne. Nu met die oorlog als realiteit is dat voor dit bedrijf extra interessant Hun radars bijvoorbeeld zijn zeer gewild.

De K/W is nu 40+ maar voor volgens jaar wordt een K/W van onder de 20 verwacht. De PEG ratio is 0,9. Onder de 1 is koopwaardig. De PEG ratio kijkt naar de 5 jarige verwachting.

Ik denk een interessant aandeel, maar over wanneer je eventueel zou kunnen kopen heb ik wel een belangrijke mededeling.

Kijk hier naar de video
 
 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/05 7:00

 • Ineens was de NEO Finance open markt weer leeg. Wat de reden is, dat weet ik niet, maar vorige week stonden er zo'n dertig leningen open in het systeem van NEO Finance en gisteren ineens nog maar één lening. Heeft iedereen vakantiegeld ingezet en is het daarom ineens zo snel leeg? Op zich een goede zaak dat het zo snel leeg is.

 • Aanstaande maandag zijn de Amerikaanse beurzen in verband met een feestdag gesloten. Het is dan Memorial Day in de VS. Altijd goed voor enorme files want ze willen allemaal naar dezelfde plekken toe.

 • Gisteren bijna alle beurzen omlaag. Ook koper en goud zagen flinke dalingen. Beleggers namen massaal winsten.

 • De cijfers van Nvidia werden gisteren met hoop, angst en beven verwacht. Zou het bedrijf aan de torenhoge verwachtingen voldoen? Zou een kleine tegenvaller niet heel de AI sector in paniek kunnen brengen? De cijfers waren goed, heel goed en nabeurs wist het aandeel ruim 6% koerswinst te boeken. Het bedrijf is nu 2,33 biljoen dollar waard. de K/W is 55.

 • Lenovo wist positief te verrassen vanochtend. Dankzij AI is de verkoop van PC's ook weer aangetrokken.

 • ASML en de Universiteit van Eindhoven investeren samen 180 miljoen euro in onderzoek naar semiconductors. 80 miljoen is van ASML en de Technische Universiteit investeert 100 miljoen euro.

 • De VS beschuldigt China er van dat het nu toch in het geheim dodelijke wapens aan Rusland levert. Zou dat bewezen worden, dan zal het de relatie tussen beide landen aanzienlijk verslechteren. Ondertussen neemt China veel minder Russische olie af.

 • Finland heeft besloten af te stappen van de Russische maat voor haar spoorwegen. Tot op heden is het spoor in Finland breder dan in de rest van Europa. Ook Oekraïne heeft al aangegeven over te willen stappen naar de Europese maatvoering.

 • Op dit moment wordt één van mijn huizen gerenoveerd. Doel is om het geschikt voor de verkoop in de particuliere markt te maken. Ik hoop op een verkoopprijs van tussen de 135.000 tot 150.000 dollar. Ik kocht het huis vijf jaar geleden voor 35.000 dollar. Het zijn en blijven belachelijk lage prijzen en de kans is dan over een jaar of tien tot vijftien teruggekeken wordt als... Waarom verkocht voor die belachelijk lage prijs? Detroit is nog altijd in herstel en de huizenprijzen stijgen daar al jaren het snelst van heel de VS.

Naar het Beursbox video kanaal
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Mijn zakelijke NEO Finance account (Tom Lassing)

23/05 7:25

Sinds kort is het ook mogelijk om vanuit je bedrijf een rekening bij NEO Finance te openen. Ik heb dat ook gedaan en nu is één van mijn BV's ook investeerder in consumentenleningen geworden.

Afgelopen weekend werd het 100e contract gesloten. Ik heb nu de rekening één maand en enkele dagen en de eerste leners hebben hun maandelijkse rente en aflossing moeten betalen.

Ik heb ondertussen 60,51 euro aan rente mogen ontvangen. Mijn verwachte rendement is nu 15,95%. Dat is vrij hoog en de vraag is of dat vol te houden is. Het is nog wel erg pril om daar nu al serieus over te doen.

Mijn privé rekening kent een rendement van 13,14%. Dat is ook heel aardig, maar daar in heb ik wel extra risico genomen door veel tweedehands leningen te kopen. Vaak met een aanzienlijke korting, maar dat was omdat de lener al lang niet meer betaalde.

Zo veel risico hoef je als accounthouder niet te lopen, maar ik maak het graag een beetje spannend voor mezelf.

Op mijn zakelijke rekening heb ik in een maand tijd ruim 9.400 euro in leningen geïnvesteerd. Ik heb nu al 124 euro aan rente die ik per maand zou moeten ontvangen. Dat loopt dus al lekker op.

Open hier je eigen NEO Finance rekening
 
 
 

Leer Technische Analyse toepassen (Tom Lassing)

23/05 7:58

Beurskoersen, het zijn soms net ongehoorzame kinderen.

Denk je dat ze eindelijk de goeie kant op gaan, draaien ze ineens om waar je bij staat.

En jij hebt als belegger in aandelen en opties het nakijken.

Wil jij als belegger eindelijk meer grip op je beleggingen krijgen?

Peter Meijburg heeft een Masterclass Technische Analyse gemaakt.

17 praktische video’s die je laten zien hoe je met behulp van Technische Analyse structureel meer rendement uit de beurs haalt.

Video interview met Peter. Klik hier.

Lees hier verder
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Russische expansie (Tom Lassing)

23/05 8:25

Gisteren kwam er een Russische overheidsrapport online waarin omschreven stond hoe Rusland de grenzen in de Baltische zee eenzijdig wil verleggen. Ook daar wil Rusland meer ruimte hebben. Het land is immers nog niet groot genoeg. Estland, Finland, Polen en Litouwen moeten eilanden en zeegebied aan Rusland afstaan. Rusland, zo stond er in het rapport, erkende de getekende internationale grensafspraken van 1985 niet langer.

Een goed bewijs dat Rusland niet zal stoppen bij Oekraïne en een goede reden om Oekraïne dus nog veel meer te steunen zodat Rusland daar al tot staan gebracht zal worden. Met de oorlog in Oekraïne, die we kunnen vergelijken met de Tsjechische situatie van 1938, kunnen we de Derde Wereldoorlog voorkomen.

Vanuit de vier genoemde landen die gebieden moeten inleveren kwam zo veel reactie dat het rapport gisteren ook weer offline is gehaald.

Als het Rusland te doen was om te provoceren, dan is het gelukt. Het heeft het westen precies gegeven wat het nodig heeft om duidelijk te maken dat Rusland in Oekraïne gestopt moet worden. In mijn ogen een strategische oliedomme zet om juist nu met zo'n rapport naar buiten te komen. Rusland bewijst hiermee dat het op alle fronten niet te vertrouwen is. Putin stond ooit bekend als een briljante strateeg. Die dagen liggen heel ver achter ons.

Het is nu blunder op blunder en overal bloedvergieten door zijn blunders.

Overigens zouden de landen rond de Baltische zee nu ook kunnen overwegen die zee te sluiten voor Russische doorvaart. Gezien de provocatie door Rusland zou zo'n stap in mijn ogen gerechtvaardigd zijn. Het zou Rusland in een heel lastig parket brengen. Ze zouden er minstens mee mogen dreigen. Mogelijk is dat gisteren ook al gebeurd en is dat de reden dat het rapport nu niet langer online staat.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 800 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd