Beursbox Nieuwsbrief Meer rendement op de aandelen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Meer rendement op de aandelen
Date: May 24th 2024
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 24 mei 2024
 
 

AEX 914,27 - Dow 39.065 - USD 1,081 - Btc 62.103 - Goud 2,336.72 

 
 

Dit gaat een enorme, chaotische rally veroorzaken! (Jack Hoogland)

24/05 7:00

Dinsdag vertelde ik u over de bizarre hoeveelheid positief nieuws over kernenergie, en dus de bull markt in uranium, die wij dagelijks voorbij zien komen.

En ik gaf aan dat deze bull markt iedere keer nog groter blijkt te worden dan we ooit hadden durven verwachten.

Vandaag kijken we even naar de korte termijn.

Experts die ’s werelds grootste uraniumproducent Kazatomprom op de voet volgen, zijn er 99,9% van overtuigd dat dit Kazachse bedrijf haar productieverwachting voor 2025  gaat verlagen.

Hieronder zien we dat grondstoffenexpert Leigh Goehring verwacht dat dit ergens in de komende maand gaat worden aangekondigd.


De kans is lévensgroot dat zo’n productiewaarschuwing een enorme schok in de markt gaat veroorzaken.

Leidend tot een enorme, chaotische rally van uranium(aandelen).

Ik weet  uiteraard niet of die aankondiging morgen komt, over een maand of over twee maanden.  

Wat ik wél weet is dat je...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Technische Analyse leren?

Mijn collega Peter Meijburg maakte een video cursus waarin hij alles wat je er over moet weten uiteenzet!

Kijk hier

Een betrouwbare aanbieder voor edelmetalen

Ontdek onze topaanbeveling!

Laat uw edelmetaal op een veilige en discrete manier thuisbezorgen of kies voor de beveiligde opslag. 

Gebruik de kortingscode 'Beursbox' en ontvang €25 korting op uw eerste aankoop.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

17/05 7:12

 • Gisteren over een breed vlak weer lagere koersen op de beurzen.

 • In het lunchwebinar van afgelopen woensdag besprak ik een interessant, maar piepklein zilvermijn aandeel. Je kan het hier zien.

 • Ik maakte deze week ook een video over Technische Analyse. Kijk hier maar eens.

 • Maandag zijn de Amerikaanse beurzen gesloten.

 • Mijn snelle aankoop van het aandeel Alfen dat deze week ineens 20% daalde pakt aardig uit. Het aandeel is daarna weer aardig hersteld, al ging de koers gisteren uiteindelijk toch weer iets omlaag.

 • China heeft de aanstelling van de nieuwe politieke leiding aangegrepen om militaire oefeningen rondom Taiwan te doen. Er komt steeds meer provocatie vanuit China.

 • De SEC heeft ether ETF's het groene licht gegeven, maar blijft de zaak traineren, want nu moeten de money managers nog apart worden beoordeeld. Wanneer dat gaat gebeuren is nog niet duidelijk.

 • Nvidia heeft in China haar chips een lagere verkoopprijs moeten geven om daarmee onder de prijs van een Chinese concurrent te komen.

 • Oekraïne heeft ook vannacht raketten richting De Krim geschoten. Ondertussen verliezen de Oekraïeners grondgebied in het oosten. Ze zijn ook, nu de eerste munitie in het oosten is aangekomen, nog niet in staat de Russen terug te dwingen.

 • De beoogde overname van Anglo American is nog altjd niet rond. BHP is met een derde voorstel gekomen en dat voorstel is ook afgewezen.

 • Mogelijk dat volgende week de jury in de rechtszaak tegen Trump al tot een uitspraak kan gaan komen. Daarna moet de rechter aangeven wat de straf dan gaat worden. Met een jury rechtszaak is alles mogelijk. Ondertussen werd bekend dat de geheime documenten zaak, die door de rechter 'on hold' is gezet, erger is dan eerst bekend. Trump had in zijn slaapkamer tot vier maanden na de inval nog geheime documenten verstopt en daarmee bewust alle eisen van de overheid naast zich neergelegd.

 • Als u de komend weekend even tijd heeft, overweeg dan even te kijken naar wat NEO Finance u in 2024 aan rendement kan bieden. Ik heb hier de flyer voor mijn NEO Finance cursus online gezet. Ik maakte gisteren een video voor iedereen die nog niet aan NEO Finance begonnen is. Het is een kort filmpje van zo'n drie minuten. Kijk hier

Naar het Beursbox Video kanaal
 
 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Meer rendement op je aandelen (Tom Lassing)

24/05 7:31

Je kan je rendement op je aandelenportefeuille flink verhogen door het aan te vullen met de handel in opties.

Ik ga daar op 24 juni in Maastricht een presentatie over geven. Deze presentatie kan je live in Maastricht komen bijwonen, maar je kan deze ook online volgen. Er zullen die middag vier presentaties gegeven worden.

Heb je nog (bijna) niets met opties gedaan, dan heb ik een leuk cadeau voor je. Op www.optiecursus.com kan je je inschrijven op een gratis optiecursus die ik dan per E-mail verstuur.

Iedere week een nieuwe les.

Ik ben er de afgelopen weken druk mee geweest. Ik had die cursus al, maar ik heb deze overgezet in een nieuw software verzend pakket. Ik moet dus alles opnieuw opzetten.

Vraag dus nu en hier de gratis optiecursus aan.

De gegevens over de bijeenkomst in Maastricht staan hier:

Maastricht (24/06) 

Livestream (dus vanuit huis te volgen)

 
 

Vijf redenen om te beleggen (Tom Lassing)

24/05 8:15

Waarom zou je eigenlijk beleggen? Is het niet veel beter je geld zo snel mogelijk op te maken? Dan kan het je ook niet meer afgenomen worden.

Een deel van de mensheid leeft op die manier. Ik noem het misschien onbedoeld wat oneerbiedig het zwerverstype.

Je hebt ook het hamstertype. Dat zijn de mensen die steeds wat reserves opbouwen. Dat zijn de mensen die sparen voor ze kopen. Ze lijken tegenwoordig zeldzamer te worden, maar er zijn er nog genoeg. Voor hen vijf redenen om te beleggen... 


1. Als je geld voor je laat werken, dan heb je in feite een soort van medewerker voor je aan het werk. Je kan jezelf er mee 'verdubbelen'.

2. Inflatie vreet aan de koopkracht van je vermogen. Door winstgevend te beleggen kan je de inflatie voor blijven.

3. Hoe zeker ben je van je pensioen? Hoe vaak lezen we niet dat gepensioneerden er weer zo veel procent op achteruit gingen? Wees dat voor en zorg voor een extra pensioenpotje.

4. Het is een leuke hobby.

5. Het houdt je scherp en bij de tijd, ook op hogere leeftijd.


Mogelijk vindt je dit ook interessant... Maak jezelf vrij

 
 

5 uranium aandelen rapport

Vijf superveelbelovende kleine uraniumaandelen met oneindig hoog koerspotentieel.

Bestel nu snel hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 39,95 euro tot eind 2024! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Gisteren een NEO Finance avondje (Tom Lassing)

24/05 8:58

Ik heb gisteren met mijn dochters en één schoonzoon een NEO Finance avondje gehouden.

Op de site ook een een foto van de setting. We zaten in mijn zaal.

Wat we deden, was dat ik mijn account op het scherm toonde en daar liet zien wat ik aan het doen was. De inzet was vooral om betere automatische investering instellingen te maken.

We hadden twee uur de tijd en die vlogen werkelijk om.

Het kost even tijd om uit te leggen, te discussiëren en daarna de instelling ook in te voeren. We hebben gisteren samen vijf nieuwe automatische investeringsinstellingen gemaakt. Toen was de twee uur al om. We moeten nu zelf de andere nog maken, want we hebben al wel nog enkele andere mogelijke instellingen besproken.

Wat we veel meer gaan doen, is verdelingen maken op geslacht en leeftijd. Dus bijvoorbeeld een aparte automatische investering voor leners van boven en onder de 30.

Leners boven de dertig krijgen een hoger bedrag per lening verstrekt dan leners onder de 30. Ook hebben we heel bewust naar de rente gekeken. Drie van ons gaan voor een hogere rente en één van ons gaat voor meer leningen verstrekken, dus ook tegen lagere rentes.

Uiteindelijk bepaald iedereen de eigen strategie.

Dit was een leuke setting. Op zich wel heftig, want het is twee uur lang bij de les blijven.

Kijk op de site naar de setting.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd