Beursbox Nieuwsbrief Noren vinden Rare Metals

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Noren vinden Rare Metals
Date: June 7th 2024
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 7 juni 2024
 
 

AEX 923,36 - Dow 38.886 - USD 1,089 - Btc 65.506 - Goud 2,376.93 

 
 

Berkshire Hathaway analyse (Tom Lassing)

07/06 7:00

In dit eerste webinar samen met WH Selfinvest heb ik het over in feite het enige aandeel dat je zou hoeven te bezitten.

Berkshire Hathaway is één van de meeste waardevolle beursgenoteerde bedrijven ter wereld, geleid door de rijkste belegger ter wereld. Het staat voor een dwarsdoorsnede van de Amerikaanse economie. Er is één nadeel. De CEO is nu 93 jaar oud.  

Eén A aandeel staat voor 1.500 B aandelen.

Kijk hier de video

 
 

Technische Analyse leren?

Mijn collega Peter Meijburg maakte een video cursus waarin hij alles wat je er over moet weten uiteenzet!

Kijk hier

Een betrouwbare aanbieder voor edelmetalen

Ontdek onze topaanbeveling!

Laat uw edelmetaal op een veilige en discrete manier thuisbezorgen of kies voor de beveiligde opslag. 

Gebruik de kortingscode 'Beursbox' en ontvang €25 korting op uw eerste aankoop.

Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/06 7:19

 • Ik werd gecorrigeerd over hoe inflatie in Rusland een probleem is. Volgens een Russische blogger zijn er namelijk maar twee dingen duurder geworden in Rusland. Food en non-food. Er zijn drie dingen zelfs veel goedkoper geworden in Rusland. De roebel, arbeid en je leven...

 • Vanwege het EK voetbal komen er tijdelijk weer grenscontroles aan de Duitse grens.

 • Vandaag is er voor het eerst in 45 jaar een staking bij de Samsung fabrieken. Men komt maar niet uit de loononderhandelingen. Het is vooral het personeel op het hoofdkantoor dat staakt. De stakingsdag is een dag na een feestdag, dus veel mensen waren al vrij om er een lang weekend van te maken.

 • De ECB gaat de rente verlagen. De rente gaat terug naar 3,75%.

 • Putin is op zoek naar bedrijven die ondanks alle misdragingen van Rusland toch graag zaken willen doen. Bedrijven uit Afrika en Azië, maar ook de landen Slowakije en Hongarije staan er wel open voor. In Sint Petersburg is de Russische versie van Davos begonnen. Dat was voor de oorlog wel echt een event, maar nu stelt het niet zo veel meer voor. De Hongaarde minister van Buitenlandse zaken liet zich er wel zien. De vraag roept zich op, in hoeverre is Hongarije nog binnen de EU te vertrouwen?

 • Het videokanaal van Beursbox heeft afgelopen maand 500.000 views weten te trekken. Er zijn nu meer dan 16.000 abonnees op het kanaal.

 • Gamestop aandelen gingen gisteren weer in totaal 95% omhoog omdat Roaring Kitty een YouTube livestream aankondigde. Nabeurs kwam het aandeel op 61,27 uit. Het begon de sessie gisteren op 32.

 • Eerder deze week analyseerde ik in het lunchwebinar van woensdag het aandeel Intel. Kijk hier naar mijn visie daar op.

 • Als u de komend weekend even tijd heeft, overweeg dan even te kijken naar wat NEO Finance u in 2024 aan rendement kan bieden. Ik heb hier de flyer voor mijn NEO Finance cursus online gezet. Ik maakte gisteren een video voor iedereen die nog niet aan NEO Finance begonnen is. Het is een kort filmpje van zo'n drie minuten. Kijk hier

Naar het Beursbox Video kanaal
 
 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Kijk hier voor meer info
 
 
 

Nog minder den 30.000 euro (Tom Lassing)

07/06 7:38

Ik moet nu in twee jaar tijd 30.000 euro bijeen zien te krijgen om in staat te zijn om dan over acht jaar tenminste 250.000 euro op het NEO Finance account te hebben. Daarbij geldt dat ik de bijna 1.000 euro per maand die nu al aan rente binnenkomt, mag meetellen. In feite hoef ik dus nog 'slechts' 6.000 euro in twee jaar bij te storten.

Als er dus niets geks gaat gebeuren, dan moet dat gewoon lukken.

Daar heb ik dan de afgelopen vijf jaar vrij fanatiek leningen voor opgepakt. Ik was er vrij fanatiek in, omdat ik nog vrijwel niets aan mijn pensioenopbouw gedaan had. Als zelfstandig ondernemer had ik vijfentwintig jaar geleden wel andere dingen om me zorgen over te maken. Pas op mijn 54e kwam het besef dat de tijd om nog wat te doen wel krap begon te worden.

Het voordeel waar ik mee te maken heb, is rente op rente. Het achtste wereldwonder. Dat zorgt er voor dat mijn vermogen in zo'n zes jaar tijd zal verdubbelen. Als ik dus over twee jaar 125.000 euro heb, dan is dat bij de huidige 13,2% rendement zes jaar later verdubbeld.

Dus nog twee jaar geld apart zetten en dan het geld verder zijn werk laten doen.

Meer info vindt je hier
 
 
 

Elon Musk wil zijn bonus (Tom Lassing)

07/06 8:02

In 2018 werd met Elon Musk een nogal discutabele deal gesloten. Die deal is nu 46 miljard dollar waard en Elon Musk is van mening dat hij nu recht heeft op zijn bonus.

Het is 300x meer dan het loon voor de bestbetaalde CEO in de VS.

Het gaat daarbij bijna om 8% van de totale marktwaarde van Tesla.

De bonus zal voor aandeelhouders belangrijk zijn, want hun bezit zal met 8% verwateren door deze bonus.

De vraag roept zich op, tot hoe ver gaat de waanzin van steeds extremer rijker willen worden?

Immers, als Musk dit voor elkaar krijgt, dan zullen bij andere bedrijven er ongetwijfeld managers opstaan die dat ook willen. Extreem rijk gaat dan nóg weer een andere fase in. Enkele van die extreem rijken kunnen nu al kleine landen in het geheel opkopen.

Dit is niet goed voor de samenleving. De rijkdom van deze paar mensen gaat ten kosten van de welvaart van miljoenen mensen.

 
 

5 uranium aandelen rapport

Vijf superveelbelovende kleine uraniumaandelen met oneindig hoog koerspotentieel.

Bestel nu snel hier
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 39,95 euro tot eind 2024! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Noren vinden Rare Metals (Tom Lassing)

07/06 8:19

In Noorwegen is de tot op heden grootste hoeveelheid aan rare metals in de bodem gevonden. Het gaat naar verwachting om een voorraad van 8,8 miljoen ton rare metals. Deze metalen zijn van groot belang voor de energie transitie.

Niet zo heel lang geleden werd in Zweden ook een forse voorraad gevonden, maar die vondst was slechts tussen de 1 en 2 miljoen ton.

Deze vondst in het zuidoosten van Noorwegen is aanzienlijk groter. Daarbij ligt de vooorraad vban Zeden heel erg noordelijk, hetgeen winning niet makkelijker maakt.

In Noorwegen verwachten ze dat de ontginning in 2030 kan gaan beginnen. De investering zal omgerekend minstens een miljard euro vergen.Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2024 Pro Gain BV
 
 • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
 • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd