Beursbox Nieuwsbrief Geluk met daytrading

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Geluk met daytrading
Date: August 1st 2023
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 1 augustus 2023
 
 

AEX 792,0 Dow 35.559 USD 1,099 Btc 26.414 Goud 1,956.87

 
 

In tien stappen succesvol beleggen

Collega Harm van Wijk schreef een interessant boek over beleggen. Je kan het hier gratis verkrijgen. (Je betaalt alleen verzendkosten!)

Kijk hier
 

Winstgevender dan bitcoin

Joost ontwikkelde een strategie die staat als een huis.

Maar dat lees je hier.

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

01/08 7:00

  • Deze maand zie ik als vakantiemaand en het kan dus zijn dat ik zo nu en dan geen nieuwsbrief ga versturen. Ik ga niet echt op vakantie, maar wil gewoon zo nu en dan even 'vrij' zijn.

  • 12 oktober organiseert WH Selfinvest in Maastricht een beleggersevent. Ik ben daar één van de sprekers. Kijk hier voor meer informatie.

  • Vandaag ga ik in het live lunchwebinar een aandeel bespreken in het kader van "beleggen in een onzekere toekomst". Klik hier om er straks bij te zijn. Ik begin om 12:30 uur.

  • Vandaag is mijn nieuwe affiliate code bij NEO Finance ingegaan. Als nieuwe klant krijg je 20 euro bonus zodra je 50 euro overgemaakt hebt! Dat is toch mooi meegenomen! Klik hier om te profiteren!

  • Een Amerikaans bedrijf wil een bod doen op de boedel van VanMoof. Het zou voor de bestaande klanten wel eens goed nieuws kunnen zijn.

  • META moet de gegevens van een anoniem account bekend maken. Pas daarna kan vanuit een rechtszaak bepaald worden of de beweringen die via het anonieme account gedaan zijn kloppen en kan Meta eventueel gedwongen worden om foute gegevens te moeten wissen. Wat mij betreft veel te omslachtig. Als het anoniem gepost is zou het ALTIJD direct gewist moeten kunnen worden. Nu loop je enorme reputatieschade op en jaren later kan dan blijken dat het allemaal leugens waren. Dit is niet goed in de wet geregeld!

  • Groot Brittannië gaat zelf meer energie produceren. Er zijn daartoe mee dan 100 vergunningen afgegeven.

  • Pak die gratis ounce zilver! Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Winstgevender dan bitcoin (Tom Lassing)

01/08 7:28

Joost van Buuren schrijft iedere dag de cryptonieuwsbrief. Hij is een expert op het gebied van crypto's en vanuit dat gegeven heeft hij op basis van grafieken een patroon gevonden dat in zijn ogen vrijwel zeker terug gaat komen.

Je kan dus als belegger profiteren van dat steeds terugkerende patroon.

Bitcoin zelf steeg in 14 jaar tijd van $0,0009 naar de huidige $30.000. Is dat het dan? Is het feest in bitcoin over?

Als je van mening bent dat het nu al over en uit is met bitcoin, hoef je dit artikel niet verder te lezen.

Denk je dat bitcoin tenminste nog één keer en mogelijk nog wel vaker pieken en dalen laat zien, dan lees je best even door.

Joost ontwikkelde een strategie die staat als een huis.

Maar dat lees je hier.

 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Geluk met daytrading (Tom Lassing)

01/08 7:53

Gisteren had ik op een keurig signaal een positie ingezet en zoals ik zo vaak doe... vergeten.

Toen ik na een uur keer, stond ik 22 punten in de min, met een stop loss op 28 punten. Te weinig verschil om het verlies alsnog te nemen, dus maar laten staan.

Drie uur later had ik eindelijk weer eens aandacht voor de positie en tot mijn verbazing 2 punten in de plus.

Ik heb niet eens gekeken of de positie nu interessant was, ik heb direct de winst genomen.

Een keertje langs de rand van de afgrond, puur omdat ik het maar niet voor elkaar krijg om enkele minuten mijn aandacht puur op daytrading te richten.

Ik ben veel te druk met artikelen schrijven, video's kijken, video's maken, artikelen lezen etc.

Daytrading is iets voor mensen die het zo rustig hebben dat ze zich er ook echt op kunnen richten. Zoals ik het doe wordt het min of meer gokken. Dat kan de bedoeling niet zijn.

Ondertussen zijn mijn laatste zeven trades wel winstgevend geweest. Ik behaalde 74 pips winst in die zeven trades.

 
 

Amerikaanse banken zien spaargeld verminderen (Tom Lassing)

01/08 8:16

In de VS zien we nog altijd banken die problemen hebben om hun kapitaal reserves op orde te houden. Reden is dat ze steeds minder spaargeld van particuliere klanten in bewaring hebben.

Dit laatste kan aan twee dingen liggen. Het kan zijn dat particulieren simpelweg geen spaargeld meer hebben. Het kan ook zijn dat particulieren hun spaargeld nu elders onderbrengen. Daarbij kan je denken aan crypto's, maar ook goud of vastgoed en (aandelen) beleggingen.

Ik hoop eerlijk gezegd op het feit dat ze het elders onderbrengen. Dat zou namelijk goed zijn voor de economie.

Voor de banken zelf is het een heel vervelende zaak. Spaargeld van particuliere klanten mogen ze administratief in de boeken zetten als 'eigen vermogen'.

Ze zien nu dus hun eigen vermogen verminderen en dat houdt in dat ze dus zelf meer geld moeten inbrengen.

Het dwingt banken min of meer of gewone ondernemingen te worden. Gewone ondernemingen moeten namelijk ook werken met eigen vermogen. Alleen dat eigen vermogen moet bij bedrijven wel écht van hun zijn.

Het is dus een goede zaak en ik hoop dus van harte dat het is omdat bank klanten eindelijk met hun voeten stemmen.

Ik schrijf er al lang over, maar in Nederland en België groeien de spaargeld rekeningen nog altijd. Dat is geen goede zaak.

Banken zijn geen goede plek om je geld te bewaren! Banken zijn de laatste dertig jaar criminele organisaties gebleken en we blijven ze voeden met ons geld. Dat moet stoppen! Doe slimmere dingen met je geld! Beleg het bijvoorbeeld in NEO Finance! Ik ben in de afrondende fase van het maken van een prachtige cursus over NEO Finance. Zo kan je zonder beginnersfouten te maken direct vol profiteren van de voordelen van zo'n account. Klik hier om een rekening bij NEO Finance te openen!

 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Kettingzaag saga (Tom Lassing)

01/08 8:31

Ik schreef al eerder over het feit dat mijn benzine kettingzaag kapot was. Ik dacht eerst aan de bougie, toen aan de carburateur en vervolgens aan de benzineslang.

Uiteindelijk kreeg ik de machine niet aan de gang.

Ik heb na lang zoeken alsnog een expert gevonden en die gaf me aan dat hij er ook niet uit kwam...

Maar niet om de reden die je zou denken.

Hij wist namelijk wel wat het probleem was, maar de kosten om het onderdeel te bestellen, de machine heel ver uit elkaar te halen en vervolgens weer in elkaar te zetten, zouden hoger zijn dan een nieuwe machine kopen.

Het bleek namelijk de bobine te zijn.

Ik heb daarop zelf de machine uit elkaar gehaald om te kijken wat of dat dan precies is en hoe zo'n machine in elkaar zit. Ik heb nooit een technische opleiding gehad en voor mij een prima kans om eens lekker te sleutelen en te leren.

Het onderdeel is in China te koop voor 15 euro.

In mijn ontleding van de machine heb ik nu gezien hoe het werkt en hoe het er uit ziet. Ik heb de machine veel verder dan nodig uit elkaar gehaald.

Ik heb besloten de machine toch niet te herstellen en deze alsnog bij het oud ijzer te leggen.

Ik heb nu een Stihl gekocht en hoop voor jaren af te zijn van stomme storingen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd