Beursbox Nieuwsbrief Aanklacht tegen vorige president

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Aanklacht tegen vorige president
Date: August 3rd 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 3 augustus 2023
 
 

AEX 775,03 Dow 35.282 USD 1,093 Btc 26.718 Goud 1,935.3

 
 

11% rendement

Open op of na 1 augustus 2023 een Neo Finance account en haal ook een gedegen 10 tot 14% rendement per jaar! Bij opening ligt er een 20 euro bonus voor je klaar!

Met 11% heb je je geld in 6,7 jaar verdubbeld! Kijk hier.

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/08 6:55

  • Hou er rekening mee dat ik in de maand augustus vakantie heb en niet iedere dag in de gelegenheid ben om online te komen. Ik sluit ook niet uit af en toe meerdere dagen de computer simpelweg niet aan te zetten.

  • Gisteren alle toonaangevende beurzen lager. Naar verluidt vanwege de downgrading van de VS door Fitch. Ik denk dat het gewoon onderhand tijd was voor een slechte dag. Het ging al twee weken verbazingwekkend goed op de beurzen.

  • 7 augustus is de beurs van Toronto een dag gesloten.

  • In Nederland heeft het UWV willens en weten de wet overtreden door illegaal cookies op de website te plaatsen en daar vanuit onderzoeken naar uitkeringsgerechtigen te starten. Ze hebben dat bijna drie jaar gedaan, ondanks waarschuwingen van de eigen juridische dienst dat het niet mocht. Wie gaat hier verantwoording voor nemen?

  • ING maakte meer winst dankzij de hogere rente die ze haar klanten kan rekenen. In het laatste kwartaal werd maar liefst 2,2 miljard euro winst gemaakt. Niet slecht voor een bedrijf dat op kosten van de belastingbetalers overleefde en dezelfde belastingbetalers nu kwartaal na kwartaal mag uitkleden.

  • De prijzen van maïs en tarwe zijn procenten gestegen na wederom een aanval van de Russen op de voorraden van Oekraïne. Een misdaad tegen de menselijkheid zou dat wel genoemd mogen worden, want de voorraden graan in Oekraïne zijn mede voor Afrikaanse landen waar hongersnood heerst. Rusland probeerde die landen te paaien met een aalmoes, maar de meeste Afrikaanse landen begrijpen ondertussen wel dat Putin oorlog over hun rug voert.

  • Amazon heeft in Almelo haar eerste Nederlandse distributiecentrum geopend. Ik denk een niet zo goede ontwikkeling, want Amazon is simpelweg slecht voor de middenstand en daarmee slecht voor de leefbaarheid in vooral de dorpen.
    Amazon steunt je lokale sportclub niet. De middenstander in het dorp wel. Dus waar ga jij je spullen kopen?

  • Chinese jeugdwerkloosheid neemt toe. Als ze al banen vinden, dan is het veel te vaak buiten de sector waar ze voor geleerd hebben. Officieel is de werkloosheid 5%. Dat percentage lijkt nogal... hoe zeg je dat netjes... verzonnen te zijn.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Beleggen in de onzekere toekomst (Tom Lassing)

03/08 7:12

Het bedrijf dat ik dinsdag in het lunchwebinar besprak, is in Noord en Zuid Amerika actief in gezonde voeding.

In Europa is die markt serieus geworden. In vooral de VS nog niet. Daar is fastfood heel veel goedkoper dan gezonde 'echte' voeding.

De stap om dus serieus veel duurder uit te zijn is daar extreem groot.

Het is een echte luxe om in de VS bewust gezond te eten.

Daarbij is er ook niet echt een gewoonte om gezond te eten. Eerder andersom. De standaard is fastfood.

Dat maakt dat deze prachtige onderneming voor een enorme uitdaging staat.

Gaat de trend van gezonder eten ook in de Amerika's komen, of blijft het een niche?

Kijk de video en zie en hoor hoe ik over de kansen denk.

Klik hier om de video te bekijken.

 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Video na video (Tom Lassing)

03/08 7:28

Zoals ik al eerder aangaf, ben ik druk bezig een prachtige cursus NEO Finance te maken. Een cursus waarmee nieuwe accounthouders dure fouten kunnen voorkomen. In het begin wil je immers nog wel eens dure fouten maken.

Zo ging ik er aanvankelijk veel te roekeloos in en vervolgens werd ik vanwege de vele slecht lopende leningen veel te voorzichtig. Dat was dus twee keer fout.

Een goede vriend van mij is heel intelligent, maar ging door een gebrek aan inzicht in de materie vreselijk de mist in met leningen in de Secundaire Markt.

Ik heb zelf in het begin ook te veel en te snel verliezen op de leningen genomen. Indertijd heel bewust, maar achteraf heeft het te veel geld gekost. Al dat soort zaken neem ik nu mee in een zeer uitgebreide PDF en in heel veel video's die ik nu heel gestructureerd opgenomen heb.

Daar waar ik voorheen video's maakte omdat het actueel voor mij was, is de cursus zo opgezet dat je als nieuwe accounthouder ook de informatie op de juiste volgorde gaat krijgen.

Nu zijn we zeker nog twee weken bezig met het opstellen van de cursus en het maken van de vele video's.

Heb je interesse in een te openen account bij NEO Finance en wil je profiteren van de cursus, dan moet je dus nog even geduld hebben. We zijn bijna klaar.

Account bij Neo Finance openen
 
 
 

Chinezen in de VS (Tom Lassing)

03/08 7:58

De Verenigde Staten zijn vanaf het ontstaan van het land voor een flink deel gebouwd door Chinezen. Tienduizenden, mogelijk wel honderdduizenden Chinese gastarbeiders kwamen naar de VS en werkten daar (ver) voor de Tweede wereldoorlog in en bij de aanleg van bijvoorbeeld de spoorwegen. Ze waren ook heel actief in stomerijen en restaurants.

Een flink aantal van hen liet ook in de VS het leven. De werkomstandigheden waren vaak hondsberoerd.

Van die Chinese invloed is in de VS vrijwel niets meer terug te vinden.

In Detroit is afgelopen weekend zo'n beetje het laatste gebouw dat herinnerde aan de Chinese invloed in die stad tegen de vlakte gegaan.

Er waren wel plannen om het op de monumentenlijst te zetten, maar de lobby van projectontwikkelaars won het van de lobby van bewoners die het vervallen gebouw wel wilden bewaren, maar er geen financieel plan bij konden overleggen.

Detroit is geen stad waar er bakken met geld aanwezig zijn om de geschiedenis te bewaren. Spijtig, maar tien jaar geleden was de stad letterlijk failliet. Er is veel van historische waarde verloren gegaan. Het is helaas niet anders.

Detroit Vastgoed
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Aanklacht tegen vorige president (Tom Lassing)

03/08 8:23

In de VS is de aanklacht tegen de vorige president duidelijk geworden. In de aanklacht wordt helder gemaakt hoe team Trump volgens de aanklager doelbewust de uitslag van de verloren verkiezingen wilde manipuleren.

Als eerste was er de constante leugen dat ze de verkiezingen gewonnen zouden hebben. Er waren opgestelde valse verklaringen van kiesmannen en er werd grote druk op vice president Pence uitgevoerd om hem de valse verklaringen te laten goedkeuren.

Om dit alles voor elkaar te krijgen werd er door team Trump gelogen tegen de mensen die de valse kiesman verklaringen afgaven. In feite werd er naar iedereen toe gelogen, want duidelijk is geworden uit hun onderlinge correspondentie dat ze heel goed wisten dat ze de zaak aan het bedonderen waren. De aanklager heeft vooral veel tijd genomen om achter die onderliggende correspondentie aan te gaan. Die stukken zijn uiteindelijk het meest schokkend.

Doel was om Trump president te laten blijven en dat komt uiteindelijk dus neer op een staatsgreep.

De verkiezingen waren immers verloren en ze wisten het.

Tot mijn stomme verbazing is Trump alsnog een schikking voorgehouden. Hij kon de komende rechtszaak vermijden door akkoord te gaan met de schikking. Zo zou hij nog weer een keer onder zijn straf uitkomen. Zo leeft Trump zijn hele leven al.

Gelukkig koos hij er voor om de schikking af te wijzen.

Hij zal nu voor de rechter komen te staan en dan zullen we wel zien waar het gaat eindigen. Ik hoop dat er een eerlijk vonnis komt.

Het ziet er, gezien de enorme berg bewijzen, niet goed voor hem uit.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 450 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd