Beursbox Nieuwsbrief Einduitslag optiestrategie

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Einduitslag optiestrategie
Date: August 21st 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 21 augustus 2023
 
 

AEX 735,04 Dow 34.500 USD 1,087 Btc 24.075 Goud 1,888.88

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

21/08 7:00

  • Twee voormalige medewerkers van Tesla hebben een klantenlijst met de gegevens van 76.000 klanten gestolen en aan een Duitse krant gegeven. Wat hun doel van de actie is, is niet duidelijk.

  • Het moederbedrijf van Douwe Egberts en Pickwick wil niet uit Rusland vertrekken. Het bedrijf verkoopt koffie en thee, en valt dus niet onder de sancties. De CEO zegt bang te zijn dat de 550 medewerkers in Rusland te maken krijgen met onderdrukking als ze vertrekken. Zou dát dan al niet een reden moeten zijn om weg te gaan? Uit angst blijven, wat is dat voor oplossing? Ze maken veel meer winst in Rusland sinds de oorlog begon... Nu Dát zal wel eens de echte reden kunnen zijn waarom de CEO wil blijven.

  • Goldman Sachs heeft in juli 2020 met de toenmalige regering in Maleisië een afkoopsom van 3,9 miljard dollar afgesproken. De huidige regering is van mening dat het bedrag van toen te laag is en wil nu OPNIEUW een regeling met Goldman Sachs gaan treffen. Nu ben ik geen fan van Goldman Sachs, maar deze politieke stap geeft wel aan hoe onbetrouwbaar de overheid in Maleisië is.

  • Het Chinese bouwbedrijf Country Garden zal 4 September uit de Hang Seng Index gehaald worden. Het wordt vervangen door Trip.com.

  • In Ecuador is een tweede stemronde nodig in de presidentsverkiezingen.

  • Pieter Omtzigt wil in de verkiezingen mee gaan doen met een eigen partij. Geen goed idee denk ik. Hij zal veel stemmen trekken, en dan? Welke opportunisten gaan naast hem staan en deze 'partij' die niet veel anders in dan een "éénmans fractie met te veel stemmen" weer snel de grond in boren?

  • De iPhone 15 gaat als grote upgrade een USB-C connectie krijgen. Het is volgens de pers de grootste verbetering in jaren... Is het dan zo erg gesteld in die sector? Dat een generieke aansluiting je beste verbetering in jaren is?

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Drie aandelen met verbluffend koerspotentieel (Jack Hoogland)

21/08 7:28

Belachelijk goedkoop aandeel, ideaal om te profiteren van fors stijgende olieprijs in de komende jaren.

Jong bedrijf, opgericht door een veteraan uit de oliesector, die enorme kansen zag en besloot lijnrecht tegen het algemene sentiment in te gaan.

Realiseert in snel tempo enorme groei én was vanaf het eerste jaar superwinstgevend.

Omzet steeg van $220 miljoen in 2021 naar $756 miljoen vorig jaar, en zal doorstijgen tot $1,4 miljard in 2024.

Terwijl dit bedrijf gemiddeld ruim 60% jaarlijkse winstgroei realiseert, koop je dit aandeel voor slechts 3,7 keer de voor komend jaar verwachte winst.

Koers moet binnen een jaar met 385% stijgen om het aandeel als gemiddeld gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Directieleden kochten vorige maand voor maar liefst $25 miljoen aan aandelen!

Daarnaast een uniek aandeel van een bedrijf wiens uraniummijn als één van de zeer weinigen... Klik hier om verder te lezen

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Detroit augustus 2023 (Tom Lassing)

21/08 7:50

Mijn huurinkomsten liggen deze maand hoger dan de vorige maanden. Toch zijn er weer vier huurders die niet of te weinig overmaakten.

Ondanks de mooie inkomsten toch onder de streep een negatieve maand. Ik moet namelijk zomerbelasting betalen en we hebben bij twee woningen inbraken gehad. Er is daarbij één woning die helaas afgelopen week afgekeurd is. Daar moet een nieuwe verwarming in. In de VS is dat van een toaal andere orde als hier in Nederland. Hier hebben we CV ketels die je aan een muur kan hangen. Een halve meter breed, 30- centimeter diep en hooguit een meter hoog.

Zo doen ze dat niet in de VS. Daar hebben ze machines die een halve kamer aan ruimte innemen. Ze kosten ook duizenden dollars. Waarom dat daar zo moet, ik heb geen idee. Blijkbaar vertrouwen ze klein en efficiënt niet. Het is net zoals hun auto's, die moeten ook groot en lonp zijn.

Door alle kosten ga ik deze maand dus qua kasstroom negatief uitkomen.

Daar doe je het niet voor...

Detroit Vastgoed
 
 
 

Tweedehands leningen (Tom Lassing)

21/08 8:21

Ik heb ook afgelopen weekend de nodige tweedehandse leningen gekocht. Een deel was gewoon bij, maar de rente was wat lager en de eerste eigenaar wilde blijkbaar wel wat verlies nemen om daarna leningen met een hogere rente af te sluiten. Ik kon leuke leningen kopen met 10 tot 15% korting.

Ik kocht echter ook voor honderden euro's aan slechte leningen. De lener loopt achter, maar is wel aan het betalen.

Ik wil die leningen wel hebben met de korting.

Als dat betalen keurig door gaat, dan komt  het rendement op die leningen voor mij extreem hoog uit. Ik heb leningen die hierdoor meer dan 50% rendement maken.

Het punt is alleen... je neemt een risico, want de lener is al te laat. Je moet bij dat soort leningen we de nodige tijd hebben. Ze kunnen jaren langer dan beoogd duren. Over al die tijd krijg je wel de rente... Als ze ook echt alles netjes af gaan betalen.


Ik heb nu 64.700 euro op de NEO Finance rekening staan. Nog altijd op weg naar de 250.000 euro die mijn pensioen moet gaan vormen.

Open hier jouw account (20 euro bonus)
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Einduitslag optiestrategie (Jan Breestraat)

21/08 8:52

Hierbij de EINDUITSLAG van de strategie “No Risk met de AEX”.

Het zag er lang naar uit dat deze keer met de “troostprijs” (in dit geval € 862) genoegen zou moeten worden genomen.

Gelukkig daalde de AEX op de expiratiedag nogal fel, waardoor de uiteindelijke winst toch nog opliep tot € 2294 bruto.

Vanwege tijdgebrek zijn de vrij gekomen gelden nog niet herbelegd, maar omdat er aan dit soort strategieën zo weinig werk is en  . . . dat bij een daling van de beurs de opbrengst juist hoger wordt in plaats van lager, zal wederom voor een soortgelijke strategie worden gekozen.

Op zich is dit een beetje saaie strategie, maar sommige beleggers zien het als een soort beveiliging voor het geval hun “normale” beleggingen even niet zo goed gaan. Het leuke is ook dat je, vanwege de trendneutraalheid, geen enkele mening over het toekomstige gedrag van de beurs behoeft te hebben.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Zilver rapport

Qua aandelen een totaal nieuwe versie en op dat vlak geen 1 op 1 opvolger van het vorige zilver rapport dat in 2020 werd uitgebracht.

Wil je het zilverrapport bestellen (enkele aandelen zitten nu in een opwaartse trend) maak dan 27,49 over naar IBAN NL87ABNA0571043135 tnv Pro Gain BV. Zet er uw E-mail even bij, waarbij u het @ teken even verangt met 'at'.

Ik stuur u dan het rapport z.s.m. per E-mail toe.

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd