Beursbox Nieuwsbrief Het woord van Putin

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Het woord van Putin
Date: August 24th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 24 augustus 2023
 
 

AEX 744,18 Dow 34.472 USD 1,085 Btc 24.477 Goud 1,921.66

 
 

11% rendement

Open een NEO Finance account en haal ook een gedegen 10 tot 14% rendement per jaar! Bij opening ligt er een 20 euro bonus voor je klaar!

Met 11% heb je je geld in 6,7 jaar verdubbeld! Kijk hier.

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/08 7:00

  • Hou er rekening mee dat ik in de maand augustus vakantie heb en niet iedere dag in de gelegenheid ben om online te komen. Ik sluit ook niet uit af en toe meerdere dagen de computer simpelweg niet aan te zetten.

  • Brandstofprijzen gaan in Nederland in 2024 nog weer verder omhoog omdat de accijnsen zullen stijgen. We praten over een extra 21 cent per liter voor bezine en 13 cent extra voor diesel.

  • Wil je met Corendon naar Curacao vliegen, dan kan dat binnenkort in een kindvrije zone binnen het vliegtuig. Het kost je 45 euro per vlucht extra. Er komen ook bewust enkele stoelen met meer beenruimte. Daar betaal je dan wel een extra 100 euro per vlucht voor.

  • Het gasgebruik in Nederland is de afgelopen twee jaar met een derde afgenomen. Dit betreft zowel huishoudelijk als zakelijk gebruik. Voor we ons rijk rekenen... enkele extreme grootgebruikers stopten met gas toen de prijzen omhoog schoten. Als die grootgebruikers weer online zouden komen, dan is het direct gedaan met een fors deel van de winst. Huishoudens hebben wel minder, maar niet zo heel veel minder verbruikt. Ik heb overigens zelf gekozen mijn energie tarieven voor twee jaar ast te leggen. Voor elektriciteit komt het newer op 2 cent meer dan de huidige prijs die ik betaal. Ik heb een groot en oud huis. We verbruiken nogal wat.

  • Vannacht heeft het Republikeinse presidentskandidaat debat plaatsgevonden. Trump durfde het niet aan mee te doen. Hij is veruit het populairst en kon in feite alleen maar verliezen door mee doen. Hun talkingpoints waren vooral BS punten. Ze hadden inhoudelijk weinig tot niets te melden. Wat mij betreft kwam er niet één kandidaat die boven de modder uitsteeg. Ben je er niet voor opgestaan, dan heb je het juiste besluit genomen.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Uranium aandelen (Tom Lassing)

24/08 7:35

We zien weer wat leven ontstaan in de uranium aandelen.

De laatste tijd gaan de koersen per saldo weer wat omhoog. Nog geen uitslaande brand, maar de beweging is er.

De koers van uranium is nu 56 dollar per pound. Algemeen wordt aangenomen dat bij een koers van 60 dollar per pound de meeste uranium bedrijven winstgevend kunnen opereren.

Het komt dus in de buurt. 

De koers moet echter tot (ver) boven de 60 schieten om de aandelenkoersen écht los te doen komen.

Als uranium echt door de 60 schiet, dan zie ik aandelenkoersen wel keer drie en verder stijgen.

Maar...

We wachter er al jaren op en hoewel het er nu goed uitziet, is er nog steeds geen sprake van een koersuitbraak voor de uraniumprijs.

Het gaat dus nog wat geduld vergen.

 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Het woord van Putin (Tom Lassing)

24/08 7:58

De oorlogsmisdadiger Prigozhin sloot een deal met Putin. De rest van de wereld wist al dat hij in feite daarmee zijn doodsvonnis getekend had. Prigozhin dacht echter dat Putin zijn te vertrouwen vriend was.

De aanslag op hem was een fantastisch uitgevoerde actie.

Niet alleen Prigozhin stopte met roken, maar heel de top van de Wagner organisatie is in één keer weggevaagd.

Daarmee is door Putin een dreiging weggenomen en hij heeft er tientallen mee bijgekregen.

Wat immers nu met de enorme belangen van Wagner namens Rusland in Afrika? Hoe gaat dat nu verder?

Wat met de duizenden Wagner soldaten die nu in zowel Wit Rusland als in Rusland zelf nog actief zijn?

Wat met de onvrede binnen het Russische leger. Wagner was de eenheid die als enige in staat bleek om Oekraïne terug te dringen. In tien maanden tijd was alleen Bachmut een winst voor de Russen. De rest van het Russische leger kon gedurende die periode geen enkele winst voorleggen.

Wagner is nu als organisatie een enorme slag toegebracht en Russen die Russen ombrengen, dat is goed nieuws voor Oekraïne.

Ee deal met Putin sluiten? Je moet wel een enorme sukkel zijn om Putin te vertrouwen.

Progozhin was die enorme sukkel. Hij kreeg wat hij verdiende.  

 
 

NEO Finance cursus (Tom Lassing)

24/08 8:41

Deze week heb ik nog weer enkele video's voor de cursus gemaakt. Het is allemaal veel werk, maar dan staat er zo ook een cursus die helemaal compleet is.

Van inschrijving tot uiteindelijk het sluiten van het account is allemaal in PDF en Video besproken.

Het inschrijfproces en het instellen van de automatische investeringen was voor mij het meeste werk om op video te zetten.

Het voordeel van de cursus is dat alles nu in de juiste volgorde staat.

Mijn initiatief op p2pfinance.nl is prachtig, maar staat niet op de juiste volgorde. Heb je dus net een account, dan zoek je je suf.

Deze nieuwe cursus is zo opgezet dat de video's en de PDF aan elkaar gelijk lopen en op een logische volgorde staan. De cursus begint dan ook met een intro over NEO Finance en vervolgens het inschrijfproces.

Dat laatste is enorm belangrijk, want NEO Finance moest toegeven dat DE HELFT van de potentiële klanten weer afhaakt bij het inschrijfproces.

Dat is stuitend!

De helft haakt dan al af, omdat het proces niet goed werkt, niet duidelijk genoeg is, of simpelweg te ingewikkeld is.

Daarom is de video die we erover gemaakt hebben zo'n werk geweest. Ik dacht zoiets als zes minuten video waar we met drie personen zes uur aan gewerkt hebben...

De cursus is bijna klaar. We moeten nog wat puntjes op de i zetten.

P2PFinance
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Wat zijn de alternatieven voor Europa? (Tom Lassing)

24/08 9:05

Europa is afhankelijk van de VS en andersom telt dat ook. Maar stel even dat deze partijen uit elkaar zouden gaan, wat zijn dan de alternatieven?

Vanuit Europa bezien is de VS veruit de belangrijkste zakenpartner en daarbij ook extreem belangrijk voor de veiligheid van Europa. Hoewel er in Europa meer dan 550 miljoen mensen wonen, is ons militaire kracht vrij beperkt. Dat komt omdat ieder land een vrijwel compleet leger heeft, dus iedereen heeft van alles een beetje. Om een indruk te geven, Nederland had 18 werkende artillerie stukken. Gezien de oorlog in Oekraïne is wel duidelijk dat je dan tegenover een land als Rusland weinig kan inbrengen. Tanks hebben we al helemaal niet meer en drones hebben we er wel tientallen! Als het niet zo ernstig was, zou het lachwekkend zijn.

De situatie in veel andere Europese landen is niet anders. Daarom zijn Finland en Zweden voro de NAVO zo belangrijk, want door hun eerdere onafhankelijkheid hebben ze een heel goede verdedigingopgezet op hun eigen grondgebied. Die landen verover je maar niet zo maar.

Economisch gezien kan China niet 'meer' voor Europa betekenen. We doen immers al zaken met China. Politiek gezien is China zo anders dan Europa dat een inniger samenwerking niet voor de hand ligt. India is nog wel een groeimarkt, maar India is economisch gezien nog een dwerg in vergelijking met China en de VS.

Dan Rusland. Volgens Putin is de Russische economie groter dan die van Duitsland. In het echt is de economie van Rusland nu in 2023 zo groot als die van de Benelux. Rusland was goed voor de grondstoffen en fossiele energie.

Dat laatste moesten we toch al afbouwen en dat is nu versneld.

Dan de reus in Zuid Amerika... Brazilië... Die slapende reus blijft nog wel even slapen, want Brazilië is dan wel groot, maar het land is geen eenheid. De economische centra liggen los van elkaar en zo bestaat de economie van Brazilië uit allemaal losse delen die geen totale eenheid vormen. Brazilië zal daarom nooit een wereldmacht worden.

Kortom, er is geen alternatief voor Europa.

Europa is te klein, te verdeeld en te onmachtig om zelf een blok te vormen. Ze past niet bij China, economisch gezien (en tegenwoordig militair gezien) is Rusland een dwerg, India is nog veel te onderontwikkeld, dus blijft de VS over.

Samen met de VS is dat westerse blok het machtigste blok op aarde. Daar kan je veel commentaar op hebben, maar ik ben van mening dat het beter is dan een wereld die overheerst wordt door China met of zonder Rusland.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 450 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd