Beursbox Nieuwsbrief Kijk even naar dit simpele rekensommetje!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Kijk even naar dit simpele rekensommetje!
Date: August 25th 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 25 augustus 2023
 
 

AEX 733,99 Dow 34.099 USD 1,078 Btc 24.211 Goud 1,914,6

 
 

Een gratis ounce zilver

Open nu een account bij deze goud en zilver aanbieder en krijg bij een bestelling van 1000 euro of meer een gratis ounce zilver. Kijk hier voor de voorwaarden

Voor meer info, klik hier
 

Een goede en goedkope broker

Of het nu voor aandelen, opties of daytraden is, bij FXFlat kan je altijd goed terecht. Scherpe tarieven en een goede service. Ook heel bewust actuele webinars waar je als belegger iets aan hebt! Heel geschikt voor beleggers die ook in aandelen in Noord Amerika beleggen!

Open nu je rekening!
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

25/08 7:00

  • Gisteren heb ik weer een huurcontract kunnen sluiten met één van mijn huizen die vorige maand leeg was komen te staan. Moet nog wel de vloerbedekking laten reinigen, maar huurder wil er per 1 September intrekken.

  • Oud president Trump is op borgtocht weer vrijgelaten. Zijn mugshot gaat nu de wereld rond.

  • SpaceX is aangeklaagd voor discriminatie. Het gaat om achterstellen van mensen zoinder Amerikaans staatsburgerschap. Het is echter zo dat iedereen met een legale verblijfsstatus voor werkgevers gelijk behandeld moet worden.

  • Broodjeszaak Subway is verkocht. Roark Capital heeft het gekocht voor 10 miljard dollar. Subway heeft 37.000 vestigingen en is van plan verder uit te breiden. Het bedrijf is in 1965 opgericht.

  • De dreigende staking in de gassector in Australië is voorbij. De gasprijs was door de dreiging vanm stakingen stakingen flink opgelopen. Nu de dreiging voorbij is, daalde de gasprijs weer 30%. De gasmarkt blijft enorm zenuwachtig. Ik heb daarom mijn energieprijzen voor twee jaar vastgeklikt. Ik heb liever zekerheid in zo'n markt.

  • In Griekenland woeden nu enorme bosbranden. De extreme wartme in Zuid Europa dreigt in meerde landen een economische ramp te worden.

  • Het gaat slecht met de scheepsvaart. De vraag naar scheepsruimte tussen Europa en China is flink afgenomen. Men heeft na de Corona lockdowns extra veel ingeslagen en nu is er dus genoeg voorraad in Europa. Daarbij is de vraag van consumenten door de hogere inflatie ingezakt. Ik heb zelf, sinds mijn laatste pakket is zoekgeraakt en iedereen verantwoordelijkheid afschuift, niets meer rechtstreeks in China besteld. Je kan beter iets meer betalen en het ook krijgen, dan betalen en niets geleverd krijgen...

  • De FED kwam bijeen in Jackson Hole en de markt is er behoorlijk zenuwachtig van geworden. De FED zelf lijkt ook onzeker. Dat terwijl ze altijd zeggen dat ze de hele economie beheersen. Dat is dus een onzekere factor en daar houden beleggers niet van.

Beursbox video kanaal
 
 
 

Kijk even naar dit simpele rekensommetje! (Jack Hoogland)

25/08 7:24

Ik kom nog even terug op het unieke koperaandeel dat we voor ons nieuwe “Super Rendement Rapport” ontdekten.

Bedrijf ontdekte voor haar grootste project tot nu toe al 17 miljard pond koper, en daarnaast 10 miljoen ounces goud en 92 miljoen ounces zilver.

Als dit bedrijf straks slechts $1 winst maakt per pond koper, dan vertegenwoordigt alléén haar koperreserve al een waarde van $17 miljard.

Da’s al 19 keer zo hoog als de huidige beurswaarde van $900 miljoen.

Stijgt de prijs van koper echter met slechts $1 per pond, dan stijgt de waarde van haar koperreserve al naar $34 miljard.

En als het $500 per ounce winst maakt op haar goudreserve, dan is haar goudreserve nog eens $5 miljard waard.

Dat komt de totale waarde al uit $39 miljard.

En moet de koers al met 4200% stijgen om het aandeel als normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Tegelijk is onze overtuiging dat zowel koper als goud de komende jaren véél harder in prijs zullen stijgen dan we in bovenstaande berekening aannemen.

Dit aandeel heeft duizenden procenten koerspotentieel!
Bestel hier het nieuwe “Super Rendement Rapport”

 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Klik hier
 
 
 

Daytrading (Tom Lassing)

25/08 8:02

Gisteren even bezig geweest. Het begon goed met een dikke winst van bijna 30 pips.

Vrij snel daarna kwam er een tweede signaal en ik stapte weer in.

Ik was echter weer afgeleid en vergat de positie. Deze was mooi op winst gekomen, maar daarna flink in het rood gekomen. Toen ik weer inlogde heb ik PRECIES op het aantal pips dat ik eerder winst had afscheid genomen.

Nog geen vijf minuten daarna ging de koers weer de goede kant voor mijn al afgesloten positie op... Had ik dus niets gedaan, dan had ik weer bijna 30 pips winst gehad. Nu nam ik het verlies en kwam daarmee voor de dag op dat moment neutraal uit.

Jammer, daar het heeft me geen geld gekost. Dat is ook wat waard.

 
 

950 Nederlanders (Tom Lassing)

25/08 8:23

Zo veel (of weinig!) actieve accounts zijn er nu vanuit Nederland in NEO Finance. Helaas heb ik de cijfers voor België nog niet binnen.

Deze Nederlandse accounts zijn goed voor een groot deel van de huidige verstrekte leningen in het systeem.

Ik krijg binnenkort meer informatie over het aandeel van Nederlanders en Belgen in het NEO finance systeem.

Zo ver ik weet is het grootste Nederlandse account nu rond de 195.000 euro aan ingezette leningen gekomen.

Ik zit nu zelf vlak bij de 65.000 euro ingezet geld.

Binnenkort meer. IK verwacht eind volgende week de cursus online te hebben! Vandaag ga ik weer de nodige filmpjes schieten.

Account openen? Klik hier
 
 
 

Op zoek naar een online bankrekening?

Ik gebruik zelf en ben zeer tevreden over mijn N26 rekening. Wat mij betreft aan aanrader!

Klik hier voor meer informatie
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 25 euro voor de rest van 2023! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Oekraïne stand van zaken (Tom Lassing)

25/08 8:45

Gisteren was het Onafhankelijkheidsdag voor Oekraïne. Ze beloofden Rusland de nodige cadeaus.

Het werd een commando raid op De Krim, met daar als afsluiting een officiële vlagceremonie. Dat was het cadeau voor Oekraïne. Voor de Russen kwam er een zwerm aan drones vanuit Oekraïne waarmee zowel delen van Rusland, de bezette gebied en specifiek ook De Krim wakker werden gehouden.

Volgens de Russen is alles tegengehouden. Het was soms door het doel zelf, maar alle zelfmoorddrones zijn vernietigd.

Een perfecte score voor de Russen dus.

We zullen het ze maar gunnen.

Ondertussen is er onduidelijkheid of de ontploffing van het vliegtuig van Prigozhin nu luchtafweer was, of een bom aan boord. Hoe dan ook, het was een aanslag en de top van Wagner is niet meer.

De vraag blijft nu wat de rest van de organisatie nu gaat doen. De soldaten zijn huurlingen. Hun trouw is geld. Betaal ze netjes en ze vechten voor je. Ben je dood, dan betaal je niet meer en houdt de trouw dus op.

Wagner 'bezit' in Afrika de nodige mijnen. Daar komt winst uit en mogelijk dat een deel van de organisatie gaat proberen die cash cow in handen te houden. Dat kan dan nog een strijd met Rusland gaan worden. Wagner was er namelijk officieel namens Rusland.

Op de vraag waarom het offensief van Oekraïne zo stroef verloopt is het antwoord: Drie miljoen landmijnen die Rusland gelegd heeft. Op sommige plekken tot wel acht landmijnen per vierkante meter. Hele streken zijn vol gelegd met mijnen.

Nederland gaf deze week 1.000 anti mijn springladingen aan Oekraïne. Het geeft goed aan op welke dwergcapaciteit Nederland in feite werkt. Het is dankbaar door Oekraïne aanvaard, maar het is een druppel op een gloeiende plaat.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd