Beursbox Nieuwsbrief Turbulentie gegarandeerd

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Turbulentie gegarandeerd
Date: August 30th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 30 augustus 2023
 
 

AEX 745,89 Dow 34.852 USD 1,087 Btc 25.210 Goud 1,936.57   

 
 

Een betrouwbare broker

Kies voor deze betrouwbare en goedkope broker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

30/08 7:00

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een uraniumaandeel bespreken. Een aandeel dat ik zelf ook bezit en hoewel speculatief, ben ik er toch enthousiast over en dicht ik het goede kansen toe. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn

  • 7.700 spam accounts probeerden via Facebook en Instagram het sentiment in andere landen te beïnvloeden. Facebook heeft eindelijk een grote veroorzaker van sociale onrust van haar platform verwijderd. Het ging om een Chinese opzet om vooral in het westen sociale onrust te veroorzaken. Volgens Facebook is het haar grootste opruimactie ooit.

  • Het gevaar van de te weinig geld voor het aflossen van de aflossingsvrije hypotheek is de laatste drie jaar flink afgenomen. Het aantal huishoudens met zo'n hypotheek nam ook aanzienlijk af. Nog slechts 200.000 huishoudens hebben zo'n hypotheek. De afname komt vooral omdat na verhuizing een dergelijke hypotheekvorm sterk afgeraden wordt, of zelfs gewoon niet meer toegestaan wordt.

  • Het aandeel NVidia wist gisteren nog weer ruim 4% te stijgen. Ik zei al vaker, overgewaardeerde aandelen hebben de neiging lang overgewaardeerd te blijven. Dit is er zo één. De K/W is nu 117 en dat is belachelijk. De koers is gewoon te ver vooruit gelopen.

  • XPeng heeft een deal ter waarde van 744 miljoen dollar gesloten met Didi. Didi is een soort Uber en gaat haar services met XPeng auto's uitvoeren. Het is allemaal wat ingewikkelder dan dat, maar wil je meer weten, kijk dan hier.
     XPeng aandelen stegen overigens ruim 3% na het bericht.

  • Amazon CEO Andy Jassy heeft thuiswerkers die weigeren terug naar kantoor te komen aangegeven dat dit besluit niet goed voor ze zal uitpakken. Hij kiet min of meer doorschemeren dat ontslag voor hen dreigt. In September van 2022 zei dezelfde CEO dat er geen plannen waren om personeel te dwingen terug naar kantoor te komen.

  • De koers van bitcoin liet ene flinke stijging zien nadat in de VS de overheid een rechtszaak afzegde.  Wil je iets rustigs in bitcoin doen, kijk dan hier.

  • 12 oktober organiseert WH Selfinvest in Maastricht een beleggersevent. Ik ben daar één van de sprekers. Kijk hier voor meer informatie.

  • Pak een gratis ounce zilver! Je krijgt een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Profiteer van korting (Tom Lassing)

30/08 7:25

Deze zonnepanelen plaatser heeft een flinke voorraad aan 435 WP panelen waar hij van af wil. Hij kan ze tevens komen plaatsen. Je betaalt de prijs van 370 WP panelen!

Als je vervolgens OOK nog eens aangeeft vanaf Beursbox te komen, dan krijg je 100 euro korting!

(en ik krijg dan ook een bonus van 100 euro)

Ik heb deze aanbieder zelf twee van mijn drie sets laten aanleggen (de eerste en derde set.)

Ik raad wel aan, (maar dat geldt altijd bij dit soort zaken) je afspraken goed op schrift te zetten. Bij mij was alles keurig in orde, maar je wilt wel krijgen wat je afsprak en dát moet je dus goed vastgelegd hebben!

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Turbulentie gegarandeerd! (Jack Hoogland)

30/08 7:49

Vrijdag liet ik u al zien dat de vorige grote bull markten voor goud en zilver plaats vonden tijdens turbulente periodes.

Dat ook de komende jaren zowel economisch als (geo)politiek turbulent zullen zijn, kan je op je klompen aanvoelen.

In  de VS beginnen de negatieve effecten van het huidige Fed-beleid alvast zéér goed voelbaar te worden.

Maandag gaf de maandelijkse Texas Manufacturing Outlook Survey van de Dallas Fed zelfs een ontluisterend beeld. Zie onderstaande tweet.


Bedrijven geven letterlijk aan dat hun telefoon niet meer rinkelt en dat ze worden genekt door de hoge rente.

Hoe langer de rente zo hoog blijft, hoe dieper de recessie en hoe groter de maatschappelijke onvrede, of zelfs woede.

De Fed heeft straks geen keuze dan de rente weer fors verlagen en de geldpersen weer aanzetten.

Daarmee komen we op onderstaande grafiek, die laat zien dat het ...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Als dit, dan dat... (Tom Lassing)

30/08 8:16

Stel eens dat er een energiebron zou zijn waarmee iedereen gratis energie zou kunnen opwekken. Gratis is dan een groot woord, maar na de aanvankelijke investering tegen lage kosten...

Zou zoiets maatschappelijk kunnen?

Zou onze maatschappij, onze economische machtsstructuur, zo'n verandering accepteren?

Immers, geen machtige oliebedrijven meer, maar ook geen monopolistische elektriciteitsbedrijven. Immers, iedereen kan zelf energie opwekken, een wijknet is alles wat we nodig hebben en dat wijknet kunnen we zelf aanleggen en onderhouden.

Bedenk je ook, geen energiebelasting meer. Immers, hoe leg je een energiebelasting op als mensen de energie thuis opwekken en thuis verbruiken? Hooguit zou wat het wijknet levert belast kunnen worden.

Nu is er in mijn ogen nog geen weg naar zo'n situatie, maar stel even dat die er zou zijn, denk je dat we dan de kans gaan krijgen om haar massaal toe te passen? Dat de overheid en de machtige bedrijven ons de kans zouden geven energie onafhankelijk te worden?

We leven in een tijd dat we het theoretisch al zouden kunnen. Nog niet iedereen, maar kijk ik naar mezelf en naar de plek waar ik woon, dan zouden mijn buurtgenoten en ik nu al volledig energie onafhankelijk kunnen worden. Het vergt dan heel wat werk, maar het kan nu al. Wat ons zou tegenhouden is angst voor het onbekende bij ons zelf, maar reken er maar op dat de wetgever ons ook met alle middelen zou proberen tegen te houden als we massaal van het gas EN van de elektriciteit zouden afstappen. Als we zelf gaan graven om een lokaal net aan te leggen. Als we in onze tuinen en op onze daken en in de schuren de zaken gaan plaatsen die nodig zijn om die energie in voldoende mate op te wekken en op te slaan, ook om te leveren aan wijkgenoten. 

De overheid gaat dan komen met allemaal regels om ons die vrijheid af te nemen. Als we dan ook nog eens gratis gaan autorijden, volgen er mogelijk zelfs gevangenisstraffen om dat allemaal tegen te gaan.

Toch is het de weg die we KUNNEN gaan lopen. Op sommige plekken zijn er al voorzichtig proefopstellingen. Immers, het kan al wel, maar wat we ook zien is dat de wetgever, aangemoedigd door de machtige zakelijke lobby, de zaak probeert tegen te werken. Ze willen allemaal hun machtsbasis en inkomstenbron niet verliezen.

Willen wij meer zeggenschap, dan zullen we samen een vuist moeten gaan maken!

 
 

Leer Japanse Candles goed toepassen

U kan hier gratis het door Tom Lassing geschreven Japanse Candles E-boek opvragen. (Negeer even de foutmelding.)

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Quiet Cutting (Tom Lassing)

30/08 8:44

In plaats van mensen massaal en met veel media aandacht ontslaan is de trend in de VS nu dat niet de mensen ontslagen worden, maar slechts hun baan verdwijnt. Je krijgt daarom als werknemer binnen het bedrijf een andere functie in de hoop en verwachting dat je dan uiteindelijk uit jezelf ontslag neemt.

Dit voorkomt duren uitkoopregelingen en is dus een prachtige besparingsmaatregel. Dat het de rechten van werknemers schaadt... Ach, hetis de VS. Daar hebben werknemers al weinig rechten.

Het zijn niet de minste bedrijven die de methode al toepassen. Bedrijven als Adidas, Adobe, IBM en Salesforce staan al op het lijstje.

Ondertussen is de arbeidsmarkt in de VS steeds iets minder interessant voor werknemers aan het worden. Big tech is nog altijd aan het afslanken, dus waar kan je terecht als je ontslag neemt?

Je kan dus blijven hangen in de hoop op een betere plek binnen je huidige werkgever, maar als je niet snel genoeg vertrekt, dan komen ze wel met een nieuwe manier om je leven een hel te maken.

Vanwege deze methode is het aantal gedwongen ontslagen in de VS de laatste maanden fors afgenomen.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd