Beursbox Nieuwsbrief Trump verliest zakelijke rechtszaak

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Trump verliest zakelijke rechtszaak
Date: September 27th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 27 september 2023
 
 

AEX 721,43 Dow 33.619 USD 1,056 Btc 24.801 Goud 1,896.6   

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/09 7:00

  • 12 oktober organiseert WH Selfinvest in Maastricht een beleggersevent. Ik ben daar één van de sprekers. Kijk hier voor meer informatie. Op 9 november organiseert WH Selfinvest in Amsterdam een ander optie beleggen event. Kijk hier voor de verdere informatie. Ik zal op beide evenementen spreken, maar het zijn wel verschillende presentaties.

  • Pak een gratis ounce zilver! Je krijgt een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

  • Vandaag ga ik het in het lunchwebinar hebben over in mijn ogen een 'totaal' energie bedrijf. Wat ik daar mee bedoel leg ik in het lunchwebinar uit. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

  • JPMorgan Chase heeft een schikking geaccepteerd. Het zal 75 miljoen dollar overmaken naar de Amerikaanse Maagdeneilanden. De bank negeerde jarenlang signalen over de handelingen van Jeffrey Epstein. De bank deed er indertijd zeven jaar over om te reageren.

  • Amazon is in de VS beschuldigd van monopolie gedrag. Het bedrijf is nu in 17 staten voor de rechter gedaagd.

  • Reisorganisatie Vacansoleil heeft bij de rechter uitstel van betaling aangevraagd. Het is in de Corona periode zo slecht gegaan dat ze de toen opgelopen schulden niet langer kunnen dragen. Een overname ketste af en dus daarom nu deze stap.

  • ABNAMRO gaat volgende maand de rente verhogen naar maar liefst 1,5%. De vlag mag uit... Het is overduidelijk dat je als spaarder zwaar verliest omdat de inflatie nog altijd rond de 5% te vinden is. Je levert als spaarder dus ieder jaar tenminste 3,5% van je koopkracht in. Een goede reden om bijvoorbeeld een NEO Finance account te openen en dan tussen de 10 en 11,5% rendement te halen. Daar wordt je beter van! Klik hier voor meer info.

  • In China daalden de winsten van industriële bedrijven in de eerste acht maanden van dit jaar met 11,7% (Jaar op jaar bezien). Ik las dit: "Profits fell 11.7% year on year as of August, a smaller contraction than the 15.5% drop for the first seven months." In hetzelfde artikel op Finance Yahoo valt dit te lezen: "China’s National Bureau of Statistics said the profits of industrial enterprises climbed 17.2% year on year in August" Vergissing, of overduidelijke fraude?

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

We zitten nog niet eens op één derde! (Jack Hoogland)

27/09 7:22

Het bericht over Macron die alle Franse banden met het voor uranium belangrijke Niger verbreekt, had maandag duidelijk zijn impact.

Koersen van uraniumaandelen stegen met gemiddeld 6%.

Net als het bericht eerder deze maand dat Cameco dit jaar 2,7 miljoen pond minder uranium produceert dan verwacht…

…zijn dit slechts berichten die een in de afgelopen tien jaar ontstaan tekort aan uranium nog iets groter maken.

Het allerbelangrijkste om te weten (en te onthouden) is wat Harris Kupperman en Mike Alkin hieronder tijdens het WNA-symposium bespraken.


Feit is dat er ieder jaar 20% tot zelfs 26% te weinig uranium wordt geproduceerd. 

Beheerders van kerncentrales zien de cijfers, maar denken niet na over de impact daarvan. Ze gaan er blind vanuit dat het allemaal wel zal loslopen.

En zijn zich totáál niet bewust van het risico dat hun kerncentrales straks plat kan komen te liggen wegens gebrek aan uranium.

En juist dát zorgt ervoor dat deze bull markt veel groter wordt dan de vorige.

Uranium noteerde eind 2022 een prijs van $50 per pond en steeg dit jaar al naar  $70.

Dat is slechts de helft van...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Omhoog en omlaag (Tom Lassing)

27/09 7:49

Uraniumaandelen zijn momenteel 'hot'. De koersen zijn zo'n gemiddeld nu zo'n 100% gestegen vanaf het laatste dieptepunt.

Toch gingen de koersen gisteren massaal omlaag. Alle internationale indices verloren gisteren terrein. Het hoort er gewoon bij, want koersen gaan niet in een rechte lijn omhoog.

Dat maakt beleggen zo lastig. Moet je nu al winst nemen? Moet ik hopen op meer? Moet ik de posities afdekken met put opties? Moet ik nu verkopen om dan na enkele dagen van verliezen weer terug in te stappen?

Vooral als je als belegger eigenlijk niet echt een rotsvaste visie hebt wordt het lastig.

Als je dus die onzekerheid voelt, dan kan het helpen eerst een visie te vormen en dan pas aandelen op die visie te kopen.

Gaat het dan even wat minder, dan kan je terugvallen op je visie en de beurs even de beurs laten.

De beurs gaat immers op en neer. Het zijn net golven op zee. Maar is het vloed of is het eb? Dat kan je aan die golven niet zien. Zo is dat ook op de beurs.

 
 

Beleggers woordenboek (Tom Lassing)

27/09 8:14

Afgelopen weekend heb ik veel tijd gestopt in het aanvullen en verbeteren van het beleggers woordenboek zoals dat op Beursblik.nl staat.

Het is een mooie plek om nog eens na te slaan wat een bepaalde kreet of uitdrukking in het beursgebeuren nu eigenlijk betekent.

Het gaat om bijna 1000 woorden en uitdrukkingen die ik heb verzameld. k pretendeer overigens daarmee niet compleet te zijn. Dat is naar mijn idee een onmogelijke opgave.

Klik hier om even te kijken naar wat er allemaal gratis te vinden is.

 
 

Max Property geeft aandelen uit

Wil e ook een stukje bezitten van deze crowdfund onderneming die de vastgoedmarkt op zijn kop zet, kijk dan even op hun site!

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Trump verliest zakelijke rechtszaak (Tom Lassing)

27/09 8:36

Een rechter in New York heeft alle tegenclaims van Trump om de rechtszaak over zijn belastingfraude af te blazen van de tafel geveegd. Sterker nog, hij heeft aangegeven dat al bewezen is dat Trump de zaak geflest heeft.

Voor het verkrijgen van leningen was Trump de waarde van zijn vastgoed aan het overdrijven, terwijl hetzelfde vastgoed voor de belastingen heel veel minder waard was.

Dat is dus dubbele fraude.

Nu is de waarde van vastgoed altijd een zaak van "wat de gek er voor geeft", maar door de dubbele fraude is het zonneklaar dat hier geen sprake is over onzekerheid over wat het waard is.

Immers, in beide gevallen had het vastgoed evenveel waard moeten zijn. Of die waarde dan juist is, dat weet je niet, maar hetzelfde vastgoed kan niet op hetzelfde moment twee waardes hebben.

Zonneklaar, maar Trump is er zijn hele leven mee weggekomen omdat de belastingdienst het totaal niet interesseerde. Zijn dossier was te omvangrijk om er mensen op te zetten.

Zo komen ultra rijken dus weg met fraude in de VS.

Trump ging echter ook de politiek in en dat maakte dat de belastingdienst wel verplicht werd er in te kijken.

Eindelijk werd er dus toch werk van gemaakt en na minstens zes jaar onderzoek is wat twintig jaar geleden al bekend was eindelijk ook bij de belastingdienst doorgedrongen.

De aanklager heeft nu 250 miljoen dollar boete geëist. De rechtszaak over hoe hoog de boete wordt komt er dan nu aan.

Het gaat nog alleen maar over de hoogte van de boete en over de vraag of Trump en de kinderen van Trump nog in New York zaken mogen doen.

Er zit geen gevangenisstraf aan deze zaak vast.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd