Beursbox Nieuwsbrief Schandaal in Texas

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Schandaal in Texas
Date: September 28th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 28 september 2023
 
 

AEX 721,74 Dow 33.550 USD 1,05 Btc 25.132 Goud 1,875.85

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

21/09 7:00

  • Reserveer vast in je agenda en meldt je hier aan: 5 oktober 19:00 uur Webinar met onder meer een onderdeel waarbij de Investor Relations Specialist van NEO Finance zal (in het Engels) uitleggen hoe Artificial Intelligence (A.I.) het bedrijf helpt om lening risico's te kunnen inschatten. Dit is voor het eerst dat NEO Finance daar iets over zegt! Ook zal de CEO van het bedrijf een korte presentatie geven.

  • Op de beurs van Hong Kong is de handel in aandelen Evergrande wederom geblokkeerd. Op dat moment stonden de aandelen nog op 32 cent per aandeel. In 2017 stonden deze aandelen nog op 27. Januari 2021 was daat nog 14 van over. Nu praten we over centen per aandeel.

  • De olievoorraden in de VS staan op een heel laag punt. Geen slimme zet nu de het noordelijk halfrond de winter in gaat en de OPEC de productie aan het knijpen is. West Texas Intermediate deed gisteren 93,68 dollar per vat. Brent kost nu 96,55 per vat.

  • De kansen op een allerlaatste moment deal voor wat betreft de shut down van de Amerikaanse overheid zijn klein. Het ziet er simpelweg niet naar uit dat de partijen er nu nog op tijd uit gaan komen. De chaos in de Republikeinse partij is er te groot voor. Dat heeft Trump dan toch maar mooi voor elkaar gekregen. Hij wil chaos en veel Republikeinse senatoren werken daar graag aan mee.

  • In de VS komen de late night shows maandag weer op TV. De staking van de schrijvers heeft vijf maanden geduurd.

  • Lululemon Athletica en Peloton hebben een deal gesloten waarbij de vijf jaar lang met elkaar gaan samenwerken. Ze gaan elkaar services promoten. Lululemon zag haar aandeel dalen, terwijl Peloton een kleine stijging van de koers liet zien.

  • Het aandeel Predictive Oncology (POAI) schoot gisteren ruim 7% omhoog. Ik kan alleen nergens terugvinden waarop deze koerssprong gebasseerd is.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Webinar over NEO Finance (Tom Lassing)

28/09 7:22

Voor het eerst zal NEO Finance op 5 oktober 2023 om 19:00 uur een webinar organiseren voor de Nederlandstalige markt. Ik schreef gisteren al, er zijn toch al eerder webinar geweest?

Inderdaad, maar die webinars gingen van ons uit. Dit keer zijn Mark en ondergetekende door NEO Finance gevraagd om het door hen georganiseerde webinar te hosten.

We doen dat graag.

Vanuit NEO Finance zullen er ook twee sprekers (in het Engels) zijn. De CEO en oprichter zal spreken en de Investor Relations Specialist van NEO Finance gaat vertellen over hoe NEO Finance AI inzet om de leningen te beoordelen op risico.

Het webinar is er voor wie al een account heeft en accounthouders zien een pop up als ze inloggen. Het webinar is ook heel interessant voor wie nog geen account heeft. Het geeft namelijk een prima inzicht in wat er allemaal mogelijk is met het platform.

Ik roep je dus graag op er bij aanwezig te zijn.

Klik hier voor meer informatie en om je voor het webinar op te geven.

Als je voor of na het webinar interesse hebt in een NEO Finance account opening, dan is het volgende van belang:

Als je nog geen account hebt bij NEO Finance, ga dan naar welovetocoach.com/cursus-neo-finance en koop de cursus waarmee je je account snel en efficiƫnt direct perfect opzet. Als je een account opent via de cursus krijg je 20 euro startbonus van NEO Finance.

Of, als je denkt het zonder de cursus zelf te kunnen, ga dan naar deze link  en krijg ook 20 euro bonus tegoed op je account.

Opgeven voor het webinar
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiƫnter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Schokkend interview met CEO Levi Strauss (Tom Lassing)

28/09 7:48

In een interview met de CEO van Levi Strauss gaf hij aan dat hij op zijn tweede dag als CEO al duidelijk had dat hij de helft van de topmanagers ongeschikt vond.

Binnen 18 maanden had hij ze ook allemaal ontslagen.

Zijn spijt?

Hij heeft ze nog altijd veel te laat ontslagen. Het had achteraf gezien allemaal veel sneller moeten gebeuren. Door de vertraging is hij namelijk ook wat goede mensen kwijtgeraakt.

De CEO gaat volgend jaar met pensioen en het is al duidelijk dat er weer een nieuwe bezem door het bedrijf moet. De resultaten staan onder druk en nu is hij misschien wel de man die vooruitgang in de weg staat.

Naar het interview
 
 
 

Schandaal in Texas (Tom Lassing)

28/09 8:05

De Attorney General van Texas (de hoogste politie functionaris) is door het congres in Texas van zijn functie ontheven vanwege fraude. Zijn omkoping en corruptie was overduidelijk. Het besluit om hem van zijn functie te ontheffen was bij de House of Representatives breed gedragen. Zowel Republikeinen als Democraten stemden daar voor.

Toen ging het naar de Senaat in Texas.

Daar besloten de Republikeinse senatoren, die er de meerderheid hebben, dat politiek belangrijker is dan gedrag.

Tot afschuw van iedereen die eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan, besloten deze Republikeinse senatoren unaniem de man weer zijn functie terug te geven.

Daarmee staan nu veertien klokkenluiders in hun hemdje. Ze kunnen hun baan en loopbaan gedag zeggen.

Fraude en corruptie heeft gewonnen.

Paxton, die een Trump aanhanger is, is uiteraard heel blij dat hij met zijn fraude en corruptie weg is gekomen. Ook Trump liet weten er erg blij mee te zijn. Dit zal niet veel mensen verbazen.

Dit soort zaken zijn blijkbaar nodig om het volk in te laten zien dat je niet zo maar mensen in een bepaalde functie moet kiezen.

Overigens zijn de problemen voor Paxton nog niet over. Hij is nu ook via justitie aangeklaagd voor zijn daden en mogelijk dat via die weg het recht alsnog zal zegevieren.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Gisteren even heel iets anders (Tom Lassing)

28/09 8:24

Bij mij in de straat zijn ze alle bomen aan het rooien. Heel vriendelijk hadden ze een enorme schijf van een halve meter boomstam voor me laten liggen.

200+ kilo en met twee man niet te tillen.

Maar... In de oudheid konden ze al de stenen van de Hunnebedden verplaatsen, dus moet ik iets kunnen bedenken om een blok hout van minstens 200 kilo te kunnen verplaatsen.

Binnen 30 minuten lag het blok achter in mijn tuin, helemaal alleen voor elkaar gekregen.

Heerlijk om zo'n uitdaging met mezelf aan te gaan. Echt moe was ik er op dat moment nog niet van.

Gisteren heb ik het volledig verwerkt tot 25 centimeter lange stukje haardhout. Daar was ik wel moe van... zeg maar uitgeput.

Bijna alles met de hand gedaan. Alleen daar waar er enkele knoesten zaten heb ik de kettingzaag er even bijgepakt. Toen ik die toch had, heb ik ook alle stukken hout die ik losgeslagen had met de kettingzaag tot 25 centimeter stukken gehalveerd. Een halve kuub blok hout is nu een kuub hout in blokjes. Zoveel lucht verkopen ze je als je een kuub haardhout koopt...

Dat doe ik dus nooit. Ik heb nog nooit geld uitgegeven aan haardhout. Er is hier in het buitengebied hout zat en deze winter ga ik al vanuit eigen tuin hout oogsten. Het hout dat is gisteren verwerkt heb zal op zijn vroegst november 2025 aan de beurt komen voor verbranding in de kachel.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 500 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd