Beursbox Nieuwsbrief Een fantas

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een fantas
Date: October 2nd 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 2 oktober 2023
 
 

AEX 728,79 Dow 33.507 USD 1,056 Btc 26.479 Goud 1841.8

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

02/10 7:00

  • Morgen ga ik in het lunchwebinar de voor en nadelen van Dividend aandelen bespreken. Klik hier om er morgen om 12:30 uur live bij te zijn.

  • Er komt nu geen shut down in de VS. Op het allerlaatste moment heeft het Congres een uitstel van 45 dagen goedgekeurd. Een winst voor de VS en de wereld en een verlies voor MAGA dat heel graag chaos had willen hebben.

  • In de VS is Dianne Feinstein op 90 jarige leeftijd overleden. Ze was ooit burgemeester van San Francisco en daarmee de eerste vrouw in die functie. Ze was ook de eerste vrouwelijke senator voor Californië. Ze was op haar 90e nog altijd een zittende Democratische senator. Helaas echter al enkele jaren vreselijk dement, maar ze weigerde haar zetel op te geven. Jammer dat haar prachtige loopbaan de laatste jaren zo besmeurd werd door haar ziekte en haar weigering haar zetel op te geven.

  • De nieuwe iPhone 15 kan zeker in de eerste dagen na aanschef door een softwarefout veel te heet worden. Foutje bedankt. Apple werkt aan een oplossing.

  • Nederland produceert geen Gronings gas meer. Daarmee is na 60 jaar de gaskraan weer dicht. Het was een zegen voor Nederland, maar helaas is alle welvaart vanuit Groningen in feite ook al opgemaakt. De Noren deden het in mijn ogen slimmer en creëerden ook een enorme beleggingsfonds waarmee ze nog heel lang kunnen blijven profiteren van hun olie en gas rijkdom. Wij maakten het eigenlijk allemaal op en creërden daarmee een goed lopende economie, maar geen spaarpot.

  • Volgens de Wereldbank zal de economie in Oost Azië minder groeien dan ze eerst hadden voorzien. De reden is dan toch vooral het feit dat China enorm tegenvalt.

  • Volgens Goldman Sachs is de behoefte aan olie en koper in China aan het groeien. Ik denk dat ze behoorlijk overdrijven. Er is uiteraard een behoefte en het is logisch dat die behoefte enorm is. De extra groei van de vraag vanuit puur China zie ik echter nog niet. China's economie heeft het zwaar en dat zie ik vooralsnog niet veranderen. De wereld heeft wel behoefte aan meer olie en meer koper. Dat is geen verrassing. Dus uiteindelijk zal de vraag toenemen, maar een extra vraag puur uit China zie ik voorlopig niet gebeuren. Het zou me dus niet verbazen als hun volgende analyse is dat de vraag vanuit China is tegengevallen. Dat terwijl de totale vraag in de wereld dan wel is toegenomen.

  • In Slowakije is een pro Russische populist met 23% van de stemmen de winnaar van de verkiezingen geworden. Oost Europa heeft nog altijd een deel van de bevolking die profiteerde van de Russische bezetting en die de situatie van voor 1989 dus helemaal niet zo erg vonden. Fico won dan ook vooral door stemmen uit de provincies, niet uit de steden.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Een fantastisch uraniumaandeel (Jack Hoogland)

02/10 7:22

Donderdag stuurden we een splinternieuw “Super Rendement Rapport” naar onze TopAandelen-abonnees.

Met daarin drie  aandelen van financieel ijzersterke, snelgroeiende bedrijven, die alles in huis hebben om de komende jaren zéér fors in koers te stijgen.

Het zal u deze maand niet zijn ontgaan dat de nog jonge bull markt in uranium nu in volle gang is.

We zijn dan ook blij u te kunnen melden dat we deze maand onder meer een fantastisch, superveelbelovend uraniumaandeel ontdekten.

Van een exploratiebedrijf dat vanaf 2014 slim gebruikmaakte van de post-Fukushima malaise in de uraniumsector door vier veelbelovende projecten voor een spotprijs aan te kopen. 

Heeft  inmiddels 55 miljoen pond uranium ontdekt, die het tegen lage kosten kan produceren. 

De  focus ligt nu op één project, waar grote hoeveelheden uranium met  hoge dichtheid worden ontdekt, en dat deels zelfs al klaar is voor productie. 

De boorresultaten zijn echter zó fantastisch, dat de directie heeft besloten om eerst haar  boorprogramma fors uit te breiden. 

Hierdoor kan dit bedrijf haar uraniumreserves fors uitbreiden, en haar toekomstige productie zéér winstgevend fors verhogen. 

Combineer  dat met een snel stijgende uraniumprijs en we hebben een uniek uraniumaandeel…

…met  duizenden procenten koerspotentieel.
Bestel hier het  splinternieuwe "Super Rendement Rapport"!

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Vervroegde aflossing (Tom Lassing)

02/10 7:49

Afgelopen vrijdag werd in mijn NEO Finance account een heel veilige (A+) lening vervroegd afgelost. Ik had 100 euro in de lening zitten en ontving 9% rente.

De lening zou 10 jaar duren, maar na 10 maanden is deze nu al volledig afgelost.

Is dat spijtig?

Ik vind van niet. De lening bracht me keurig 9% over tien maanden op en dat is een prima rendement. Het geld is nu weer beschikbaar voor nieuwe leningen en ondertussen is de rente hoger geworden. Ik kan het geld dus tegen nog meer rente in leningen weg gaan zetten. In feite extra winst dus.

De A+ lening was overigens 100% gegarandeerd. Ik kon er dus geen verlies op lopen. NEO Finance verzekert die A+ leningen tegen 100% van de nog af te lossen hoofdsom.

De al ontvangen rente is dus rendement. Zou zo'n lening mis gaan, dan mis je wel vaak drie maanden rente. Dat is dus jammer als het al direct mis gaat met zo'n lening.

Heb jij al een account bij NEO Finance?

Ik raad het van harte aan het te openen. Het is een veel betere plek voor je spaargeld dan de spaarrekening. Hoe snel heb je je spaargeld écht nodig? Overweeg daarom een flink deel van je spaargeld actief in te zetten om het rendement voor je te laten maken!

Ik maakte een cursus NEO Finance. Kijk daar eerst voor je een account opent! Klik hier

Donderdagavond is er een webinar van NEO Finance. Je kan dat graits volgen. Klik hier om je aan te melden.

Open nu ook een account
 
 
 

Phishing mailtjes (Tom Lassing)

02/10 8:01

Helaas is gebleken dat er mailtjes rondgaan met een QR code en de aanbeveling om een NEO Finance account te openen via de QR code in die mail.

Doe het niet!

Criminelen proberen je op die manier gegevens en geld af te troggelen.

Wil je een NEO Finance account openen, doe dat dan veilig via één van mijn links of ga rechtstreeks naar de site van NEO Finance!

De beste manier om 'veilig' naar websites te gaan als je er in een e-mail opgeroepen toe wordt, is om zelf de URL in te typen. Zeker als de afzender van de mail een voor jou onbekend e-mail verzendadres gebruikt en zeker als je het afzenders e-mail adres helemaal niet kent! Vooral dan moet je heel erg voorzichtig zijn.

Naar NEO Finance
 
 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Detroit vastgoed (Tom Lassing)

02/10 8:23

Ik ben de afgelopen maanden druk bezig geweest met het doorrollen van de leningen die Pro Gain BV heeft afgesloten om het vastgoed in Detroit te kopen.

Ik ga nu de laatste ronde in, namelijk de leningen die per 1 november 2023 aflopen.

Ik moest voor die ronde nog een bedrag van 150.000 euro herfinancieren. Er zijn namelijk vijf leners die hun lening niet willen verlengen. Eén daarvan is overleden en zijn erven hebben geen behoefte aan een lening die 8% op jaarbasis oplevert. De rest wil andere dingen met hun geld gaan doen.

Ondertussen heb ik al 60.000 euro weten te herfinancieren. Ik ben dus nog op zoek naar investeerders die tussen de 10.000 en 90.000 willen lenen tegen 8% rente per jaar, uitgekeerd op maandbasis.

Het is een lening van maximaal 90.000 euro, dus vol is vol. Ik wil in principe niet meer dan dat lenen.

Heb je interesse en wil je mee weten, mail me dan op Tom@PROTECTED dan kan ik je de folder even via mail toesturen.


Mutaties in Detroit

Ik had in Detroit nog altijd één huis dat serieus gerenoveerd moest worden. Helaas was er nooit de mankracht om dat te doen. Het ging er ook op lijken dat het ook voorlopig niet zou komen.

Daarom heb ik vorige week besloten het huis te koop te zetten. Er was direct belangstelling voor.

Ik betaalde er enkele jaren geleden 16.000 dollar voor. Ik heb het nu in principe verkocht voor 25.000 dollar. Afronding waarschijnlijk ergens volgende week.

Ik hoop met dat geld plus een stukje cash flow en mogelijk een nieuwe lening binnenkort drie andere huizen te kunnen kopen. Het is allemaal nog pril met de drie nieuwe huizen. Het is een mooie prijs en de huizen zijn al verhuurd. Het lijkt me een goede zaak die te kopen.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Mooie zonnepanelen aanbieding

Deze aanbieder heeft een flinke hoeveelheid van een bepaalde veelgevraagde zonnepanelen soort op de kop weten te tikken en hij wil nu deals maken! Er zijn mooie kortingen mogelijk en als lezer van Beursbox profiteer je extra! Laat bij je bestelling even weten dat je via Beursbox kwam! Dat gaat je extra korting opleveren! Klik hier voor meer info

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd