Beursbox Nieuwsbrief Hoe een BabyBond mij 45% rendement oplevert

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Hoe een BabyBond mij 45% rendement oplevert
Date: October 3rd 2023
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 3 oktober 2023
 
 

AEX 724,18 Dow 33.433 USD 1,046 Btc 26.352 Goud 1,818.69

 
 

In tien stappen succesvol beleggen

Collega Harm van Wijk schreef een interessant boek over beleggen. Je kan het hier gratis verkrijgen. (Je betaalt alleen verzendkosten!)

Kijk hier
 

Zit jij al in Crypto's?

Ik raad je dan aan eens een kijkje in deze shop te nemen! Ze hebben van alles om je crypto's veilig te bewaren!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

03/10 6:45

  • Op 5 oktober zal NEO Finance voor het eerst zelf een webinar organiseren voor Nederlandstalige klanten. Er zijn al meerdere webinars geweest, maar die waren altijd een initiatief vanuit Mark Leenards en mijzelf. Dit keer nam NEO Finance het voortouw. Mark en ik zullen het wel weer hosten. Het wordt interessant, want het zal onder meer (in het Engelstalige deel) gaan over de toepassing van A.I. door het platform. Aanmelden doe je hier.

    Als je nog geen account hebt bij NEO Finance, ga dan naar deze site en koop de cursus waarmee je je account snel en efficiënt direct perfect opzet. Of, als je denkt het zonder de cursus zelf te kunnen, ga dan naar deze link en krijg ook 20 euro bonus tegoed op je account.

  • Vandaag ga ik het in het lunchwebinar hebben over dividend. Waarom is het mooi, waarom is het soms ene sigaar uit eigen doos en waar moet je vooral even op letten? Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

  • In de VS is er een voorstel gekomen om de voorzitter van het Congres af te zetten. De shitsow krijgt een nieuw hoofdstuk. MAGA wil chaos en dit is hun scenario.

  • Steeds meer horeca zaken moeten sluiten vanwege de hoge rente, toenemende kosten en oplopende schulden.

  • De hypotheekrente in Nederland loopt op en staat nu op het hoogste punt van het jaar. Een 20 jaar looptijd doet nu gemiddeld 4,57%.

  • Sandalenmerk Birkenstock gaat naar de beurs. De aandelen gaan bij de IPO tussen de 44 en 49 dollar per stuk kosten. Enkele grote beleggers hebben aangegeven deze aandelen te willen hebben dus weet dat de hype factor hier flink mee gaat spelen.

  • De goudprijs is gedaald naar de laagste koers in zeven maanden. Het is hard gegaan de laatste dagen.

  • De koersen op de beurs van Hong Kong gingen vanochtend 3% omlaag. Vooral vastgoedfondsen moesten het ontgelden. Country Garden verloor 7,6% aan waarde.

  • Het bedrijf Kellogg's is gisteren gesplitst in twee bedrijven. Een deel van het bedrijf gaat nu verder als Kellanova (K) en het andere deel blijft zich op Amerikaanse cereals richten en gaat verder als WK Kellogg Co (KLG).
    De oude CEO van Kellogg's gaat verder als CEO van Kellenova.

  • 12 oktober organiseert WH Selfinvest in Maastricht een beleggersevent. Ik ben daar één van de sprekers. Kijk hier voor meer informatie.

  • Pak die gratis ounce zilver! Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Hoe een BabyBond mij 45% rendement oplevert (Paul van den Heuvel)

03/10 7:02

Wie kent het begrip BabyBond? 

Kortgezegd is dat een mini obligatie die de naam te danken heeft aan de kleine coupures van $25 waarin ze uitgegeven worden. Ze worden als gewone aandelen op de gangbare beurzen verhandeld en hebben een eerste en laatst mogelijke aflosdatum. Ik adviseer BabyBonds al vanaf de start van The Dividend Factory in 2008. Onlangs hebben we bij De DividendClub een BabyBond opgenomen met een rente van 9,3%. Een flinke jongen dus! De eerst mogelijke aflosdatum is 30 juli 2028. Wie nu koopt, bouwt tot die periode een rendement op van zo’n 45%. De rente krijg je elke drie maanden bijgeschreven op de rekening bij je broker. De onderneming achter het aandeel is een reder die allianties heeft met grote namen als Chevron, Shell, BP en Petrobas. 

De inkomen portefeuille die onderdeel uitmaakt van De DividendClub bevat momenteel 12 van dergelijke vastrentende aandelen die variëren van zo’n 6% tot ruim 9%. Wat De DividendClub inhoudt en hoe we te werk gaan, kun je lezen in onze manual. Daarin lees je uiteraard meer over onze BabyBonds.

Vraag hier de gratis manual aan
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Detroit huizen (Tom Lassing)

03/10 7:22

Gisteren gaf ik al aan dat ik weer drie huizen op het oog heb. Ik moet er alleen nog financiering voor realiseren voor ik een ook echt een bod kan doen.

Ik heb overigens nog een extra twee huizen waar ik een koopprijs indicatie van zal krijgen.

Uiteindelijk is mijn doel nog altijd om naar 50 huurhuizen te groeien.

Eén van de drie huizen ligt overigens niet in Detroit, maar ligt in Flint.

Dat zou dan voor het eerst zijn dat ik in de regio buiten Detroit een huis koop. Voor dat huis zal ik een andere manager moeten zoeken, want ik wil altijd met lokale managers werken.


Wil je meer weten over dit huurhuizen project, mail me dan op tom@PROTECTED

 
 

Optiebeleggen (Tom Lassing)

03/10 7:43

Opties zijn het beste beursproduct dat ooit ontwikkeld is.

Helaas gebruiken steeds minder beleggers die prachtige middel en dat is echt zonde.

De reden dat ze het minder gebruiken is helaas deels omdat ze opties verkeerd gebruiken!

Ze gebruiken het als een formule 1 wagen, terwijl het veel winstgevender is om het als een veilige Volvo te gebruiken.

Ik ga 12 oktober in Maastricht een lezing over dit onderwerp geven.

Je kan daar bij zijn.

Kijk hier voor nadere informatie
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Meer rendement op uw spaargeld

De rente bij de bank is extreem laag. U moet iets anders doen met uw spaargeld. Iets met vrijwel net zo weinig risico maar veel meer rente. Kijk hier naar het financieren van kleinschalige onroerend goed projecten.

Kijk hier
 
 
 

Bang om geld te verliezen (Tom Lassing)

03/10 8:07

68% van de Nederlanders is niet aan het beleggen omdat ze bang zijn om geld te verliezen.

Hoewel dit aan de ene kant slim van ze is, want inderdaad, het is niet leuk om geld te verliezen, doen ze zichzelf ook vreselijk tekort.

Immers zijn er ook manieren om te beleggen waarmee de kans om te verliezen enorm klein wordt.

Vergis je immers niet, geld op de spaarrekening is 100% zeker geld verliezen! Het lijkt echter niet zo, want je krijgt 1,5% rente, maar je verliest jaar in, jaar uit koopkracht! Inflatie is eigenlijk altijd hoger dan de rente.

Een derde van de Nederlanders vindt beleggen daarbij ook te moeilijk.

Het is dus ook mede een zaak van opleiding en kennis.

Ze hebben geen kennis van beleggen en geld en daarom zijn ze bang en doen ze niets en verliezen ze zeker.

Als je niet belegt, ben je een dief van je eigen portemonnee.

Maar...

Vraag je wel af wat beleggen is!

Als je belegt in leningen bij NEO Finance is de kans klein dat je over je gehele portefeuille geld verliest. Ik zou willen stellen dat het in normale omstandigheden eigenlijk onmogelijk is als je je aan de logische instellingen houdt.

Mede daarom heb ik ook een cursus over beleggen via NEO Finance gemaakt. Moeilijk is het dus nu niet meer!


Maar er zijn meerdere zaken waar je in kan beleggen, zonder dat er veel risico is. Mijn project in Detroit is ook zoiets. Het onderpand is zo groot dat er uiteindelijk weinig risico is, want de huizen zijn twee keer waard wat er voor geleend is. Je krijgt 8% rente op je ingelegde vermogen (lening). Dat is een prachtig rendement voor niets doen... Immers je leent je geld uit en je krijgt 8% rendement.

Je hoeft dus niet in de beurshandel te beleggen. Sterker nog, ik zou dat als beginnende belegger niet doen. 90% verliest bij het beleggen op de beurs. Beleggen is meer dan aandelen kopen!

Veel Nederlanders missen dus een kans op meer welvaart omdat ze nooit iets leerden over wat beleggen nu eigenlijk is.

Dat is jammer en sneu. Degenen die het dus wel leerden, hebben een enorme voorsprong op al die mensen die het nooit leerden.

Ik doe mijn best om de boodschap te verkondigen. Stuur je mijn nieuwsbrief eens door aan iemand die deze interessant kan vinden? Dank dan alvast!


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd