Beursbox Nieuwsbrief Wat is financiële vrijheid?

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Wat is financiële vrijheid?
Date: October 4th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 4 oktober 2023
 
 

AEX 719,67 Dow 33.002 USD 1,047 Btc 26.164 Goud 1,822.92   

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/10 6:46

  • Vandaag in het lunchwebinar bespreek ik een aandeel dat heel goedkoop is, maar dus blijkbaar ook niet populair. Is dat een interessante lange termijn belegging? Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

  • In Turkije is de inflatie uitgekomen op maar liefst 61%. Dan wil je wel goud bezitten!

  • In de VS is de voorzitter (speaker) van het Congres weggestuurd. Het lijkt vrijwel onmogelijk om er een nieuwe speaker te krijgen omdat de politieke partijen steeds op basis van de partijlijn stemmen en de Republikeinen acht 'afvalligen' hebben terwijl de Democraten volgens mij zo'n vier stemmen tekort komen voor een meerderheid. De vraag is hoe lang deze onzin gaat duren.

  • De Russische roebel verliest steeds meer terrein en lijkt nu definitief meer dan 100 voor één dollar te komen. Dit komt omdat de Russische economie zwaar leidt onder de oorlog en de sancties.

  • In de VS schiet de rente omhoog en daty is even slecht nieuws voor onder meer goud. Ook beleggers in de Dow Jones index zijn er blijkbaar niet blij mee. De index staat nu voor 2023 in het rood.

  • Crypto munt uitgever Ripple heeft in Singapore een volle licentie gekregen om er op de markt actief te zijn. Het bedrijf mag er nu betalingen regelen. 90% van de activiteiten van Ripple vinden buiten de VS plaats. In de VS is het bedrijf verwikkeld in een jarenlange rechtszaak over de legaliteit van het bedrijf.

  • In de VS een opvallende stijging van het aantal openstaande banen. Eind augustus stonden er in de VS 9,6 miljoen vacatures open.

  • 12 oktober organiseert WH Selfinvest in Maastricht een beleggersevent. Ik ben daar één van de sprekers. Kijk hier voor meer informatie. Op 9 november organiseert WH Selfinvest in Amsterdam een ander optie beleggen event. Kijk hier voor de verdere informatie. Ik zal op beide evenementen spreken, maar het zijn wel verschillende presentaties.

  • Pak een gratis ounce zilver! Je krijgt een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Onderwerpen webinar donderdagavond (Tom Lassing)

04/10 7:02

Mark Leenards en ik (Tom Lassing) gaan het donderdagavond hebben over de veranderde garantie die NEO Finance nu afgeeft, over de rente in Litouwen, over leningen waar al twee jaar niets op wordt afbetaald, over het DAS-1 belastingformulier en wanneer je dat het beste kan opsturen, over de cursus  alwaar je 'alles' in kan vinden, over de recente vertaling van de website en natuurlijk over 10 november als NEO Finance op de Beleggersfair met een stand in de beurs van Berlage staat. Je kan daar de CEO van NEO Finance ontmoeten en ook Mark en ik zullen er die dag te vinden zijn.

Opgeven voor het webinar van donderdag 5 oktober 19:00 uur kan hier.

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Als je kijkt naar wat alléén China doet... (Jack Hoogland)

04/10 7:19

Na een gemiddeld 40% stijging sinds medio augustus zagen we koersen van uraniumaandelen de afgelopen drie beursdagen corrigeren door winstnemingen.

Correcties horen bij een langjarige bull markt. Geven lange termijn beleggers een ideale kans om (bij) te kopen.

Kijkend naar de lange termijn, heb ik u al vaak verteld dat alléén China’s investeringen in kernenergie al genoeg zijn voor een enorme bull markt in uranium.

De tweet hieronder laat goed zien hoe enorm China’s investeringen zijn.

China kan nu  20 van haar nieuwste 1200MW kernreactoren tegelijkertijd bouwen, ondersteund door een industriële keten van maar liefst 5.000 bedrijven.

Als je kijkt naar wat alléén China doet, je bedenkt dat veel andere landen óók volop in kernenergie investeren…

…én je bedenkt dat er op de spot markt nu al een tekort aan uranium is...

...dan weet je hoe de vlag ervoor hangt.

Kijkend naar diezelfde lange termijn, berekende Haywood Securities dat uraniumaandelen...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Wat is financiële vrijheid? (Tom Lassing)

04/10 7:35

Wanneer ben je 'financieel vrij'?

Ik denk dat daar heel verschillende ideeën over bestaan, maar dat veel van die ideeën voortkomen uit eigenlijk niet goed in beeld hebben wat financiële vrijheid eigenlijk is.

Immers, als je een inkomen hebt waarmee je iedere maand rond komt, ben je dan niet al 'financieel vrij'? Immers zou je werkelijk zo vrij willen zijn dat je niets meer wilt doen? Hoe lang denk je dat dat leuk is als je jong bent?

In feite ben je rijk als je structureel één euro per maand meer hebt dan je uitgeeft.

Dat realiseer je je pas als je iedere maand structureel één euro tekort komt.

We spiegelen ons te snel aan mensen die puissant rijk zijn. Die zijn financieel vrij, dat is waar. Maar naast het feit dat het maar voor enkelen is weggelegd om zo steenrijk te zijn, denk je serieus dat jij daar echt gelukkig van zou worden? Dat ze jou als mede puissant rijke gaan accepteren? Wat voor vrienden hou je over als je extreem rijk wordt?

Mijn eigen les om rijk(er) te worden was vooral dat ik mijn geld voor me moest laten werken, in plaats van voor mijn geld gaan werken.

Toen ik dat concept door had en ging toepassen, veranderde er veel.

Ineens had ik ontdekt hoe ik in feite mezelf kon verdubbelen. Ik kon gaan werken aan een tweede inkomen, zonder er zelf harder voor te moeten werken!

Mijn vrouw werkte ook, dus uiteindelijk hadden we met z'n tweeën drie inkomens... Dat maakte een verschil!

Dat was niet van de ene op de andere dag, maar tot op de dag van vandaag zet ik al mijn geld in om geld voor me te verdienen. Ik heb geen spaargeld op de bankrekening. Spaargeld is lui geld. Spaargeld kost je in feite geld.

Tegenwoordig zet ik al mijn privé geld in op leningen via NEO Finance.

Zakelijk zet ik mijn geld in op vastgoed, goud en zilver, aandelen/opties en het voortzetten van mijn bedrijf.

Het is meer een levenshouding dan dat het beleggen is.

Ik zie het niet meer als beleggen. Het is volkomen logisch voor mij. Geld moet voor je werken. Is er serieus een andere manier? Wat is anders het nut van geld buiten dat er er iets voor kan kopen?

Met die instelling is financiële vrijheid een vanzelfsprekendheid. Dat duurt dan wel een aantal jaar, maar ieder jaar wordt het makkelijker.

 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 9 en 14% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement ligt zelfs op 14,5%.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Grootschalige fraude vanuit schoonmaakbedrijf (Tom Lassing)

04/10 8:01

Een Haarlems schoonmaak bedrijf maakte het wel heel bont door haar personeel 'uit te huren' aan met name horeca bedrijven.

De medewerkers kwamen in dienst bij het schoonmaakbedrijf, maar gingen vervolgens elders in de horeca werken. Wat ze daar voor4 werk gingen doen bemoeide het schoonmaakbedrijf zich niet mee.

Daarmee werd het schoonmaakbedrijf een soort van uitzendbureau.

Slim bedacht, maar er was wel meer mis bij het bedrijf.

Zo werkten ze met personeel dat soms helemaal niet in Nederland mag werken. Ook waren de gegevens van veel personeelsleden niet bij de ondernemers bekend.

Daarmee waren dus zowel de horecabedrijven als het schoonmaakbedrijf in overtreding.

De mensen werkte veel te veel uren en hun rechten waren door de illegale constructie niet gewaarborgd.

Daarmee werden zowel deze medewerkers als de Nederlandse staat (lees de samenleving) benadeeld.

Uiteindelijk bleek het te gaan om 47 illegale werknemers.

Zowel het schoonmaakbedrijf als de horecaondernemingen zullen nu de sterke arm van de wet gaan voelen. 

(Bron: Arbeidsinspectie)

Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd