Beursbox Nieuwsbrief Een goedkoop medisch aandeel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een goedkoop medisch aandeel
Date: October 9th 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 9 oktober 2023
 
 

AEX 726,7 Dow 33.407 USD 1,055 Btc 26.416 Goud 1848.35

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

09/10 6:30

  • Morgen ga ik in het lunchwebinar pennystock aandeel bespreken. Klik hier om er morgen om 12:30 uur live bij te zijn.

  • Donderdag van 14:00 uur tot 19:00 uur een bijeenkomst in Maastricht over beleggen. Vier sprekers met ieder een eigen insteek over hoe je kan beleggen. Kijk hier voor meer informatie.

  • Israël liet zich verrassen en dat zal mogelijk vandaag ook een schok op de beurzen kunnen geven. Een gebeurtenis als deze is echter in het verleden nooit een belangrijk draaipunt voor de beurs gebleken. Overigens wordt de verrassingsaanval op CNBC al omschreven als Israëls 9/11.

  • Afgelopen vrijdag was het energieaandeel Clearway één van de grootste stijgers in de VS. Dit aandeel geeft een dividend van meer dan 7%. Dat klinkt mooi, maar de afgelopen twaalf maanden ging de koers van 31 naar 21 en dan helpt het hoge dividend dus niet om een echte winst te maken. Toch is het een interessant aandeel. De PEG ratio is 0,20.

  • Spaargeld voor de kinderen gaat vaak naar de spaarrekening. Zonde! Het kan beter op een NEO Finance rekening ingezet worden! Het kan dan 11% op jaarbasis opleveren. Heel wat beter dan 1,5% rente bij de bank

  • Amazon gaat ook een wereldwijde satelliet Internet service opbouwen en wil daarmee concurrent van Tesla's Starlink worden.

  • De prijs voo4r olie is 4% gestegen na de aanval in Israël.

  • Het binnenlandse toerisme in China is eindelijk terug op het niveau van voor Corona. Voor de economie is de binnenlandse toerist voor China erg belangrijk.

  • De VS heeft een vloot richting Israël gestuurd en heeft al de eerste wapens en munitie naar Israël over laten brengen.

  • De rechtszaak rondom het faillissement van FTX is begonnen en de eerste aangeklaagden hebben al naar CEO Sam Bankman-Fried gewezen. Deze aangeklaagden/getuigen hebben zichzelf al schuldig verklaard aan bankfraude en oplichting.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Kritieke metalen voor een spotprijs (Jack Hoogland)

09/10 6:52

Vorige week  vertelde ik u al over het fantastische, superveelbelovende uraniumaandeel dat we voor ons nieuwe "Super Rendement Rapport" ontdekten.

Daarnaast ontdekten we deze maand een belachelijk goedkoop aandeel van een grote producent van (voor de energietransitie) kritieke metalen.

Superwinstgevend bedrijf dat lithium, vanadium, grafiet, aluminium, chroom en titanium produceert.

  En dat hard bezig is om de komende jaren fors verder te groeien.

Daarnaast speelt dit bedrijf perfect in op de snel stijgende behoefte om minder afhankelijk van China te worden… 

…door zelf een fabriek te bouwen voor verwerking van die grondstoffen.

Waardoor productiekosten zullen dalen, en winstmarges fors zullen stijgen.

En waardoor de omzet van dit bedrijf snel stijgt, maar de winst nog veel sneller zal stijgen.

Terwijl de winst komend jaar al met 32% stijgt, koop je dit aandeel voor slechts 5,7 keer voor komend jaar verwachte winst.

En dan ontvang je ook nog een 3%, met de winst meestijgend dividend.

Koers moet binnen een jaar met 215% stijgen om dit aandeel als normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Profiteer voor een absolute spotprijs van de energietransitie!
Bestel hier het  nieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Een goedkoop medisch aandeel (Tom Lassing)

09/10 7:09

Het aandeel Incyte is spotgoedkoop en kent daarbij ook nog eens een dalende koerstrend en een behoorlijke shortpositie.

De vraag roept zich dan op, tot waar is die daling en impopulariteit nog terecht?

Er komt een moment dat het aandeel simpelweg te goedkoop wordt en ik denk dat dit moment wel eens nabij kan zijn. De PEG ratio is nog slechts 0,43.

Maar... er is nog geen kentering, en de trend is dalend.

In de video geef ik enkele mogelijkheden om dan eens te overwegen.


Kijk hier de video
 
 
 

Banenrapport VS (Tom Lassing)

09/10 7:31

Vrijdag een enorme verrassing in de VS. Het banenrapport kwam uit en dat zette bijna iedereen op het verkeerde been. Er was namelijk verwacht dat de economie zou afkoelen en dat het banenrapport negatief zou zijn.

Er kwamen echter 336.000 banen bij en dat was een complete verrassing. Het was dubbel zo veel als verwacht was en dat was al erg positief ingeschat.

De werkloosheid ligt op 3,8% en dook dat is een enorm laag cijfer.

Bidenomics blijkt te werken.

Waarom stond iedereen op het verkeerde been?

De gestegen rente en de constante stroom aan negatieve berichten van rechtse politici deden steeds meer mensen het idee krijgen dat het inderdaad slecht met de economie van de VS gaat. Immers, als je de Republikeinen hoort, dan is bijna iedereen dakloos in de VS, is er geen medische zorg meer en om groenten te kopen moet je volgens Trump jezelf identificeren.

Als je die onzin dag in dag uit hoort, dan ga je er in geloven. Immers, ze kijken en luisteren naar altijd dezelfde zenders en die spuwen altijd dezelfde onzin uit.

Ik blijf zeggen dat je als belegger je eigen plan moet trekken en je eigen visie moet ontwikkelen. Als je altijd alleen maar naar dezelfde zenders kijkt, dan doe je jezelf tekort.

Daar was vrijdag een mooi voorbeeld van.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Israël liet zich verrassen (Tom Lassing)

09/10 7:47

Dat was zaterdagochtend een schok. Israël werd met tot wel 5.000 raketten bestookt en tientallen, zo niet honderden Palestijnse militanten drongen het land binnen en begonnen een moordpartij die leek op eerste weken van de inval van Rusland in Oekraïne.

Israël in schok, maar eigenlijk overal in de wereld mensen in schok.

Wat is hier de reden en het nut van? Maar ook, hoe kon Israël zich zo laten verrassen?

Volgens Hamas was het een reactie op een raketaanval van Israël op Syrië, maar dat is natuurlijk BS.

Zo'n grote aanval komt niet als een simpele reactie.

Die raketaanval van Israël in Syrië is slechts een excuus. Hamas wilde hoe dan ook deze aanval doen en hing er dus maar die aanval als reden aan.

Wat wil Hamas hier winnen?

Het is zonneklaar dat het een zelfmoordmissie voor de Hamasleden was. De kans op slagen was gering. Ze hebben echter alle doelen bereikt en dat zullen ze vooraf zelf ook niet verwacht hebben. Maar dan...

Israël gaat nu in enkele dagen keihard terugslaan en pas daarna gaat de wereld zogenaamd geschokt reageren op de zware tegenaanvallen die Israël op de Palestijnse kampen deed. Dan heeft Israël haar doelen al bereikt en is Hamas 20 jaar terug in haar ontwikkeling gebombardeerd. Weer een generatie jonge Palestijnen opgeofferd in een strijd die op deze wijze toch niet gewonnen kan worden. 

Vrijwel niemand gaat Hamas helpen. Syrië niet, Rusland niet en Saoedi-Arabië ook niet. De enige die hier achter zit is Iran en daarmee zet het regime zich in dat land ook weer af tegen een groot deel van de bevolking. Het blijft dus bij mooie woorden van steun vanuit Iran en de nodige wapens. De enige die mogelijk wel wil vechten is Hezbollah, maar die zullen ook liefst niet een grondaanval van Israël zien en houden hun aanvallen net zo beperkt dat zo'n grondaanval voorkomen gaat worden. 

De vraag is dus, extreem veel leed voor wat? 

Is dit de manier waarop de Palestijnen sympathie voor hun strijd moeten winnen? Door iedereen lukraak te vermoorden?

De aanval was goed gepland, maar de gevolgen lijken ze een beetje over heen gekeken te hebben.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Mooie zonnepanelen aanbieding

Deze aanbieder heeft een flinke hoeveelheid van een bepaalde veelgevraagde zonnepanelen soort op de kop weten te tikken en hij wil nu deals maken! Er zijn mooie kortingen mogelijk en als lezer van Beursbox profiteer je extra! Laat bij je bestelling even weten dat je via Beursbox kwam! Dat gaat je extra korting opleveren! Klik hier voor meer info

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd