Beursbox Nieuwsbrief De geheime geldschieters van Trump

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De geheime geldschieters van Trump
Date: October 11th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 11 oktober 2023
 
 

AEX 738,89 Dow 33.739 USD 1,06 Btc 25.579 Goud 1,859.59   

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

11/10 6:46

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar om 12:30 uur een extreem goedkoop duurzame energie bedrijf bespreken. De PEG ratio is 0,21. (Onder de 1 is koopwaardig, onder de 0,5 is zeldzaam en 0,21 is belachelijk.) Dit moet je gewoon even zien. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

  • De gasleiding van Finland naar Estland en de datalijn tussen de twee landen is gesaboteerd. Grote kans dat het Rusland is geweest die via deze weg beide landen wil intimideren. Een gevaarlijke stap, want als de sabotage ontdekt was toen deze werd uitgevoerd had het tot een gewapend treffen kunnen komen. Het is duidelijk dat de Baltische staten en Finland beter op hun hoede zullen moeten zijn. Rusland wordt steeds brutaler.

  • Van der Valk neemt 76 Dunkin Donuts zaken over. Daarmee komen alle Belgische en Nederlandse vestigingen in hadden van de hotelketen.

  • In Israël is de kibboets Kfar Aza door Hamas min of meer uitgemoord. Iedereen die er aanwezig was is vermoord of ontvoerd. Er is melding dat er ook veertig vermoorde baby's zijn aangetroffen. Hoe is deze moordpartij goed te praten? Israël heeft geen schone handen in dit conflict, maar deze moordpartij geeft toch aan dat Hamas op geen enkele wijze de 'goede' partij kan zijn.

  • De spaarrente bij SNS en Regiobank gaat naar 1,7%. ASN zal de rente verhogen naar 1,65%. Het gaat dan wel om relatief kleine bedragen waar je die rente over krijgt, namelijk maximaal 25.000 euro. Daarboven wordt de rente lager. Ik kan mar niet begrijpen waarom je daar mee akkoord zou gaan. Ik kan alleen maar zeggen beperk je spaargeld door een flink deel er van in te zetten bij bijvoorbeeld NEO Finance. Je kan dan tot 12% rente verkrijgen. Kijk hier

  • In China blijven consumenten bestedingen nog altijd wat achter. Geen goede zaak voor de Chinese binnenlandse economie. Consumenten besteden nog altijd minder geld dan voor Corona.

  • Birkenstock zal op een koers van 46 dollar naar de beurs gaan komen. Dat waardeert de maker van sandaop 8,6 miljard dollar.

  • AMD heeft software startup Nod.AI gekocht. Ze denken daarmee een grote stap te maken in hun AI ontwikkeling.

  • Morgenmiddag 12 oktober organiseert WH Selfinvest in Maastricht een beleggersevent. Ik ben daar één van de sprekers. Kijk hier voor meer informatie. Op 9 november organiseert WH Selfinvest in Amsterdam een ander optie beleggen event. Kijk hier voor de verdere informatie. Ik zal op beide evenementen spreken, maar het zijn wel verschillende presentaties.

  • Pak een gratis ounce zilver! Je krijgt een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

AI verandert alles (Tom Lassing)

11/10 7:02

Nu NEO Finance heeft uitgelegd hoe AI bij hen gebruikt wordt bij het bepalen van de leenrisico's, is duidelijk dat het voor wat betreft risico helemaal anders is geworden.

Het verschil tussen B en C leningen is vooral het feit dat de rente bij C hoger is, maar de hoeveelheid aan vertraagde of slecht lopende leningen is dat ook.

Beide risicogroepen leveren nu, met de toepassing van AI, gemiddeld tussen 11% en 12% rendement op.

Als investeerder moet je vooral blijven spreiden in leningen. Er is dan bij voldoende spreiding weinig kans op verrassingen. Niet positief en niet negatief.

AI blijft immers leren en nieuwe leningen aanpassen aan de nieuwe realiteit en kwaliteit.

De rendementszekerheid is toegenomen, maar je kan je kennis over beleggen wel thuislaten. Die lol is er door de toepassing van AI wel uitgehaald. Ik kan wel kiezen voor bijvoorbeeld alleen vrouwelijke leners omdat die 'zekerder' zijn, maar dan krijg ik ook al direct een lagere rente. Ik moet mijn kennis dus thuislaten en overal evenveel geld in stoppen zodat de spreiding optimaal en gelijk verdeeld is.

Ik heb daarom al de eerste aanpassingen in mijn autotrades gedaan.

Nu ook een rekening bij NEO Finance openen? Doe dat door voor je de rekening opent eerst de cursus te kopen. Ik leg je daarin precies uit hoe je alles optimaal instelt en leg je heel hun systeem uit.

Klik hier
 
 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Het kan nu dubbel zo hard gaan! (Jack Hoogland)

11/10 7:26

Vrijdag liet ik u drie tweets zien die aangeven waarom de Amerikaanse obligatierente niet lang rond 5% kan blijven.

Hieronder zien we  dat de financiële media dit nu ook begint te beseffen.

Een 5% rente op obligaties betekent dat iedereen financieel pijn zal lijden, aldus het Bloomberg artikel.

Dus de huizenmarkt, commercieel vastgoed, de consument, het bedrijfsleven, de overheid, de banken én de Federal Reserve zelf.

De rente moet straks omlaag, wat zéér positief is voor goud en zilver.

 Opvallend is tegelijk dat centrale banken de afgelopen maanden (ondanks de snel stijgende rente en dollar) volop goud bleven kopen. Zie onderstaande tweet.


Dat juist centrale banken goud boven een stijgende dollar kiezen, is  een veeg teken.

Het geeft ook aan dat de daling tot vorige week werd veroorzaakt door short posities innemende futures traders.

Die traders hebben alle reden om door de stijging sinds vrijdag en de explosieve situatie in...
Klik hier om verder te lezen

 
 

De geheime geldschieters van Trump (Tom Lassing)

11/10 7:50

Een rechter heeft aangegeven dat Trump inzage moet geven in wie zijn geheime geldschieters zijn.

In de jaren negentig was Trump er trots op dat hij geld kreeg van heel rijke Russen.

Tijdens zijn presidentschap was er nog altijd de verdenking dat Trump in feite door de Russen bespeeld werd, omdat hij zelf weinig heeft en mooi weer speelt met het geld dat hij van de Russen leende.

Barrons heeft Trump nu al van de lijst met rijkste Amerikanen gehaald. De kans is groot dat hij er nooit op had mogen staan. De verwachting is namelijk dat wat Trump als "zijn" deel van het vastgoedbezit claimt in feite door de achterliggende leningen totaal niet van hem is.

De kans is groot dat Trump er alles aan zal doen om die lijst met geheime geldschieters geheim te houden. Het raakt de kern van zijn ego en wat hem tot het merk Trump maakt.

Als blijkt dat hij eigenlijk al jaren leeft van wat MAGA kiezers hem keer op keer toesturen, kijken ze mogelijk ineens heel anders naar hem. Het image van rijke Amerikaan en succesvolle ondernemer is dan echt wel weg.

Aan de andere kant.. MAGA is een cult. Je moet wel heel erg ver gaan, willen ze de cultleider laten vallen.  

 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 9 en 14% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement ligt zelfs op 14,5%.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Waterkwaliteit (Tom Lassing)

11/10 8:21

Nederland blijkt één van de grootste watervervuilers in Europa te zijn.

Het gaat in feite om een twaalftal bedrijven die enorme hoeveelheden vuil water met zware metalen lozen.

De bedrijven werken met vergunningen en zeggen dus niets verkeerd te doen. De wereld veranderde sinds die vergunning werd afgegeven en de vergunningen werden daarop nooit aangepast.

Nederland was ooit één van de voorvechters van schoon water, maar door deze twaalf dossiers blijken we in Nederland NERGENS de beoogde open water kwaliteit te halen.

Ons open water is vuil en ieder jaar komt er vuil bij.

Europa gaat hierop ingrijpen, want wat er al aan regulering ligt wordt door Nederland met voeten getreden.

Dat gaat dus geld kosten en we lopen de kans dat ook voor waterkwaliteit het land op slot gaat.

Puur omdat twaalf bedrijven een oude vergunning hebben en sindsdien nooit gecontroleerd of gecorrigeerd werden.

We vergiftigen onszelf er mee.

Overigens zorgt ook de landbouw voor een enorme vervuiling van de waterkwaliteit. Te veel gif en kunststof spoelt uit en komt vervolgens in sloten en beken. De boeren hoeven echter minder snel Europese sancties te verwachten. Europa richt zich op de industrie.

In het totaal bezien zijn de boeren echter wel de grootste vervuilers van het open water.

(Bron: Groene Amsterdammer)


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd