Beursbox Nieuwsbrief Appeltje voor de dorst

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Appeltje voor de dorst
Date: October 12th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 12 oktober 2023
 
 

AEX 737,78 Dow 33.804 USD 1,063 Btc 25.262 Goud 1,879.38

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

12/10 7:00

  • Vandaag geef ik in Maastricht een presentatie over opties. Het gaat vooral om de winstgevende combinatie van opties en aandelen. De bijeenkomst is zowel live als online te volgen. Klik hier om er meer over te weten te komen.

  • De gaspijplijn tussen Finland en Estland is zeker vijf maanden buiten gebruik.

  • Albert Heijn stopt met het cash uitbetalen van de spaarzegels. Je kan nog wel inwisselen voor je boodschappen of overmaing op een bankrekening. Nog weer een stap om cash geld uit te bannen. Geen goede zaak.

  • VDL Nedcar gaat toch weer voor BMW werken. Er zijn alleen veel minder banen mee gemoeid.

  • Er is veel 'foute' informatie te vinden over het conflict tussen Hamas en Israël. X en Facebook staan vol met onzin. Heel veel beelden uit Oekraïne worden nu bijvoorbeeld toegeschreven aan Hamas die dan zogenaamd Israëlische taks vernietigde. Dat terwijl het dan gaat om vernietigde Russische tanks in Oekraïne.

  • Rusland heeft bij Avdiivka een enorme aanval uitgevoerd en daar 100 gevechtsvoertuigen en mogelijk tientallen tanks bij verloren. Het zou gaan om de vernieting van mogelijk wel drie bataljons. Er is met die aanval geen noemenswaardige winst behaald.

  • Volgens de voormalige directeur van LVMH was de IPO prijs van Birkenstock een kwestie van graaien. De eerste koers op het bord was 41 dollar, terwijl de IPO prijs 46 dollar was. Het aandeel sloot gisteren op 40,20 en nabeurs ging er nog weer 54 cent van de koers af.

  • In de FTX rechtszaak kwam ook naar voren dat Chinese officials omgekocht zijn om daarmee geblokkeerde funds in China weer vrij te krijgen. FTX was een web van leugens als we Caroline Ellison mogen geloven.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Appeltje voor de dorst (Tom Lassing)

12/10 7:22

Een heel goede manier om voor jezelf een appeltje voor de dorst te creëren is om iedere week of iedere maand een klein bedrag apart te zetten.

Als het goed is merk je daar weinig van. Dat geld kan je bijvoorbeeld overmaken naar NEO Finance en daar inzetten in leningen die grofweg 11% rendement op gaan leveren.

Iedere week/maand maak je iets over. Gaandeweg wordt dat een leuk bedrag en die 11% rendement op dat vermogen gaat op een gegeven moment ook serieus meewerken.

Je moet het echter heeeeel lang blijven doen en liefst niets van dat geld opnemen.

Ik begon oktober 2019 met NEO Finance. Iedere maand stuur ik daar geld heen. Letterlijk iedere euro die ik privé over hou gaat daar heen.

Nu moet je weten, ik geef mezelf geen hoog loon vanuit mijn BV. Ik hou het bij het absolute minimum dat ik mezelf van de wetgever moet uitkeren.

Dus blijft er relatief weinig over, tenzij ik zuinig leef. Even buiten mijn enorme huis leef ik dus zuinig.

Ik koop geen dure kleding, heb twee auto's (Dacia's) die ik al meer dan 10 jaar in mijn bezit heb en geef weinig uit aan uitspattingen. Het enige dat duur is, is mijn huis en daarmee alles wat met dat huis te maken heeft.

Ik heb sinds oktober 2019 mijn vermogen bij NEO Finance zien oplopen tot nu 68.600 euro. 13.864 euro daarvan is de winst op de investering. Het is dus al een leuk appeltje voor de dorst aan het worden.


Ook werken aan je appeltje voor de dorst?

Klik hier voor meer informatie

 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Special Report (FREE): "5 Commodity Insights" (Elliott Wave International (EWI))

12/10 7:38

Dear Reader,

Rising wheat prices! ("Because of Ukraine.")

Rising oil prices! ("Because of OPEC.")

Soon you’ll hear:

With Rising natural gas prices! ("Because of winter.")

Or

Falling natural gas prices! ("Because of pressure to move to natural energy.")

Wherever commodity prices go, here come the so-called explanations. We call them the :explanations du jour."

Our friends at EWI want to offer you a better method -- FREE.

Lees verder
 
 
 

Trump is toast (Tom Lassing)

12/10 7:52

Een Engelse uitdrukking om te zeggen dat het gedaan is met Trump.

Waarom? Hij staat immers onaantastbaar hoog in de peilingen voor de nominatie van de Republikeinse partij!

Dat klopt.

De Republikeinse kiezers lijken het niet erg te vinden dat hij op 91 punten is aangeklaagd.

Daar zitten echter enkele ernstige aanklachten tussen.

Er is al bewezen dat hij bank- en belastingfraude heeft gepleegd. Het enige dat ze nog moeten vaststellen is hoe hoog de boete wordt en of hij zijn bedrijven in New York mag houden.

Hij is al veroordeeld voor aanranding en moet een boete betalen. Hij is nu ook veroordeeld voor smaad en kan nog weer een verloren rechtszaak rondom dat punt tegemoet zien.

Hij is aangeklaagd voor manipulatie van de verkiezingen en de poging een greep naar de macht te doen.

Hij is aangeklaagd voor het in bezit hebben en verbergen van geheime documenten en in die aanklacht staat hij enorm zwak omdat hij die aanklacht in het openbaar al meerdere keren heeft toegegeven. Er is zelfs de aanklacht dat hij geheime informatie verkocht heeft.

Trump stond bekend als Teflon Don, maar gezien de verliezen van de laatste tijd is hij die bijnaam nu kwijt.

Het net sluit zich rond hem. De leugens worden steeds duidelijker en buiten zijn cult volgers is steeds duidelijker dat de man een gevaar voor de democratie is.

Hij heeft de wet op grove wijze overtreden en kwam er veel te lang mee weg.

Dat lijkt nu over te zijn. De komende twee jaar gaat de reputatie van Trump stukje bij beetje in de rechtbanken afgebroken worden. Het zal voor zijn cultvolgers steeds moeilijker worden vol te houden dat het allemaal een complot tegen hem is.

Trump is een meester in de Calimero complex strategie. Hij is altijd het slachtoffer en nooit is het zijn schuld.

Al Capone werd uiteindelijk gepakt op fraude in zijn accounting. Dat zou ook wel eens de val van Trump in gang kunnen zetten al denk ik zelf dat de geheime stukken wel eens de eerste gevangenisstraf kunnen gaan opleveren.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Conflict patronen (Tom Lassing)

12/10 8:13

Nu de strijd in Israël is opgelaaid, is duidelijk dat de wereld zich precies zoals bij Oekraïne achter de strijdende partijen schaart. In Israël steunen Iran en Rusland Hamas.

Ook in Syrië scharen Rusland en Iran zich samen achter de Syrische regering.

Iran en Rusland, ook in Oekraïne bondgenoten, scharen zich zoals ik al aangaf achter Hamas. De verdenking is dan ook dat beide partijen hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van de plannen en de bewapening van Hamas.

Hamas heeft westerse wapens en zeer waarschijnlijk zijn dat wapens die Rusland buitmaakte bij haar inval in Oekraïne in 2022. Vooral in het zuiden verloor Oekraïne veel terrein en daarmee ook de nodige militaire kampen en kazernes.

Vanuit het westen zien we Iran en Rusland als de kwade geesten. Zo zwart/wit is het niet altijd, maar duidelijk is wel dat hun belangen lijnrecht staan tegenover de belangen van het westen.

Dat gaat niet snel goedkomen.

Sterker nog, de strijd tussen Rusland en Iran tegen het westen breidt zich uit en wordt heftiger. In feite is de strijd in Israël Ruslands proxy war met het westen. Net zoals het westen de strijd in Oekraïne gebruikt om Rusland zwaar te raken.

Het is een warme koude oorlog, omdat de strijd nog altijd niet rechtstreeks is. De derde wereldoorlog is het daarmee totaal niet. Ik verwacht deze ook niet, omdat Rusland die strijd niet kan winnen en de VS die strijd niet wil voeren.

Beide partijen zullen er dus alles aan doen om die derde wereldoorlog te voorkomen. Wel lijkt Rusland steeds weer het westen te willen provoceren. Zo ook met de aanslag op de gaspijplijn tussen Finland en Estland.

China is hier de lachende derde. Die ziet deze strijd met plezier aan, omdat het ze extra ruimte geeft om in Azië, Zuid-Amerika en Afrika haar belangen uit te breiden. Je kent het wel, twee honden vechten om een been...


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 500 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd