Beursbox Nieuwsbrief Combinatie opties en aandelen

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Combinatie opties en aandelen
Date: October 13th 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 13 oktober 2023
 
 

AEX 741,52 Dow 33.631 USD 1,054 Btc 25.429 Goud 1,876,78

 
 

Een gratis ounce zilver

Open nu een account bij deze goud en zilver aanbieder en krijg bij een bestelling van 1000 euro of meer een gratis ounce zilver. Kijk hier voor de voorwaarden

Voor meer info, klik hier
 

Een betrouwbare aanbieder voor edelmetalen

Ontdek onze topaanbeveling!

Laat uw edelmetaal op een veilige en discrete manier thuisbezorgen of kies voor de beveiligde opslag. 

Gebruik de kortingscode 'Beursbox' en ontvang €25 korting op uw eerste aankoop.'


Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

13/10 7:00

  • Investeer als accounthouder in oktober 300 euro in leningen en je krijgt een gratis kaartje voor de beleggersfair in Amsterdam! Nog geen NF account? Open dat via deze site!

  • Gisteren een eerste video van Boudewijn Rooseboom over crypto en de blockchain op het Beursbox video kanaal gezet. Kijk hier

  • De presentatie in Maastricht was gisteren een leuke ervaring. Er waren helaas weinig Beursbox lezers, dus dat is jammer. U heeft een interessante middag gemist. Een collega publicist uit West België sprak over grote economische trends en bleek vrijwel op één lijn met mij te zitten. Dan moet je weten, ik kende hem nog niet. Toch is hij al net zo lang als ik over de beurs aan het publiceren. Zo je maar ben je al dertig jaar actief en nog ken je niet iedereen.

  • Mijn presentatie ging gisteren over de combinatie opties en aandelen. Ik heb naar aanleiding van enkele vragen die ik kreeg besloten om nu toch maar echt een optiecursus te gaan ontwikkelen via mijn "We Love To Coach" platform waarop ik ook de NEO Finance cursus ontwikkeld heb. Ik denk dat er een behoefte aan is.

  • Israël heeft Gaza de waarschuwing gegeven dat het de komende dagen zwaar gaat aanvallen. Het vervelende is dat de inwoners van Gaza geen kant op kunnen. De aanval van Hamas is niet te verantwoorden, maar de reactie van Israël is ook een probleem.

  • Een e-bike is geen motorvoertuig. Dat heeft het Europese hof besloten. Als automoibilist moet je dus extra opletten, want het is dus gewoon een fiets, alleen veel sneller. Deze uitspraak is vooral voor de verzekering van belang.

  • Het aantal bedrijven dat failliet gaat, neemt flink toe. In september gingen er in nederland bijna 300 bedrijven failliet. Daar zaten enkele bekende namen tussen, waaronder BCC en Big Bazaar.

  • Mag je de premier van Italië op TV een smeerlap noemen? De Italiaanse oppositieleider deed dat in 2020 en is nu veroordeelt tot een boete van 1000 euro. Dat roept de vraag op, tot hoe ver mag je dan wel gaan? Waar ligt de grens? Mag je de premier wel een etter, een zak, een idioot, een aanfluiting of een zak aardappelen noemen? Ik vind het een belachelijke uitspraak. Is dit vrijheid van meningsuiting?

  • 9 november organiseert WH Selfinvest in Amsterdam een middag over het beleggen met en in opties. Vier sprekers nemen je mee in de wondere wereld van het optiebeleggen. Écht optiebeleggen is prachtig. Het is het ware beleggen! Hier ga je zeker een interessante middag beleven! Kijk hier voor meer informatie

Beursbox video kanaal
 
 
 

Dit is misschien wel het belangrijkste signaal! (Jack Hoogland)

13/10 7:26

De financiële media beginnen steeds meer te beseffen dat het met de Amerikaanse economie de verkeerde kant op gaat.

Waardoor de mythe van een 'soft landing' plaats maakt voor nervositeit over een harde landing.

De voormalige CEO van warenhuisgigant Walmart waarschuwde op CNBC dat de Amerikaanse consument nu begint te bezwijken onder de sterk gestegen financiële druk.

De redenen voor die financiële druk zijn dezelfde als ik u de afgelopen weken al gaf.

Daar komt bij dat het aantal werkloosheidsaanvragen de komende weken waarschijnlijk fors zal stijgen. Zie onderstaande tweet.


De Federal Reserve zal de schuld krijgen van die stijgende werkloosheid.

En de druk op de Fed om inflatie omlaag te brengen zal plaats maken voor de druk om stijgende werkloosheid in te dammen.

Voor veel Amerikaanse beleggers misschien wel het belangrijkste signaal zien we in onderstaande tweet.

Superbelegger Paul Tudor Jones gaf deze week aan dat hij in deze zorgwekkende economische en (geo)politieke situatie de voorkeur geeft aan...  
Klik hier om verder te lezen

 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Klik hier
 
 
 

Een (extra) pensioen opbouwen (Tom Lassing)

13/10 7:45

Het pensioen dat via de grote pensioenfondsen wordt opgebouwd is de laatste jaren steeds minder zeker geworden. Recente wetswijzigingen hebben pensioenrechten geen goed gedaan.

Het is daarom niet onverstandig ook zelf iets op te bouwen. Dat is zuur, want je betaalt vanaf je 25e al pensioenpremie, maar ga je alleen klagen, of doe je er zelf ook nog iets aan?

Je kan er wat aan doen door ook zelf wat apart te leggen en dat geld vervolgens ook rendement te laten maken.

Rente op rente, het achtste wereldwonder volgens Einstein.

De toepassing van AI bij NEO Finance maakt de rendementszekerheid fors groter. AI is in staat om risico's op een grote portefeuille heel goed in te schatten. NEO Finance kan daarom bij B en C leningen met rentes tussen 13 en 25% vrijwel zeker een netto rendement van tussen de 10% en 12% voorspellen.

Ondertussen blijft hun AI machine leren en zich ook aanpassen aan veranderende marktomstandigheden.

Als je als geldverstrekker maar goed blijft spreiden, dan haal ook jij wat AI al weet te voorspellen.

Voor ervaren beleggers enorm saai, maar voor wie zichzelf niet ziet als ervaren belegger een zegen. Je haalt namelijk dezelfde resultaten als dat ervaren beleggers doen, want AI weet alles en past daar de rente voor de lener op aan.

AI kan niet per lening een voorspelling doen, maar kan dat wel over een portefeuille met leningen.

Dat maakt 10% tot 12% op jaarbasis mogelijk en reëel voor leningen die in de B en C categorie vallen.

Kijk hier voor meer informatie

 
 

Combinatie opties en aandelen (Tom Lassing)

13/10 8:10

Het was gisteren mijn onderwerp van de presentatie die ik gaf. Er waren echter vier aanwezigen die nog niets met opties gedaan hadden en daarom heb ik wat extra tijd besteed aan het uitleggen wat opties waren.

Ik schreef al vaker dat opties het beste beurs product zijn. Daar is wat mij betreft geen discussie over.

Maar... Ze worden door veel beleggers niet begrepen.

Ook gisteren bleek me dat weer door enkele vragen die ik vanuit de aanwezigen kreeg. Daarom ben ik blij dat ik de presentatie gaf.

Het feit dat je opties kan verkopen en dan dus op -1 kan staan blijft verwarring geven. Om je negatieve positie dan te sluiten moet je de optie terugkopen. In feite is daarmee de positie op nul gekomen.

Wat ook belangrijk is om te weten, is dat de beurs alleen de series openstelt. Wij als beleggers moeten die vullen met te kopen of te schrijven opties. Je kan en mag als belegger aan de beurs vragen om ontbrekende uitoefenprijzen in de series aan te maken. Dat bleek gisteren ook niemand te weten. Het is ook bijna nooit nodig, maar er is meer mogelijk dan de beurs zelf al standaard opent.

Ik toonde gisteren aan dat de combinatie opties en aandelen veel rendabeler en veel zekerder is dan alleen aandelen. Ik had echter maar een uurtje de tijd en mijn presentatie was daarom nogal beperkt in scope. Het moet immers wel begrijpelijk blijven voor alle aanwezigen.

Ik heb dus gisteren vooral gesproken over het bezitten van aandelen en dan het schrijven van call opties op die aandelen. EN ik besprak hoe je eventueel de aandelen kan vervangen met een lang lopende gekochte call optie, at the money, of eventueel deep in the money.

Daarbij besprak ik het verloop van de tijd- en verwachtingswaarde en wat dat inhoudt voor je posities.

Op 9 november zal er een bijeenkomst in Amsterdam zijn en daar zal het bij alle sprekers over opties gaan. Wil je dus serieus veel over opties gaan horen, dan moet je je inschrijven voor die gratis bijeenkomst in Amsterdam.

Klik hier voor meer informatie
 
 
 

Op zoek naar een online bankrekening?

Ik gebruik zelf en ben zeer tevreden over mijn N26 rekening. Wat mij betreft aan aanrader!

Klik hier voor meer informatie
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 25 euro voor de rest van 2023! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Republikeinen zijn geschokt (Tom Lassing)

13/10 8:41

Een Kennedy telg had enkele maanden geleden aangekondigd namens de Democraten een gooi naar het presidentschap te gaan doen. Dat leek de Republikeinen wel een leuke zaak, mede omdat de man in kwestie ze allemaal niet meer echt op een rijtje heeft. Ze hebben hem dus snel een podium gegeven en RFK werd landelijk gezien even populairder dan Biden.

Dat was dus 'leuk' voor de Republikeinen. Een splijtzwam binnen de Democratische partij creëren.

Dat pakt nu echter minder leuk voor ze uit, want hij is met zijn wereldvreemde ideeën uitgekotst door zijn familie en nu ook door de Democratische partij. Hij gaat daarom als onafhankelijke kandidaat verder.

Echter... Zijn wat wereldvreemde ideeën trekken na de aandacht van de rechtse pers voor hem vooral Republikeinse kiezers aan. Die zijn immers de onzin campagnes heel erg gewend en zijn daar gevoelig voor.

RFK gaat dus wel een splijtzwam rol spelen, maar zal daarmee vooral de Republikeinse partij raken.

Nu hebben ze dus al spijt van het ophemelen van die idioot. Hij is feite net zo gek als Trump, alleen veel jonger. Hij gaat dus stemmen wegtrekken aan de rechterzijde die wel ultra rechts willen stemmen, maar Trump net te ver vinden gaan.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd