Beursbox Nieuwsbrief Drie aandelen met fenomenaal koerspotentieel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Drie aandelen met fenomenaal koerspotentieel
Date: October 18th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 18 oktober 2023
 
 

AEX 736,77 Dow 33.997 USD 1,059 Btc 27.134 Goud 1,938.22   

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

18/10 7:00

  • Vandaag ga ik in het lunchwebinar een aandeel bespreken van een bedrijf dat prachtige cijfers publiceert, maar tegelijk kent het aandeel een enorme shortpositie. Klik hier om er om 12:30 uur bij te zijn.

  • In Nederland gaat de heffing op plastic weer verdwijnen. Het onzalige idee is nutteloos gebleken en kost alleen maar meer geld.

  • Is de raket op het ziekenhuis in Gaza van Israël geweest? Er pleit ten minste één ding tegen dat feit. Israël kondigt haar bombardementen steeds aan. Nu gebeurde dat niet. Nu kan het aan afgezwaaide raket zijn, maar die kan ook van Hamas gekomen zijn. Het is vreselijk dat het gebeurde, maar een schuldige kan nu nog niet aangewezen worden.

  • Jeff Bezos is de op één na rijkste  persoon op aarde geworden. (Als we afgaan op Barron's.) Het is vooral dat de koers van Amazon is gestegen, terwijl de koers van LVMH gedaald is. Elon Musk blijft de rijkste persoon.

  • De eis is drie jaar cel en een boete van 350.000 euro tegen de ondernemer die ondanks het embargo toch ter waarde van bijna een miljoen euro chips en drones aan Rusland verkocht zou hebben. Het was volgens de aanklager geen vergissing. Er werden door de ondernemer bewust schijnconstructies opgebouwd.

  • De Chinese economie zou ondanks de problemen in de vastgoedsector met 4,9% gegroeid zijn. Ik heb daar mijn twijfels over. In hoeverre gaan ze in China niet gewoon door met valse rapporten om maar een wit voetje te halen in Peking? Daarbij blijven gegevens over de jeugdwerkloosheid geheim, en dat is niet omdat het er zo goed voorstaat.

  • Het beste pensioenstelsel ter wereld... dus waarom moeten we dat zo nodig gaan 'verbeteren'? Helaas zal deze prachtige eerste plek door de 'verbeteringen' verloren gaan. De politiek bemoeid zich er mee en dan weet je het wel. Er kon gegraaid worden.

  • ASML heeft te maken met nieuwe Amerikaanse regels rondom het leveren van machines aan China. ASML is van mening dat het haar resultaten niet zo heel veel zal beïnvloeden.

  • Donderdagmiddag 9 november organiseert WH Selfinvest in Amsterdam een optie beleggen event. Ik ben daar één van de sprekers. Kijk hier voor de verdere informatie.

  • Pak een gratis ounce zilver! Je krijgt een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Drie aandelen met fenomenaal koerspotentieel (Jack Hoogland)

18/10 7:25

Een belachelijk goedkoop aandeel van een grote producent van (voor de energietransitie belangrijke) metalen.

Superwinstgevend bedrijf dat lithium, vanadium, grafiet, aluminium, chroom en titanium produceert.

 Is hard bezig om de komende jaren fors verder te groeien.

Terwijl de winst komend jaar al met 32% stijgt, koop je dit aandeel voor slechts 5,7 keer voor komend jaar verwachte winst.

Koers moet binnen een jaar met 215% stijgen om dit aandeel als normaal gewaardeerd te kunnen bestempelen.

Daarnaast zullen  die metalen de komende jaren fors in prijs stijgen, waardoor de winst van dit bedrijf door het dak zal gaan.

En waardoor het koerspotentieel van dit aandeel gemakkelijk richting 1000% gaat.

Voor een absolute spotprijs profiteer je maximaal van de energietransitie!

Daarnaast een ongelofelijk goedkoop aandeel van een superwinstgevend bedrijf dat...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

De stomste investering die ik ooit zag (Joost van Buuren)

18/10 7:51

Niet dat ´t iets is dat je moet onthouden hoor, want natuurlijk is het vullis dat Charlie Munger (99) van Berkshire Hathaway uitkraamt. Dus smijt het gerust de vuilbak in straks. Maar toch: voor één keer gaan we niet met onzin spotten. Respect voor de gevorderde leeftijd staat hoog in ons vaandel (omdat ´k zelf al tot de oudere jongeren behoor, hoor...) De rechterhand van ´de grootste belegger aller tijden´ (hoewel die tijden danig aan ´t veranderen zijn, heren!), Warren Buffett (93). (Over diens linkerhand spreekt men nooit, misschien omdat die nogal eens een handje weg heeft van investeren in cryptobanken...) 

Mister Charlie Munger: Bitcoin is...

Lees verder
 
 
 

Account van mijn jongste dochter (Tom Lassing)

18/10 8:15

Ook mijn kinderen hebben bij NEO Finance een account en zetten er op leningen in.

Ik heb gisteren even in het account van mijn jongste dochter gekeken.

Ze heeft een iets veiliger lening opbouw dan ik heb uitgekozen en haar rendement ligt daarom fractioneel lager dan dat van mijn account. Het directe rendement is namelijk 10,24% en het rendement na herinvestering is 11%.

Ik zit op 10,64% en 11,9%.

Dat is dus een prachtig rendement terwijl haar slechte leningen procentueel veel lager uitkomen dan in mijn account. Ik koop immers ook nog regelmatig heel bewust slechte leningen op.

Ze heeft overigens ook wel slechte leningen in haar account, maar het zijn er slechts enkele. Dat terwijl ik er procentueel veel meer heb.

Op een portefeuille van grofweg 20.000 euro heeft ze twee leningen die meer dan twee jaar achter lopen. Beide leners betalen ondertussen al wel weer.

Ze heeft slechts één lener die nu een jaar niets van zich heeft laten horen voor wat betreft rente en aflossing. Die persoon wordt nu sinds recent gevolgd door de deurwaarder. Op zijn rekeningen is beslag gelegd.


Ook een rekening bij NEO Finance openen? Doe het via deze site

 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 9 en 14% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement ligt zelfs op 14,5%.

Klik hier
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties
Bestel NU dit boek. Je wordt stap voor stap begeleid en geniet van een 30 DAGEN NIET GOED GELD TERUG GARANTIE

Vraag hier aan
 
 
 

Verbouwen (Tom Lassing)

18/10 8:35

Deze week ben ik druk in het nieuwe huis van mijn oudste dochter.

Ze heeft afgelopen maandag de sleutels gekregen en we zijn druk met de verbouwing van de woning.

Ze heeft een hoekwoning uit de jaren zeventig gekocht. Mijn zoon speelde daar als kind bij de buren. Het is een woning vlak bij de atletiekbaan waar ik trainer ben.

De woning gaat deze week helemaal leeg gemaakt worden, daarna overal nieuwe vloeren, nieuwe wanden en nieuwe plafonds. Maandag hebben we een vliegende start gemaakt door twee kamers in een uur tijd helemaal leeg te krijgen. Het ging zeer voorspoedig. We proberen zo veel mogelijk de spullen zo te verwijderen dat ze hergebruikt kunnen worden. Zo gaan de vloerdelen allemaal overgenomen worden en zelfs de schrootjes en oude schroeven worden verzameld en minstens gerecycled. 

De snelheid waarmee we werken is prettig, want mijn dochter wil nog voor 1 november verhuizen. Dan moet ze namelijk de sleutel van haar huidige woning aan de kopers daarvan overdragen.

Verder helemaal geen druk hoor...


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd