Beursbox Nieuwsbrief Tien belangrijke beleggen tips

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Tien belangrijke beleggen tips
Date: October 19th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 19 oktober 2023
 
 

AEX 729,57 Dow 33.665 USD 1,053 Btc 26.902 Goud 1,948.77

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

19/10 6:15

  • Het lijkt er steeds meer op dat het bombardement van het ziekenhuis in Gaza een afzwaaier was. Gezien het gemis van een inslagkrater is vervolgens een afzwaaier van Hamas de grootste verdachte. Het is echter te vroeg voor definitieve conclusies. Er zal onafhankelijk onderzoek naar moeten komen.

  • De Amerikaanse beurzen sloten gisteren, in lijn met de rest van de wereld, lager.

  • Tesla heeft niet aan de hoge verwachtingen kunnen voldoen. Zowel omzet als winst waren minder als dat analisten verwacht hadden.

  • Netflix heeft weer flink meer abonnees. Het bedrijf gaat de prijzen ook verder omhoog brengen in enkele regio's. Het aandeel schoot nabeurs bijna 10% omhoog.

  • Harvard is in opspraak. Een professor zou fraude gepleegd hebben, maar ze blijft dat ontkennen. Ondertussen heeft de school al stappen tegen haar ondernomen, nog voor de rechtszaak begonnen is. In de VS ben je onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Dat zouden ze in Harvard toch moeten weten. Meerdere professoren protesteren (anoniem) tegen dit actieve beleid van Harvard. De beschuldigde professor heeft een rechtszaak aangekondigd.

  • Bij BCC zijn de winkels nu defintief dicht. In enkele filialen ontstonden opstootjes omdat klanten zich misdroegen. Daarop zijn alle winkels alsnog definitief gesloten.

  • QatarEnergy heeft een deal met Shell gesloten. WShell gaat Nederland voorzien van dat gas. 3,1 huishoudens zouden daar mee rond moeten kunnen komen. Het is een overeenkomst die 27 jaar geldig is. We hoeven dus niet met bloedhaast van het gas af.

  • Het Openbaar Ministerie in Nederland is een strafrechtelijk onderzoek begonnen naar Chemours in Dordrecht. Er wordt ook gekeken of leidinggevenden van het chemiebedrijf aansprakelijk te stellen zijn voor vervuiling.

  • Overweeg nu ook voortaan een zeker en hoog rendement te maken. Open bij NEO Finance een account en doe dat via deze site.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Stemmen voor onze partner (Tom Lassing)

12/10 7:22

Boudewijn Rooseboom van Mercury Redstone stuurde zijn accounthouders de volgende mail:

Ook dit jaar zijn wij wederom bijzonder trots op onze nominatie voor de Cashcow Awards in de categorie Beste Nederlandse Cryptofonds.


U bepaalt wie er wint! Breng dus nu uw stem op ons uit en maak kans op een dinercheque ter waarde van 100 euro! Als extra bedankje krijgen alle deelnemers ook nog een gratis ticket voor de BeleggersFair op 10 november.


Stemmen kan hier


Mijn verzoek: Ga even stemmen voor Mercury Redstone!

 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiƫnter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Interview met Didi Taihuttu (Tom Lassing)

19/10 6:45

Joost van Buuren heeft deze week gesproken met de man van de "crypto familie". De man die alles verkocht om met en van zijn crypto rijkdom te gaan leven.

Hoe vergaat het hem en zij gezin, hoe staat hij er nu in?

Ik heb nog geen idee wat Joost allemaal met hem besproken heeft, maar vandaag komt in DeCryptoNieuwsbrief het eerste deel van het interview uit.

Voor een bedrag van 39,95 euro kan je nu een abonnement op DeCryptoNieuwsbrief afsluiten dat dan tot eind 2024 loopt!

Maak het bedrag over naar Pro Gain BV  IBAN NL87 ABNA 0571 0431 35 Zet even je E-mail adres erbij (Het @ teken vervangen met 'at'.)

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Waarom ik fundamenteel positief over goud ben (Tom Lassing)

19/10 7:12

Ik heb het dinsdag in het lunchwebinar over mijn opstelling richting goud gehad.

Ik ben positief over de vooruitzichten van goud en in de video leg ik uit waarom.

Het heeft er mee te maken dat de wereld zich in kampen aan het verdelen is. Ieder kamp wil niet langer afhankelijk zijn van het andere kamp.

Dat wil zeggen, voor grondstoffen, energie maar ook valuta.

China heeft een enorme hoeveelheid aan buitenlandse valuta in haar bezit. Dat is een mooie reserve, maar die reserve is dus in de vorm van fiat geld en staatsobligaties.

Dat is een 'eng' bezit.

Enfin, kijk de video om meer te weten te komen.

Naar de video
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Tien belangrijke beleggen tips (Tom Lassing)

19/10 7:49

1. Volg een cursus

Volg eerst een beleggen cursus voor dat u uw zuurverdiende geld op de beurs inzet. Natuurlijk, dat kost geld, maar het is vrijwel zeker veel goedkoper als de lessen die u gaat betalen als u onvoorbereid op de beurs gaat acteren.


Bedenk u als startende belegger dat als het zo ontzettend makkelijk zou zijn als dat het lijkt, waarom werken er dan nog steeds mensen? Bedenk u ook waarom 90% van de particulieren geld verliest. Dat zou toch niet nodig zijn als beleggen echt zo makkelijk was? Toch is het de waarheid, hoe vreemd dat ook mag klinken.

Wees dus slim en...

Lees verder


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 500 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd