Beursbox Nieuwsbrief De allerbeste belegging van dit moment

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De allerbeste belegging van dit moment
Date: October 23rd 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 23 oktober 2023
 
 

AEX 716,24 Dow 33.127 USD 1,057 Btc 29.051 Goud 1,976.7

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/10 7:00

  • De vakbond IG Metall richt de pijlen op Tesla. Elon Musk probeert namelijk om in Duitsland vakbondsvorming bij Tesla te voorkomen. Dat gaat dus een enorme strijd worden, want Elon Musk heeft tot op heden met succes overal de vorming van vakbonden bij Tesla tegen weten te gaan. Er werken nu 12.000 mensen bij Tesla in Duitland.

  • Big Bazar gaat definitief niet doorstarten.

  • Foxconn, het Chinese bedrijf dat voor Apple werkt, ligt onder vuur van de Chinese overheid. Die overheid gaat nu op meerdere fronten controles uitvoeren bij het bedrijf. Ook dochterondermeningen van het bedrijf gaan onderzocht worden. Het gaat om boekenonderzoek, maar ook milieudelicten.

  • Morgen ga ik een heel interessant en goedkoop aandeel dat ik ook zelf heb in het lunchwebinar bespreken. Ik denk een topper van een bedrijf, alleen sta ik qua aandelenkoers nog altijd op verlies... Je kan dus goedkoper dan ik dat deed instappen... Klik hier om er morgenmiddag om 12:30 uur bij te zijn

  • Zelfs in de VS is het groot nieuws dat het Nederlandse pensioenstelsel het beste in de wereld is. Dat we het gaan veranderen is dus op zijn minst opmerkelijk. Hoe zeker zijn we er van dat verandering ook verbetering gaat zijn?
    Overigens staat op die lijst met beste pensioen landen de VS slechts op plaats 22.

  • De Argentijnse aandelenbeurs maakt zich op voor een forse daling als de kandidaat Massa gaat winnen. Massa wordt door de rijke Argentijnen gezien als een soort Maduro zoals die in Venezuela huisgehouden heeft. Onder zijn bewind als minister van Financiën ging de inflatie naar boven de 100%. Het alternatief is een soort mini Trump in de vorm van Milei. Mijn lijkt me toe dat die laatste een veel groter gevaar voor de Argentijnse beurs en economie is. In November zijn de definitieve verkiezingen.

  • Investeer als accounthouder in oktober 300 euro in leningen en je krijgt een gratis kaartje voor de beleggersfair in Amsterdam! Nog geen account? Open dat via deze site!

  • 9 november is er in Amsterdam een Optiebeleggen middag. Vier sprekers nemen je mee in de wereld van het beleggen met opties. Kijk hier.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

De allerbeste belegging van dit moment (Jack Hoogland)

23/10 7:22

In de tabel hieronder ziet u de koersontwikkeling van uraniumaandelen over de afgelopen drie maanden, in vergelijking met die van de belangrijke beursindices.


Dit laat zien dat het sentiment rond uranium zeer positief is, terwijl het algehele beurssentiment juist steeds negatiever wordt.

Ofwel, de allerbeste belegging op dit moment is in uraniumaandelen.

Na een logische correctie sinds eind september zagen we koersen vorige week weer stijgen, onder hoge handelsvolumes.

Dat kan te maken hebben met het belangrijke nieuws dat Duitsland haar bezwaren tegen staatssteun voor kernenergie aan de kant heeft geschoven.


Waardoor het voor EU-landen en stuk gemakkelijker wordt om de financiering voor nieuwe kerncentrales rond te krijgen.

Het opent zelfs de weg voor (een nieuwe regering in) Duitsland om haar reeds gesloten kerncentrales te heropenen!

Zoals Mark Nelson in bovenstaande tweet aangeeft, is dit het begin van een nieuw nucleair tijdperk in Europa.

Koersen van uraniumaandelen stijgen zo hard omdat...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

De beste tijd om een huis te kopen (Tom Lassing)

23/10 7:39

Alle makelaars weten dat de lente de beste tijd is om je huis te verkopen. Het wordt weer mooier weer en men is optimistisch dankzij steeds mooier wordende weer. Verhuizen is geen probleem als het mooi weer is.

De omzetten zijn dan ook enorm in de lente.

Maar ik ben in Detroit een koper van huizen en ik wil een scherpe prijs betalen, dus liefst met een korting kopen.

Voor mij als koper is het begin van de winter daarom de mooiste tijd.

Wie eind november het huurhuis nog niet verkocht heeft, weet dat er nog maanden te gaan zijn voor de markt weer aantrekt.

Daarom ben ik juist in die komkommertijd een actieve woningzoeker.

Ik heb daarom mijn manager aangegeven dat ik in december open sta voor het kopen van twee woningen. Hij kan daarom nu al eens voorzichtig gaan kijken wie er is blijven zitten met huurhuizen die afgelopen lente en zomer verkocht hadden moeten worden.

Mijn Detroit website
 
 
 

Vrede in Oekraïne (Tom Lassing)

23/10 8:10

Ik ben regelmatig columnist in het blaadje van de federalisten. Een groep goedwillende mensen die een federale wereld nastreven.

Helaas ook een groep mensen die nogal pro Russisch gebleken zijn en die nu als oplossing voor de oorlog in Oekraïne het definitief weggeven van de bezette delen van Oekraïne aan Rusland nastreven.

Immers zo stopt de oorlog en is het weer vrede.

Waarom dat weggeven van die gebieden?

Volgens de federalisten is de haat tegen Kiev in de bezette gebieden nu zo groot dat het heroveren van die gebieden door Oekraïne alleen maar meer strijd en ellende gaat geven.

Typisch de Russische insteek, want in die bezette gebieden is juist sprake van een sterke gewapende oppositie door aanslagen op de bezetter en vergiftigingen van de domme soldaten die eten van de lokale bevolking kopen. Heel veel Oekraïners die tegen de Russische bezetting zijn, zijn daarbij gevlucht en dus nu de resterende bevolking bestempelen als pro Russisch en dus overwegend belanghebbend is behoorlijk naïef.

Wat ga je krijgen als je agressief gedrag van Rusland zo gaat belonen? Ik garandeer... geen vrede.

De federalisten zijn lieve mensen, intelligente mensen en vredelievende mensen. Allemaal goede eigenschappen. Maar ze zien ook niet in dat vrijheid duur is. Er moet hard voor gevochten worden. Dat is enorm spijtig, maar de vrijheid die we hier hebben is er niet gekomen door lief tegen elkaar te zijn. Er is keihard voor gevochten en veel bloed was de prijs voor die vrijheid en verworvenheden. Dat besef is blijkbaar behoorlijk uit beeld geraakt.

Zolang Oekraïne wil vechten om haar landgebied terug te krijgen verdienen ze alle steun in die strijd.

Zo sta ik er in.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Holland Gold Goud Event (Tom Lassing)

23/10 8:33

Ik was vrijdag bij een goed georganiseerd goud event van Holland Gold.

Goede sprekers en een degelijk verhaal.

De vraag is wel of de kern van dit verhaal wel bij een goudbedrijf hoort, maar dat is hun keuze.

Holland Gold mag bijvoorbeeld niet meer naar het theater in Leusden komen. Daar hielden ze hun vorige event en daar willen ze de onderwerpen die besproken worden niet meer in het theater hebben.

Is het dan zo controversieel?

Ja, en het dreigt af en toe af te glijden naar Forum voor Democratie propaganda en dat is jammer.

Het ging vrijdag onder meer over Gaza, over klimaatmaatregelen en over leugens die nu waarheid geworden zijn waardoor de wetenschappelijke waarheid nu de leugen is geworden.

Dat zijn gevaarlijke onderwerpen, want wie dus op basis van échte wetenschappelijke feiten de waarheid zegt te verkondigen loopt op tegen het feit dat andere wetenschappers dat onderuit zullen halen.

Vergis je niet, dit is niet nieuw.

Het duurde zestig jaar voor de waarheid over scheurbuik leidde tot wettelijke aanpassingen bij de Engelse marine. Al die tijd werden maatregelen om scheurbuik tegen te gaan tegengehouden, want men accepteerde de waarheid over de oplossing niet. Hoeveel zeelieden kwamen in die zestig verloren jaren om door die eigenwijsheid van de machthebbers?

De tektonische plaat theorie, die we nu allemaal aanhangen, is ook meer dan een halve eeuw door de toenmalige wetenschappers als onzin weggezet. De persoon die er mee kwam, was in hun ogen geen expert.

Klimaat wetenschappers hebben veel geld en macht gekregen door het verhaal dat we het klimaat kunnen aanpassen.

Ik heb ook hier al vaak geschreven dat we niet het klimaat, maar het milieu moeten aanpassen.

Als we het milieu blijven vervuilen, dan ben je daarmee weerspatronen aan het veranderen. Dan zal lokaal het klimaat veranderen, maar mondiaal doen we dat dus ook al. Het is alleen de grote vraag wat of je het beste kan veranderen. Het lokale milieu, of het mondiale klimaat.

We doen het laatste met extreem veel geld en het leidt tot niets.

Dát is wat Holland Gold ook afgelopen vrijdag in het theater bracht. Ik ben benieuwd of ze dan binnenkort ook niet meer in Ede mogen komen.


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Mooie zonnepanelen aanbieding

Deze aanbieder heeft een flinke hoeveelheid van een bepaalde veelgevraagde zonnepanelen soort op de kop weten te tikken en hij wil nu deals maken! Er zijn mooie kortingen mogelijk en als lezer van Beursbox profiteer je extra! Laat bij je bestelling even weten dat je via Beursbox kwam! Dat gaat je extra korting opleveren! Klik hier voor meer info

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd