Beursbox Nieuwsbrief Goud was in euro's nog nooit zo veel waard!

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Goud was in euro's nog nooit zo veel waard!
Date: October 24th 2023
Online Lezen
 
Beursbox dinsdag, 24 oktober 2023
 
 

AEX 719,18 Dow 32.936 USD 1,068 Btc 31.809 Goud 1,977.31

 
 

In tien stappen succesvol beleggen

Collega Harm van Wijk schreef een interessant boek over beleggen. Je kan het hier gratis verkrijgen. (Je betaalt alleen verzendkosten!)

Kijk hier
 

Zit jij al in Crypto's?

Ik raad je dan aan eens een kijkje in deze shop te nemen! Ze hebben van alles om je crypto's veilig te bewaren!

 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/10 7:00

  • Vandaag ga ik een in mijn ogen prachtig bedrijf en aandeel bespreken. Ik heb het aandeel zelf ook, maar sta nog altijd op verlies. Ik was dus achteraf bezien te vroeg. Geldt dat nog altijd? Kijk vanmiddag live mee in het gratis webinar dat ik samen met FXFlat om 12:30 uur ga verzorgen. Klik hier om er straks bij te zijn.

  • De koers van het aandeel Tesla is onder de steun van augustus dit jaar gekomen. De vraag is nu of dit de doorbraak omlaag gaat worden. De cijfers van Tesla verslechteren de laatste tijd, dus waar moet de nieuwe koersimpuls dan vandaan komen? De winstgevendheid (marge) van Tesla is nu dezelfde als bij veel andere automobiel fabrikanten. De waardering voor de aandelen is echter extreem veel hoger. Dat begint te knellen. Overigens is de Amerikaanse justitie een aantal onderzoeken naar handelingen van Tesla aan het onderzoeken. He tgaat onder meer over beloning aan de top van het concern.

  • Nvidia en ARM Holdings werken samen om nieuwe chips te ontwikkelen.

  • De koers van bitcoin is flink gestegen de munt stond in anderhalf jaar niet zo hoog!

  • 1 kilo goud erekend in euro's is nog nooit zo veel waard geweest. Er werd gisteren 60.050 euro afgetikt voor een kilo.

  • De Chinese ASML medewerker die geheimen bij het bedrijf wist te stelen, heeft daar voor Huawei gewerkt. ASML is veel te lang naïef geweest. Een beetje Nederland eigen. Immers hebben we ooit ook atoomgeheimen door India laten stelen.

  • Pak die gratis ounce zilver! Een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

Wet uit 1960 blijkt belastingparadijs (Paul van den Heuvel)

24/10 7:25

Er bestaat een Amerikaanse belastingwet uit 1960 die ons tot op de dag van vandaag flink wat geld oplevert. Als je je hier in verdiept, kom je erachter dat er in ons land weinig of niets wordt gedaan om particuliere beleggers te stimuleren. Ze worden eerder tegengewerkt. Het Amerikaanse beleggersklimaat biedt veel meer mogelijkheden en kansen, zeker als blijkt dat wij netto meer overhouden van het rendement dan de Amerikanen zelf. Hoe zit dat precies? In 1960 vaardigt de Republikeinse president Dwight Eisenhower de ‘Cigar Excise Tax Extension’ uit. Hiermee geeft hij goedkeuring voor de oprichting van Onroerend Goed Trusts die particuliere beleggers toegang geven tot de onroerend goed markt zonder daarvoor grote sommen geld uit te geven voor het aankopen van onroerend goed. Nederlanders hebben hier nog een extra fiscaal voordeel bij. De Amerikaanse overheid vangt de belasting uiteindelijk terug via de Amerikaanse beleggers. Nederlanders betalen enkel 15% bronbelasting, die verrekend mag worden in BOX3. Hoe dat precies zit en hoe eenvoudig je aandelen koopt van deze op inkomen gerichte trusts lees je in onze manual.

Vraag hier de gratis manual aan
 
 
 

Exclusieve Online Training Van Harm van Wijk

HOE IK EN MIJN KLANTEN GEMIDDELD 20,6% RENDEMENT PER JAAR BEHALEN IN MINDER DAN 5 MINUTEN PER WEEK DOOR HET MANAGEN VAN RISICO (OOK MET KLEINE PORTEFEUILLES)
Gratis training door Harm van Wijk

Hoe je rendement kunt maken met eenvoudige software zelfs als je nog geen kennis of ervaring hebt...
Hoe je je portefeuille beheert in 5 minuten per week...
Hoe kan je met een klein budget een mooi rendement behalen?

Kijk hier verder
 

Laat je Royaal uitkeren

Beleggers maken te weinig rendement. Om te veranderen moeten we andere afspraken met onszelf maken. Bijvoorbeeld een paar aandelen kopen die we nooit meer gaan verkopen. In feite zoals Warren Buffett het deed.

Lees hier verder
 
 
 

Opdeling van de wereld kost welvaart (Tom Lassing)

24/10 7:46

De globalisering van de laatste dertig jaar heeft enorm veel gedaan voor de toename van de welvaart in de wereld. Vooral de samenwerking tussen de VS en China was een aanjager van de welvaart. Beide landen profiteerden, maar hierdoor is het vertrouwen onderling wel verdwenen. Van een zakenpartner werd China ineens concurrent en de toenemende agressie van China in de Zuid Chinese zee doet de relatie geen goed. China wordt nu in de VS al als koude oorlog tegenstander gezien.

Helaas is het voor wat betreft de welvaart door de teruglopende samenwerkingen nu de verkeerde kant aan het op gaan.

De wereld verdeelt zich in meerdere kampen en ieder kamp wil nu zelf op alle onderdelen de broek ophouden. Dat is dus veel minder efficiënt en dat kost dus welvaart.

Nu de kampen elkaar beginnen te bestrijden met sancties, embargo's en pestgedrag neemt die druk op de welvaart alleen maar extra toe. 

Duitsland bijvoorbeeld kon haar energiewende inzetten door goedkoop Russisch gas. Dat is door de oorlog in Oekraïne en daarmee het Europese embargo richting Rusland voorbij en daarmee is de energiewende dus ook gedoemd te mislukken. De Duitse industrie heeft het daarom enorm moeilijk en de vraag is of zonder goedkope energie de Duitse zware industrie nog wel een toekomst in Duitsland heeft. 

De VS wil ondertussen de meest geavanceerde chips niet meer aan China geleverd zien worden. Slecht nieuws dus voor ASML dat een enorme afzetmarkt verliest, en er dus in de toekomst ook een concurrent in China bij krijgt, want China gaat nu zelf een ASML creëren en ze doen dat met blauwdrukken die in het verleden in Veldhoven gejat zijn.

Het gaat de verkeerde kant op met de economie en daarmee komt ook heel de energietransitie in de knel.

We moeten snel een haalbaar en reëel energiebeleid uitstippelen en er naar handelen. Helaas zie ik weinig op dat vlak.

Geen goede zaak.

 
 

The geopolitical landscape is wracked (Elliott Wave International (EWI))

24/10 8:05

As Geopolitical Fires Obscure Commodities’ Path, This FREE Report Illuminates It!

Crisis, crisis everywhere. But objective, free from the noise of the news, forecasting of commodity prices starts here, with our free Special Report ($155 value).

By Elliott Wave International


The geopolitical landscape is wracked. War in Ukraine, humanitarian crisis in Syria, and now, what Vox Media on October 15 called the “worst conflict in decades” between Israel and Hamas. For mainstream analysts who use news as the main predictor of price trends, the escalating tensions have “cast a shadow of uncertainty over global financial markets.” (Oct. 11 Moneycontrol)

But for Elliott wave analysts, times of ...

Lees verder
 
 
 

Incasseer iedere maand dividend!

Inkomensgericht beleggen is vorig jaar een groot succes gebleken. U kunt nu ook dit jaar profiteren van deze manier van beleggen!

Klik voor nadere informatie
 

Investeer je gespaarde geld

Beleggingen vanaf 20 euro, rendementen tot netto 12%. Zeer betrouwbare partij. Kijk hier voor meer informatie.

 
 

Waarom is Afrika pro Russisch? (Tom Lassing)

24/10 8:27

Veel mensen in Europa verbazen zich er over, dat landen in Afrika in het algemeen eigenlijk behoorlijk pro Russische zijn.

Het is echter niet zo heel gek.

In Afrika was het Rusland dat na de Tweede Wereldoorlog de steun gaf aan de verschillende gewapende oppositiegroepen die zelfstandigheid en onafhankelijkheid nestreefden.

De Europese machthebbers in Afrika werden door de bevolking als onderdrukkers en dus de vijand gezien en Rusland werd gezien als de bevrijders.

Zie dat beeld maar eens te veranderen als het gaat om een oorlog in Europa die Afrikanen vrijwel niets zegt.

Wat zal het een Afrikaan kunnen schelen dat Rusland een buurland binnen is gevallen? Een buurland dat ooit deel uitmaakte van wat ooit die vriendelijke communistische Sovjet Unie was.

Kortom, het beeld dat wij als democratisch Europa 'goed' zijn, heeft de laatste eeuw nooit in Afrika geleefd. Waarom dat dus nu wel zou moeten ontstaan voor Oekraïne is mij een raadsel.

We moeten ons gewoon realiseren dat Europa alleen maar interessant voor de vluchtende Afrikaan is omdat we zo rijk zijn. Er valt mogelijk wat te halen. Onze democratie is niet iets waar de gemiddelde Afrikaan mee wegloopt. Dat concept van democratie is voor hen behoorlijk vreemd. In de meeste Afrikaanse landen is de man met de meeste wapens en de beste soldaten de leider. Zo hoort het daar. Zo overheerste Europa het continent indertijd ook. Zo zijn ze het gewend. Zie dat maar eens te veranderen als voormalige kolonisator die het verkeerde voorbeeld gaf.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto's

Ik ben zelf ook actief met het index beleggen in crypto's. Als die markt weer herstelt, zit ik er ook in, zonder dat ik ooit zelf een crypto transactie heb hoeven te doen voor deze belegging.

Kijk hier verder en gebruik de korting code Beursbox

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd