Beursbox Nieuwsbrief De Crypto Nieuwsbrief

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De Crypto Nieuwsbrief
Date: October 27th 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 27 oktober 2023
 
 

AEX 719,3 Dow 32.784 USD 1,055 Btc 32.317 Goud 1,987,66

 
 

Een gratis ounce zilver

Open nu een account bij deze goud en zilver aanbieder en krijg bij een bestelling van 1000 euro of meer een gratis ounce zilver. Kijk hier voor de voorwaarden

Voor meer info, klik hier
 

Een betrouwbare aanbieder voor edelmetalen

Ontdek onze topaanbeveling!

Laat uw edelmetaal op een veilige en discrete manier thuisbezorgen of kies voor de beveiligde opslag. 

Gebruik de kortingscode 'Beursbox' en ontvang €25 korting op uw eerste aankoop.'


Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

27/10 7:00

  • Investeer als accounthouder in oktober 300 euro in leningen en je krijgt een gratis kaartje voor de beleggersfair in Amsterdam! Nog geen NEO Finance account? Open dat via deze site!

  • Ik was gisteren mijn computer kwijt. De stroom ging er hier nogal ruw vanaf en daarna deed de computer het niet meer. De computer is terug en werkt weer, maar mijn muis is nog wel van slag. Die gaat alle kanten op, maar amper de goede kant... Het is vandaag een kwestie van de achterstand weer inhalen.

  • ASML gaat meebetalen aan de woningbouw in en rond Eindhoven. Ze doen dat OOK voor huizen waar geen ASML'ers in komen te wonen.

  • Warren Buffett heeft het aandeel van Berkshire Hathaway in Occidental Petroleum verhoogd tot 25,8% van de aandelen.

  • Op 14 November gaat de rente bij ABNAMRO naar 1,5%. Weet u dat u dus in feite koopkracht inlevert op al uw spaargeld? Overweeg daarom een deel van dat geld actief en veilig in te zetten via NEO Finance. Kijk hier en open via deze site het account. De cursus raad ik van harte aan. Je gaat dan snel en goed van start.

  • De rente in Turkije is van 30% naar 35% opgetrokken. Daarmee proberen ze de inflatie in te dammen. Erdogan was eerder van mening dat hij het beter wist dan economen en hield de rente laag. Inflatie nam daarop alleen maar meer toe. Nu moet men in Turkije omlaag met 35% rente...

  • Air France-KLM beleefde haar beste kwartaal ooit in het derde kwartaal. Er werd een operationele winst van 1,3 miljard behaald. Nu moet je weten, in de zomer vielen honderden vluchten uit omdat er te weinig vliegtuigen waren en toch deze recordwinst. Als je vakantie de mist in ging door Air France-KLM, dan weet je nu dat ze het deden voor de winst.

  • Volgens de IEA zal de vraag naar fossiele energie in 2030 een piek gaan zien. Ik ben het daar niet mee eens. Ik dank dat de vraag naar fossiele energie ook daarna zal blijven toenemen. Ik verwacht de piek in de vraag eerder rond 2050.

  • In de woestijn van Marokko ligt een enorme hoeveelheid fosfaat. Dat fosfaat is te gebruiken als kunstmest. Nu Rusland wat uit beeld begint te raken als producent, kan Marokko wel eens een belangrijke leverancier gaan worden.

  • Vanochtend kreeg ik bericht dat weer één van mijn woningen in Detroit door de overheid is goedgekeurd. Mijn manager doet goed werk.

  • 9 november organiseert WH Selfinvest in Amsterdam een middag over het beleggen met en in opties. Vier sprekers nemen je mee in de wondere wereld van het optiebeleggen. Écht optiebeleggen is prachtig. Het is het ware beleggen! Hier ga je zeker een interessante middag beleven! Kijk hier voor meer informatie

Beursbox video kanaal
 
 
 

Waarom ik Norsk Hydro zo'n mooi bedrijf vind (Tom Lassing)

27/10 7:26

Eerder deze week heb ik in de lunchwebinar het bedrijf en aandeel Norsk Hydro besproken.

Dit bedrijf bestaat uit meerdere onderdelen, met als belangrijkste twee het opwekken van duurzame energie en het maken van 'schone' aluminium.

Ze wekken voor de productie van aluminium hun eigen energie op.

Een ideale situatie.

Het aandeel is niet duur. Sterker nog, de aandelen zijn laag gewaardeerd en dat houdt in dat de aandelen momenteel dus niet populair zijn.

Er zijn twee noteringen. Eén in de VS op de OTC. Die notering is in dollars en er is een notering in Oslo. Die notering is in Noorde kronen.

Ik heb zelf de aandelen in de VS gekocht, maar slimmer is om de aandelen in Osla te kopen. Daar is heel veel meer omzet in deze stukken. Dat is dus minder risico.

Kijk hier de video

 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Klik hier
 
 
 

Hypotheek aflossen? (Tom Lassing)

27/10 7:55

Eén van mijn kinderen kreeg het advies van haar financiële adviseur om haar hypotheek af te lossen.

Ik laat mijn kinderen bewust ook naar een financieel adviseur gaan, omdat ik dat zelf ook doe. Mijn motivatie daarvoor is dat de beste atleet ook nog altijd een trainer heeft.

Het is dus altijd goed om je te laten adviseren door een ander.

Maar... Ik ben het niet eens met de adviseur.

Hij gaf aan dat de hypotheek het beste afgelost kon worden.

Dat lijkt mij echter geen goede zet.

Het gaat om een hypotheek van 120.000 euro en daar moet 3,2% rente op betaald worden.

Er is een stukje belastingvoordeel aanwezig op die te betalen rente.

Maar... Mijn kinderen beleggen ook in mijn Detroit woningen en krijgen daarvoor 8% rente EN ze hebben alle drie een account bij NEO Finance en ontvangen daar meer dan 10% rendement.

Dus waarom zou je dan 120.000 euro die je bruto slechts 3,2% kost gaan aflossen?

Als je dat geld blijft investeren verdien je er per jaar tenminste 5.000 euro mee!

Ik heb dus aangegeven dat in dit geval wat mij betreft het advies van de externe adviseur niet gevolgd moet worden. Je bent dan immers dief van eigen portemonnee.


Hoe kijk jij daar naar? Met me eens, of zou je liever de hypotheek aflossen zodat je niet meer afhankelijk van de bank bent?

 
 

De Crypto Nieuwsbrief (Tom Lassing)

27/10 8:18

Mijn collega Joost van Buuren schrijft iedere werkdag een nieuwsbrief over de crypto sector.

Hij is daar een expert in en heeft in het verleden bewezen er een goede kijk op te hebben.

Je kan nu die dagelijkse nieuwsbrief afnemen voor slechts 39,95 euro. Je krijgt de nieuwsbrief dan tot eind 2024!

Dat is dus geen geld voor alle informatie je je krijgt. Kijk hier.

Zeker nu bitcoin enorm in beeld is bij de grote hedge funds moet je er op tijd bij zijn.

Ik sprak eerder deze week een andere collega die nu al zijn geld ingezet heeft in bitcoin. Hij is er van overtuigd dat hij nu binnen een jaar gaat binnenlopen en hij is dan ook vast van plan om dan de winst te pakken en de rest van zijn leven in Thailand door te gaan brengen.

Ik acht hem kansrijk in dat streven. Het ziet er namelijk positief uit voor de koers van bitcoin.


Zelf ben ik minder actief in crypto's. Ik hou het bij het index fonds van Mercury Redstone. Dat is minder spannend, maar ook wat degelijker dan alles of niets in bitcoin.


 
 

Op zoek naar een online bankrekening?

Ik gebruik zelf en ben zeer tevreden over mijn N26 rekening. Wat mij betreft aan aanrader!

Klik hier voor meer informatie
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 25 euro voor de rest van 2023! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Waarom eerst de cursus kopen? (Tom Lassing)

27/10 8:40

Gisteren werd ik door iemand benaderd die net een NEO Finance account had geopend, maar bewust nog niet de cursus gekocht had.

Hij liep tegen enkele problemen aan...

Dat wist ik wel.

50% van de mensen die zelf een account openen, haken af omdat ze tegen 'problemen' aanlopen.

Dat is echt zonde, maar te voorkomen als je de cursus eerst koopt. Het zijn namelijk kleine weetjes die maken dat je die problemen voorkomt.

Waarom is het zo ingewikkeld?

Deels is dat omdat het moet. Het gaat om een banklicentie die NEO Finance heeft en als je je bij een bank aanmeldt, dan moet je ingewikkelde procedures doorlopen. Deels is het ook omdat de site in drie talen opgezet is en dat is een proces waaraan nog gewerkt wordt. De wetgeving is deels ook nog in ontwikkeling en hoewel NEO Finance al sinds 2016 actief is, is het bedrijf qua ontwikkeling nog lang niet uitontwikkeld. Ze zoeken nieuwe markten, maar ook mag er steeds meer, en veranderen wettelijke eisen waarna de site en het platform weer aangepast moeten worden.

Dat maakt het er soms niet duidelijker op.

Daarom is de cursus zo mooi, want die loodst je overal doorheen. 


Koop hier de cursus en open een account via die site.

Na opening krijg je onder voorwaarden 20 euro startbonus!


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd