Beursbox Nieuwsbrief Elektrisch of waterstof

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Elektrisch of waterstof
Date: November 2nd 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 2 november 2023
 
 

AEX 722,23 Dow 33.274 USD 1,06 Btc 33.217 Goud 1,985.1

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

02/11 6:15

  • In de VS staan momenteel 9,6 miljoen vacatures open.

  • In Rusland is de rente nu omhoog gebracht tot 15%.

  • Voetballer Lasse Schöne van NEC overweegt te stoppen met voetballen omdat hij nu iets te vaak in elkaar zakkende voetballers heeft gezien. Hij is 37 en dat is voor een voetballer al oud. Hij is van mening dat wat hem betreft te veel voetballers tegenwoordig 'zomaar' in elkaar zakken.

  • Volgens het spoorbedrijf van Warren Buffett is het vervoer per spoor in de VS afgelopen jaar afgenomen met 1,5%.

  • De FED heeft gisteren bevestigd dat ze de Amerikaanse rente op dit moment ongemoeid laat. De rente ligt nu tussen 5,25% en 5,5%.

  • Charlie Munger en Warren Buffett investeerden een fors bedrag in Japan in 2020. De wereld had te maken met Corona en deze twee oude mannen investeren ineens goed geld in een economie die al 30 jaar op zijn gat lag. Ze investeerden 6 miljard en op dit moment is de investering 17 miljard waard

  • In de rechtszaak tegen Sam Bankman-Fried gaat de jury nu besluiten of hij schuldig is. Hij zegt zelf dat hij van mening was dat het legaal was en dat hij niet wist dat de partijen waarmee hij zaken deed het geld gebruikten om hun eigen schulden mee af te lossen. Nogal een slap excuus als je het mij vraagt. Ik ben heel benieuwd, maar ik ga er vanuit dat het een schuldig verklaring gaat worden. Er verdween 14 miljard dollar.

  • Het aantal autoverkopen in nederland is 1,5% lager dan in 2022. Dit is dan gemeten over de mand oktober.

  • In Rotterdan is een begin gemaakt met het aanleggen van het eerste waterstofnetwerk in Nederland. Het moet een 1200 kilometer lang netwerk gaan worden. De ambitie is om de energiehub van Europa te worden. Goede zaak!

  • Overweeg nu ook voortaan een zeker en hoog rendement te maken. Open bij NEO Finance een account en doe dat via deze site.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Elektrisch of waterstof (Tom Lassing)

02/11 6:32

Mijn mening is altijd geweest dat elektrisch rijden een tijdelijke tussenfase is, maar dat we uiteindelijk toch zullen gaan naar motoren die op een vorm van waterstof of vergelijkbare stof (in de Beursbox Insider nieuwsbrief een artikel over zo'n vergelijkbare stof) zullen rijden.

Er zijn namelijk enorme voordelen te behalen, maar er is nog wel iets te ontwikkelen.

Ondanks dat zijn er al heel lang (Toyota en Honda) motoren die elke EV auto het nakijken geven.

Het probleem is dus overbrugbaar.

Het is vooral dat autofabrikanten de EV muziek hoorden en allemaal het idee hadden dat ze mee moesten dansen. Zeker toen Elon Musk met veel bravoure een automerk uit het niets de leidende rol in de wereld gaf. Ineens moesten ze allemaal richting EV, terwijl waterstof veel meer toekomst heeft.

Het probleem is nu vooral het feit dat niemand waterstof auto's koopt omdat je het bijna nergens kan tanken. Een kip en het ei situatie.

Commercieel zijn waterstof auto's nu dus een complete ramp. Hoe goed ze ook zijn, niemand koopt zo'n auto, want als de tank leeg is, is je auto waardeloos als je niet kan tanken.

Een man als Elon Musk dacht zo groot dat hij ook oplaadpunten creëerde. De autofabrikanten Toyota, Honda en GM hebben blijkbaar niet die visie en houden het bij auto's ontwikkelen die vervolgens niet verkocht worden.

Kwestie van een beperkt blikveld door die managers?

Hoe moeilijk is het?

Beursbox Insider Service
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

Mijn optiepresentatie op 9 november 2023 (Tom Lassing)

02/11 6:52

Ik heb gisteren mijn voorbereiding voor de optiepresentatie op 9 november afgerond.

Ik ga een aantal optiestrategieën uit mijn OptieStrategieën E-boek bespreken en ik ga aantonen waarom dat E-boek van grote waarde is voor iedereen die zich serieus wil verdiepen in het toepassen van optiestrategieën.

Ik neem daarbij een paar leuke strategieën onder de loep.

Niet alleen wat, maar ook waarom!

Immers, het is een spel dat gaat om de knikkers, niet om het meedoen.

Opties geven je veel meer dan andere beleggingsmiddelen de mogelijkheid risico's bewust te beperken. Als je dat goed beheerst, dan is verlies maken op de beurs vrijwel onmogelijk.

Het feit dat 90% van de beleggers verlies maakt op de beurs ligt dus ook aan het feit dat ze niet met opties werken, OF... er helemaal verkeerd mee werken!

9 november is het een gratis middag waarbij vier sprekers over opties zullen spreken. Ik ben er daar één van.

WH Selfinvest is de organisator.

Kijk hier om je op te geven.

Vol is vol.


 
 

De maand oktober in Detroit (Tom Lassing)

02/11 7:01

Ik heb een cash flow negatieve maand in Detroit gehad. Door het vertrek van enkele huurders heb ik extra kosten moeten maken. Immers moet na het vertrek van een huurder het huis nagezien worden en helaas soms ook weer opgeknapt.

Niet iedereen gaat even goed met zo'n huurhuis om.

Ik begon de maand met een goede bezetting maar zag vier bewoners vrijwillig vertrekken en heb er twee moeten uitzetten vanwege wanbetaling. Wederom ook een forse afschrijving, al heb ik wel via een advocatenfirma een claim bij beide personen ingediend. Ze zullen nu meer moeite hebben om grote spullen te kunnen kopen. Immers komt dan mijn claim boven water. Een huis of auto kopen zit er dus niet in en huren gaat nu ook een potentieel probleem voor ze worden, want het is vastgelegd dat ze uitgezet zijn. Als een nieuwe verhuurder slim is, dan kijkt hij dat vooraf even na.

Aan de ene kant is het sneu, maar ik laat dat los.

Van één van de twee weet ik dat hij een goede baan heeft. Hij wilde dus niet betalen. Het is bij sommigen dus ook een kwestie van een bewuste keuze om de verhuurder geen geld voor de huur te geven.

Ze denken dat ze er mee weg komen, maar dat kan dan later vies tegenvallen.

Overigens heb ik al meerdere claims lopen en tot op heden nooit een cent teruggezien. Ik moet dus maar afwachten of het ooit succesvol wordt.

Ik begin november met een flink aantal woningen leeg. Van de zes leeggekomen woningen is er overigens één alweer op 1 november verhuurd. Ik heb echter ook nog acht appartementen leeg staan.

Er is dus werk aan de winkel.

Detroit website
 
 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Het aandeel Stride (Tom Lassing)

02/11 7:21

Eerder deze week heb ik het u onbekende aandeel Stride in het lunchwebinar besproken.

Een onbekend bedrijf en een onbekend aandeel, maar vorige week wel ineens één van de grootste stijgers.

Het bedrijf weet zich dus in the picture te spelen.

Stride is een (online) opleidingscentrum. Stride deed goede zaken tijdens de Corona periode, maar beleggers twijfelden of het bedrijf daarna het momentum zou kunnen vasthouden. Dat antwoord is nu gekomen en het was bevestigend.

Het aandeel was vorige week op één dag zo'n beetje de grootste stijger op de beurs en speelde zichzelf daarmee goed in de kijker bij beleggers.

Er is een flinke shortpositie opgebouwd en die shorters beginnen nu klem te zitten.

De waardering voor het aandeel is ondanks de winst van vorige week niet hoog. Dat biedt dus kansen.

Kijk hier de video


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 500 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd