Beursbox Nieuwsbrief Geert Wilders de grote winnaar

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Geert Wilders de grote winnaar
Date: November 23rd 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 23 november 2023
 
 

AEX 760,04 Dow 35.273 USD 1,09 Btc 34.175 Goud 1,996.09

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

23/11 6:45

  • Vandaag zijn de Amerikaanse beurzen gesloten. Ze vieren er Thanksgiving. Dat is de enige kapitalistische feestdag ter wereld. Zie hier.

    De viering van Thanksgiving houdt ook in dat de meerderheid van de Amerikanen  morgen ook een vrije dag neemt. Ze hebben al niet veel vrije dagen en de kans op vier dagen achter elkaar vrij nemen ten koste van één vakantiedag laten ze zich niet graag ontnemen. In de VS is 15 betaalde vakantiedagen per jaar de norm.

  • Gisteren heb ik het bedrag van 80.000 euro op mijn NEO Finance account behaald. Ik moet nog 45.000 euro erbij krijgen om de Platinum VIP status te behalen. Ik hoop dat enorme bedrag binnen twee jaar bijeen te hebben. Hoe dan ook ben ik nu weer op schema om over een zeven jaar 250.000 euro op het account te hebben.

  • Truth Social gaat 20 bedrijven aanklagen omdat die gemeld hebben dat het bedrijf 73 miljoen verloren heeft. Volgens het bedrijf is dat bedrag een complete leugen. Dat is vreemd want het bedrag komt voort uit een document dat het moederbedrijf heeft moeten publiceren. Wederom weer rechtszaken ie er alleen maar komen omdat Trump weer slachtoffer wil spelen. Hij gaat die zaken weer verliezen, maar in de VS wordt je slechts zelden veroordeeld tot het betalen van de kosten van de ander als je een zaak verliest. Het kost dus iedereen geld, levert veel publiciteit op en dat is waar Trump dus hoe dan ook voor gaat.

  • De verkiezingen in Nederland zijn een enorme overwinning geworden voor Geert Wilders. Hij is nu aan zet om een regering te vormen. In mijn ogen kozen deze kiezers voor een clown en dan moet je niet opkijken als je de komende tijd een circusvoorstelling krijgt. Het probleem is dat er dit jaar eigenlijk weinig serieus te kiezen was. Het was dus voor veel mensen een armoede stem. Niet omdat Geert zo slecht is, maar omdat de rest dat is. De rest Europa kijkt met verbazing naar wat er hier in Nederland gebeurt is. We staan er gekleurd op, en dat met een winnende Wilders.

  • Rabobank heeft weer een boete van 26,6 miljoen te pakken vanwege een geheime afspraak met Deutsche Bank rondom de verkoop van staatsobligaties. Wat een verrassing, een bank die de zaak bedonderd. Het enige unieke er aan is dat het zo lang duurde voor dat de autoriteiten het door hadden.

  • SaveCapital heeft een promotie actie. Je krijgt 75 euro korting met deze kortingcode lid_107713.6986
    Ga daarvoor naar deze site.

  • Overweeg nu ook voortaan een zeker en hoog rendement te maken. Open bij NEO Finance een account en doe dat via deze site.

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Het DAS-1 formulier voor 5% belastingkorting (Tom Lassing)

23/11 7:00

Beleg je in leningen in Litouwen, dan kan je een 5% belastingkorting krijgen als je een DAS-1 formulier bij de belastingddienst laat invullen en dat ingevulde formulier in je account upload.

Ik stuurde het formulier deze week per post naar de belastingdienst.

De belastingdoenst heeft dan zes weken de tijd om het voor me in te vullen. Ik ga het formulier op 1 januari of snel daarna uploaden in mijn account en daarna gaat NEO Finance over heel 2024 mijn belasting verlagen van 15% naar 10% over de ontvangen rente.

Het formulier gaat dus pas in zodra het is goedgekeurd door NEO Finance EN het betreft de nog te betalen belasting over het komende jaar.

Er is geen terugwerkende kracht. Het gaat alleen over nog in te houden belastingen.

Meer over beleggen in leningen op deze site.

Open een account via deze site
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

De opvolging van Warren Buffett (Tom Lassing)

23/11 7:21

Berkshire Hathaway CEO Warren Buffett heeft aangegeven dat niet hij, maar het bedrijf mag besluiten wie zijn opvolger wordt.

Buffett is nu 93 en het is hoog tijd dat duidelijk wordt wie hem gaat opvolgen als hij gaat hemelen.

Het bedrijf heeft aangegeven dat op dit moment Greg Abel de gedoodverfde opvolger van Buffett is.

Warrens drie kinderen zullen de executeurs van zijn persoonlijke vermogen zijn. Ze worden na zijn overlijden de trustees van een goede doelen trust die 99% van zijn aandelen en verdere vermogen zal krijgen. De afgelopen 15 jaar zijn deze nu ook al oude kinderen (65 tot 70 jaar) voorbereid op deze taak.

Buffett bezit nog altijd 15% van de Berkshire Hathaway aandelen.

Het is de bedoeling dat in tien jaar tijd al het geld aan goede doelen zal zijn gegeven.

Warren Buffett is van mening dat het niet goed voor de VS is als er nog weer een rijke familie bij komt die generaties lang van het vermogen van één zeer succesvolle voorvader kan gaan teren. Beter is het om het vermogen terug in de samenleving te brengen.

Ik denk een heel mooie gedachte. Zijn kinderen zijn niet arm, maar het vermogen is nu 115 miljard waard. Zo veel heeft geen enkele familie nodig.

 
 

Oorlog in Guyana (Tom Lassing)

23/11 7:38

Op 3 december mogen de kiezers in Venezuela kiezen voor oorlog of vrede. Het regime in Venezuela wil namelijk twee derde van het grondgebied van de buurstaat Guyana (ex Britse kolonie) aan haar grondgebied toevoegen. Dit omdat dit grondgebied in 1840 in hun ogen onterecht aan de Britten zou zijn toegekomen. Iets dat in 1899 al geregeld is, maar nog altijd niet geaccepteerd door ieder regime in Venezuela dat een buitenlandse vijand nodig heeft.

Ook nu wordt dus die buitenlandse vijand gezocht om toenemende onvrede in het binnenland de kop in te drukken.

Stel even dat de bevolking van Venezuela massaal de oorlog wil, wat dan?

Venezuela heeft nu al 150.000 soldaten aan de grens liggen. Het is dus slechts een enkele bevel om hen over de grens heen te sturen. Guyana heeft geen leger van betekenis is zal dus direct grond prijsgeven.

En dan?

De verwachting is dat de VS en het VK dan gaan ingrijpen.

Zelf verwacht ik dan dat de VS Venezuela middels vliegtuigen gaat aanvallen. De reden is simpel... die munitie heeft de VS nog. De soldaten op de grond kunnen dan Britse mariniers worden, aangevuld met eventueel Amerikaanse mariniers.

Venezuela is militair gezien geen partij tegen de VS, maar de vraag is niet waar de oorlog begint, de vraag is waar ze stopt.

Wanneer heb je deze oorlog dan gewonnen?

Ondertussen is de bevolking van Guyana niet bijster gelukkig met de oorlogsplannen van het buurland. Men ziet de ontwikkeling in de machtigere buurstaat al vele jaren argwanend tegemoet. Vrijwel niemand in Guyana wil bij Venezuela gaan horen. In die zin is de situatie niet zo anders dan in Oekraïne, waarbij een machtigere buurstaat maar even wil beslissen hoe de kleinere staat zich dient te gedragen. Zo niet, dan vallen we binnen.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

Russische bevolkingsopbouw biedt weinig kansen (Tom Lassing)

23/11 7:53

Demografisch gezien staat het er heel slecht voor in Rusland.

Het aantal jongeren is sinds begin jaren negentig enorm afgenomen en is momenteel veel kleiner dan het aantal mensen van rond de 45 en ouder.

Daar zijn twee problemen mee.

De gemiddelde leeftijd die Russen mogen verwachten te halen is 69. Mannen worden in Rusland gemiddeld echter slechts 64 jaar.

Dus over twintig jaar zijn de meeste van de mannen die nu 45+ zijn al gestorven.

Vrouwen worden in Rusland gemiddeld 74 maar gaan gemiddeld vroeger dan de mannen met pensioen. Ze leven dus veel langer zonder te werken.

Die nu 45+ mensen worden de komende jaren dus vervangen door steeds minder mensen die in Rusland geboren worden.

Daarbij is Rusland de laatste twee jaar naar schatting twee miljoen inwoners kwijt geraakt omdat men Rusland definitief verliet. Van al die vertrekkers is nu overigens naar schatting 15% toch weer terug naar Rusland gegaan. Ze hebben eieren voor hun geld gekozen en kozen toch voor hun lot in Rusland. Een deel daarvan is linea recta naar Oekraïne gestuurd en zal daar naar alle waarschijnlijkheid ook omkomen.

Zo'n 250.000 Russen zijn ondertussen al in de oorlog omgekomen en er zijn nu naar schatting een extra 750.000 Russen die gehandicapt terug uit de oorlog gekomen zijn.

Het gigantische land raakt dus steeds leger en er zijn de komende twintig jaar steeds minder mensen die werkzaam zullen zijn.

Steeds meer mensen gaan de komende jaren met pensioen en vanaf dat moment weinig meer aan de samenleving bijdragen.

Economisch gezien is er dus ook zonder oorlog in Oekraïne al een ramp in wording in Rusland.

Met de oorlog erbij zien we dat ondertussen in 2024 en 2025 een derde van het overheidsbudget naar het militaire apparaat zal gaan. Dus nog veel minder voor de bevolking en armoede zal daarom in Rusland enorm gaan toenemen.

Oueder worden in Rusland zal geen pretje worden, zoveel is al duidelijk.


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 500 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd