Beursbox Nieuwsbrief Een mooi verhaal over Geoffrey Holt

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een mooi verhaal over Geoffrey Holt
Date: November 24th 2023
Online Lezen
 
Beursbox vrijdag, 24 november 2023
 
 

AEX 762,32 - Dow 35.273 - USD  1,09 - Btc 34.280 - Goud 1,993.73

 
 

Een gratis ounce zilver

Open nu een account bij deze goud en zilver aanbieder en krijg bij een bestelling van 1000 euro of meer een gratis ounce zilver. Kijk hier voor de voorwaarden

Voor meer info, klik hier
 

Een betrouwbare aanbieder voor edelmetalen

Ontdek onze topaanbeveling!

Laat uw edelmetaal op een veilige en discrete manier thuisbezorgen of kies voor de beveiligde opslag. 

Gebruik de kortingscode 'Beursbox' en ontvang €25 korting op uw eerste aankoop.'


Klik hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

24/11 7:00

  • De grote winnaar van de machtsstrijd in OpenAI is uiteindelijk Microsoft geworden. Sam Altman is weer CEO en die is heel blij met Microsoft als partner. Dat gaat dus wel goedkomen voor Microsoft, dat al vanaf de start een strategische partner van OpenAI is.

  • OPEC heeft een vergadering over de beperking van de productie uitgesteld. Daarop ging de olieprijs 4% omlaag. Blijkbaar is er onenigheid tussen de leden en wil men niet dat die onenigheid via de vergaderingen openbaar wordt. De prijs van olie stond gisteravond op 75 dollar per vat.

  • Chase bank heeft eindelijk de 8.400 euro die ik vanuit de VS naar mijn rekening in Nederland had overgemaakt vrijgegeven. Waar ik nu nog op wacht is de 80.000 euro die richting de VS is gegaan. Die is al enkele weken 'zoek'. Dat is niet nieuw, het gebeurt me vaker bij Chase.

  • Volgens de site "Trading Economics" is de prijs van een pound uranium nu boven de 80 dollar gekomen. Bij Cameco wordt de grafiek één keer per maand bijgehouden en daar is de prijs nog 74 dollar.

  • Gemeenten in Nederland willen af van de dure tijdelijke medewerkers. Probleem is alleen dat ze geen vaste medewerkers kunnen vinden. Immers is tijdelijke inhuur voor gekwalificeerde medewerkers financieel veel interessanter en ook leuker. Je komt immers nog eens ergens en voor het saai wordt ben je weer weg.

  • Ik las gisteren een 'achterklap' artikel op NU.nl. Moest er vreselijk om lachen. Wim Beelen, een multimiljonair met 155 miljoen euro op de rekening ontmoette Silvie Meis en ze kregen een relatie. Volgens Wim kende ze hem niet eens en wist ze niets van zijn vermogen... HAHA, heerlijk zo'n naïeve idioot. Veel geld houdt inderdaad niet in dat je slimmer wordt. Het duurt hooguit een paar maanden, want Silvie houdt volgens mij maar van twee dingen, namelijk van mannen met veel geld en van zichzelf.

  • In Rusland steeds meer mensen die het aandurven te protesteren. Je kan al zeven jaar gevanenisstraf krijgen voor het plakken van vijf anti oorlog stickers, dus je moet wel heel dapper zijn om openlijk in Rusland te protesteren. Putin is zo bang voor oppositie dat je maar zo in een strafkamp kan verdwijnen.

  • Turkije heeft nog weer besloten de rente te verhogen. Erdogan is overstag, maar zijn eigenwijsheid heeft de Turken heel wat gekost. De rente gaat in Turkije naar 40%... Oef...

Beursbox video kanaal
 
 
 

Drie aandelen met verbluffend koerspotentieel (Jack Hoogland)

24/11 7:22

Uniek aandeel van een bedrijf met drie superinteressante uraniumprojecten.

Waaronder een oude mijn, die 60 jaar geleden werd gesloten wegens een toen te lage uraniumprijs.

Produceerde jaarlijks een half miljoen pond uranium, met ouderwetse technieken en ouderwetse apparatuur.

Met moderne technologie is al aangetoond dat er in een groter gebied én dieper onder de grond véél meer uranium zit.

Waardoor uraniumreserves en jaarlijkse productie van de toekomstige mijn véél hoger zullen zijn.

Bedrijf is nu volop aan het boren, waarmee het haar uraniumreserves de komende tijd fors zal uitbreiden.

En de waarde van het bedrijf in snel tempo stijgt.

Combineer dat met een snel stijgende uraniumprijs, en we hebbeeen uniek aandeel met duizenden procenten koerspotentieel!

Daarnaast een belachelijk goedkoop olieaandeel met ongelofelijk hoog koerspotentieel.

Superwinstgevend bedrijf dat in 2008 startte met productie van 3.000 vaten per dag, en dit gestaag heeft uitgebouwd naar...
Klk hier om verder te lezen

 
 

De beste broker

Wil je internationaal beleggen, dan zit je bij deze broker heel goed!

Kijk hier
 

Crowdlending leningen verstrekken

Wil je, net als ik al jaren doe, leningen via crowdlending verstrekken aan particulieren? Dat kan en kan al vanaf 20/50 euro per lening. De leningen kan je zelf uitkiezen en risico en rente worden vastgesteld en weergegeven met een A+ tot en met C- waardering. A enorm veilig en C- een enorm hoge rente, maar ook een flink hoger risico.

Klik hier
 
 
 

Een mooi verhaal over Geoffrey Holt (Tom Lassing)

24/11 7:39

Geoffrey Holt is overleden. U kent Geoffrey niet, want hij kwam de Amerikaanse plaats waar hij woonde amper uit.

Hij was tot zijn dood op 82 jarige leeftijd de caretaker voor een lokaal trailer park. U kent dat wel, zo'n park waar de onderkant van de maatschappij verblijft.

In zijn vroegde jaren was hij rij-instructeur geweest, maar autorijden deed hij ondertussen al lang niet meer. Hij ging eerst op de fiets en de laatste jaren van zijn leven reed hij overal heen op zijn zitmaaier.

Altijd in werkkleding en nooit haast. Dat was Geoffrey.

Hij pakte her en der klusjes op, maar verder was hij gewoon lekker zijn gangetje aan het gaan. Tevreden met weinig en vooral een onopvallende rustige man.

Zijn woonruimte was een oude trailer op het park en de poten van zijn bed waren al door de vloer gezakt.

Hij had geen TV, geen computer en weinig meubilair.

Geoffrey was een man die met weinig tevreden was.

Nu is hij dood... 

Hij heeft zijn erfenis niet aan zijn familie nagelaten, maar aan de plaats waarin hij woonde.

Hij bleek op zijn bankrekening bijna vier miljoen dollar aan cash en vooral degelijke aandelen te hebben. Altijd sparen, nooit uitgeven maakte hem een multimiljonair.

Zijn grootste geheim was dus zijn verborgen rijkdom en al dat geld deed hem niets.

Nu komt het de maatschappij toe en zijn plaatsgenoten zijn er heel blij mee. Dat plaatsje met 4.600 inwoners is namelijk niet bepaald rijk. Vier miljoen dollar is daar een serieus vermogen.

Wat een opmerkelijke onopvallende man. Dat was Geoffrey Holt. Hij werd pas wereldnieuws na zijn overlijden.

Geoffrey bleek een degelijke belegger te zijn die het beetje geld dat hij verdiende in aandelen en onopvallende maar flink wat waard zijnde verzamelingen stopte. Zo had hij een mooie verzameling klassieke LP's en autootjes nog in de doos. Niemand die het wist, maar het liep na de loop van jaren allemaal leuk in waarde op. Hij deed er niets mee, was tevreden met wat hij had.

Wat ze nu gaan doen, is jaarlijks de rente en het dividend uitgeven aan sociale initiatieven in deze plaats. Zo blijft het vermogen intact zolang de dollar niet te gek veel waarde gaat verliezen.

Zelf degelijk beleggen kan je hier
 
 
 

Rijkdom verdeling (Tom Lassing)

24/11 7:58

Als de Verenigde Staten niet meer werk maakt van welvaartsverdeling in de VS zullen we over slechts enkele jaren al gaan zien dat de binnensteden nog meer dan nu al het geval is een getto van daklozen gaat worden.

Het is nu al zo dat een wereldstad als San Francisco een enorm probleem heeft met dakloze, veelal zwaar verslaafde, inwoners.

De verslaving komt veel te vaak voort uit het misbruiken van reguliere medicatie die veel te ruim wordt voorgeschreven omdat doctoren er een mooie vergoeding over ontvangen.

De patiënt wordt zwaar verslaafd en als gevolg daarvan wordt deze (geestelijk) ziek. De dokter wil dan op een gegeven moment van zijn nu 'lastige' patiënt af en houdt op met het medicijn voorschrijven en de patiënt is gedwongen op straat te zoeken naar illegale middelen.

Heel veel mensen die dus totaal niet zo ver hadden hoeven te komen, worden door hun drugsgebruik dakloos en crimineel.

Ondertussen worden de makers van legale medicijnen enorm rijk door deze plaag.

De verslaafden worden door de politiek weggezet als beesten en zorg is er voor hen vrijwel niet.

De armoede, maar ook de kapitaalvernietiging door de drugs, maken dat de VS een samenleving wordt met twee los van elkaar staande werelden. De armen, veelal verslaafd en door omstandigheden crimineel en degenen die nog wel inkomen en vermogen hebben en die zich bedreigd voelen door het toenemende aantal drugsverslaafde armen.

De oplossing?

Welvaartsverdeling en meer geld naar zorg en minder geld naar politie. Tevens een heel andere opzet van de gezondheidszorg. 

De reden voor de hervorming van politie en zorg is overigens simpel. Geld voor zorg gaat nu naar politie en de politie kan die hulpbehoevende mensen geen hulp bieden.

Dan nog zo iets... Aan de ene kant zijn heel veel rechtse mensen boos op de overheid omdat er concentratie kampen zouden worden gebouwd, maar diezelfde mensen zouden heel graag alle verslaafden in diezelfde kampen willen stoppen, zodat ze zich weer veilig op straat voelen.

Een wel heel vreemde situatie.

De vraag blijft staan waarom de VS naar verluidt die kampen heeft voorbereid... Dat dan weer wel. Het antwoord daarop is nog niet gekomen.

 
 

Op zoek naar een online bankrekening?

Ik gebruik zelf en ben zeer tevreden over mijn N26 rekening. Wat mij betreft aan aanrader!

Klik hier voor meer informatie
 

Crypto Nieuwsbrief

Dagelijks de laatste informatie over de crypto handel, geschreven door een expert op dat gebied. Nu slechts 39,95 euro tot eind 2024! 

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Say what!!! (Tom Lassing)

24/11 8:18

Ik las dit:

"In een brief aan een groep Europarlementariërs erkent de geneesmiddelenwaakhond Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) dat de coronavaccins helemaal niet bedoeld waren voor ‘groepsimmuniteit’ of het ‘stoppen van de verspreiding van het coronavirus’. Ze zijn alleen goedgekeurd voor persoonlijke immunisatie."


Heel de discussie over groep immuniteit was dus politieke bullshit. Bangmakerij in feite. Een soort Sociale blackmail om mensen zich schuldig te laten voelen over anderen.

In feite was al bekend dat dit vaccin 'lek' was.

Bij lekke vaccins is het alleen zaak de doelgroep te vaccineren. Zo doen we dat met de griepprik. Een goed voorbeeld van een 'lek' vaccin.

Het kán helpen, maar zekerheid is er gewoon niet.


Achteraf bezien hebben de mensen die niet in de gevarenzone verkeerden EN geen vaccinatie wilden gelijk gekregen. Veel van die mensen noemen we nu wappies, want door hun juiste opstelling zijn ze in een sociaal isolement gekomen en helaas vaak ook geradicaliseerd. Ze hebben geen vertrouwen meer in een overheid die hen bedrogen en belogen heeft. En gelijk hebben ze!

De schuld daarvoor ligt dus niet bij die mensen, maar ligt bij de overheid en de politiek.

Wetten en voorschriften, maar ook manieren om in onze samenleving met elkaar om te gaan, werden door de politiek en de overheid met voeten getreden. Mensen werden ten onrechte tegen elkaar opgezet en burgerrechten werden onterecht moet voeten getreden.

De vraag is nu of de politiek en/of de overheid hun excuses gaan bieden om die mensen weer binnen de maatschappij te trekken.

Het antwoord weten we al... 

Neah...


Sponsor Beursbox
 
 
 

Index beleggen in crypto

De huidige daling in de crypto markt is vervelend voor wie er al inzat. Het is een prachtige kans voor wie nu begint! Ik heb een rekening geopend bij Mercury Redstone. Via hen beleg ik in een mandje crypto's en blijf ik steeds in een selectie van de top 25 crypto's beleggen. Een mooi moment om in te stappen! Gebruik kortingcode "Beursbox".

Open nu een account
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd