Beursbox Nieuwsbrief Het was bijna gelukt

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Het was bijna gelukt
Date: December 4th 2023
Online Lezen
 
Beursbox maandag, 4 december 2023
 
 

AEX 771,37 Dow 36.245 USD 1,087 Btc 38.179 Goud 2,084.11

 
 

Goud kopen?

Wil je snel en veilig fysiek goud kopen en daar ook veilig laten opslaan, dan is deze aanbieder mijn tip! Onder voorwaarden is er een stukje korting op je aankoop mogelijk!

Klik hier
 

Crypto Index beleggen, de veilige weg

Waarom kiezen uit één crypto munt? Waarom niet direct een portefeuille van de meest populaire munten oppakken? We weten immers niet welke uiteindelijk bij het herstel van die markt de winnaar gaat worden. De portefeuille wordt maandelijks aangepast. De recente dip bleek inderdaad uitgelezen kans te zijn!  (Gebruik kortingcode: "Beursbox" bij aanmelden!)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

04/12 6:05

  • In de VS werd Congreslid George Santos EINDELIJK uit het Congres gezet. De man had alles over zichzelf gelogen en had op alle mogelijke manieren fraude gepleegd. Het heeft lang geduurd voor het misdadige gedrag zelfs te erg werd voor de Republikeinen. Pas toen enkele Congresleden persoonlijk opgelicht werden, was de maat vol. Het geeft goed aan waarom die Republikeinen in het Congres zitten.

  • Macron ligt dwars bij het overeenkomen van een vrijhandelsverdrag met vier Zuid Amerikaanse landen. Hij heeft een punt, want onze boeren moeten zich aan strenge wetten houden, terwijl de milieu wetten in Zuid Amerika erg vrij zijn. Het is dan dus zonneklaar dat je daar goedkoper kan produceren. Dat is oneerlijke concurrentie.

  • Een voormalige ambassadeur van de VS is opgepakt voor spionage voor Cuba. Oeps...

  • Topmanagers van de Turkse Denizbank worden verdacht van fraude rondom enkele bekende voetballers.

  • De prijs van goud is nu op een all time high gekomen en kwam voor het eerst boven de $2100 per troy ounce.

  • De koers van bitcoin is boven de 40.000 dollar gekomen. De hoogste koers in meer dan anderhalf jaar tijd.

  • Er zou een liquidatie bijeenkomst in de rechtbank zijn betreffende Evergrande. De rechter heeft dat echter zonder verdere verklaring een maand verschoven. Aandelen Evergrande schoten daarop 9% omhoog in de hoop dat de overheid er achter zit en toch 'iets' wil doen om deze onderneming te redden. Ik zou daar geen cent in beleggen.

  • Helaas heeft de wapenstilstand in Gaza het niet gehouden. Beide partijen zijn weer in gevecht met elkaar.

  • Volgens UAE klimaat chef Sultan Al-Jaber zit er geen wetenschap achter de bewering dat fossiele brandstoffen uit gefaseerd moeten worden. Het is te begrijpen waarom hij dat zegt. Immers leven ze van hun fossiele energie. Hij heeft echter ongelijk. Er zit wel wetenschap achter. De marketing van het geheel is echter bagger. De wereld zou beter af zijn als we in staat zouden zijn met duurzame energie onze behoefte aan energie te dekken. We zijn daar echter nog lang niet toe in staat. Dát is overduidelijk.

Het Beursbox video kanaal
 
 
 

Een uniek zilveraandeel (Jack Hoogland)

04/12 6:25

Donderdag stuurden we een splinternieuw "Super Rendement Rapport" naar onze TopAandelen abonnees. 

En we ontdekten deze maand onder meer een uniek, zéér zwaar ondergewaardeerd zilveraandeel.

Dat sinds een paar weken fors in koers aan het stijgen is.

Bedrijf met vier exploratieprojecten, dat aan de lopende band zilver ontdekt, waardoor haar bewezen voorraad zilver ieder jaar fors stijgt.

  Die bewezen voorraad is sinds 2020 al verdubbeld naar bijna 260 miljoen ounces.

Nóg specialer is echter dat dit is bereikt met een investering van slechts $14 miljoen, ofwel slechts $0,11 per ounce!

Omdat het ontdekte zilver een hoge dichtheid heeft én het zich vlak onder de oppervlakte bevindt (open pit mijn)...

...zullen de kosten per geproduceerde ounce zilver  zéér laag zijn.

Als dit bedrijf slechts $10 winst maakt per ounce zilver, dan is de daadwerkelijke waarde van dit bedrijf bijna 18 keer zo hoog als de huidige beurswaarde.

Alleen dát geeft al een koerspotentieel van bijna 1700%.

Zilver is aan het stijgen, en de koers van dit aandeel is sinds een paar weken veel sneller aan het stijgen.

Zaak dus om snel te reageren!
Bestel hier het  splinternieuwe "Super Rendement Rapport"

 
 

Serieus lange termijn rendement maken?

In het door mij geschreven Pensioensparen rapport laat ik je zien hoe je met 200 euro in de maand toch in 25 jaar miljonair kan worden! OOK tijdens en met een crisis zoals we die eventueel (gaan) doormaken!

Kijk hier
 

Ondernemen iets voor jou?

Kijk voor de gein eens op Succesverhaal.nl. Een site vol met motiverende artikelen. Dat heb je als ondernemer af en toe gewoon even nodig!

Kijk hier
 
 
 

Nieuwe gaspijplijn tussen Rusland en China (Tom Lassing)

04/12 6:57

Beide landen zijn het in principe eens geworden over de noodzaak van een nieuwe gaspijpleiding tussen de landen.

Er is slechts één detail waar men nog niet uit is.

Namelijk de financiering van dit enorme project.

China heeft Rusland heel duidelijk gemaakt dat het totaal niet mee wil financieren in dit verhaal.

Daarmee geeft China overduidelijk aan wie hier de meeste behoefte heeft aan een gaspijplijn. Dat is overduidelijk Rusland en daarom is China van mening dat de enorme investering door Rusland gedaan moet worden.

 
 

Het was bijna gelukt (Tom Lassing)

04/12 7:16

Bij de overdracht van de macht in de VS (januari 2020) was het Trump bijna gelukt om deze overdracht niet door te laten gaan.

Er is een notitie van Mike Pence gevonden waarin hij aangaf niet naar de Senaatbijeenkomst te gaan waar de Senaat de laatste handelingen zou doen om de certificatie af te ronden.

Pence zou niet komen opdagen en dan zou de 'eerste' Republikeinse Senator Chuck Grasley deze taak van Pence overnemen. Chuck was daar van plan de certificering niet door te laten gaan of... zou de valse certificering vanuit de swing states accepteren als de juiste certificering.

Dat zou dan in beide gevallen een daadwerkelijke staatsgreep zijn geworden.

Chuck wist in de ochtend van 6 januari niet beter dan dat hij later die dag de Senaatsvergadering zou voorzitten. Het zal voor hem een verrassing geweest zijn dat Mike Pence op het laatste moment toch kwam opdagen.

Uiteindelijk kwam Mike Pence wel opdagen en de rest weten we. Maga probeerde met geweld alsnog de certificering onmogelijk te maken. Uiteindelijk ging alles toch netjes door en werd Biden keurig op tijd de volgende Amerikaanse president.

Het had weinig gescheeld.

Al deze informatie is nu bij de aanklagers terecht gekomen. Het zal zeker later in de rechtszaak tegen Trump nog besproken worden.

 
 

Succesverhalen, leer er van

Het gratis initiatief Succesverhaal.nl leert u veel over hoe anderen hun succes bereikten. Misschien stimuleert het u ook wel tot grote daden!

Schrijf gratis in
 

De Slimste Belegger

De Slimste Belegger is onze community voor en door beleggers van meer dan 7500 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Je kunt bijvoorbeeld, als je bijvoorbeeld scheef zit in een bepaalde positie, advies vragen van experts.

Kijk hier voor meer informatie
 
 
 

Carrousel BTW fraude (Tom Lassing)

04/12 7:45

In Canada is een enorme fraude ontdekt rondom telecom bedrijven.

Het gaat om een BTW fraude en helaas is deze zaak niet uniek.

Een bedrijf koopt een product en betaalt daar geen BTW over. Vervolgens gaat dat product heel snel via verschillende papieren bedrijven rond. Zo wordt het feit dat de BTW niet is afgedragen verborgen. De facturen die daar voor nodig zijn werden bij de fraude in Canada allemaal vanuit Pakistan gemaakt.

De fraude is voor eventuele goedwillende ondernemers heel snel te ontdekken. Zodra ze echter aangesproken worden op de fraude zeggen de ondernemers van niets te weten. 

De laatste bedrijven in de rij vragen bij de Canadese belastingdienst tientallen miljoenen aan belasting terug. Die laatste bedrijven zijn legitiem, en leveren de spullen keurig aan hun Canadese klanten.

Die laatste bedrijven zeggen onschuldig te zijn, maar met zo'n makkelijk te ontdekken fraude is het vrij onwaarschijnlijk dat die laatste bedrijven daadwerkelijk ook onschuldig in deze fraude zijn. Hun winsten op de belasting zijn alleen mogelijk met de eerdere fraudes. Heel toevallig blijken bepaalde aandeelhouders ook rechtstreeks of indirect ook betrokken bij die papieren bedrijfjes. Soms echter indirect via stromannen die gevraagd is de bedrijfjes op te richten. Als die mensen onder druk gezet worden, blijkt dat ze het voor de besproken aandeelhouders hebben gedaan. 

Het gaat om serieus geld en de Canadese belastingdienst doet er tot op heden niets tegen.

Een interessante video. Kijk hier


Sponsor Beursbox!
 
 
 

Mooie zonnepanelen aanbieding

Deze aanbieder heeft een flinke hoeveelheid van een bepaalde veelgevraagde zonnepanelen soort op de kop weten te tikken en hij wil nu deals maken! Er zijn mooie kortingen mogelijk en als lezer van Beursbox profiteer je extra! Laat bij je bestelling even weten dat je via Beursbox kwam! Dat gaat je extra korting opleveren! Klik hier voor meer info

 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd