Beursbox Nieuwsbrief Een speculatief energie aandeel

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief Een speculatief energie aandeel
Date: December 7th 2023
Online Lezen
 
Beursbox donderdag, 7 december 2023
 
 

AEX 776,18 Dow 36.054 USD 1,076 Btc 40.799 Goud 2,029.46

 
 

Fysiek goud kopen

Het is verstandig om je spaargeld uit de euro te halen en in goud of zilver te stoppen. Maar bij wie dan? Kijk hier voor een betrouwbare Nederlandse aanbieder. Klik hier

Index beleggen in crypto's

Je kan, als je vertrouwen hebt in een wederopstanding van de cryptosector, in een mandje van de meest populaire 25 crypto's beleggen. Voordeel is meer stabiliteit, lage kosten en minder werk. Een aanrader als je nog niets in crypto's deed en nu wilt beginnen! Ik had eerder een videogesprek met de aanbieder! Kijk hier

Gebruik kortingcode "Beursbox" voor korting! (aan het einde van de inschrijfprocedure)

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

07/12 7:00

  • Overweeg nu ook voortaan een zeker en hoog rendement te maken. Open bij NEO Finance een account en doe dat via deze site.

  • Artikel 99... Misschien hoorde je er al van. De Secretaris Generaal van de Verenigde Naties heeft dat artikel genoemd in verband met de Israëlische acties in Gaza. Steeds meer landen zijn van mening dat Israël haar hand aan het overspelen is en moet stoppen met haar gruwelijkheden in Gaza.

  • Perry Sport, Aktiesport en Sprinter zijn weer failliet verklaard. Het ging in 2016 ook al mis. Er kwam toen een Britse overname, maar die had de pech van Corona en nog altijd teruglopende winkelende bezoekers.

  • De waarde van Nederlandse huurwoningen gaat volgens analisten van ABNAMRO volgend jaar dalen door de overheidsplannen en lastiger financiering. Als dat zo is, dan is dat niet gunstig voor de huurmarkt. Er is al een enorme druk op de woningmarkt, dan is dit geen goede zaak.

  • Bankier Jamie Dimon is als bankier een logische tegenstander van crypto's. Hij heeft in Washington gepleit voor het verbieden van alle soorten crypto. Gezien de machtige positie van de bankiers en het gevaar dat crypto voor hun positie kan betekenen is dit een logische zet van hem. Volgens hem trekt de techniek criminelen aan... En dat zonder tranen van een bankier...

  • Bitcoin is gisteren boven de $44.000 gekomen. In euro's rond de 40.750 euro per stuk.

  • SpaceX wil aandelen gaan verkopen. De prijs per aandeel zou het bedrijf nu al op 175 miljard dollar waarderen. Elon Musk weet wel hoe hij met vreemd geld moet ondernemen! 

  • Het referendum en de Nexit. Ik maakte er een video over. Kijk hier.

  • In Venezuela koos 95% voor annexatie van 2/3 deel van buurland Guyana. Kijk hier mijn video er over.

  • Beleggen in consumenten leningen is heel interessant. Kijk hier

Naar het Beursbox.nl videokanaal
 
 
 

Een speculatief energie aandeel (Tom Lassing)

07/12 7:16

In het lunchwebinar van afgelopen dinsdag besprak ik een zeer speculatief energie aandeel. Ik kocht het zelf voor een gemiddelde koers van 3,84 en nu staat de koers op 0,88.

Geen goede belegging vooralsnog.

Toch is dit een verhaal dat je eens gezien moet hebben.

Is dit nu écht zo'n slechte belegging, of moet ik geduld hebben?

In de video leg ik e.e.a. uit.

Kijk hier de video
 
 
 

Leren beleggen E-boek (gratis)

Bent u recent begonnen met beleggen en zoekt u antwoorden op veel vragen die u over beleggen in aandelen en opties heeft?
Dat zijn de vragen waarop ik u mogelijk het antwoord kan geven.
Ik heb namelijk het rapport "Leren beleggen" geschreven met daarin praktische tips en uitleg over beleggen.

Dit gratis rapport zal u dure fouten schelen! Stuur het ook door naar anderen die net met beleggen begonnen zijn!

Mail me even op tom.lassing@PROTECTED en vraag om toezending van het Leren Beleggen E-boek! (Het is gratis)

Uw eigen pensioen regelen

Wilt u zeker zijn van een degelijk pensioen, dan moet u het zelf oppakken. U kan het namelijk veel efficiënter dan de pensioenfondsen in hun dure gebouwen en met hun dure fondsbeheerders. Hoe? Dat leg ik uit in dit rapport. Het is verbluffend simpel. Het werkt ook echt!

Meer informatie
 
 
 

DAX Easy, profiteer nu ook (Drs. Satilmis Ersintepe)

07/12 7:35

De beurzen zetten de opmars voort. Sinds eind oktober hebben de koersen een opmerkelijke stijging doorgemaakt. Wij konden met ons nieuwe systeem van De Kritische Belegger, DAX-Easy, fors van profiteren. Er loopt een long positie die op een winst van 7,8% staat; tezamen met een rendement van 13,9% betekent het dat we op een rendement van 21,7% sinds de lancering op 10 oktober 2023 staan.

Wil je geld verdienen op de beurs maar heeft u geen tijd of zin om zelf de markt te volgen? Dan is DAX-Easy de perfecte oplossing voor u!

Met een startkapitaal van slechts €5.000, kunt u profiteren van zowel stijgende als dalende markten. Vraag nu onze gratis brochure aan en ervaar zelf hoe makkelijk beleggen kan zijn.

In de brochure vindt u:


    ? De uitleg over het tot stand komen van DAX-Easy.

    ? Hoe het werkt.

    ? Wat u kunt verwachten.

    ? Wat de kosten en risico’s zijn.

    ? Hoe u zich kunt aanmelden.


Let op: We hebben beperkte rekeningen. Deze aanbieding is geldig tot 31 december 2023. Mis deze kans niet en meld u vandaag nog aan! 

Meldt hier aan
 
 
 

Finomark zakelijke leningen (Tom Lassing)

07/12 7:58

NEO Finance heeft een zusteronderneming opgericht met de naam Finomark. Via deze onderneming worden zakelijke lening via crowdlending in de markt gezet.

Dus bedrijven die leningen willen hebben en daartoe crowdlending gebruiken.

Het is behoorlijk anders dan bij de consumenten leningen.

Met name het risico ligt anders.

Bedrijven gaan makkelijker failliet dan particulieren en dat zie ik terug in mijn testportefeuille.

Ik heb 41 leningen uitgezet.

30 daarvan lopen keurig op tijd.

2 leningen zijn nét iets te laat met betalen. 

1 lener is nu twee maanden te laat.

1 lener is drie maanden te laat en

7 leners hebben een achterstand van meer dan drie maanden.

1 lening is (versneld) al volledig terugbetaald.


Bij bedrijven is er vrijwel geen sprake van jarenlang wachten of er misschien opnieuw betaald gaat worden. Het gaat na een tweetal maanden te laat naar de rechter en er komt een betalingsregeling of er komt een faillissement. Daar komt het in feite op neer.

Van die zeven leningen die te laat zijn is de status als volgt:

3 - Nog onder de rechter

3 - Van rechter naar deurwaarder

1 - Deurwaarder heeft beslag gelegd

- Bedrijf failliet, afschrijven op de lening

Bij de bedrijfsleningen is er veel meer sprake van borgstellingen door bijvoorbeeld particulieren (de ondernemers) waarbij bedrijfsmiddelen als pand worden ingezet. Als het mis gaat zal dan blijken hoeveel hel pandrecht en de borgstelling waard is. Ik ben nog niet zo heel lang bezig met Finomark. Het voelt minder 'zeker' als bij NEO Finance. Ik ben heel benieuwd hoe het netto rendement uiteindelijk uitkomt. Op dit moment staat het op 11,93%. Ik heb nu 1.268,94 euro in leningen ingezet.

Meer weten over deze mogelijkheid? (Je kan hier ook zakelijk leningen verstrekken) Klik hier.

 
 

In 10 stappen succesvol beleggen

Bouw een maandelijks inkomen met aandelen en opties

Tijdelijk het fysieke boek, het e-book, het audioboek en de online training tegen slechts de verzendkosten. Je wordt stap voor stap begeleid.

Kijk hier verder
 

Een goedkope broker kiezen

Het zal geen verrassing zijn dat ik FXFlat als broker ga aanraden. Een goede broker met lage tarieven.

Klik hier voor meer informatie! Ze zijn ook interssant als broker voor je daghandel! In dat geval, klik hier.

 
 

One liners die het goed doen (Tom Lassing)

07/12 8:21

- Baas in eigen land!

- Baas over onze grenzen!

- Baas over eigen wetten!


Het zijn de Wilders one-liners die het goed doen, maar er zit, net als indertijd bij de Brexit, geen inhoud achter.


Baas in eigen land... Wat is er dan nu zo vreselijk aan de huidige situatie? Op welk vlak zijn we zo erg achtergesteld dat we "ons land" terug moeten veroveren? De Corona crisis gaf aan dat we nog enorm baas in eigen huis zijn. Ieder land in de EU had eigen regels en ze probeerden elkaar te overtreffen in onderdrukking van de bevolking. Het bleek allemaal heel erg makkelijk te gaan. 


Baas over onze grenzen... Ook zo'n mooie. Gooi je de grenzen dicht, dan houdt het in, veel meer controles, dus een grotere overheid, meer vertragingen, meer rompslomp, meer administratie. Dat terwijl vluchtelingen gewoon binnen kunnen wandelen, want we zetten geen hek om Nederland heen. Het is dus een loze kreet. Wat zijn nu de beperkingen in de huidige situatie die je zou verbeteren met het sluiten van de grenzen? Duitsland voert nu extra controle bij de grens met Polen uit. Dat kan dus OOK binnen de EU! Wil je meer controles, dan is dat gewoon een eigen politieke keuze, ook nu.


Eigen wetten bepalen... In het VK kwamen ze er achter dat die Europese wetten eigenlijk heel goed waren. Ze beschermen de bevolking tegen ondernemingen die de hoekjes voor meer winst wilden afsnijden. Voedselveiligheid, milieubeschermingen, etc. Het is allemaal prima geregeld. Laat je dat los, dan gaat Tata steel haar gang weer, groeit Schiphol onbeperkt en zal Chemours in Dordrecht weer beginnen met pfas uitstoot.

Op welke vlakken zou je het anders willen en kan dat dan niet binnen de huidige regels? Ik zie het niet.

In het VK zagen ze het ook niet. Daar zie je nu dat de wetten soepeler voor ondernemingen worden en daarmee de consumentenveiligheid afneemt. Meer gifstoffen, minder beschermingen. Dat is niet in het voordeel van de consumenten.


Kortom, laat je niet foppen door die leuk klinkende one-liners. Het zijn loze beloftes waar geen verdere diepgang achter zit. De one-liners werken alleen bij mensen die niet verder willen denken dan de one-liner. Het vervelende is, ook die mensen mogen er straks over gaan stemmen...


Sponsor Beursbox
 
 
 

Uw start in crowdfunding/lending

Crowdfunding / Crowdlending is de opvolger van eeuwenlange banken dominantie op de leningenmarkt. Voortaan kunt u die mooie markt betreden en hebben de banken het nakijken. Ik ontvang ondertussen al meer dan 500 euro per maand aan rente en dat bedrag is groeiende.

Kijk hier
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd