Beursbox Nieuwsbrief De angst is nu volledig gerechtvaardigd

 
From: "Beursbox Nieuwsbrief" <tom@PROTECTED>
Subject: Beursbox Nieuwsbrief De angst is nu volledig gerechtvaardigd
Date: December 20th 2023
Online Lezen
 
Beursbox woensdag, 20 december 2023
 
 

AEX 792,48 Dow 37.557 USD 1,095 Btc 38.581 Goud 2,042.55   

 
 

Een betrouwbare broker

Kies nu ook voor deze betrouwbare en goedkope aandelenbroker met een goede Nederlandstalige helpdesk waarmee je overal op de wereld kan beleggen in aandelen, opties en andere derivaten.

Kijk hier voor meer informatie

Index crypto beleggen

Mijn portefeuille bij Mercury Redstone trok de laatste tijd weer aan qua waarde. De afgelopen maanden heb ik wel goedkoop kunnen bijkopen waarmee de gemiddelde aankoopprijs flink daalde. Heb je vertrouwen in het overleven van de crypto markt, dan is dat een aardige strategie. Wil je korting op je accountabonnementskosten, geef dan bij aanmelden de code "Beursbox" op!

Kijk hier
 
 
 

Marktbeeld (Tom Lassing)

20/12 7:00

  • Waar is Navalny? Hij verdween twee weken geleden en sindsdien is er niets meer van hem gehoord. Geruchten gaan nu dus rond dat hij in opdracht van Putin vermoord zou zijn. Wat er ook gebeurd is, Putin is doodbang voor hem en als je wilt weten wat voor man Putin is, hoef je maar te kijken hoe er met Navalny om is gegaan.

  • In de VS moeten de komende jaren 3,5 miljoen huizen gebouwd worden, puur om de vraag naar huizen bij te houden. Ook daar halen ze die bouwopdracht bij lange na niet. Het legt een bodem onder de huizen en huurprijzen. Laat ik er dan in ieder geval het positieve maar van inzien.

  • Nippon Steel Corp betaalde een 146% premie op de koers toen het United States Steel Corp kocht. Hiermee ontstond de op één na grootste staalonderneming ter wereld. Ze hebben overigens wel een heel gewilde tickercode. Die zou wel eens veel waard kunnen zijn voor een bepaalde ondernemer. De tickercode is "X".

  • Trump is in Colorado van de kieskijsten afgehaald. Er is nu nog één beroep mogelijk en dat is bij het hoogste rechtsorgaan in de VS.

  • 180 personen die een band hadden met de omstreden Jeffrey Epstein gaan vrijgegeven worden. Het gaat daarbij zowel om vrienden als slwechtoffers. Openheid komt ook met nadelen, want mogelijk komen er nu ook nieuwe slachtoffers ineens in het wereldnieuws. Of ze daar op zitten te wachten...

  • De drie FvD Kamerleden weigeren hun neveninkomsten door te geven. Hierdoor neemt de verdenking toe dat ze vanuit Moskou gefinancierd worden. Helaas is de sanctie slechts een schorsing van twee dagen terwijl ze wel mogelijk blijven stemmen. Hier is openheid een goede zaak. Het feit dat ze hun inkomsten willen verbergen zegt voldoende.

  • Rolex heeft een boete van 91 miljoen dollar gekregen omdat ze haar handelaars verbood om online te handelen.

  • Bitcoin de laatste tijd weer flink in beweging! Neem nu een abonnement op de Crypto Nieuwsbrief van Joost! Klik hier voor meer informatie.

  • Pak een gratis ounce zilver! Je krijgt een gratis ounce zilver bij het openen van een nieuw goud999 account en storting en aankoop van edelmetaal ter waarde van tenminste 1000 euro! Kijk hier.

Video kanaal Beursbox.nl
 
 
 

De angst is nu volledig gerechtvaardigd! (Jack Hoogland)

20/12 7:28

Tijdens de vorige bull markt steeg uranium naar $140 per pond, terwijl er nooit echt sprake was van een tekort.

Er ontstond slechts angst voor een tekort.

In de huidige bull markt steeg uranium inmiddels naar $87 per pond, en moet het (aangepast voor inflatie) stijgen naar $208  om het niveau van 2007 te evenaren.

Hét grote verschil tussen nu en 2007 is echter dat er nu wél sprake is van een tekort aan uranium.

En onderstaande grafiek laat zien dat de angst voor een snel oplopend tekort in de komende jaren volledig gerechtvaardigd is.


Waardoor we alle reden hebben om te verwachten dat uranium véél hoger zal stijgen dan $208 per pond.

Dit alles leidde tot onderstaande unieke waarschuwing van TradeTech, consultant voor bedrijven die kerncentrales beheren.

TradeTech waarschuwt haar klanten dat de vraag naar uranium stijgt, en dat er nu én de komende jaren sprake is van...
Klik hier om verder te lezen

 
 

Pensioensparen, een enorm rendement in 25 jaar!

200 euro per maand sparen en dan een miljoen na 25 jaar hebben, is dat écht mogelijk? Ja, hoe gek het ook klinkt, het is mogelijk, maar dan moet je het wel zelf doen en ook op deze manier.

Kijk hier
 

Beursbox Insider service

Beursbox heeft nu ook een betaalde service!

Je leest er hier meer over.

 
 

Mijn oudste haalt hetzelfde rendement (Tom Lassing)

20/12 7:57

Gisteren kwamen mijn account en het account van mijn oudste dochter qua netto rendement precies op hetzelfde niveau, namelijk 12,53%.

Het account van mijn dochter is schoon, dat wil zeggen, vrijwel geen slechte leningen.

Mijn account is pertinent niet schoon, want ik kocht de laatste jaren heel bewust veel slechte leningen met een flinke korting op, in de hoop en verwachting dat die consumenten alsnog hun lening zouden afbetalen. In Litouwen kennen ze immers geen schuldsanering.

Zouden ze dat daar wel kennen, dan zou deze manier van beleggen totaal niet interessant zijn.

Ze kennen dat daar echter niet, omdat het aantal leningen en de hoeveelheid geleend geld niet in verhouding staan met zoals de situatie hier is. Men heeft er vrijwel geen leningen.

Hier heeft iedereen leningen, waarbij met name de hypotheek schering en inslag is.

Daar waar ik 7,5% leningen heb die meer dan 90 dagen achterlopen, heeft mijn dochter slechts 2,5% aan dat soort leningen. Van die 2,5% is bij haar procentueel op de totale portefeuille 0,46% meer dan twee jaar te laat. 0,27% van de leningen bij haar heeft de afgelopen twee jaar geen enkele betaling meer gedaan. Dat betreft vier B leningen van ieder 25 euro investering. Er is in totaal 10 euro op die leningen afgelost en daarna stokte het. Mijn dochter heeft nu een portefeuille van 37.200 euro en heeft de intentie uitgesproken dat ook haar account moet gaan groeien naar uiteindelijk 250.000 euro. 

Kijk op www.welovetocoach.com/cursus-neo-finance

 
 

Het laatste presidentiële jaar (Tom Lassing)

20/12 8:20

2024 is in de cyclus van presidentiële jaren weer een 'laatste' jaar van een presidentschap. Er is de "presidential election cycle theory, ontwikkeld door Stock Trader's Almanac oprichter Yale Hirsch".

Het laatste jaar van de vier jarige cyclus is het jaar waarin de politiek de prachtigste beloftes gaat doen.

Het derde jaar echter, voor ons dus 2023, geldt in de regel als beste jaar voor het presidentschap. Gemiddeld stijgt de beurs dan 15,9%.

Het tweede jaar is van de vier jaren het slechtste jaar. Immers kan de president dan nog weinig gebeuren EN het nieuwe team begint langzaam het beleid op de rails te zetten. De beurs wacht nog af.

Het laatste jaar is met een gemiddelde winst van 6,7% net zo beroerd als het eerste jaar. Het eerste jaar is eigenlijk nog het beleid van de vorige president dat nog nawerkt. 

In het vierde jaar worden de beloftes van de kandidaten deels tenietgedaan door de onzekerheid over de kans op weer nieuw beleid als de andere partij de verkiezingen zou winnen.

Deze theorie voorspelt dus voor het komende jaar niet echt een heel interessante beurs.

 
 

P2P leningen verstrekken

Verdien een prachtig rendement door het uitlenen van geld aan particulieren! Hoe dat het werkt leggen we je perfect uit. Een rendement van tussen de 10 en 12% is zeer wel mogelijk. Het gemiddelde rendement van heel het platform ligt momenteel zelfs op 15,5%.

Klik hier
 

Koop fysiek goud

De spaarrekening levert amper rente op en is enorm kwetsbaar voor inflatie. Koop daarom fysiek goud en hou dat veilig in een verzekerde kluis in bewaring. Kijk hier voor de mogelijkheden.  

 
 

Beursbox video kanaal (Tom Lassing)

20/12 8:41

Het Beursbox video kanaal heeft weer een mijlpaal weten te halen, namelijk twee miljoen weergaven. Dat is een enorme hoeveelheid aan views en er zit nog altijd groei in het kanaal.

Ik had het doel om nog voor 2024 het aantal van 10.000 abonnees te gaan halen, maar dat lijkt een stapje te ver te zijn. Op dit moment sta ik op 8.868 abonnees. De afgelopen 28 dagen groeide het aantal abonnees met 323 personen.

De groei is er nog, maar in de herfst groeide het kanaal met 1.000 personen per maand.

Het is vooral de verminderde aandacht voor Oekraïne die de groei parten speelt. De oorlog in Israël trekt meer persaandacht en daarbij is de situatie in Oekraïne veel minder in beweging dan de maanden er voor.

Mijn video's over de beurs trekken wel steeds meer kijkers, maar in vergelijking met de video's over Oekraïne praten we over een 10% kijkers voor beurs gerelateerde video's ten opzichte van Oekraïne video's.

Ga hier naar het video kanaal


Sponsor Beursbox
 
 
 

Het superieure rendement van Royalty aandelen

Kijken we naar de rendementen over de laatste 25 jaar dan is zonneklaar dat Royalty aandelen de beste rendementen geven. Ik heb twee rapporten geschreven die u eigenlijk beide zou moeten bestellen voor maximaal rendement! Klik hier voor het Royalty rapport en hier voor PensioenSparen.


Royalty rapport aanvragen
 
 
 
Abonnement muteren
Copyright © 2023 Pro Gain BV
 
  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Beursbox Nieuwsbrief

Privacy Policy:

asd